جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوستان اگه اپدیتای جدید مشکلی دشاته باشه همین جا دوستان لطف میکنن اطلاع رسانی میکنن قبل اپدیت یه سر به این تاپیک بزنین یا برین سایت خود c4 . حالا هر کدومو راحتین موفق باشین .

سلام .

دوستان كسي كنسولش رو به اين ور‍‍‍زن اپديت كرده ؟ 2.0.16202.0 ( هنوز تو پست اول خبري از اين اپديت نيست )! تا جايي كه ما فهميديم بازيها شايد اجرا نشن ! c4 هم كه فعلا تاييد نكرده ! خلاصه هر كي اپديت كرده به اين ور‍
زن يه خبري بده !

سلام .

دوستان كسي كنسولش رو به اين ور‍‍‍زن اپديت كرده ؟ 2.0.16202.0 ( هنوز تو پست اول خبري از اين اپديت نيست )! تا جايي كه ما فهميديم بازيها شايد اجرا نشن ! c4 هم كه فعلا تاييد نكرده ! خلاصه هر كي اپديت كرده به اين ور‍
زن يه خبري بده !

دوسته عزیز من آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید.

سلام .

زن يه خبري بده !

چند تا پست قبل بچه ها گفتن که نصب کردن و مشکلی نداشته.ولی هنوز C4V تایید نکرده.

تایید c4? فرق کردن قفل های امنیتی؟ OMG! یعنی من هر وقت میخوام وصل شم لایو اینطوری میشه ها! این LIVE LOG کی میاد خدااااااااااااااااااا

یا علی(ع)

تایید c4? فرق کردن قفل های امنیتی؟ OMG! یعنی من هر وقت میخوام وصل شم لایو اینطوری میشه ها! این LIVE LOG کی میاد خدااااااااااااااااااا

یا علی(ع)
ببین دوست عزیز معلوم نیست یک وقت های زمان زیادی طی میشه تا C4 اعلام کنه سالم است یک زمانی هم سریع جواب می ده اما تئوری که الان یکم برای خیلی ترسناک شده این بوده که چرا microsoft 3 روز لایو را رایگان کرد و دقیقا قبلش هم یک آپدیت داد بیرون .اما درتوضیحاتش گفت برای رفع یک باگ در smartglass بوده.حالا تصمیم نهایی با شما و خیلی از دوستانی است که دو دل هستند این کار را انجام بدن.
موفق باشید.

سلام
من ایکس باکس ارکید دارم و بازی wwe 13 رو گذاشتم رو دستگاه و پیغام this disc is not supported داد و وارد بازی نشد و بازی wwe 12 یا بازی pes 2012 گذاشتم بالا اومدو بازی کردم ولی هنوز برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده و حتی اخرین اپدیت یعنی 2.0.16202.0 رو نصب کردم دوباره برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده . چه کار کنم ؟لطفا کمکم کنید

چند نفر لایور تا الان آپدیت کردن؟ دیگه داره به اینجام میرسه)x

بابا اینقدر نترس ما هر روز توی لایویم و خطر بن شدن فقط مال بازی کردن هیلو 4 قبل از عرضه جهانی بود و این قدر ترس به دلت راه نده و با خیال راحت و رعایت نکات بهداشتی ابدیت کن و حالشو ببر

سلام
من ایکس باکس ارکید دارم و بازی wwe 13 رو گذاشتم رو دستگاه و پیغام this disc is not supported داد و وارد بازی نشد و بازی wwe 12 یا بازی pes 2012 گذاشتم بالا اومدو بازی کردم ولی هنوز برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده و حتی اخرین اپدیت یعنی 2.0.16202.0 رو نصب کردم دوباره برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده . چه کار کنم ؟لطفا کمکم کنید
شما هک Lt+3 رو انجام دادید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or