جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

Microsoft has begun rolling out a new SystemUpdate that brings the Xbox 360 dashboard/kernel version to 2.0.16202.0.
Backups continue to work fine on LT+ v3.0, LTU v1.0, and xk3y offline and on LIVE.

Xbox LIVE's Major Nelson (Larry Hryb) posted this about the update: In this update, we are correcting some issues such as displaying the incorrect playlist name when launching a playlist from Xbox SmartGlass to the console, an error with Xbox Video closed-captioning and an error with Xbox Music that some were experiencing.
ظاهرا امنه

همین الان C4eva اطلاعیه داده در مورد این آبدیت جدید و خوشبختانه گفته هیچ مشکلی نیست و کماکان روال LT+3 پابرجاست

اینم متن اطلاعیه:

Microsoft has begun rolling out a new SystemUpdate that brings the Xbox 360 dashboard/kernel version to 2.0.16202.0.
Backups continue to work fine on LT+ v3.0, LTU v1.0, and xk3y offline and on LIVE.

سلام از شانس بد من دیروز تازه اومدم واسه اولین بار برم لایو آپدیت کردم تا نصفه رفت بعد نتم قطع شد صبح دوباره آپدیت کردم اومدم مکس پین رو بزارم بازی کنم خودش اول از لایو اومد بیرون بعد گفت یه آپدیت اومده yes زدم یه دور یچی دانلود شد بعد کنسول ریستارت شد الان بازم داره آپدیت میکنه خیلی هم کنده هیچ راهی نیست اینو من با pc دانلود کنم بریزم تو xbox؟:((

سلام از شانس بد من دیروز تازه اومدم واسه اولین بار برم لایو آپدیت کردم تا نصفه رفت بعد نتم قطع شد صبح دوباره آپدیت کردم اومدم مکس پین رو بزارم بازی کنم خودش اول از لایو اومد بیرون بعد گفت یه آپدیت اومده yes زدم یه دور یچی دانلود شد بعد کنسول ریستارت شد الان بازم داره آپدیت میکنه خیلی هم کنده هیچ راهی نیست اینو من با pc دانلود کنم بریزم تو xbox؟:((

برو سایت xbox و قسمت suport یا روی لینک که میزارم کلیک کن!
New Xbox Update | Xbox 360 Update Download | Updating Xbox 360 - Xbox.com

بعد چند تا حالت برای ریختن آپدیت داره و همه توضیحات هم خودش داده و مثلا برو قسمت Copy to a USB flash drive و اونجا آخرین آپدیت رو دانلود کن و با USB بریز روی دستگاه و تمام!

اینم لینک دانلود آپدیت واسه USB
http://download.microsoft.com/downl...-9F5F-BDE300AE375F/SystemUpdate_16197_USB.zip

راوی جان این لینک دانلود واسه آپدیت قبلیه داشبورده (2.0.16197) ،منم دیشب فکر کردم این جدید ترینه دانلود کردمو رو سیستم هم نصب کردم نکته جالبم اینه که تونستم برم لایو. اما بعد 4 5 ساعت باز خواستم وارد لایو شم گفت باید آپدیت کنی!!!!

جالبه هنوز خود ماکروسافت واسه دانلود استند الون قرار نداده! که البته احتمالا تا آخر امشب اینکارو میکنه!

اقا منم لایو بازی میکنم ولی لگ زیاد دارم
هیچ راهی نیست این لگو کم کرد
اینترنت ۲ مگ دارم
تست پینگ میزنم با کامپیوتر ۴.۲.۲.۴
average 277

پینگم با سپید تست رویه ۵۰
کسی روشی بلده لگ کمتر شه تو لایو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or