جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

اگه چواب سوال‌هارو مي‌دونيد خواهشا جواب بدبد
1)قبلا نسخه پچ نشده AS:BH و NF گذاشتم و صفجه سباه شد (lt+ نصب بود)
حالا مي‌تونم به live وصل بشم
2)بازم تو live دو تا آپديت 7 و 256 Mb هستش كه مي‌خواد دستگاه رو آپديت كنه
آپديتش مشكلي نداره

آقا من ديشب دستگاهو LT+ كردم
ميخواستم اينو بپرسم اگه الان از اين بازي ها كه پچ نشدن رو دستگاه بزارم چه اتفاقي ميافته و اين كه ايا اجرا ميشن؟؟؟ فلگ چي ؟؟؟ اگه پچ شده نباشن فلگ نميشم؟؟؟
چون من صبر كردم و هيچ كدوم از بازي هارو رو كنسول نزاشتم كه فلگ نشم
هنوز هم نزاشتم وايسادم تا LT+ نصب كنم
ديشب حل شد ولي برا اجراي بازي ها گفتم سوال كنم
راستي من راحت ميتونم الان به لايو برم دوباره؟؟؟
اگه كامل جواب بديد ممنون ميشم
:)

کنسولم LT شده چند ماه پیش.
برای اینکه بتونم بازی اسسینز کرید رو بازی کنم و برای بازی های قبلیم هم مشکلی پیش نیاد چی کار کنم؟
لایو هم نمی رم اصلا

من assassino 7 mg آپدیت کردم مشکلی نداشت و یه ساعتم بازی کردم که اصلان حال نداد :)
و اگه LT+ نصب کرده باشی و بازی پچ نشده گذاشته باشی بعید میدونم مشکلی داشته باشی / بازیتو پچ کن برو LIVE

سینا خان شما LT+ بریز / کلا چنتا بازی هستن که AP2.5 دارن AS/FABLE/NFS شما با بازی های قبل از اینها مشکلی نداری البته چون شما در حال حاظر LT+ نریختی امیدوارم یه دونه از این بازیهارو تو دستگاه نذاشته باشی چون flag میشی

خوب شما با بازیهای قدیمی مشکل نداری / اگه بازیهای جدید pach شده و سالم باشن مسه assassins creed میتونی تو live بازی کنی / البته جهت اطمینان با abgx 1.4 چک کن

کنسولم LT شده چند ماه پیش.
برای اینکه بتونم بازی اسسینز کرید رو بازی کنم و برای بازی های قبلیم هم مشکلی پیش نیاد چی کار کنم؟
لایو هم نمی رم اصلا
یعنی چه برای بازیهای قبلی مشکی پیش نیاد؟
دو تا آپدیت هست که روی یه دیسک بیشتر مغازه ها دارن بهت میدن آپدیت کن بعد میتونی Assassin رو بازی کنی.

سلام.
من دیروز بی خبر از همه جا hot pursuit رو گرفتم و گذاشتم دیدم اجرا نمیشه. اومدم اینجا خوندم که دوستان گفته بودن پلاس ال تی میخواد. اگه الان نصب کنم و دوباره بازی رو بذارم مشکلی پیش نمیاد و به اصطلاح فلگ نمیشم؟
لایو برم مشکلی داره؟

آخرین ویرایش:
سلام.
من دیروز بی خبر از همه جا hot pursuit رو گرفتم و گذاشتم دیدم اجرا نمیشه. اومدم اینجا خوندم که دوستان گفته بودن پلاس ال تی میخواد. اگه الان نصب کنم و دوباره بازی رو بذارم مشکلی پیش نمیاد و به اصطلاح فلگ نمیشم؟
لایو برم مشکلی داره؟

شما فلگ شدی چون بدون داشتن LT+ بازی رو گذاشتی تو دستگاه

شما فلگ شدی چون بدون داشتن LT+ بازی رو گذاشتی تو دستگاه
چه ربطی به فلگ داشت ؟؟؟
فلگ وقتی تو لایو شناسایی بشه انجام میشه ! یعنی همون شناسایی !
اقا شما lt plus بریز NFS رو به راحتی میتونی بازی کنی , برای لایو هم فول پچ باشن بازیهات میتونی بری لایو

چه ربطی به فلگ داشت ؟؟؟
فلگ وقتی تو لایو شناسایی بشه انجام میشه ! یعنی همون شناسایی !
اقا شما lt plus بریز NFS رو به راحتی میتونی بازی کنی , برای لایو هم فول پچ باشن بازیهات میتونی بری لایو
با وجود ap2.5(در داشبورد جدید) این امکان اضافه شده که در حالت آفلاین هم همه ی موارد ثبت می شه و در اولین فرصت که وصل شی فلگ یا بن می شی!

یعنی من الان ال تی پلاس بریزم ولی به لایو وصل نشم. درسته؟
میشه بگین چطوری آپ ال تی پلاس رو انجام بدم. یه لینکی؟ تاپیک اموزشی چیزی نیستش؟

ببخشید این پچ چیه؟همینی که خود شرکته که lt+ را بیرون داده منتشر کرده برای fable و ac:bh و nfs منتشر کرده.
اگه این پچ روی بازی نباشه lt+ اونو اجرا نمیکنه؟
من با توجه به این سوال کردم:
قبل از عرضه ixtreme lt+ پچی برای این 3بازی موجود نبود.بعد از عرضه معلوم شد که باید این 3 بازی با پچ ارائه شده توسط همان گروه هک پچ بشن تا قابل بازی بر روی lt+ بشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or