ston cold
کاربر سایت
سلام بروبچ خسته نباشید .من آپدیت کینکت رو قبلا اجرا کردم حالا آپدت جدیده اجرا نمیشه یعنی بالا نمیاد چیکار باید کنم .بنظر شما آپدیتی میاد که مشکل منم حل بشه یا نه ؟
سلام
ینی چی
واضح تر بگو
سلام بروبچ خسته نباشید .من آپدیت کینکت رو قبلا اجرا کردم حالا آپدت جدیده اجرا نمیشه یعنی بالا نمیاد چیکار باید کنم .بنظر شما آپدیتی میاد که مشکل منم حل بشه یا نه ؟
سلام داداش . یعنی نمیتونم NFS HP بازی کنم باید چیکار کنم .آپدیت بتای کینکت رو انجام دادام عدد آپدیت که بهم داداه 16.....21 هست ولی بچها میگن آپدیت بازی 14.......21 هستش حالا DL کردم میریزم روفلش اصلا فلش استارت اپدیت نمیزنه .دیگه از این بتر نمیتونم توضیح بدم .:d

دوستان من یه سوال دارم که من دیروز دستگاهم رو دادم (به مغازه دار) که lt+ بریزه
که اول lt+ ریخت بعدش هم 3 تا اپدیت ریخت و تمام شده و بازی اسسین رو هم گرفتم که اجرا شده
ولی الان که پستها رو میخوندم اخرین اپدیت 2.0.12611.0 هست
ولی برای من زده2.0.12416.0
میشه یکی لطف کنه بگه چجوریاست (یعنی بازم باید اپدیت کنم برای 2.0.12611.0 بشه و اگه بکنم مشکلی پیش نماد چون lt+ ریختم)
یا تشکر
اره نگران نباش بازی کندوستان مطلع وقتی با hot pursuit به لایو وصل میشیم یه آپدیت 256 کیلو بایتی می خواد انجام بده ، می خواستم بدونم کسی این آپدیت رو گرفته ( احیانا این آپدیت برای مقابله با پچ LT+ نباشه ؟؟؟؟ )
و البته در مورد بازی assasni brother هم وقتی به لایو وصل میشی یه آپدیت 7 مگی داره می خواستم بدونم کسی این کارو انجام داده یا نه ؟؟؟؟
در ضمن من تا جایی که میدونم درایوم سامسونگه برا همین میخوام داشبورد کامل داشته باشم بازی کنم واینکه +LT روی دشبورد 20126120 تست شده ممنون میشم کمک کنین...آقا من یه مشکلی دارم اونم این که من اول دشبورد بتا رو نصب کردم الان دشبوردم 20126110 ولی وقتی خواستم نسخه اصلی رو بریزم ارور ث73 داد الان چیکا کنم بشم 20126120؟