Irisviel Ackerman
کاربر سایت
دوستان دستگاه من جیتگ هست الان داشبورد رو بریزم موشکلی برای دستگاه پیش نمیاد که؟
چرا!!!
کنسول JTAGش به احتمال99% میپره و :banghead:
این آپدیت اصلا چیز خاصی درش وجود نداره که برای من و شما لازم باشه!
به نظم نمیخواد بری سراغش.
بازیهایی که قراره بیاد چی؟ برای اونها لازم نی این داشبورد؟
سلام دوست عزیز ممنون خدا رو شکر ایشالله همه بی مشکل اپ کنن منون.الان اصلا مشکل هیچ جاش نداری ؟مرسیسلام
من از طریق افلاین اپدیت کردم مشکلی نداره
با خیال راحت اپدیت کنید
سلامسلام
با این تعییر جدید حالا پوینتهای من کجا رفتن. من تو سایت رفتم ولی نه خبری از پوینت هست نه دلار نه پوند
از تو خود دستگاه میشه دید؟
سلام دوست عزیز ممنون خدا رو شکر ایشالله همه بی مشکل اپ کنن منون.الان اصلا مشکل هیچ جاش نداری ؟مرسی
سلام
بعد از آپدیت تا برا خرید اقدام نکنی پوینتت تبدیل نمیشه به دلار برو تو بخش avatar store تو یچیز برا خرید برو confirm purchase رو بزنی یه پیام میاد برا تبدیل continue رو بزن بعد تبدیل میکنه اما برا خرید هنوز امکان خرید نیس پیمنت ماکرو مشکل داره.
تو این سایت بری بعد از ورود به اکانت لایوت بالا رو نوار آبی زیر اسمت اگه تبدیل شدخ باشه به دلار اگه نشده باشه به پوینت موجودی حساب رو نوشته:
https://commerce.microsoft.com
یا
https://account.live.com
یعنی اگه ما کارت اعتباری داشته باشیم همه چی حله!پولمون بر میگرده؟سلام حسین اقا منم رفتم تو ادرس که برای تائید خریدت کانفرم کردم.
با توجه به توضیحی کاملی هم که دادی من دیروز به محض اپدیت برای خرید اقدام کردم از خود کنسول که پیغامی میاد که 2 گزینه داره یکیش اینه که پوینت های من چی میشه که توش نوشته با تخمین مقدار تبدیل به پول رایج لوکیشن میشه.و دومی هم ادامه هست گزینش که میزنی و تبدیل میکنه و مقدار ارزش موجودیت رو به دلار پوند وو.....میده.
من پوینت هم گفتم خرید کردم 100 پوینت که اول موجودیم 650 پوینت بود 8 دلار و 50 سنت داد.بعد از ریدیم 100 شد 9 دلار و 80 سنت.من کریدیت کارتو قبلا برای دانلود بازی های فیری که از کنسول اگه بخوای دانلود کنی تو پی منتم گذاشته بودم --بعد از خود سایت ایکس بکس با پرو ....اتیش گفتم یه ساعت گرفتم 1 دلارو خورده ای که قبلا گفتم ادلار ببخشید کم شد ساعت هم الان رو اواتورم هست.ولی متاسفانه با این قضیه اگه جریان خرید پوینت رو تعطیل کنن دیگه اصلا عالی میشه تو گندی که زدن.به هر حال من خودم فعلا تنها راهی که تونستم این بود که گفتم --خدا کنه درست شه و گرنه بیاین همه گیمر ها باهم مهاجرت کنیم یک جا که واحد پولش دلار پوند یورو و...باشه دیگه چیکار میشه کرد فقط مونده ماکروسافت بگه برای وصل شدن به لایو گلد هم باید از خودم با همین روش بخرید
بعد خر و الاغ قاطر بیار باقالی که هیچی باید مزرعشو بار کنیم.تا بتونیم یه مولتی بزنیم.