جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

وقتی سی دی رو میذارم تو دستگاه ای رو میزنم برای اجرا بعد از لودینگ صفحه تی وی سیاه میشه انگار ایکس باکس خاموش روشن میشه بعدش لوگوی ایکس باکس میاد رو صفحه دیگه نمیره
میزنه این دیسک mixed media هست یا نه ؟؟؟؟
چون وقتی اینو بزنه علامت ایکس باکس میاد

سلام میلاد جان آره بالاخره تونستم پیام ها مو و فرندامو توی کنسول مشاهده کنم بعد از 3 روز در حال چرخش بودن اون لودینگ =)) امروز ظهر دیگه میام یعنی الان میام :دی

خدارو شکر .خوشحال شدم علی جان .فکر کنم خوده سرورش دیده اگه یه ذره دیگه لودینگ میکرد میچرخید خودشون پنچر میشدن.بازم خدارو شکر.تا ببینیم نقشه بعدیشون برامون چیه؟>:d

همین طور که دوست خوبمون گفتند اول فلش رو با کامپیوتر فرمت کن چون شاید قبلا کانفیگور کرده باشی با ایکس باکس :دی که احتمال داره واسه همین باشه بعد که فت 32 با پی سی کردی اون نیو فولدر سیستم آپدیت که تو بالا هم دوستمون نوشته بریز تو فلش وصل کن به کنسول خودش آپ میکنه من این آپ جدیده رو همینطوری ریختم اما به نظرم اگه بزاری آنلاین آپ شه بهتره از من هنوز یکم درگیره کنسول :( نتونستم لایو بازی کنم

سلام علی جان منظورت از اینکه اگه آنلاین بزارم بهتره چیه؟؟؟؟ یعنی اگه با فلش بریزم برای ایکس باکس مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟ چون این رفیقم تازه میخاد به لایو وصل شه ولی این آپدیت رو نمیتونه کامل انجام بده

راستی ممنونم از جاوید جان و میلاد جان بابت کمک و راهنمایی

---------- نوشته در 08:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

راستی این فلشم نوشته file system : fat32 درسته؟؟؟؟

سلام علی جان منظورت از اینکه اگه آنلاین بزارم بهتره چیه؟؟؟؟ یعنی اگه با فلش بریزم برای ایکس باکس مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟ چون این رفیقم تازه میخاد به لایو وصل شه ولی این آپدیت رو نمیتونه کامل انجام بده

---------- نوشته در 08:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

درود ببین اگه انلاین خودش انجام بده خوب دیگه درگیر این لودینگ های زیاد نیستی چون خودش اکثر آپ ها رو میره اما اگه آفلاین آپ کردی عیبی نداره فقط شاید 2 یا 3 روزی نتونی مسبج هاتو باز کنی و همش در حال بود باه :دی در مورد فرمت ببین اول شما با پی سی فرمت کن بعد اون فولدری که واسه آپدیت فایل بود رو بریز تو فلش وصل کن به کنسول پیام میده بزن آپ شه

ببخشيد يك سوال دارم : من الان اپديت ال تي ٣ كنسول ررو انجام دادم بايد بازي ها ي قديميم رو مثلا batman arkham city جديد با پچ جديد بگيرم يا همونو بايد بخونه ؟ بعد از كجا بفهمم اپديت شده يا نه ؟

ببخشيد يك سوال دارم : من الان اپديت ال تي ٣ كنسول ررو انجام دادم بايد بازي ها ي قديميم رو مثلا batman arkham city جديد با پچ جديد بگيرم يا همونو بايد بخونه ؟ بعد از كجا بفهمم اپديت شده يا نه ؟

درود آقا رامتین بله فکر کنم باید با پچ جدید بگیرین و فکر مکنم اونهایی که ال تی 2 بودن رو اجرا نکنه بهترین راه فهمیدن آپدیت ال تی 3 اینه که بازیهای جدید رو بزاری ببینی اجرا میکنه یا نه
مثل فیفا 13 کال ، دیوتی بلک اوپس رزیدنت اویل 6 و ... اگه اینا رو اجرا کرد بدون که ال تی 3 هست راه حل های دیگه هم داره که باید اساتید بیان بگن من زیاد در جریان نیستم اما فکر کنم بهترین راهش امتحان کردن بازیهای جدید هست

سلام امیر جان .خواهش میکنم البته دوستمون اقا جاوید کارش خیلی درسته.فلشت اگر فت 32 حالا فولدر $systemupdate رو کپی کن عزیز وبزار آپ شه فرقی با انلاین نداره حسنش زمان کمه بعضی دوستان مشکل داشتن که حل شد خدارو شکر.نوکرتم بازم در حد توان در خدمتم.

