aha2012
کاربر سایت
درود
آقا امنه این آپدیت؟ بزنم؟
من که همین امشب زدم آپدیت شد.امنه بزن بره
درود
آقا امنه این آپدیت؟ بزنم؟
من که همین امشب زدم آپدیت شد.امنه بزن بره
یکی به من کمک کنه من اون داشبورد غیر رسمی رو نضب کردم که تو سایت digiex بود ولی انگار کامل نیست شکلش با بقیه که داتلود رسمی کردن فرق داره حالا که رسمی اون سایت xbox هست دوباره دانلود کنم مشکلم حل میشه یا این داشبورد شکلش همین طوری هست لطفا کمک کنید؟
بعد از این همه حرفو حدیثو بحث هی میان میگید امنه!!
نمیدونم وقتی با دیسک های 2 تا 5هزارتومانی بازی میکنیم نباید اینقدر پیگیر باشیم!
درحال حاضر اندک افرادی مشاهده شدن که تو این یکی دو سال بن شده باشن!من زیاد لایو نمیرم ولی اینو اینجا میگم :
دیشب بازی گردم با این آپدیت جدید و خیلی هم امکاناتش زیاد شده و شما براحتی وصل میشید بی هیچ مشکلی همونطور که بقیه دوستان گفتن C4هم تایید گرچه ما 90درصدشو استفاده نمیکیم
درضمن فیفا زدم!
دووست ندارم اینو بگم ولی واقعا یه آپدیت کپی کردن چی داره اخه که بخاطرش 10تا پست میدید؟!من احترام میذارم به همه چون سوال کردن عیب نیست ندانستن عیب است
لطفا یکی لطف کنه تنگ کنه بیاد قاطع جواب بده این دش جدیده (16197)رو بزنیم یا نه. کسی به مشکلی نخورده؟ این سرویس موزیکه اجرا می شه تو ایران؟
فکر کردی مدت زمان زیادی عضو هستی کی هستی!از تو کسی نپرسید که میپری وسط... 2 سال عضو شدی جو گرفته؟ فهمیدی بازی چیه Xbox چیه لایو چیه؟ اینجا مدیر داره اگه سوالم مشکلی داشت خودشون پیگیری میکردن.
سلام-ببخشید لینک تایید سی فور رو میشه بزارید؟ من هر چی تو سایتش گشتم پیدا نکردم
آقا جان آپدیت نکن!امن نیست چند نفر بن هم شدن!(اگه هالو 4 نصب کردی و بازی کردی وصل بشی بن میشی در غیر اینصورت نمیدونم!)سلام-ببخشید لینک تایید سی فور رو میشه بزارید؟ من هر چی تو سایتش گشتم پیدا نکردم
این تاییدیه C4Eva بر امن بودن هست که از این سایت برداشته شده : c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
در مورد آپدیت هم اونایی که هنوز دریافت نکردند میتونن این آپدیت USB رو دریافت کنن ولی تا قبل از این که نوبت کنسولشون بشه برای آپدیت و پیغام بیاد XBox Live براشون غیر فعال خواهد بود ...
درود دوست عزیز تو یه سایت دیگه دیدم که نوشته بود سی 4 تایید کرده میگردم عین متنشو میزارم
بعدشم شما که میترسی صبر کن تا وقتش بشه بعد آپ کن البته اگه لایو بازی میکنی اگه مثل بقیه آفلاین بازی میکنی که بزار اصلا سی 4 تایید نکنه میخواد چی بشه
این تاییدیه C4Eva بر امن بودن هست که از این سایت برداشته شده : c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
در مورد آپدیت هم اونایی که هنوز دریافت نکردند میتونن این آپدیت USB رو دریافت کنن ولی تا قبل از این که نوبت کنسولشون بشه برای آپدیت و پیغام بیاد XBox Live براشون غیر فعال خواهد بود ...
درود دوست عزیز تو یه سایت دیگه دیدم که نوشته بود سی 4 تایید کرده میگردم عین متنشو میزارم
بعدشم شما که میترسی صبر کن تا وقتش بشه بعد آپ کن البته اگه لایو بازی میکنی اگه مثل بقیه آفلاین بازی میکنی که بزار اصلا سی 4 تایید نکنه میخواد چی بشه
آقا جان آپدیت نکن!امن نیست چند نفر بن هم شدن!(اگه هالو 4 نصب کردی و بازی کردی وصل بشی بن میشی در غیر اینصورت نمیدونم!)
هی میگین امنه یا امن نیست خوب نکنین به حرف ما که توجه نمیکنید آخر هر چی میگیم باز هم شما سوال می پرسین خوب نپرسین سنگین ترین!
آپدیت نکنید تا هم ما راحت بشیم هم شما!