سلام دوست عزیز ممنون خدا رو شکر ایشالله همه بی مشکل اپ کنن منون.الان اصلا مشکل هیچ جاش نداری ؟مرسیسلام
من از طریق افلاین اپدیت کردم مشکلی نداره
با خیال راحت اپدیت کنید
سلامسلام
با این تعییر جدید حالا پوینتهای من کجا رفتن. من تو سایت رفتم ولی نه خبری از پوینت هست نه دلار نه پوند
از تو خود دستگاه میشه دید؟
سلام دوست عزیز ممنون خدا رو شکر ایشالله همه بی مشکل اپ کنن منون.الان اصلا مشکل هیچ جاش نداری ؟مرسی
سلام
بعد از آپدیت تا برا خرید اقدام نکنی پوینتت تبدیل نمیشه به دلار برو تو بخش avatar store تو یچیز برا خرید برو confirm purchase رو بزنی یه پیام میاد برا تبدیل continue رو بزن بعد تبدیل میکنه اما برا خرید هنوز امکان خرید نیس پیمنت ماکرو مشکل داره.
تو این سایت بری بعد از ورود به اکانت لایوت بالا رو نوار آبی زیر اسمت اگه تبدیل شدخ باشه به دلار اگه نشده باشه به پوینت موجودی حساب رو نوشته:
https://commerce.microsoft.com
یا
https://account.live.com
یعنی اگه ما کارت اعتباری داشته باشیم همه چی حله!پولمون بر میگرده؟سلام حسین اقا منم رفتم تو ادرس که برای تائید خریدت کانفرم کردم.
با توجه به توضیحی کاملی هم که دادی من دیروز به محض اپدیت برای خرید اقدام کردم از خود کنسول که پیغامی میاد که 2 گزینه داره یکیش اینه که پوینت های من چی میشه که توش نوشته با تخمین مقدار تبدیل به پول رایج لوکیشن میشه.و دومی هم ادامه هست گزینش که میزنی و تبدیل میکنه و مقدار ارزش موجودیت رو به دلار پوند وو.....میده.
من پوینت هم گفتم خرید کردم 100 پوینت که اول موجودیم 650 پوینت بود 8 دلار و 50 سنت داد.بعد از ریدیم 100 شد 9 دلار و 80 سنت.من کریدیت کارتو قبلا برای دانلود بازی های فیری که از کنسول اگه بخوای دانلود کنی تو پی منتم گذاشته بودم --بعد از خود سایت ایکس بکس با پرو ....اتیش گفتم یه ساعت گرفتم 1 دلارو خورده ای که قبلا گفتم ادلار ببخشید کم شد ساعت هم الان رو اواتورم هست.ولی متاسفانه با این قضیه اگه جریان خرید پوینت رو تعطیل کنن دیگه اصلا عالی میشه تو گندی که زدن.به هر حال من خودم فعلا تنها راهی که تونستم این بود که گفتم --خدا کنه درست شه و گرنه بیاین همه گیمر ها باهم مهاجرت کنیم یک جا که واحد پولش دلار پوند یورو و...باشه دیگه چیکار میشه کرد فقط مونده ماکروسافت بگه برای وصل شدن به لایو گلد هم باید از خودم با همین روش بخرید
بعد خر و الاغ قاطر بیار باقالی که هیچی باید مزرعشو بار کنیم.تا بتونیم یه مولتی بزنیم.
سلامدوستان من ويزا كارت دارم ، حالا چجوى ميتونم پوند بگيرم؟ شماره ى ويزام رو وارد كنم و بعد از طريق سايتش خريد كنم .
:dسلام
اول اگه ویزا کارت فیزیکی داری دست مارم بگیر.:d
دوم اگه برای UK اِ کارتت برو تو خود ایکس باکس لایو یا تو سایت ایکس باکس بری ذاحت تری تو بخش مای اکانت کنار گیمر تگت اونجا نوشته manage payment options برو توش نوع رو بذار رو ویزا ازاطلاعات رو وارد کن برو تو لایو راحت بخر نیاز نداری پول بریزی تو اکانت لایوت تو خود کارتت پول باشه حله!
اگه برای امارات یا US یا کشور دیگه ای باشه نمیدونم بعد از وارد کردن شماره های کارت آدرس امارات میگیره یا UK یا US یا اون کشور امتحان کن نمیدونم میشه یا نه!
چون biling address میگیره و باید با آدرس کارت یکی باشه امتحان کن
ویزا کارتت ثبت بشه راحت میتونی مثل خرید اینترنتی تو لایو یا سایت ایکس باکس وسایل بخری
اقا حسین دمت گرم خوب خدا رو شکر که راه رو پیدا کردی ولی کاشکی اصلا اینطوری نمیشد که اینقدر بپیچونن مارو --من که گفتم شما خودت استادی کارتم درسته --ممنون دستت درد نکنه فقط یه مشکلی وجود داره اینم اینکه خدا لعنت کنه ماکروسافت رو بابا مگه اخه بد بود براش اینطوری مشتری می پرونه برای خودش --نمی دونم والله .دستت درد نکنه ممنون اقای --این روش شما خوب عالیه یه نوع دور زدن این شرکت اخمخ هست.دمت گرم.ببینیم دوستان هم تست کنن درست شه .یه سوال یه مشکل این ای پی چیو تغیر بدیم ای پی پورت کنسول رو ؟منظورت از ای پی جی هست این لینک هم فقط سوال جواب هست توش میشه واضح تر بگی لطفا.من لوکیشن دستگاهم که منظور شما ای پی هست گفتی چون ما تغیر ای پی به صورت فیزیکی و روی پرت های شبکه و نظیر اون رو انجام میدیم.من لوکیشنم همون هست خوب usa هست توی جدول هم اسم هست کجا این تغیر رو اعمال کنیم.لطف میکنی اگه لینکشو بزاری یا راهنمایی کنی .با سلام
ایرانی همه جا به تحریم ها نه میگوید :d
به قول شاعر که میگه: آره پــــــــــیروز شدمb-):d
برای استفاده از پوینت های تبدیل شده به کردیت دلاری یا هر واحد پولیه دیگه ای تنها کافی با تغییر آی پی خودتون فقط داخل ایکس باکس لایو به یکی از کشورهای ذکر شده در جدول این لینک:
Microsoft Account Transition to Local Currency | Billing and Subscriptions - Xbox.com
اقدام کنید.
کاملا توسط خودم تست شده و جواب داده به هیچ کردیت کارتی هم نیاز نیست.:d
یک چیز دیگه آقا میلاد شما هنوزم میتونی پوینت بخری و redeem کنید(( اگه تو سایت ایکس باکس redeem نکرد با تغییر آی پی داخل خود ایکس باکس لایو redeem میشه به احتمال خیلی زیاد)) خود ماکروسافت تبدیلش میکنه به پول ولی فقط استفاده از اون پول تاریخ انقضا داره که تو لینکی که دوستمون گفتن:
https://commerce.microsoft.com/PaymentHub/PaymentInstrument
قابل مشاهده است لازم به ذکر که اگر این لینک بالارو بدون تغییر دادن آی پی خودتون به اون کشور هایی که گفتم باز کنید و وارد اکانتتون بشید با error مواجه میشید(شاید).
این لیست اون کشور هاست:
[TABLE="width: 400"]
[TR]
[TD="width: 100"]Argentina[/TD]
[TD="width: 100"]France[/TD]
[TD="width: 100"]Mexico[/TD]
[TD="width: 100"]Spain[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100"]Australia[/TD]
[TD="width: 100"]Germany[/TD]
[TD="width: 100"]Netherlands[/TD]