جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام داداش . یعنی نمیتونم NFS HP بازی کنم باید چیکار کنم .آپدیت بتای کینکت رو انجام دادام عدد آپدیت که بهم داداه 16.....21 هست ولی بچها میگن آپدیت بازی 14.......21 هستش حالا DL کردم میریزم روفلش اصلا فلش استارت اپدیت نمیزنه .دیگه از این بتر نمیتونم توضیح بدم .:d

سلام داداش . یعنی نمیتونم NFS HP بازی کنم باید چیکار کنم .آپدیت بتای کینکت رو انجام دادام عدد آپدیت که بهم داداه 16.....21 هست ولی بچها میگن آپدیت بازی 14.......21 هستش حالا DL کردم میریزم روفلش اصلا فلش استارت اپدیت نمیزنه .دیگه از این بتر نمیتونم توضیح بدم .:d

خب چرا این مشکلتو تو تاپیک خودش تو بخش اب دیت جدید نمیپرسی

من داشبوردم رو اپ کردم به 12611 بعد +lt کرذم
1 زمانی که Ac رو میزارم واسه آپ سوال نمیکنه !!؟
2 موقع اجرا صفحه سیاه میشه و وقتی میخوام برگردم تو داشبورد هنگ میکنه و باید خاموش کنم درایوم benq هست هیمنجاها خوندم benq سیاه نمیشه !!؟

دوستان من یه سوال دارم که من دیروز دستگاهم رو دادم (به مغازه دار) که lt+ بریزه

که اول lt+ ریخت بعدش هم 3 تا اپدیت ریخت و تمام شده و بازی اسسین رو هم گرفتم که اجرا شده

ولی الان که پستها رو میخوندم اخرین اپدیت 2.0.12611.0 هست

ولی برای من زده2.0.12416.0 :-/

میشه یکی لطف کنه بگه چجوریاست (یعنی بازم باید اپدیت کنم برای 2.0.12611.0 بشه و اگه بکنم مشکلی پیش نماد چون lt+ ریختم)

یا تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سوال دارم که من دیروز دستگاهم رو دادم (به مغازه دار) که lt+ بریزه

که اول lt+ ریخت بعدش هم 3 تا اپدیت ریخت و تمام شده و بازی اسسین رو هم گرفتم که اجرا شده

ولی الان که پستها رو میخوندم اخرین اپدیت 2.0.12611.0 هست

ولی برای من زده2.0.12416.0 :-/

میشه یکی لطف کنه بگه چجوریاست (یعنی بازم باید اپدیت کنم برای 2.0.12611.0 بشه و اگه بکنم مشکلی پیش نماد چون lt+ ریختم)

یا تشکر

اگر طرف LT+ رو نصب کرده، دیگه نیازی به نصب دوتا آپدیت داشبورد نبود!!
یک نگاهی به پست اول این تاپیک کنید، متوجه میشید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=35922

LT+

با سلام
آقا خلیل ی سوال داشتم از حضورتون / من LT+ ریختم و ASSASSINAM پچ کردم با ABGX جدید و بازی مشکلی نداره البته single playeresh / حالا اگه بخام به LIVE وصل شم و مولتیشو بازی کنم آیا BAN میشم یا نه
با تشکر.

آقا من یه مشکلی دارم اونم این که من اول دشبورد بتا رو نصب کردم الان دشبوردم 20126110 ولی وقتی خواستم نسخه اصلی رو بریزم ارور ث73 داد الان چیکا کنم بشم 20126120؟

سلام به همگی
من یکی از دستگاه هامو با دیسک assassin آپدیت کرده بودم و نتونستم assassin و NFS رو بازی کنم اگر الان با برنامه ای که برای پچ بازیها اومده این بازیها رو پچ بکنم می تونم بدون ریختن LT+ بازی کنم یا باید حتما بریزم ؟ فریمور دستگاه هم LT هستش .یه سوال دیگه اگه LT+ رو بریزم بازیهای قبلی که پچ نیستن رو باید بریزم دور ؟
ممنون

اگر LT+ بریزین بازیهای قبلی به راحتی اجرا میشن ، و البته در مورد بازیهای ap2.5 باید توسط پچ بازیها پچ شده باشن تا بتونید با LT+ اجرا کنید وگرنه از اجرای اونها جلوگیری میشه ( برای جلوگیری از فلگ شدن آف لاین توسط دستگاه ) و دستگاه هنگ می کنه که باید خاموش روشن کنید

دوستان مطلع وقتی با hot pursuit به لایو وصل میشیم یه آپدیت 256 کیلو بایتی می خواد انجام بده ، می خواستم بدونم کسی این آپدیت رو گرفته ( احیانا این آپدیت برای مقابله با پچ LT+ نباشه ؟؟؟؟ )

و البته در مورد بازی assasni brother هم وقتی به لایو وصل میشی یه آپدیت 7 مگی داره می خواستم بدونم کسی این کارو انجام داده یا نه ؟؟؟؟

دوستان مطلع وقتی با hot pursuit به لایو وصل میشیم یه آپدیت 256 کیلو بایتی می خواد انجام بده ، می خواستم بدونم کسی این آپدیت رو گرفته ( احیانا این آپدیت برای مقابله با پچ LT+ نباشه ؟؟؟؟ )

و البته در مورد بازی assasni brother هم وقتی به لایو وصل میشی یه آپدیت 7 مگی داره می خواستم بدونم کسی این کارو انجام داده یا نه ؟؟؟؟
اره نگران نباش بازی کن

آقا من یه مشکلی دارم اونم این که من اول دشبورد بتا رو نصب کردم الان دشبوردم 20126110 ولی وقتی خواستم نسخه اصلی رو بریزم ارور ث73 داد الان چیکا کنم بشم 20126120؟
در ضمن من تا جایی که میدونم درایوم سامسونگه برا همین میخوام داشبورد کامل داشته باشم بازی کنم واینکه +LT روی دشبورد 20126120 تست شده ممنون میشم کمک کنین...

سلام.من یه سوالی دارم.اگه lt+ داشته باشیم و بازی ها هم پچ شده باشن دیگه نیازی به چک کردن فول استاس بودن بازی نیست؟بازی های قدیمی تر چطور؟ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or