ما هرکاری میکنیم با USB پیغام آپدیت نمیاد, میشه یکنفر مو به مو توضیح بده ؟ اسم فولدر چی باشه ؟ محتواش Root باشه ؟ کلاً چجوری بریزیم تو USB بعد وصلش کنیم به X360 :d ؟
آها پس این آپدیت جدید نیست واسه همینه پیغام نمیاد, مرسیدوست عزیز فایل آپدیتی که تو سایت xbox.com/update هست ماله ورژنه 2.0.16197 ته و آخرین ورژن که اول امروز عرضه شد نیست
باید صبر کنی تا ماکروسافت فایل آپدیت جدید رو تو سایت قرار بده
به هر حال برای آپدیت از فلش کافیه این فایل رو دانلود کنی و محتویاتش رو اکسترکت کنی روی (روت) فلش. بعد فلش رو به دست گاه بزن و خاموش روشنش کنی پیام آپدیت میاد!
سلام اینطور که میگن مشکل ندارهسلام بروبکس !
این آپ که امروز اومده مشکلی نداره دیگه ؟؟
یعنی خودتون تست کردید ما هم از لایو دان کنیم ؟(LT3 دارم )
بعد قضیه LT3+ چیه ؟؟
بین LT3 و LT3+ چه فرقی هست ؟
از کجا بفهمیم کدوم یکی رو کنسول نصب شدن ؟
عزیز آپدیت اصلا حجمش بالا نیست فکر نمیکنم بشتر از 150 مگ باشه . اما متاسفانه خیلی خیلی کند دانلود میشه و از 10% پهنای باند استفاده میکنه. اینکه چرا کند دانلود میشه دلیلش برمن هم پوشیدست! اگه کسی میدونه چراشو بیاد بگه لطفا.اوه چه خبره الان یک ساعت و نیمه گذاشتم دانلود بشه تازه نصفش رفته البته مرحله قبلش کامل شده این خیلی طول کشید . رسما سرویس شدیم رفت. چرا اینقدر طول میکشه؟واسه همه همین قدر طول میکشه؟
عزیز آپدیت اصلا حجمش بالا نیست فکر نمیکنم بشتر از 150 مگ باشه . اما متاسفانه خیلی خیلی کند دانلود میشه و از 10% پهنای باند استفاده میکنه. اینکه چرا کند دانلود میشه دلیلش برمن هم پوشیدست! اگه کسی میدونه چراشو بیاد بگه لطفا.
برای من دو بار آپدیت اومد، یه صفحه اول اومد که خلی سریع اپدیت شد بعد یکی دیگه اومد الان بیشتر از 3 ساعت گذشته تا حدود 40% پر شده!
کلا زدم کنسلش کردم.
سری پیش هم یه آپدیت 26 مگی Black OPS رو میخواستم بگیرم 1 ساعت زمان برد! ( در حالت عادی 26 مگ توی 3 دقیقه دانلود میشه)
کسی لینک دانلود برای USB نداره؟