جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

اینجاست که باید یه خسته نباشید به ماکروسافت بگیم.
ظاهرا یادش رفته فایل روی سایتشونو آپدیت کنن! همون داشبرد قدیمیه و کنسول نمیخونتش!
جالبه که برای دانلود از سایت ماکروسافت هم مشکل داشتم و از یک چهارم سرعت دانلود استفاده میکرد.

معلوم نیست داستان چیه.

بابا خاک بر سر مایکروسافت سایتش که به زور بالا میاد بعدش روی 90% ارور داد که اینترنت قطعه در صورتی که چک کردم 19 ساعته هیچ قطعی نداشتم و واقعا فقط 300 مگابایتو حروم کردم حالا باید برم با pc دانلود کنم و با دیسک آپدیتو کامل کنم. اعصابمونو به هم ریخت

سلام

من مرحله اول رو دانلود کردم تو مرحله دوم خیلی طولانی بود کنسلش کردم....الان میتونم از این لینک دانلود استفاده کنم و با فلش اپدیتش کنم کنسول رو؟

سلام

من مرحله اول رو دانلود کردم تو مرحله دوم خیلی طولانی بود کنسلش کردم....الان میتونم از این لینک دانلود استفاده کنم و با فلش اپدیتش کنم کنسول رو؟

من خودم تا 90% آپدیت کردم ارور داد مجبور شدم واسه کامل کردنش دانلود کنم و با دیسک آپدیت کنم . من که آپدیتمو کامل کردم و هیچ مشکلی نداشت.
از این ناراحتم چرا از اول نیومدم همین کارو بکنم بیخودی 500 مگابایتم رفت نمیدونم چرا در حالی که از طریق لینک فقط 107 مگ حجمشه

سلام

په نه په این فایلو بچه ها گزاشتن بری نگاش کنی نتیجه اخلاقی بگیری...
اینم لینک دانلود آپدیت از سایت مایکروسافت :
Update Xbox 360 2.0.16202.0
http://download.microsoft.com/downlo..._16202_USB.zip

اینو بگم که سرعت دانلود فوق العاده پایینه. مایکروسافت گند زده رفته.​

خب داداشه گلم دستت درد نکنه ... من دارم دانلود میکنم... 100 مگ بیشتر نیس که :-؟ آخه خودت گفته بودی 300 مگ حروم کردی ؟ :) بازیم دمت گرم

دوستان چرا میگین سرعت پایینه؟!
بنظره من که مایکروسافت سرورهاش قوی هستن!
اخه من اپ های قبلی رو همزمان با عرضه میگرفتم!
از خوده 360 بخوای دانلود کنید بعلت شلوغی افت سرعت داره
...منم گذاشتم رو دانلود!یه سری موارد جزیی رو فیکس کرده!!
حوصله دارنا!!!

من فلشم رو پیدا نکردم مجبور شدم از خوده 360 دانلود کنم که روو 50 و خورده ای گیر کرده ای بابا ... فک نکنم امشب دیگه بشه تا فردا که با فلش بکنم ... :(

این آپدیت جدیده ممکنه روی بازیهای جدید باشه؟؟
دیگه نریم از خود لایو بگیرم
هووووم؟

شما دانولدش بکن خیالت راحت
تا این فروشنده ها و تکثیر کننده ها بیان رو دیسک بازی ها بدنش فکر کنم یه هفته بیشتر طور بکشه!!!
صد مگ چیزی نیست!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or