جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوستان من یه سوالی دارم که این اپدیتی که لینکش

http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx

هست نسخه کامل با اواتار هست

با تشکر

دوستان من یه سوال دارم که الان فریمور من نونستلس هست میخواستم بدونم که الان من اگه فریمورم رو به lt+ ارتقا بدم دیگه تو محیط لایو مشکلی مثل نونستلس (که سریع شناخته میشم برای بن ) رو ندارم(برای فقط خرید انلاین)

یه بنده خدایی یه کمکی بکنه

با تشکر

دوستان من یک سوال داشتم شاید مبتدی باشه من تا امروز همه بازی ها رو انجام میدادم ولی امروز رفتم NFS بگیرم فروشنده گفت باید 15 بدی تا Update بشه و الا نمیشه بازی کنی
من اگه این Update رو از مایکروسافت بگیرنم و بریزم مشکل حله؟

من هیچ وقت live بازی نمیکنم
ممنون

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
یک سوال داشتم لطف کنید و جواب بدید:برای اجرای بازیهای جدید (اگر نخواهیم به live وصل بشیم)آپدیت داشبورد کافیه یا باید درایو رو هم با L.T آپدیت کنیم
ممنون میشم یکی از اساتید جواب بدهند

دوستان من یک سوال داشتم شاید مبتدی باشه من تا امروز همه بازی ها رو انجام میدادم ولی امروز رفتم NFS بگیرم فروشنده گفت باید 15 بدی تا Update بشه و الا نمیشه بازی کنی
من اگه این Update رو از مایکروسافت بگیرنم و بریزم مشکل حله؟

من هیچ وقت live بازی نمیکنم
ممنون

دوست عزیز این آپدیت اصلاً ربطی به ماکروسافت نداره هیچ,بلکه دشمن خونی این آپدیت هست. شما حتماً باید بدید همون بنده خدا براتون آپدیت کنه.

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
یک سوال داشتم لطف کنید و جواب بدید:برای اجرای بازیهای جدید (اگر نخواهیم به live وصل بشیم)آپدیت داشبورد کافیه یا باید درایو رو هم با L.T آپدیت کنیم
ممنون میشم یکی از اساتید جواب بدهند

دوست عزیز شما یا باید آپدیت سه مرحله ای رو انجام بدید یا LT Plus رو بریزید .

دوستان من یه سوال دارم که الان فریمور من نونستلس هست میخواستم بدونم که الان من اگه فریمورم رو به lt+ ارتقا بدم دیگه تو محیط لایو مشکلی مثل نونستلس (که سریع شناخته میشم برای بن ) رو ندارم(برای فقط خرید انلاین)

یه بنده خدایی یه کمکی بکنه

با تشکر
اگه ال تی + بریزین , دیسک بازی هم پچ شده باشه و نکات امنیتیش چک شده باشه (با نرم افزار abgx360 چک کنید ) و سالم باشه فکر نکنم بن بشین من دو سه روزه یه کله وصلم ...کار lt+ درسته !!!

آقا من اين fabel 3رو با LT بازی کردم. ولی نه update کردم نه به live وصل شدم. حالا به lt+ update کردم ميخوام برم live. ممکنه فلگ بشم چون fabel بازی کردم؟
چيکار ميشه کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or