جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام
من هنوز هیچ آپدیتی انجام ندادم و تازه می خواهم آپدیتها را نصب کنم;)
ولی اگه آپدیت داشبورد انجام ندهم که نمی توانم Assassin's Creed: Brotherhood را بازی کنم؟
آیا با انجام آپدیت داشبورد که با خرید سی دی های آپدیت انجام می شه دیگه نیازی به آپدیت LT+ نیست؟
چون نصب LT+ کار من نیست و باید ببرم مغازه تا دستگاه را باز کنند که من بیشتر علاقه دارم این کار را نکنم و اگه بشه با آپدیت توسط سی دی بتوانم بازیهای جدید و قدیمی را انجام دهم
آیا این کار امکان پذیر است؟:d
ممنون:x
خیر باید باز بشه دستگاه LT+ بریزی روش

سوال دارم,,..لطفا جواب بدین!!

من یه هفته پیش ده تومن دادم و ایکس باکسمو آپدیت کردن...!!!!

الان من با خیال راحت و برای اولین بار میتونم لایو برم؟؟؟چه جوری؟؟؟

(لطا آدرس انجمنی و ....ندین و به طور خلاصه بگین!!)

سوال دارم,,..لطفا جواب بدین!!

من یه هفته پیش ده تومن دادم و ایکس باکسمو آپدیت کردن...!!!!

الان من با خیال راحت و برای اولین بار میتونم لایو برم؟؟؟چه جوری؟؟؟

(لطا آدرس انجمنی و ....ندین و به طور خلاصه بگین!!)

مطمئنی که lt+ ریخته؟ بعضی ها روش 3 آپدیت را انجام میدن آره اگر lt+ ریختی بیا منم هر روز دارم live بازی می کنم

میکه کانفیک nat رو باید درست کنم ولی توی xbox نیست توی مدم خودم هم nat رو پیدا کردم ولی نمیدونم باید جاش چی بزنم
خوب اگه قبلا میتونستی بری لایو الان هم میتونی بری ربطی به lt+ نداره بعد اون مشکلی هم که گفتی فکر کنم مودم ار کانفیک دراومده باید از اول بوسیله کامپیوتر کانفیک کنی بعد اگه مودمت همچین مشکلی داره تو چطور تو بازیسنتری ؟

خوب اگه قبلا میتونستی بری لایو الان هم میتونی بری ربطی به lt+ نداره بعد اون مشکلی هم که گفتی فکر کنم مودم ار کانفیک دراومده باید از اول بوسیله کامپیوتر کانفیک کنی بعد اگه مودمت همچین مشکلی داره تو چطور تو بازیسنتری ؟
خوب همیشه مین طوری به نت وصل میشدم . نمیدونم ولی تنظیم نت چطوری هست ؟ یعنی config خاصی میخواد ؟

سلام به همگی...

من امروز بازی Need for Speed: Hot Pursuit توی دستگام گذاشتم و اجرا کردم و پیغام نصب آپدیت داد (اینم بگم که LT+ نریختم) وقتی آپدیت رو زدم فکر میکردم ارور بده :-o (چون به اینترنت وصل نبودم) ولی تا تش پر شد دستگام restart شد و داشبوردم که قدیمی بود جدید شده بود بعد دوباره که زدم روی بازی پیغام داد که "میخوای نصب آپدیت رو Apply کنی" و 190 مگا بایت هم حجم میخواست(ولی Apply نکردم)
البته هنوز بازی قدیمی هام اجرا میشه

میخواستم بدونم الان که من روی اون آپدیت زدم و پر شد فلگ میشم؟
اگه اونو Apply میکردم چی میشد؟
الان مشکلی برام پیش میاد ؟

آخرین ویرایش:
دوستان من قبلا همش بازي هاي كپي مي زدم .البته اغفال شدم و چون نيازي به لايو نداشتم فلذا بر جرم و گناه خود اصرار مي كردم.حال كه فيلم ياد هندوستون كرده ببخشيد كنسولم هواي لايو كرده مي خوام توبه كنم و فقط و فقط بازي هاي اوجينال بگيرم .حالا اگه از زير زمين شده هم پيدا مي كنم.
يه چيزي حالا كه من به راه راست هئ=دايت شدم و بازي هاي اورجينال مي زنم امكانش هست كه فلگ و بن شم.به جرم داشتن سوءپيشينه يا داشتن كنسول كپي خورشده.؟
ممنون مي شم راهنمايي بفرمائين.

دوستان من قبلا همش بازي هاي كپي مي زدم .البته اغفال شدم و چون نيازي به لايو نداشتم فلذا بر جرم و گناه خود اصرار مي كردم.حال كه فيلم ياد هندوستون كرده ببخشيد كنسولم هواي لايو كرده مي خوام توبه كنم و فقط و فقط بازي هاي اوجينال بگيرم .حالا اگه از زير زمين شده هم پيدا مي كنم.
يه چيزي حالا كه من به راه راست هئ=دايت شدم و بازي هاي اورجينال مي زنم امكانش هست كه فلگ و بن شم.به جرم داشتن سوءپيشينه يا داشتن كنسول كپي خورشده.؟
ممنون مي شم راهنمايي بفرمائين.

اگر کنسولت کپی خور باشه، فرقی نمیکنه که کپی استفاده کنی و یا اصلی.

سلام به همگی...

من امروز بازی Need for Speed: Hot Pursuit توی دستگام گذاشتم و اجرا کردم و پیغام نصب آپدیت داد (اینم بگم که LT+ نریختم) وقتی آپدیت رو زدم فکر میکردم ارور بده :-o (چون به اینترنت وصل نبودم) ولی تا تش پر شد دستگام restart شد و داشبوردم که قدیمی بود جدید شده بود بعد دوباره که زدم روی بازی پیغام داد که "میخوای نصب آپدیت رو Apply کنی" و 190 مگا بایت هم حجم میخواست(ولی Apply نکردم)
البته هنوز بازی قدیمی هام اجرا میشه

میخواستم بدونم الان که من روی اون آپدیت زدم و پر شد فلگ میشم؟
اگه اونو Apply میکردم چی میشد؟
الان مشکلی برام پیش میاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or