جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

تایید c4? فرق کردن قفل های امنیتی؟ OMG! یعنی من هر وقت میخوام وصل شم لایو اینطوری میشه ها! این LIVE LOG کی میاد خدااااااااااااااااااا

یا علی(ع)
ببین دوست عزیز معلوم نیست یک وقت های زمان زیادی طی میشه تا C4 اعلام کنه سالم است یک زمانی هم سریع جواب می ده اما تئوری که الان یکم برای خیلی ترسناک شده این بوده که چرا microsoft 3 روز لایو را رایگان کرد و دقیقا قبلش هم یک آپدیت داد بیرون .اما درتوضیحاتش گفت برای رفع یک باگ در smartglass بوده.حالا تصمیم نهایی با شما و خیلی از دوستانی است که دو دل هستند این کار را انجام بدن.
موفق باشید.

سلام
من ایکس باکس ارکید دارم و بازی wwe 13 رو گذاشتم رو دستگاه و پیغام this disc is not supported داد و وارد بازی نشد و بازی wwe 12 یا بازی pes 2012 گذاشتم بالا اومدو بازی کردم ولی هنوز برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده و حتی اخرین اپدیت یعنی 2.0.16202.0 رو نصب کردم دوباره برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده . چه کار کنم ؟لطفا کمکم کنید

چند نفر لایور تا الان آپدیت کردن؟ دیگه داره به اینجام میرسه)x

بابا اینقدر نترس ما هر روز توی لایویم و خطر بن شدن فقط مال بازی کردن هیلو 4 قبل از عرضه جهانی بود و این قدر ترس به دلت راه نده و با خیال راحت و رعایت نکات بهداشتی ابدیت کن و حالشو ببر

سلام
من ایکس باکس ارکید دارم و بازی wwe 13 رو گذاشتم رو دستگاه و پیغام this disc is not supported داد و وارد بازی نشد و بازی wwe 12 یا بازی pes 2012 گذاشتم بالا اومدو بازی کردم ولی هنوز برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده و حتی اخرین اپدیت یعنی 2.0.16202.0 رو نصب کردم دوباره برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده . چه کار کنم ؟لطفا کمکم کنید
شما هک Lt+3 رو انجام دادید؟

عجب داستانی داریم ما با این آپدیت ها :|
آقا ما هم آپدیت کردیم کلی داشبورد خوشگل اینا شد ظرفیت استفاده از هارد هم 32گیگ شد ولی سر NFS میگه Disk not supported !
درحالی که Horizon رو میاره مثلاً. بازی رو رو هارد نصب کردم همش 3.7گیگه! درسته؟
چه کنیم حالا؟

ما که صبر میکنیم که امنیت کامل رو سی 4 تایید کنه آخه لایو بریم چیکار یه پی اس میزدیم که 2013 الان هیچکی نیست تو پی اس پس همون آفلاین فعلا میزنیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or