جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

بسیار عالی و هیجان انگیز.امیدوارم شاهکاری در حد mwهای قبلی باشه.
عمو حسین دیدی نا امید شده بودی:dگفتم صبر کن بزار ازش یه تریلر جدید بیاد معلوم میشه..!!مگه میشه mw باشه و بد باشه..؟؟با چشم غیر مسلحه دارم میبینم کلی واقعی تر و زیبا تر شده وای به اون روز که بیاد تو بازار...!!

عمو حسین دیدی نا امید شده بودی:dگفتم صبر کن بزار ازش یه تریلر جدید بیاد معلوم میشه..!!مگه میشه mw باشه و بد باشه..؟؟با چشم غیر مسلحه دارم میبینم کلی واقعی تر و زیبا تر شده وای به اون روز که بیاد تو بازار...!!
حقیقت اینه که از هایپهای ea هم خسته شدم و هم ناامید و با دیدن این تریلر بیشتر امیدوار شدم که امسال هم cod به راحتی بهترین fps سال میشه.البته شاید فقط برای گیمرها نه منتقدها

تریلر جمعی از صحنه های سینمایی و هیجان انگیز بازی بود. به نظرم یکم هم گرافیک نسبت به تریلرهای پیشین بهتر شده بود.
همچنان با کارهای تکراری جذاب جلوه میکنند!:d

تریلر عالی بود ! خیلی خوب کار شده ! هیجانی که داشت به من یکی خیلی چسبید !

تریلر عالی بود, احتمال 90% رقیب خوش هایپش رو چه از نظر امتیاز و چه فروش آوت میکنه .

Agree !

حقیقت اینه که از هایپهای ea هم خسته شدم و هم ناامید و با دیدن این تریلر بیشتر امیدوار شدم که امسال هم cod به راحتی بهترین fps سال میشه.البته شاید فقط برای گیمرها نه منتقدها

رو کنسول آره ولی رو PC اصلا راه نداره که بتونه از BF3 بزنه جلو :d

تريلر قشنگ بود و خوش بختانه تم بازي مثل سري قبل بود گرافيك هم در سطح خوبي بود ، گرافيك عالي نيست ولي مطمعنن بد هم نيست
خلاصه همه چيز همونطوري بود كه از يه MW انتظار ميره

بسی پسندیدیم صحنه های سینمایی اش را :دی اما حیف همش اسکریپت شدست. اما خوب، برای اولین بار که بازی کنیم کلی هیجان زده میشیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or