هالو 4 چه آفلاین چه آنلاین بازی کنی و بعدش به لایو وصل بشی ممکنه بن بشی بعضی ها اصلا موقع اجرای بازی دستگاه اصلا به لایو وصل نبوده و بن شدن!(بالاخره بازی که کنی اچیومنت که میگری از رو اون تابلو میشی!)
اگه کسی بازی کرده تا موقع رلیز جهانی صبر کنه بعد اپدیت کنه!
بزن بره آپ شهدوستان رو دستگاه LT3 نصبه ...
خودمم هم تابستون از لایو آپ کردم .
الان این آپو بدون مشکل نصب کنم از لایو ؟
به شانست بستگی داره ولی احتمال اینکه بن بشی زیاده!((اگه آنلاین بازی کنی که صد در صد ولی آفلاین بعضی ها شدن بعضی ها نه!)یعنی من الان Halo 4 رو بعد از آپدیت افلاین بازی کردم بن میشم؟بعد از halo4 هم دیروز لایو وصل بودم!
نه نیست باید یا از طریق کنسول آپدیت کنی یا نسخه usb رو از خود سایت xbox بگیری!آقا این اپدیت 100 مگ که آخریس و الان از من خواسته تا بکنم تو دیسک کدوم بازی های جدید هست؟
فورزا؟fable?dishonormed?
تو اینا هست؟
به شانست بستگی داره ولی احتمال اینکه بن بشی زیاده!((اگه آنلاین بازی کنی که صد در صد ولی آفلاین بعضی ها شدن بعضی ها نه!)
متاسفانه مایکروسافت هم پروفایل رو بن میکنه هم کنسول رو در این حالت!
صبر می کردی من خودم از شیفتگانشم ولی دندون رو جگر گزاشتم و صبر کردم!
---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------
نه نیست باید یا از طریق کنسول آپدیت کنی یا نسخه usb رو از خود سایت xbox بگیری!
برای نصب از روی usb فایل دانلودی رو extract میکنی و یه پوشه به نام system update ایجاد میشه اون رو کپی میکنی به فلش و به کنسول وصل میکنی!
14 روز تریال بگیر فعلا تا زمان ارایه رسمی هالو هم صبر کن((البته فعلا دیگه هالو بازی نکن!))بعد اگه دیدی بن نشدی احتمالش کمه که در اینده بنت کنه!من 3 روز پیش هالو 4 را افلاین بازی کردم بعد شبش رفتم لایو ،ولی دیگه هالو نزدم .همین دیروزم لایو بودم.یعنی الان من می خوام گلد بخرم نخرم امکان داره بن شم!؟؟؟ بعد دیگه هم به لایو وصل نشم؟
چجوری 14روز تریال بگیرم؟:d14 روز تریال بگیر فعلا تا زمان ارایه رسمی هالو هم صبر کن((البته فعلا دیگه هالو بازی نکن!))بعد اگه دیدی بن نشدی احتمالش کمه که در اینده بنت کنه!
اون موقع گلد خواستی بخر!
14 روز تریال بگیر فعلا تا زمان ارایه رسمی هالو هم صبر کن((البته فعلا دیگه هالو بازی نکن!))بعد اگه دیدی بن نشدی احتمالش کمه که در اینده بنت کنه!
اون موقع گلد خواستی بخر!
خوب گفتم اگه گلدت تموم شده این رو بگیر 14 روز بازی کن تا آپدیت بیاد این کد ها روی اکانت هایی که قبلا گلد بودن ولی الان نیستن که کار میکنه!داداش 14 روز تریال با یه اکنت دیگه به چه درد میخوره؟