musicloveline
کاربر سایت
Microsoft has begun rolling out a new SystemUpdate that brings the Xbox 360 dashboard/kernel version to 2.0.16202.0.
Backups continue to work fine on LT+ v3.0, LTU v1.0, and xk3y offline and on LIVE.
Xbox LIVE's Major Nelson (Larry Hryb) posted this about the update: In this update, we are correcting some issues such as displaying the incorrect playlist name when launching a playlist from Xbox SmartGlass to the console, an error with Xbox Video closed-captioning and an error with Xbox Music that some were experiencing.
حجمش چقدره؟
سلام از شانس بد من دیروز تازه اومدم واسه اولین بار برم لایو آپدیت کردم تا نصفه رفت بعد نتم قطع شد صبح دوباره آپدیت کردم اومدم مکس پین رو بزارم بازی کنم خودش اول از لایو اومد بیرون بعد گفت یه آپدیت اومده yes زدم یه دور یچی دانلود شد بعد کنسول ریستارت شد الان بازم داره آپدیت میکنه خیلی هم کنده هیچ راهی نیست اینو من با pc دانلود کنم بریزم تو xbox؟
من نمیدونم چرا کند دانلود میشه چند بار هم کنسل کردم از نو زدم اما بازم داره با سرعت دیال آپ آپدیت میکنه مرحله دومشو! عجیبه...
متاسفانه لینک دانلود نداره وگرنه که همینکارو انجام میدادم منم.منم دقیقا همین مشکلو دارم
دفعه پیشم همینطوری بود با یواس بی آپدیت کردم