جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

اين همه بحث شد و حاالا تازه ميگن چه فرقي ميكنه!:dبايد به همه جبهه داران MW3 خسته نباشيد گفت....!:dگل لگد كردن هم عالمي داره....#:-s:d
خو راست میگه چه فرقی میکنی مهم اینه که پرایس توی همه نیخه ها هست دیگه کیه مهم نیست فقط اینو بدون پرایسه

من نمیدونم چرا الکی گیر دادین به بازی خوب دوست ندارید بازی نکنید احساس میکنید به شعورتون توهین شده بازم بازی نکنید کسی چاقو گذاشته زیر گلوتون گذاشته؟ بعد مگه مجبورتون کردن بیاین جماعت گمراه کال بازو راهنمایی کنید مجبورید ؟ برید هر بازیو که دوست داریدو بخرید حالا چه اصل چه کپی خون خودتونم کثیف نکنید.
ممنونم که این پستو خوندین:d

چه فرقی میکنه؟:|
اون پرایس جنگ جهانی یک کاراکتر محبوب بود در زمان خودش و infinity ward به همین خاطر یک کاراکتر با همون شکل و قیافه و اسم تو مدرن وارفر آورد ولی هیچ جا گفته نشد که این همون پرایس هست.
دیگه انقدر هم احمق نیست یک کاراکتر 100 ساله رو بیارن تو بازی مثل یه آدم 40 ساله!!! اون اگه زنده بود الان وزیر جنگ بود :d

اون پرایس جنگ جهانی یک کاراکتر محبوب بود در زمان خودش و infinity ward به همین خاطر یک کاراکتر با همون شکل و قیافه و اسم تو مدرن وارفر آورد ولی هیچ جا گفته نشد که این همون پرایس هست.
:((

توروخدا نگید این حرفای خنده دارو :(( هزار دفعه من خودم دلیل حضور پرایس رو تو سری بازی ها توضیح دادم اما بازم شاهد این گونه پست ها هستیم. و جالبه که این پست ها رو از سمت فن های COD می شنویم.

بابااااااا اصلا داستان های CoD2 و MW ربطی به هم ندارن که. چطور بگم، اصلا نباید اینجوری نگاه کنید به قضیه که پرایس از اونموقع زندست. پرایس به یه نماد در سری بازی ها تبدیل شده. یعنی اینجوری که همه CoD رو پرایسش میشناسن. اصلا قضیه زنده مرده بودن این بابا نیست. این نماده و حتی اگه 1000 تا نسخه از CoD بیاد پرایس همچنان به عنوان نماد سری در بازی خواهد بود.

:((

توروخدا نگید این حرفای خنده دارو :(( هزار دفعه من خودم دلیل حضور پرایس رو تو سری بازی ها توضیح دادم اما بازم شاهد این گونه پست ها هستیم. و جالبه که این پست ها رو از سمت فن های COD می شنویم.

بابااااااا اصلا داستان های CoD2 و MW ربطی به هم ندارن که. چطور بگم، اصلا نباید اینجوری نگاه کنید به قضیه که پرایس از اونموقع زندست. پرایس به یه نماد در سری بازی ها تبدیل شده. یعنی اینجوری که همه CoD رو پرایسش میشناسن. اصلا قضیه زنده مرده بودن این بابا نیست. این نماده و حتی اگه 1000 تا نسخه از CoD بیاد پرایس همچنان به عنوان نماد سری در بازی خواهد بود.
خب مگه من گفتم این همون پرایسه که زنده ــست از اون موقه؟؟
شما گفتی نماد این سریه منم گفتم محبوب بوده واسه همین هنوز هست.خب محبوب بوده که نماد شده دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or