جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

ممنون بخاطر پاسخ...
اپدیت شد و مشکلی هم برای فریمور ایجاد نکرد...
ولی الا که بازی ac:bh رو میزارم و بعد قسمت مولتی پلیر رو انتخاب رو انتخاب میکنم یه پیغام میده که یه اپدیت برای این بازی اومده که اگه اپدیت نکنم از xbl میرم بیرون حجمش هم 7 مگ هست!!!

آیا این اپدیت رو انجام بدم؟مشکلی برای بازی و فریمورlt+ پیش نمیاره؟

چونکه توی فرومها دیدم خیلی ها دارن acbh رو لایو میزنن...

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن؟

اون آپدیت بازیه دیگه ربطی به این جور مسائل نداره.
آپدیت کنید. مشکلی پیش نمی آد ;)

سلام دوستان
می خوام برم LT+ رو روی دستگاهم بریزم.فرقی نداره قبلش آپدیت جدید مایکروسافت رو روش بریزم یا بعدش؟
ببخشید اگر سوالم تکراری بود.وقت اینو نداشتم که صفحات قبلیو بخونم.
مرسی

سلام دوستان
می خوام برم LT+ رو روی دستگاهم بریزم.فرقی نداره قبلش آپدیت جدید مایکروسافت رو روش بریزم یا بعدش؟
ببخشید اگر سوالم تکراری بود.وقت اینو نداشتم که صفحات قبلیو بخونم.
مرسی
نه فرقي نداره كي ميريزي ولي دقت كن از اين بازيهايي كه باعث ميشن دستگاه فلگ بشه بعد از آپديت تو كنسول نزاري
مثلا اينهارو اصلا تو كنسول نزار
: ASSASSIN CREED BROTHERHOOD , FABLE III , NEED FOR SPEED HOT PIRUSIT

جواب منم بدین اجریم عظیم گردنتونو میگره ها... من تا جایی که میدونم درایوم سامسونگه... من اشتباها اول داشبورد بتا نصب کردم الانم که میخوام اصلی رو (95 مگی) رو نصب کنم ارور e71 میده... من NFS رو گرفتم که پلی دی وی دی داد... کلا چیکار کنم... احتمال اینکه داریوم عوض شده باشه هست چون کنسولو از دست خریدم...

آخرین ویرایش:
جواب منم بدین اجریم عظیم گردنتونو میگره ها... من تا جایی که میدونم درایوم سامسونگه... من اشتباها اول داشبورد بتا نسب کردم الانم که میخوام اصلی رو (95 مگی) رو نصب کنم ارور e71 میده... من NFS رو گرفتم که پلی دی وی دی داد... کلا چیکار کنم... احتمال اینکه داریوم عوض شده باشه هست چون کنسولو از دست خریدم...

سلام
من دقیقا نفهمیدم کهم شکلت چیه
اگه بن شدنه که به سلامتی فلگ شدی
اگه مشکلت ارور هفتاد یک هستش که باید یه فایلو از پوشه اب دیتو حذف کنی
ینی موقعی ریختی تو فلش فایل اب دیتو اون فایله اضافرو پاک کنی تا ارور نده
اگرم مشکلت اینه که نمیدونی درایو کنسولت چیه
فک کنم باید قاب جلو کنسولتو بکنی و یه سری سیم یه جا هست که هر رنگی مطعلق به یه درایوه
البته دقیق نمیدونم شاید اشتب کرده باشم
بهتره بری به تاپیک خودش

