جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

خوب بود .

اونی رو که اسنایپره(پرایس بود دیگه:d) نشونه رفته بود شناختین همونی بود که تو no russia ملاقات کردیم.:d(ولی حیف عمر نکردیم)

گرافیک بنظر بهتر شده.

بسی پسندیدیم صحنه های سینمایی اش را :دی اما حیف همش اسکریپت شدست. اما خوب، برای اولین بار که بازی کنیم کلی هیجان زده میشیم :دی
بازی اگه بخوای سینمایی باشه باید بعضی صحنه هاش اسکریپت باشه . خود BF3 هم از این صحنه ها داره :دی
البته اون هیجانی که MW داره اجازه میده که حداقل دو بار سینگلش را بری :دی

کاملا تایید میشه...:d

چی تایید میشه ! هایپ کردن !!!!:d
دقیقا.من یعنی mw2 رو 20-30 بار تموم کردم:d

20 30 بارررررررررررررررررررررررررررررررررر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o

اقا دیگه کیم پلیش که همیشه عالی بوده حالا هر چیزیش که بد باشه گیم پلش همیشه بی نظیر بوده :d:x

کجاش همیشه عالی بوده !!!!!!!!!!!!!!!!! ی مسلسل میده دستت همه رو ببند به رگبار مثل برگ خزون بریزن رو زمین !:d

این ویدئو رو که یو ت و ب بسته بود !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟

woooooooooooooooooooooow عجب چیزی بود دمشون گرم .تا حالا بهترین fps نسل به نظرم mw2 بود فکر کنم این جاشو بگیره.البته فکر کنم بتلفیلد هم چیز خوبی بشه.

چی تایید میشه ! هایپ کردن !!!!:d

20 30 بارررررررررررررررررررررررررررررررررر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o

کجاش همیشه عالی بوده !!!!!!!!!!!!!!!!! ی مسلسل میده دستت همه رو ببند به رگبار مثل برگ خزون بریزن رو زمین !:d

این ویدئو رو که یو ت و ب بسته بود !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
بی خیال دیگه باو از هر چیش بشه ایراد گرفت از گیم پلیش نمیشه نمیدونم گرافیکش داغونه داستانش ابکیه از این دست چیزا اگه تو کتم بره گیم پلیش واسه من عمرا زیر سوال نمیرهl-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or