:dآقا یه کمکی میکنید...کسی این مشکل رو داشته یا نه؟
من دیروز صبح به داشبورد جدید آپدیت کردم و شبش رفتم NFS Most Wanted 2 رو گرفتم ولی وقتی دیسک رو گذشتم به من پیغام Unsupported disk رو داد.الان مشکل از دیسک بازی هست یا از آپدیت جدید لایو؟
ممنونبه احتمال خیلی زیاد از دیسک
چون این آپدیت جدیده تا الان گزارش ندادن که برای اجرای بازی مشکلی ایجاد کنه .
دوستان یه سوال داشتم ازتون؟خیلی ممنون میشم جواب رو به صورت پیام خصوصی یا هم تو صفحه من بنویسید...من چن وقت پیش(حدودا 2 ماه)کا ایکس باکسم آپدیتش جدید نبود یه بازی با آپدیت جدید داخل دستگاهم گذاشتم...بعد 2 تا گزینه داد:update now & no...منم گزینه آپدیت رو زدم و کنسول صفحه اش شد سیاه . یه اروری داد و چن تا شماره ه نوشته بود و هرچه قدر کنسولو روشن خاموشش کرد بازم اون صفحه موند...تا اینکه دادم بیرون درستش کردن...اول اینکه چرا این اتفاق افتاد و دوم اینکه اگه من الان بخوام از طریق اینترنت آپدیتش کنم بازم این مشکل رو میده یا راحت آپدیت میشه؟(راستی اینم بگم که تا حالا وارد اینترنت نشدم با ایکس باکسم)خیلی ممنون میشم جواب منو بدید...و اینکه بن شدن چطوری؟وقتی بن میشیم چه اتفاقی می افته؟
علت این مشکل این بوده که فریمور دستگاه شما lt2 بوده و یه بازی که آپدیت lt3 داشته رو تو دستگاه گذاشتین . که این امر باعث شده دستگاه شما وسط آپدیت قفل کنه . و اون تعمیرکار هم فریمور شما رو lt3 کرده که مشکلش حل شده .
در مورد بن هم باید بگم که اگه دیسک برن مکس استفاده کنین هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد . ولی محض اطلاع شما باید بگم که وقتی یه کنسولی بن میشه دیگه به لایو وصل نمیشه و یه پیغام خطا میده ( من تا حالا بن نشدم اما فکر کنم کسایی که بن میشن آواتارشون هم سیاه میشه )
سلام
آقا این خبر صحت داره که میگن با این آپدیت جدید که برا لایورهاست(نه LT 3+ که برای گیم های جدید باید داشت) امکان RGH رو میپرونه؟ چون می خوام بعد کریسمس برم لایو و اگه بن شدم جیتگ(RGH)
کنم حالا ترسیدمیا علی(ع)
؟؟