سلام
من دقیقا نفهمیدم کهم شکلت چیه
اگه بن شدنه که به سلامتی فلگ شدی
اگه مشکلت ارور هفتاد یک هستش که باید یه فایلو از پوشه اب دیتو حذف کنی
ینی موقعی ریختی تو فلش فایل اب دیتو اون فایله اضافرو پاک کنی تا ارور نده
اگرم مشکلت اینه که نمیدونی درایو کنسولت چیه
فک کنم باید قاب جلو کنسولتو بکنی و یه سری سیم یه جا هست که هر رنگی مطعلق به یه درایوه
البته دقیق نمیدونم شاید اشتب کرده باشم
بهتره بری به تاپیک خودش
راست میگی سوالمو دقیق نپرسیدم...:d
من این کنسولم بن شده بوده...
نکته الان اینه که من نمیدونم درایوم عوض شده یا نه که دو حالت پیش میاد
1.اگه عوض نشوده باشه وبا علم به اینکه من درایوم سامسونگه (چون وقتی بازش کردم فرش همون سامسونگ بود) و با اینکه من دشبورد کینکت دارم و بازی هم دستکاری نشده چون از نکس جن گرفتم پس چرا play DVD داد NFS؟
2. حالا اگه عوض شوده باشه اونوقت اولا از کجا بفهمم عوض شده یا نه دوما اگه عوض شده چیکار کنم تا بازی ها اجرا بشه یعنی اگه LT + بخواد باید برای این درایو بریزم یا درایوی قبلا روش بوده چون نمیدذونم چی روش بوده...
در آخر هم اون فایلی که گفتی باید حذف کنم از تو پوشش چیه اسمش؟؟
ممنون

راست میگی سوالمو دقیق نپرسیدم...:d
من این کنسولم بن شده بوده...
نکته الان اینه که من نمیدونم درایوم عوض شده یا نه که دو حالت پیش میاد
1.اگه عوض نشوده باشه وبا علم به اینکه من درایوم سامسونگه (چون وقتی بازش کردم فرش همون سامسونگ بود) و با اینکه من دشبورد کینکت دارم و بازی هم دستکاری نشده چون از نکس جن گرفتم پس چرا play DVD داد NFS؟
2. حالا اگه عوض شوده باشه اونوقت اولا از کجا بفهمم عوض شده یا نه دوما اگه عوض شده چیکار کنم تا بازی ها اجرا بشه یعنی اگه LT + بخواد باید برای این درایو بریزم یا درایوی قبلا روش بوده چون نمیدذونم چی روش بوده...
در آخر هم اون فایلی که گفتی باید حذف کنم از تو پوشش چیه اسمش؟؟
ممنون

سلام
خب اگه بن شده که تاثیری نداره که تا قبلش چکارا کردی
خب تنها راهه اجرا نید فور اسپید اینکه بازی دستکاری بشه و ال تی پلاسو نصب کنی
گفتم که
تشریف ببر تاپیکش هست
از راهنمایی های اونجا میتونی بفهمیی که درایوت چیه
برا اب دیتم تاپیکش هست که نوشته کدوم فایلو باید حذف کنی
اگه نیافتی بگو تا واست پیدا کنم
good luck

دوستان من نمیدونم که برای دستگاهم چه اتفاقی افتاده و یا شاید از اینترنتمه
چون bc2 اورجینال دارم و لایو هم میتونم بازی کنم ولی اون منوهای اوله دستگاهم که فیلم ها و موزیک ها هست رفته . نمیتونم مپ های جدید را دانلود کنم و voice ها را هم نمیتونم گوش بدهم و ارور میده
دستگاه فکر کنم lt معمولیه و نرم افزار دستگاهم هم ورژن جدیده !

دوستان من نمیدونم که برای دستگاهم چه اتفاقی افتاده و یا شاید از اینترنتمه
چون bc2 اورجینال دارم و لایو هم میتونم بازی کنم ولی اون منوهای اوله دستگاهم که فیلم ها و موزیک ها هست رفته . نمیتونم مپ های جدید را دانلود کنم و voice ها را هم نمیتونم گوش بدهم و ارور میده
دستگاه فکر کنم lt معمولیه و نرم افزار دستگاهم هم ورژن جدیده !

sبه لایو وصل میشه
اگه وصل نمیشه که ایراد از اینترنتته

سلام
نسخه فعلی داشبورد 2.0.8955.0 می باشد و می خواهم در صورت امکان بازیAssassin's Creed: Brotherhood را بازی کنم البته من بدون اطلاع از این مسائل بازی Fable III را بدون هیچ مشکلی به پایان رساندم و هیچ گونه آپدیت اجباری هم انجام ندادم!!!
در صورتی که هر دو بازی Fable 3 و Assassin's creed brotherhood دارای AP25 هستند .
من اصلا بازی لایو انجام نمی دهم و اصلا با xbox به اینترنت وصل نشدم و نمی خواهم وصل بشم در این صورت آیا لازم است که iXtreme LT Plus نصب بشه؟؟؟
اگر جواب منفی است و نیازی iXtreme LT Plus نمی باشد باید به همان طریق آموزش داده شده برای انجام آپدیت پاییزی 2010 می تونم بازی های جدید و قدیمی را اجرا کنم؟
بعد از انجام آپدیت مربوط به اجرای بازی های AP25 از آنجا که + iXtreme LT نصب نشده است و صرفا داشبورد آپدیت می شود آیا در خرید بازیهای جدید فرقی نداره که این بازیها پچ شده باشند یا خیر؟ و نباید به نکته خاصی دقت کرد؟
ممنون:x