من خواستم اپدیت جدیده رو با خود ایکس باکس دانلود کنم/چون خیلی طول کشید وسط دانلود قطع کردم,الان اوتارم خاکستری شده و موقعی که میخوام برم لایو دوباره درخواست آپدیت میده.
دوباره آپدیت رو به صورت افلاین ریختم تو فلش که با اون اپدیت کنم ولی موقع روشن شدن هیج عکس العملی انجام نداد؟!
الان چطوری باید اپدیت رو کامل کنم(به جز دانلود با خود ایکس باکس چون خیلی طول میکشه)

من خواستم اپدیت جدیده رو با خود ایکس باکس دانلود کنم/چون خیلی طول کشید وسط دانلود قطع کردم,الان اوتارم خاکستری شده و موقعی که میخوام برم لایو دوباره درخواست آپدیت میده.
دوباره آپدیت رو به صورت افلاین ریختم تو فلش که با اون اپدیت کنم ولی موقع روشن شدن هیج عکس العملی انجام نداد؟!
الان چطوری باید اپدیت رو کامل کنم(به جز دانلود با خود ایکس باکس چون خیلی طول میکشه)
علی جان فلشت با کنسول کانفیگ کن فلش خارج کن پوشه ابدیت تو روت فلش بریز کنسول خاموش کن فلش به کنسول وصل کن کنسول روشن کن پیغام ابدیت میاد ابدیت کن
اگه زمانی با فلش ابدیت نشد اخطار داد چون موقعی که به لایو وصل بود داشت ابدیت میشد ابدیت ناقص رفته شما باید ابدیت ناقص حذف کنید که باید کنسول خاموش کنی دکمه synce کنسول بگیری وکنسول روشن کن دکمه همینجوری نگه دار تا ابدیت ناقص حذف کنه .بعد ابدیت از طریق فلش انجام بده که بهت گفتم ابدیت از طریق فلش

بچها امروز 9 اسفنده من تقریبا بعد از 3 ماه خواستم برم لایو دیدم میگه باید آپدیت کنم زدم دیدم 3 مرحله میخواد دانلود بشه تا مرحله دوم رفت دیدم خیلی طولانی میشه تا آپدیت تموم بشه!
آلان من اگه آپدیت کنم مکیلی واسه کپی خور بودن دستگاه پیش نمیاد!؟؟از بازیهای جدید فقط کرایسیس 3 و تامب رایدر رو بازی کردم!!یه وقت بن نشم!!؟/
راهی نیست بشه کاری کرد که کم کم آپدیت رو بریزم چون اینطوری خیلی طول میکشه یا مثل ps3 نمیشه با فلش آپدیت رو بریزیم؟؟

---------- نوشته در 03:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 AM ارسال شده بود ----------

بچها کسی میدونه کجا میتونم بروزترین آپدیت رو گیر بیارم تو اینترنت!؟

---------- نوشته در 04:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 AM ارسال شده بود ----------

من روش نصب آپدیت توسط فلش رو یاد گرفتم ولی نمیدونم از کجا باید آخرین آپدیت را دانلود کنم!!

بچها امروز 9 اسفنده من تقریبا بعد از 3 ماه خواستم برم لایو دیدم میگه باید آپدیت کنم زدم دیدم 3 مرحله میخواد دانلود بشه تا مرحله دوم رفت دیدم خیلی طولانی میشه تا آپدیت تموم بشه!
آلان من اگه آپدیت کنم مکیلی واسه کپی خور بودن دستگاه پیش نمیاد!؟؟از بازیهای جدید فقط کرایسیس 3 و تامب رایدر رو بازی کردم!!یه وقت بن نشم!!؟/
راهی نیست بشه کاری کرد که کم کم آپدیت رو بریزم چون اینطوری خیلی طول میکشه یا مثل ps3 نمیشه با فلش آپدیت رو بریزیم؟؟

---------- نوشته در 03:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 04:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 AM ارسال شده بود ----------

من روش نصب آپدیت توسط فلش رو یاد گرفتم ولی نمیدونم از کجا باید آخرین آپدیت را دانلود کنم!!
دوست عزیز مشکلی نداره ابدیت کن با خیال راحت
شما میتونید فلش با کنسول کانفیگ کنید سپس کنسول خاموش کنید پوشه ابدیت تو روت فلش بریزید فلش به کنسول وصل کنید کنسول روشن کنید پیغام ابدیت میاد وبه راحتی ابدیت کنید
کم کم نداره باید ابدیت یا از طریق لایو یا از طریق سی دی یا فلش بریزید اگه وسط ابدیت کنسل کنید به هنگام روشن کردن کنسول با پیغام خرابی ابدیت مواجعه میشید
بروزترین ابدیتها میتونی از خود سایت ایکس باکس لایو بگیری یعنی اینجا
New Xbox Update | How to Get an Xbox 360 Update - Xbox.com
اما برای گرفتن ابدیت جدید لینکش پایین خدمتتون دادم که همین لینک هم تو سایت بالایی هست هم تو قسمت فلش لینکش گذاشته هم تو قسمت سی دی.موفق باشید
http://download.microsoft.com/downl...-8B25-26C214B54A2F/SystemUpdate_16203_USB.zip

سلام اقا رضا دوست عزیزمون درست میگه اپدیت مشکلی نداره ولی تامبرایدر 7 روز تا ریلیزش مونده .نمی خوام بترسونمت برو تو قسمت امر ایکس باکس های بن شده پستها رو بخون به خط تامب وگیرز چند نفر هم کنسول هم پروفایلشون بن شده.اپدیت کن ولی سعی کن تا ریلیز تامب و گیرز اگه داری بازی نکنشون.موفق باشی ایشالله چیزی نمیشه.o:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or