جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

یعنی من الان Halo 4 رو بعد از آپدیت افلاین بازی کردم بن میشم؟بعد از halo4 هم دیروز لایو وصل بودم!
به شانست بستگی داره ولی احتمال اینکه بن بشی زیاده!((اگه آنلاین بازی کنی که صد در صد ولی آفلاین بعضی ها شدن بعضی ها نه!)
متاسفانه مایکروسافت هم پروفایل رو بن میکنه هم کنسول رو در این حالت!
صبر می کردی من خودم از شیفتگانشم ولی دندون رو جگر گزاشتم و صبر کردم!

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

آقا این اپدیت 100 مگ که آخریس و الان از من خواسته تا بکنم تو دیسک کدوم بازی های جدید هست؟
فورزا؟fable?dishonormed?
تو اینا هست؟
نه نیست باید یا از طریق کنسول آپدیت کنی یا نسخه usb رو از خود سایت xbox بگیری!
برای نصب از روی usb فایل دانلودی رو extract میکنی و یه پوشه به نام system update ایجاد میشه اون رو کپی میکنی به فلش و به کنسول وصل میکنی!

به شانست بستگی داره ولی احتمال اینکه بن بشی زیاده!((اگه آنلاین بازی کنی که صد در صد ولی آفلاین بعضی ها شدن بعضی ها نه!)
متاسفانه مایکروسافت هم پروفایل رو بن میکنه هم کنسول رو در این حالت!
صبر می کردی من خودم از شیفتگانشم ولی دندون رو جگر گزاشتم و صبر کردم!

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

نه نیست باید یا از طریق کنسول آپدیت کنی یا نسخه usb رو از خود سایت xbox بگیری!
برای نصب از روی usb فایل دانلودی رو extract میکنی و یه پوشه به نام system update ایجاد میشه اون رو کپی میکنی به فلش و به کنسول وصل میکنی!

من 3 روز پیش هالو 4 را افلاین بازی کردم بعد شبش رفتم لایو ،ولی دیگه هالو نزدم .همین دیروزم لایو بودم.یعنی الان من می خوام گلد بخرم نخرم امکان داره بن شم!؟؟؟ بعد دیگه هم به لایو وصل نشم؟

من 3 روز پیش هالو 4 را افلاین بازی کردم بعد شبش رفتم لایو ،ولی دیگه هالو نزدم .همین دیروزم لایو بودم.یعنی الان من می خوام گلد بخرم نخرم امکان داره بن شم!؟؟؟ بعد دیگه هم به لایو وصل نشم؟
14 روز تریال بگیر فعلا تا زمان ارایه رسمی هالو هم صبر کن((البته فعلا دیگه هالو بازی نکن!))بعد اگه دیدی بن نشدی احتمالش کمه که در اینده بنت کنه!
اون موقع گلد خواستی بخر!

14 روز تریال بگیر فعلا تا زمان ارایه رسمی هالو هم صبر کن((البته فعلا دیگه هالو بازی نکن!))بعد اگه دیدی بن نشدی احتمالش کمه که در اینده بنت کنه!
اون موقع گلد خواستی بخر!

داداش 14 روز تریال با یه اکنت دیگه به چه درد میخوره؟

سلام دوستان من امروز می خواستم با فلش اپدیت کنم این ارور رو داد 3CD6-3F45-1601-0300-C800-0036 بیش از 10 بار تکرار ودوباره زدم همین ارورو داد

من نمی خواهم اصلا به لایو وصل شم تا الان هم وصل نشدم نمی تونم ونمی دونم لطفا بگید اگر با سی دی رایت کنم با چه سرعتی با نرو 10 رایت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نمی خواهم اصلا به لایو وصل شم تا الان هم وصل نشدم نمی تونم ونمی دونم لطفا بگید اگر با سی دی رایت کنم با چه سرعتی با نرو 10 رایت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا دوست عزیز من تا حالا با فلش و دی وی دی آپ نکردم از همون روز اول که ایکس باکس خریدم به لایو وصل شدم و به شکر خدا هنوزم بن نشدم
و بنظرم خود لایو از همه چیز بهتر آپ میکنه بدون دردسر و .. :دی بازم صبر کن تا کابرانی که با فلش آپدیت میکنن بیان و راهنماییت کنند موفق باشی

شما اول اپدیتو دانلود کنین و بعد دانلود اکسرکت کنین بریزین تو فلش و بعد کنسول خاموش بود فلشو وصل کنین به XBXO بعدش روشن کنین که پیغام اپدیت میاد اپدیت کنین به همین راحتی . موفق باشین .

دوستان چه با فلش چه با سی دی اپدیت کردم این ارور رو میداد

ارورمال فلش 3CD6-3F45-1601-0300-C800-0036
ارور مال سی دی 3CD6-3F45-1901-0300-C800-0036

حالا چه خاکی کنم رو سرم فک کنم کنسولم هیچ وقت با هر چی که هست اپدیت نمیشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویک سوال دیگه توی بازی کالاف دیوتی بلک اپس 2 اون اپدیته 16197 توش هست تا افلاین باهاش اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب سوال هامو بدید لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or