جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

من نمی خواهم اصلا به لایو وصل شم تا الان هم وصل نشدم نمی تونم ونمی دونم لطفا بگید اگر با سی دی رایت کنم با چه سرعتی با نرو 10 رایت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نمی خواهم اصلا به لایو وصل شم تا الان هم وصل نشدم نمی تونم ونمی دونم لطفا بگید اگر با سی دی رایت کنم با چه سرعتی با نرو 10 رایت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا دوست عزیز من تا حالا با فلش و دی وی دی آپ نکردم از همون روز اول که ایکس باکس خریدم به لایو وصل شدم و به شکر خدا هنوزم بن نشدم
و بنظرم خود لایو از همه چیز بهتر آپ میکنه بدون دردسر و .. :دی بازم صبر کن تا کابرانی که با فلش آپدیت میکنن بیان و راهنماییت کنند موفق باشی

شما اول اپدیتو دانلود کنین و بعد دانلود اکسرکت کنین بریزین تو فلش و بعد کنسول خاموش بود فلشو وصل کنین به XBXO بعدش روشن کنین که پیغام اپدیت میاد اپدیت کنین به همین راحتی . موفق باشین .

دوستان چه با فلش چه با سی دی اپدیت کردم این ارور رو میداد

ارورمال فلش 3CD6-3F45-1601-0300-C800-0036
ارور مال سی دی 3CD6-3F45-1901-0300-C800-0036

حالا چه خاکی کنم رو سرم فک کنم کنسولم هیچ وقت با هر چی که هست اپدیت نمیشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویک سوال دیگه توی بازی کالاف دیوتی بلک اپس 2 اون اپدیته 16197 توش هست تا افلاین باهاش اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب سوال هامو بدید لطفا

دوستان من از طریق وای فای به اینترنت وصل میشم.
تو کنسول...
بعد یه مشکلی دارم امروز آپدیتش کردم به داشبورد جدید.
کلا به لایو تا به حال از وقتی دستگاه رو کردم اسلیم وصل نشدم.
حالا می خوام وصل بشم.
بعد از اینکه اسم و ایمیل و پسوردم رو میزنم این پیغام رو میده راه حلش چیه؟؟
باید چی کارش بکنم؟
.
.
.
بعد این اینترنت اکسپلورر رو باید چطوری ازش اصتفاده کنیم؟
نمیشه توش سایت سرچ کنیم؟
فقط برای سرچ قسمتهای مختلف خود کنسول هست؟
راهنمایی کنید بی زحمت..
اینم عکس ارور هستش.

دوستان چه با فلش چه با سی دی اپدیت کردم این ارور رو میداد

ارورمال فلش 3CD6-3F45-1601-0300-C800-0036
ارور مال سی دی 3CD6-3F45-1901-0300-C800-0036

حالا چه خاکی کنم رو سرم فک کنم کنسولم هیچ وقت با هر چی که هست اپدیت نمیشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویک سوال دیگه توی بازی کالاف دیوتی بلک اپس 2 اون اپدیته 16197 توش هست تا افلاین باهاش اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب سوال هامو بدید لطفا

خوب ازونجا که دانلود کردین مشکل داشته یه کاری شما مستقیم خوب وصل بشین به لایو بی اینکه بازی داخل دستگاه باشه البته اگه lt3 دارین که حتما هم lt3 بعد اپدیت کنین و نگران نباشید بعضی وقتا برا منم اینجوری شده عزیز . اینا همش از فایل دانلود شدست میزنه اپدیتو ناقص میکنه این ارورو میده نگران نباشین .

ممنونم خیالم راحت شد کنسولم ال تی 3 هست اگر کالاف دیوتی بلک اپس 2 اومد خودش افلاین اپدیت میشه لایو هم نمی خواد چون من اصلا نمی دونم به لایو وصل شم وخیلی دردسر سازه

ممنونم خیالم راحت شد کنسولم ال تی 3 هست اگر کالاف دیوتی بلک اپس 2 اومد خودش افلاین اپدیت میشه لایو هم نمی خواد چون من اصلا نمی دونم به لایو وصل شم وخیلی دردسر سازه

اره نگران نباش داداشم . باز سوالی چیزی داشتین به عنوان یه عضو کوچیک تو بازی سنتر میتونم کمکتونم کنم .

دوستان من وصل شدم به ایکس باکس لایو تا آپدیت کنم ، بعد از این که کنسول ریست شد کنسل کردم ! حالا چجوری میتونم این آپدیت ناقص رو پاک کنم از اول آپدیت کنم ؟

دوستان من وصل شدم به ایکس باکس لایو تا آپدیت کنم ، بعد از این که کنسول ریست شد کنسل کردم ! حالا چجوری میتونم این آپدیت ناقص رو پاک کنم از اول آپدیت کنم ؟

نیازی نست همونو ادامه بدین وصل شین بزارین اپدیت بشه .

سلام به بروبچ
امشب اومدم به لایو متصل بشم با دشبورد 15574 که گفت باید آپدیت کنی
اپدیت کردم به 16197
دو تا مشکل پیش اومده
اول اینک کینکت به مشکل خورده و میگه آپدیت میخوام برو از سایت یا از لایو بگیر
دوم برای اتصال به لایو کنسول به اینترنت وصل میشه ولی بلافاصله ارور میده و میگه نمیتونم به لایو وصل بشم برو تو سایت نگاه کن که تو xbox.com هم راه حلی براش پیدا نکردم

ضمنا آواتارهامم خاموش شدن

حالا مشکل چیه و از کجاس؟
کلا من برنامم این بود برا اولین بار وصل شم به لایو که این طوری شده

آخرین ویرایش:
سلام به بروبچ
امشب اومدم به لایو متصل بشم با دشبورد 15574 که گفت باید آپدیت کنی
اپدیت کردم به 16197
دو تا مشکل پیش اومده
اول اینک کینکت به مشکل خورده و میگه آپدیت میخوام برو از سایت یا از لایو بگیر
دوم برای اتصال به لایو کنسول به اینترنت وصل میشه ولی بلافاصله ارور میده و میگه نمیتونم به لایو وصل بشم برو تو سایت نگاه کن که تو xbox.com هم راه حلی براش پیدا نکردم

ضمنا آواتارهامم خاموش شدن

حالا مشکل چیه و از کجاس؟
کلا من برنامم این بود برا اولین بار وصل شم به لایو که این طوری شده

آواتار چون کامل آپدیت نشده از بین رفته .
برای من هم اینطوری بود .
باید کامل آپ کنی.به لایو وصل شو تا خودبه خود آپدیت بشه .
یا از Xbox.com از قسمت ساپورت آپدیت دانلودش کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or