جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

• Like
Reactions: Blaugrana
دوستانی که با Yuotube مشکل دارن میتونن از اینجا هم ببینن:
تریلر
اما در مورد ویدیو.با این هیجانی که این بازی دارد ادرنالین خون ادم اینقدر بالا میره که از کنترل خارج میشه!واقعا هیجانی بود و گرافیم هم من فرقی ندیدم.فکر کنم تو بخش سینگل MW3 موفق تر از BF3 باشه.
داستان هم که اگه مثل black ops باشه همه چی حل هست.

البته من یه جایی تو فورم های معروف و خود ویکی کال اف خوندم که زنده هست
یکی پرسیده بود Ghost زنده است و گفته بود بله ولی خدا می دونه بازی میاد می فهمیم

تریلر رو دیدم ، خفن ترین فن بتل3 هم باشیم ولی منکر داستان عالی و جو فوق العاده ی cod نمیشیم.امیدوارم اینبار بازی به نسخه ی 4 بیشتر نزدیک بشه.
در مورد گوست هم درسته ، اون شخصیت گوسته ولی اون مرده و اون قسمت ها فلش بک هست.اگر یادتون باشه اشاره شده بود بازی به زندگی گوست هم ربط داره و گوست تو بازی حظور داره ، در واقع با داستان گوست بیشتر آشنا می شیم.(صرف نظر از اون کمیک گوست ... این نظر منه)

این صداپیشه Ghost هست ... خود گوست نیست توی MW1 هم صداپیشگیه Gaz رو به عهده داشت
ببخشيد من يكم گيراييم پايينه...:d صداپيشه چيه؟:-/:d

البته من یه جایی تو فورم های معروف و خود ویکی کال اف خوندم که زنده هست
یکی پرسیده بود Ghost زنده است و گفته بود بله ولی خدا می دونه بازی میاد می فهمیم

بابا آتيشش زدن!تازه من فك ميكردم توي همون MW1 آخر كار كه ايمران زكايو اومد توي بزرگرا تير خلاصي ميزد كشتش!:d كه يكي از دوستام روشنم كرد كه توي MW2 مرده....ولي موندم اينجا چيكار ميكنه؟:-/

در مورد گوست هم درسته ، اون شخصیت گوسته ولی اون مرده و اون قسمت ها فلش بک هست.اگر یادتون باشه اشاره شده بود بازی به زندگی گوست هم ربط داره و گوست تو بازی حظور داره ، در واقع با داستان گوست بیشتر آشنا می شیم.(صرف نظر از اون کمیک گوست ... این نظر منه)
با منطقِ من جور درمياد...:):d البته نميدونستم كه داستان بازي به Ghost مربوط ميشه...;)برا همين ممنون...

آخرین ویرایش:
ببخشيد من يكم گيراييم پايينه...:d صداپيشه چيه؟:-/:d

بابا آتيشش زدن!تازه من فك ميكردم توي همون MW1 آخر كار كه ايمران زكايو اومد توي بزرگرا تير خلاصي ميزد كشتش!:d كه يكي از دوستام روشنم كرد كه توي MW2 مرده....ولي موندم اينجا چيكار ميكنه؟:-/
پست بالا رو دوباره بخونید تا متوجه بشید چرا گوست حظور داره.
صداپیشه هم منظور دوبلر شخصیتش هست.

• Like
Reactions: Blaugrana
توی چند جا نوشته شده دوبلور ghost اینبار دوبلور یه شخصیت به اسم Wallcroft هستش، پس خیلی خیلی احتمالش کمه که حتی به صورت فلش بک هم توی بازی باشه.

گرچه من خودم هم یه زمانی خیلی احتمال میدادم ghost همون سرهنگ پائول جکسون توی mw1 باشه که توی اون انفجار اتمی مرد ولی نه کاملا 100% مطمئن، ولی به خاطر تشعشعات قیافه ایناش وحشتناک شد و ماسک زد و چون از مرگ برگشته بود شد ghost. :دی

این قدر به گرافیک گیر ندید .....
خداوکیلی کی تا حالا cod واسه گرافیکش بازی کرده ؟؟ درسته که گرافیک مهمه و cod هم تا حالا همیشه گرافیک خوبی داشته ولی همه چیز که گرافیک نمیشه ......
همه cod به خاطر gameplay عالیش بازی می کنن ..... و داستانش . درسته که داستان خیلی خفنی نداره ولی به نظر من واسه یه بازی که در مورد جنگه همین داستان هم کفایت میکنه .

توی چند جا نوشته شده دوبلور ghost اینبار دوبلور یه شخصیت به اسم Wallcroft هستش، پس خیلی خیلی احتمالش کمه که حتی به صورت فلش بک هم توی بازی باشه.

گرچه من خودم هم یه زمانی خیلی احتمال میدادم ghost همون سرهنگ پائول جکسون توی mw1 باشه که توی اون انفجار اتمی مرد ولی نه کاملا 100% مطمئن، ولی به خاطر تشعشعات قیافه ایناش وحشتناک شد و ماسک زد و چون از مرگ برگشته بود شد ghost. :دی

ای ول! چه سناریویی پیش خودت درست کردی. ولی من همش فکر میکردم Ghost همون Gas که توی MW1 در مرحله آخر کشته میشه بود.چون دوبلورشون که یکی بود.
ولی چیزی که مشخص هست اینه که این Wallcroft تو آخر بازی حتما میمیره! چون این آقایی که دوبلوره همه اینها بوده،شخصیت هاش همش کشته شدند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or