جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

مشکل اینه که با لایو وصل نمیشه اصلا

البته مشکل آواتار و کینکت با آپدیت از طریق فلش حل شد ولی مشکلم همون وصل شدن به لایوه

===============================

حل شد!

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان عزیز !

یک پیشنهاد دارم در مورد لایو

اکانتت خودتون رو همیشه به نام کشور عربی بزنین دیگه کارتون ندارند مخصوصا کویت :d

خودمم یک سوال دارم اقا من دیروز به لایو وصل شدم بعد اپدیت خواست اپدیت کردم اما اروز میداد .

کسی میدونه مشکل چیه ؟ چرا تو اپدیت کردن ارور میده ؟ :((

سلام به همه دوستان عزیز !

یک پیشنهاد دارم در مورد لایو

اکانتت خودتون رو همیشه به نام کشور عربی بزنین دیگه کارتون ندارند مخصوصا کویت :d

خودمم یک سوال دارم اقا من دیروز به لایو وصل شدم بعد اپدیت خواست اپدیت کردم اما اروز میداد .

کسی میدونه مشکل چیه ؟ چرا تو اپدیت کردن ارور میده ؟ :((
چه اروری داد بدون ارور ما نمی تونیم راه حلو بگیم ارورو بنویس چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
آقا این خبر صحت داره که میگن با این آپدیت جدید که برا لایورهاست(نه LT 3+ که برای گیم های جدید باید داشت) امکان RGH رو میپرونه؟ چون می خوام بعد کریسمس برم لایو و اگه بن شدم جیتگ(RGH)
کنم حالا ترسیدم:-s یا علی(ع)

آقا یه کمکی‌ می‌کنید...کسی‌ این مشکل رو داشته یا نه؟
من دیروز صبح به داشبورد جدید آپدیت کردم و شبش رفتم NFS Most Wanted 2 رو گرفتم ولی‌ وقتی‌ دیسک رو گذشتم به من پیغام Unsupported disk رو داد.الان مشکل از دیسک بازی هست یا از آپدیت جدید لایو؟

به به دوباره داداشای گلم ;)

تونستم به لایو وصل بشم و اکانت 1 ماهه گلد رایگان رو بگیرم

متاسفانه فقط بازی رد دد زامبی رو دارم برای انلاین :((

ممنون میشم از دوستان چندتا بازی که انلاینشون عالیه رو معرفی بکنن ;)

---------- نوشته در 01:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

راستش یک فامیل داریم همش اکانت میسازه به نام کویت نمیدونم اما حدود 5 6 سال هست که بن نمیشه شاید تو ماکروسافت اشنا داره ؟ >:):d

آقا یه کمکی‌ می‌کنید...کسی‌ این مشکل رو داشته یا نه؟
من دیروز صبح به داشبورد جدید آپدیت کردم و شبش رفتم NFS Most Wanted 2 رو گرفتم ولی‌ وقتی‌ دیسک رو گذشتم به من پیغام Unsupported disk رو داد.الان مشکل از دیسک بازی هست یا از آپدیت جدید لایو؟

به احتمال خیلی زیاد از دیسک
چون این آپدیت جدیده تا الان گزارش ندادن که برای اجرای بازی مشکلی ایجاد کنه .

دوستان یه سوال داشتم ازتون؟خیلی ممنون میشم جواب رو به صورت پیام خصوصی یا هم تو صفحه من بنویسید...من چن وقت پیش(حدودا 2 ماه)کا ایکس باکسم آپدیتش جدید نبود یه بازی با آپدیت جدید داخل دستگاهم گذاشتم...بعد 2 تا گزینه داد:update now & no...منم گزینه آپدیت رو زدم و کنسول صفحه اش شد سیاه . یه اروری داد و چن تا شماره ه نوشته بود و هرچه قدر کنسولو روشن خاموشش کرد بازم اون صفحه موند...تا اینکه دادم بیرون درستش کردن...اول اینکه چرا این اتفاق افتاد و دوم اینکه اگه من الان بخوام از طریق اینترنت آپدیتش کنم بازم این مشکل رو میده یا راحت آپدیت میشه؟(راستی اینم بگم که تا حالا وارد اینترنت نشدم با ایکس باکسم)خیلی ممنون میشم جواب منو بدید...و اینکه بن شدن چطوری؟وقتی بن میشیم چه اتفاقی می افته؟

دوستان یه سوال داشتم ازتون؟خیلی ممنون میشم جواب رو به صورت پیام خصوصی یا هم تو صفحه من بنویسید...من چن وقت پیش(حدودا 2 ماه)کا ایکس باکسم آپدیتش جدید نبود یه بازی با آپدیت جدید داخل دستگاهم گذاشتم...بعد 2 تا گزینه داد:update now & no...منم گزینه آپدیت رو زدم و کنسول صفحه اش شد سیاه . یه اروری داد و چن تا شماره ه نوشته بود و هرچه قدر کنسولو روشن خاموشش کرد بازم اون صفحه موند...تا اینکه دادم بیرون درستش کردن...اول اینکه چرا این اتفاق افتاد و دوم اینکه اگه من الان بخوام از طریق اینترنت آپدیتش کنم بازم این مشکل رو میده یا راحت آپدیت میشه؟(راستی اینم بگم که تا حالا وارد اینترنت نشدم با ایکس باکسم)خیلی ممنون میشم جواب منو بدید...و اینکه بن شدن چطوری؟وقتی بن میشیم چه اتفاقی می افته؟

علت این مشکل این بوده که فریمور دستگاه شما lt2 بوده و یه بازی که آپدیت lt3 داشته رو تو دستگاه گذاشتین . که این امر باعث شده دستگاه شما وسط آپدیت قفل کنه . و اون تعمیرکار هم فریمور شما رو lt3 کرده که مشکلش حل شده .
در مورد بن هم باید بگم که اگه دیسک برن مکس استفاده کنین هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد . ولی محض اطلاع شما باید بگم که وقتی یه کنسولی بن میشه دیگه به لایو وصل نمیشه و یه پیغام خطا میده ( من تا حالا بن نشدم اما فکر کنم کسایی که بن میشن آواتارشون هم سیاه میشه )

علت این مشکل این بوده که فریمور دستگاه شما lt2 بوده و یه بازی که آپدیت lt3 داشته رو تو دستگاه گذاشتین . که این امر باعث شده دستگاه شما وسط آپدیت قفل کنه . و اون تعمیرکار هم فریمور شما رو lt3 کرده که مشکلش حل شده .
در مورد بن هم باید بگم که اگه دیسک برن مکس استفاده کنین هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد . ولی محض اطلاع شما باید بگم که وقتی یه کنسولی بن میشه دیگه به لایو وصل نمیشه و یه پیغام خطا میده ( من تا حالا بن نشدم اما فکر کنم کسایی که بن میشن آواتارشون هم سیاه میشه )

من کلا به اینترنت وصل نشده بودم که آپدیت بشه...فقط گزینه آپدیت رو زدم اینجوری شد...یعنی الان تعمیر کار Lt3 کرده؟راستی LT3 با LT2 چه فرقی میکنه؟اگه ایکس باکسه کسی lt2 باشه و به ایترنت وصل بشه برای آپدیت مشکلی پیش نمیاد؟

سلام
آقا این خبر صحت داره که میگن با این آپدیت جدید که برا لایورهاست(نه LT 3+ که برای گیم های جدید باید داشت) امکان RGH رو میپرونه؟ چون می خوام بعد کریسمس برم لایو و اگه بن شدم جیتگ(RGH)
کنم حالا ترسیدم:-s یا علی(ع)
:-s؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or