جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

دوستانی که میگن Ghost مرده:

یه سر به COD WIKI بزنید یکسری چیزایی نوشته که میتونه براتون روشن کنه.یکیش رو که خودمم به شخصه امتحان کردم اینه:

وقتی تو بازی از noclip استفاده کنید میتونید ببینید که Shepard فقط به شونه ی Ghost تیر میزنه و آخرش هم فقط Roach رو آتش میزنن نه Ghost. این رو تو Y.O.U.T.U.B.E میتونید ببینید.

انصافا فوق العاده بود
شدیدا امیدوار شدم
فیلم سینمایی بود لامصب
به مولتیش کاری ندارم تک نفره COD همیشه برام از بهترین ها بوده این تریلر نشون داد با یه شاهکار طرفیم

کرک و پرمون ریخت ... :-o
این دیگه چی بود ؟! واقعا حرف نداشت !!!
همون صحنه ی تو هواپیما و فرود اضطراریش و تیکه تیکه شدنش یه بازی می ارزید !!!
واقعا لحظه به لحظه دارن هوادارای بازی و حتی منتقدا رو بیشتر به سمت خودشون میکشن چون تو هر دموی تازه همه چیز بهتر و بهتر میشه ...
تا یه ماه دیگه و جنگ جهانیه سوم کی میتونه صبر کنه ؟؟؟؟؟!!!! :(

اداره هواشناسی اعلام کرد جهت باد عوض شده و حالا از شمال به جنوب می وزد..!

امیدوارم یه فکری هم برای Level Veteranه بازی هم بکنن !
واقعا برای تروفی گرفتن مصیبت شده بود :d

چی میگی بابا تازه کلی هم MW2 آسون بود..! من اولین بار که بازی رو شروع کردم روی درجه Veteran انجامش دادم و زیر 6 ساعت تموم شد ولی از اون طرف بازی های WaW و BO همیشه سخت تر بودن.. البته سختیشون غیر منطقی بود..

همچنان BF RULE :دی
تریلر خوب بود ولی باز نمیدونم چرا اینقدر تکراری بود صحنه ها انگاری قبلا اینا رو دیدی
دیگه این کلمه ی "تکراری" بودن COD تو فرم ها تبدیل به یه Fact شده بین کاربرا. اگه وسط بازی کریتوس و 3-4 تا باس فایت هم بذارن باز بعضیا میگن تکراری به نظر میرسید اینا رو قبلا دیدیم...

دوستان عزیز زیاد جوگیر نشید.
چندتا از صحنه های اکشن بازی رو برداشتن گزاشتن کنار هم با یه موزیک خفن که ملت رو جذب کنن.
سازنده های بازی میرمهنا هم میتونستن چنین تریلری بیرون بدن.
فکر کنم این تریلر 80 درصد صحنه های اکشن بازی رو نشون داد.
فکر کنم سازندهای bf بتونن با اون گرافیک بازیشون یه تریلری با چند برابر هیجان بدن بیرون که کف بر بشید.

دوستان عزیز زیاد جوگیر نشید.
چندتا از صحنه های اکشن بازی رو برداشتن گزاشتن کنار هم با یه موزیک خفن که ملت رو جذب کنن.
سازنده های بازی میرمهنا هم میتونستن چنین تریلری بیرون بدن.
فکر کنم این تریلر 80 درصد صحنه های اکشن بازی رو نشون داد.
فکر کنم سازندهای bf بتونن با اون گرافیک بازیشون یه تریلری با چند برابر هیجان بدن بیرون که کف بر بشید.
نه عزیزم خیالت راحت که bf3 تو هرچی بتونه cod رو شکست بده تو بخش داستانی نمیتونه.خیالتم جمع که bf3 روی کنسولها هیچ حرفی در مقابل mw3 نخواهد داشت.

نه عزیزم خیالت راحت که bf3 تو هرچی بتونه cod رو شکست بده تو بخش داستانی نمیتونه.خیالتم جمع که bf3 روی کنسولها هیچ حرفی در مقابل mw3 نخواهد داشت.
چون من کم با این باد ها اینور اونور بورو :دی

بورو نسخه نهایی مولتی پلیر کنسول ها رو ببین بعد دوباره بیا ببینم همین حرف رو میزنی یا نه.

• Like
Reactions: Kavigne
چون من کم با این باد ها اینور اونور بورو :دی

بورو نسخه نهایی مولتی پلیر کنسول ها رو ببین بعد دوباره بیا ببینم همین حرف رو میزنی یا نه.
فردین جان BF یه گرافیک غول داره چیزه دیگه ایی ندیدیم ازش:دی ما که 2تاشو بازی می کنیم از خدامونه هر2ش عالی از آب دراد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or