این هم راه اپدیت کردن از طریق فلش: در صورت عدم شناسایی USB Flash توسط کنسول، فلش خود را حتماً به FAT32 فرمت کنید و همچنین در پنجره ی Format قسمت اسم فلش "Volume label" را خالی بگذارید و بعد از Format مجدداً آپدیت را کپی و مرحله ی نصب داشبورد را تست کنید.
اگر فرمت فلش FAT32 میباشد ولی کنسول آنرا شناسایی نمی کند کافیست اسم USB Flash را تغییر دهید و یا پاک کنید، در نهایت مجدداً USB Flash را به کنسول وصل کنید و مرحله ی نصب داشبورد را تست کنید.
مرسی...روی دیسک هم میشه ریخت این ابدیتو؟
جريان LTU V1 چيه؟
هی میرم c4evaspeaks.com هی هیچی نمیفهمم میام اینجا، اینجا هم بچه ها میگن مشکل نداره آپدیت کن. آخه تا خود C4 نگه مشکل نداره که نمیشه آپدیت کرد.
Microsoft has begun rolling out a new SystemUpdate that brings the Xbox 360 dashboard/kernel version to 2.0.16202.0.
Backups continue to work fine on LT+ v3.0, LTU v1.0, and xk3y offline and on LIVE. [Admin note: LT v2.01 and LT+ v2.0/v2.0b are fine as well!]
Xbox LIVE's Major Nelson (Larry Hryb) posted this about the update:
"In this update, we are correcting some issues such as displaying the incorrect playlist name when launching a playlist from Xbox SmartGlass to the console, an error with Xbox Video closed-captioning and an error with Xbox Music that some were experiencing."
دوستان این آپدیت جدیده رو سی 4 تایید کرده یا نه آپ کنیم ؟ آخه همین 2 روز پیش واسم پیام آپدیت اومده هنوز 1 ماه نشده که آپدیت کردم باز دوباره این آپدیت اومده والا مارو کشته این ایکس باکس هم
دوستان این آپدیت جدیده رو سی 4 تایید کرده یا نه آپ کنیم ؟ آخه همین 2 روز پیش واسم پیام آپدیت اومده هنوز 1 ماه نشده که آپدیت کردم باز دوباره این آپدیت اومده والا مارو کشته این ایکس باکس هم
C4 که هنوز تایید نکرده اما یک سری از دوستان ریختن و مشکلی نداشته من هم امروز ریختم و تقریبا یک ساعت هم AC3 را داشتم آنلاین بازی می کردم مشکلی پیش نیامد.
منتظر live log شدن یعنی صبر زیاد من آخرین live log که تو سایتش دیدم مال تقریبا 6 ماه پیش بود!اتفاقا C4EVA هنوز امنیت آپدیت رو تایید نکرده و فقط ادمین C4evaspeaks گفته که دیسک های کپی روی این داشبورد اجرا میشن . بین اجرا شدن دیسک و امنیت لایو خیلی تفاوت هست .
تایید داشبورد فقط وقتی توسط C4EVA انجام میشه که کاری رو انجام میده به اسم Live Log ، یعنی با یه Xbox که درایو و نرم افزار مخصوص داره که خودش طراحی کرده به لایو وصل میشه و یه دیسک رو اجرا میکنه و اون نرم افزار چک های امنیتی رو که مایکروسافت انجام میده بررسی میکنه . بعد C4EVA این نتایج رو رمزگشایی و بررسی می کنه و اگه تغییری ایجاد نشده باشه امنیت داشبورد رو تایید می کنه .
با این که ممکنه یه کم طول بکشه همیشه توصیه میشه که صبر کنید تا Live Log ها انجام بشه و امنیت داشبورد تایید بشه ، در غیر این صورت ریسک وجود داره که مایکروسافت چک های امنیتی دیسک رو تغییر داده باشه .
منتظر live log شدن یعنی صبر زیاد من آخرین live log که تو سایتش دیدم مال تقریبا 6 ماه پیش بود!
حالا به نظرتون امنیت این همه ارزش صبر داره!