جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

هالو 4 چه آفلاین چه آنلاین بازی کنی و بعدش به لایو وصل بشی ممکنه بن بشی بعضی ها اصلا موقع اجرای بازی دستگاه اصلا به لایو وصل نبوده و بن شدن!(بالاخره بازی که کنی اچیومنت که میگری از رو اون تابلو میشی!)
اگه کسی بازی کرده تا موقع رلیز جهانی صبر کنه بعد اپدیت کنه!

هالو 4 چه آفلاین چه آنلاین بازی کنی و بعدش به لایو وصل بشی ممکنه بن بشی بعضی ها اصلا موقع اجرای بازی دستگاه اصلا به لایو وصل نبوده و بن شدن!(بالاخره بازی که کنی اچیومنت که میگری از رو اون تابلو میشی!)
اگه کسی بازی کرده تا موقع رلیز جهانی صبر کنه بعد اپدیت کنه!

آره اینم میشه فعلا که ما halo 4 نخریدیم و فقط pes 13 میزنیم :دی اما من حدود 1 ماه شده که آپ کردم و هیچ مشکلی نیست آخه جزو اولین اکانت ها بودم که پیام آپدیت داد ماله من اکانت انگلیس هست و زود اومد آپ از آمریکا تازه داره میاد :دی
خلاصه فعلا که بن نشدیم و ان شا الله هم که بن نشیم :دی

یعنی من الان Halo 4 رو بعد از آپدیت افلاین بازی کردم بن میشم؟بعد از halo4 هم دیروز لایو وصل بودم!
به شانست بستگی داره ولی احتمال اینکه بن بشی زیاده!((اگه آنلاین بازی کنی که صد در صد ولی آفلاین بعضی ها شدن بعضی ها نه!)
متاسفانه مایکروسافت هم پروفایل رو بن میکنه هم کنسول رو در این حالت!
صبر می کردی من خودم از شیفتگانشم ولی دندون رو جگر گزاشتم و صبر کردم!

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

آقا این اپدیت 100 مگ که آخریس و الان از من خواسته تا بکنم تو دیسک کدوم بازی های جدید هست؟
فورزا؟fable?dishonormed?
تو اینا هست؟
نه نیست باید یا از طریق کنسول آپدیت کنی یا نسخه usb رو از خود سایت xbox بگیری!
برای نصب از روی usb فایل دانلودی رو extract میکنی و یه پوشه به نام system update ایجاد میشه اون رو کپی میکنی به فلش و به کنسول وصل میکنی!

به شانست بستگی داره ولی احتمال اینکه بن بشی زیاده!((اگه آنلاین بازی کنی که صد در صد ولی آفلاین بعضی ها شدن بعضی ها نه!)
متاسفانه مایکروسافت هم پروفایل رو بن میکنه هم کنسول رو در این حالت!
صبر می کردی من خودم از شیفتگانشم ولی دندون رو جگر گزاشتم و صبر کردم!

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

نه نیست باید یا از طریق کنسول آپدیت کنی یا نسخه usb رو از خود سایت xbox بگیری!
برای نصب از روی usb فایل دانلودی رو extract میکنی و یه پوشه به نام system update ایجاد میشه اون رو کپی میکنی به فلش و به کنسول وصل میکنی!

من 3 روز پیش هالو 4 را افلاین بازی کردم بعد شبش رفتم لایو ،ولی دیگه هالو نزدم .همین دیروزم لایو بودم.یعنی الان من می خوام گلد بخرم نخرم امکان داره بن شم!؟؟؟ بعد دیگه هم به لایو وصل نشم؟

من 3 روز پیش هالو 4 را افلاین بازی کردم بعد شبش رفتم لایو ،ولی دیگه هالو نزدم .همین دیروزم لایو بودم.یعنی الان من می خوام گلد بخرم نخرم امکان داره بن شم!؟؟؟ بعد دیگه هم به لایو وصل نشم؟
14 روز تریال بگیر فعلا تا زمان ارایه رسمی هالو هم صبر کن((البته فعلا دیگه هالو بازی نکن!))بعد اگه دیدی بن نشدی احتمالش کمه که در اینده بنت کنه!
اون موقع گلد خواستی بخر!

14 روز تریال بگیر فعلا تا زمان ارایه رسمی هالو هم صبر کن((البته فعلا دیگه هالو بازی نکن!))بعد اگه دیدی بن نشدی احتمالش کمه که در اینده بنت کنه!
اون موقع گلد خواستی بخر!

داداش 14 روز تریال با یه اکنت دیگه به چه درد میخوره؟

سلام دوستان من امروز می خواستم با فلش اپدیت کنم این ارور رو داد 3CD6-3F45-1601-0300-C800-0036 بیش از 10 بار تکرار ودوباره زدم همین ارورو داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or