آخرین ویرایش:
سلام
نسخه فعلی داشبورد 2.0.8955.0 می باشد و می خواهم در صورت امکان بازیAssassin's Creed: Brotherhood را بازی کنم البته من بدون اطلاع از این مسائل بازی Fable III را بدون هیچ مشکلی به پایان رساندم و هیچ گونه آپدیت اجباری هم انجام ندادم!!!
در صورتی که هر دو بازی Fable 3 و Assassin's creed brotherhood دارای AP25 هستند .
من اصلا بازی لایو انجام نمی دهم و اصلا با xbox به اینترنت وصل نشدم و نمی خواهم وصل بشم در این صورت آیا لازم است که iXtreme LT Plus نصب بشه؟؟؟
اگر جواب منفی است و نیازی iXtreme LT Plus نمی باشد باید به همان طریق آموزش داده شده برای انجام آپدیت پاییزی 2010 می تونم بازی های جدید و قدیمی را اجرا کنم؟
بعد از انجام آپدیت مربوط به اجرای بازی های AP25 از آنجا که + iXtreme LT نصب نشده است و صرفا داشبورد آپدیت می شود آیا در خرید بازیهای جدید فرقی نداره که این بازیها پچ شده باشند یا خیر؟ و نباید به نکته خاصی دقت کرد؟
شما واسه لایو باید فرمور LT+ بریزی حتما که خودش همراه آپدیت جدید داشبورد هم هست

شما واسه لایو باید فرمور LT+ بریزی حتما که خودش همراه آپدیت جدید داشبورد هم هست

ضمن تشکر
اگه نخواهیم به لایو وصل بشیم صرفا آپدیت داشبورد برای انجام بازیهای جدید و قدیمی کافی است؟
آیا بعد از انجام آپدیت داشبورد در خرید بازیهای جدید باید پچ شده باشند یا خیر؟

ضمن تشکر
اگه نخواهیم به لایو وصل بشیم صرفا آپدیت داشبورد برای انجام بازیهای جدید و قدیمی کافی است؟
آیا بعد از انجام آپدیت داشبورد در خرید بازیهای جدید باید پچ شده باشند یا خیر؟

ببین دوسته من
اگه شما اب دیت پاییزیرو انجام نمیدادی با هیچ بازی ای مشکل نداشتی
اما اگه انجام دادی باید اب دیت کینکتو بریزی ال تی پلاسم بریزی

ببین دوسته من
اگه شما اب دیت پاییزیرو انجام نمیدادی با هیچ بازی ای مشکل نداشتی
اما اگه انجام دادی باید اب دیت کینکتو بریزی ال تی پلاسم بریزی

سلام
من هنوز هیچ آپدیتی انجام ندادم و تازه می خواهم آپدیتها را نصب کنم;)
ولی اگه آپدیت داشبورد انجام ندهم که نمی توانم Assassin's Creed: Brotherhood را بازی کنم؟
آیا با انجام آپدیت داشبورد که با خرید سی دی های آپدیت انجام می شه دیگه نیازی به آپدیت LT+ نیست؟
چون نصب LT+ کار من نیست و باید ببرم مغازه تا دستگاه را باز کنند که من بیشتر علاقه دارم این کار را نکنم و اگه بشه با آپدیت توسط سی دی بتوانم بازیهای جدید و قدیمی را انجام دهم
آیا این کار امکان پذیر است؟:d

دوستان من که گیج شدم
ببینید من 1.6 non-stealth دارم و آپدیت داشبورد هم نکردم یعنی 8955 دارم
حالا اصلا تا حالا لایو نرفتم و نمیخوام برم
و در هر حال باید آپدیت داشبورد بکنم
باز هم باید به lt+ آپدیت کنم یا نیازی نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or