جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

دیگه این کلمه ی "تکراری" بودن COD تو فرم ها تبدیل به یه Fact شده بین کاربرا. اگه وسط بازی کریتوس و 3-4 تا باس فایت هم بذارن باز بعضیا میگن تکراری به نظر میرسید اینا رو قبلا دیدیم...
عزیز من نظرمو گفتم حالا شما هر چی میخوای خودت برداشت کن عزیز میل خودت هست

BF3 یه چیزی داره به اسم صداگذاری که کلا اثری ازش تو MW3 نمیبینیم :d

البته بستگی داره صداگزاری رو از کدوم جهت نیگا کنیم :دی اگه به صدای اسلحه هاش باشه، که آره بتلفیلد بهترین صدا گزاری رو توی اسلحه ها داره که بعد mw1 این قسمت توی cod ضعیف شده.

ولی اگه به موزیک و صداگزاری کاراکتر ها باشه بدون شک cod نه تنها در مقایسه با بتلفیلد بلکه به طور کلی یکی از بهترین ها توی موزیک و دوبلور ها هستش! مخصوصا بعد از mw1 که حتی بعد از waw پای بازیگر های مشهور هم واسه صدا پیشه گی به این سری باز شده.
========
یه نکته جالب هم در مورد این تریلر بود توی تاپیک بازی گفتم:

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39594&p=1646457#post1646457

دوستان عزیز زیاد جوگیر نشید.
چندتا از صحنه های اکشن بازی رو برداشتن گزاشتن کنار هم با یه موزیک خفن که ملت رو جذب کنن.
سازنده های بازی میرمهنا هم میتونستن چنین تریلری بیرون بدن.
فکر کنم این تریلر 80 درصد صحنه های اکشن بازی رو نشون داد.
فکر کنم سازندهای bf بتونن با اون گرافیک بازیشون یه تریلری با چند برابر هیجان بدن بیرون که کف بر بشید.
یعنی امثال بازی های بتلفید که شما میپرستنش این تریلر هایی که داده صحنه های سینماییش رو یه جا جمع نکرده؟ :))
جلل خالق.. هر موقع bf شخصیت هایی مثل cpt price و Soap Mactavish تونست خلق کنه که جذابیت بازی رو بالا میبره اون وقت بیا اینجا :d
هرچند الان بهانتون شده که cpt price شده یک شخصیت کاملا تکراری که هیچ جذابیتی نداره :d
ما نوب ها با این چیزای تکراری حال میکنیم دیگه :d

• Like
Reactions: leonk13
یعنی امثال بازی های بتلفید که شما میپرستنش این تریلر هایی که داده صحنه های سینماییش رو یه جا جمع نکرده؟ :))
جلل خالق.. هر موقع bf شخصیت هایی مثل cpt price و Soap Mactavish تونست خلق کنه که جذابیت بازی رو بالا میبره اون وقت بیا اینجا :d
هرچند الان بهانتون شده که cpt price شده یک شخصیت کاملا تکراری که هیچ جذابیتی نداره :d
ما نوب ها با این چیزای تکراری حال میکنیم دیگه :d

الان مثلا مورتال کامبت شخصیتهای بازی Street Fighter چون Ryu و Akuma نداره بازی بدرد نخوری هست ؟!!!! هر بازی شخصیا خواص خودش رو داره چه ربطی داره به اینکه چون MW شخصیت Ghost و یا پرایس داره BF نداره این بازی از نظر شخصیت پردازی بد و یا دچار مشکل هست . خوب شما هم چون نتونستید شخصیتی مثل Preston Marlowe یا George "Hags" رو بسازید بازیتون مشکل داره . :|

نظرات جالبی دادن دوستان که در نوع خود بی نظیره!!!!!

تریلر خوب و سراسر سینمایی بود!حالا فن های کال او یه تریلر دیدن باز میان با این یه تریلر بازی رو به سقف آسمون میچسپونن که بازم در نوع خود جالبه...یه دو هفته دندون رو جیگر بذارین تا امتیازات سرازیر شه....

خودمم با اینقدر هایپ بتلفید کم کم دارم نگران امتیازات بازی میشم سازنده ها توقعات رو یه مقدار زیادی بالا بردن

آخرین ویرایش:
اولین چیزی که تو این تریلر مشخص بود اینکه گرافیکش بهتر شده حداقل نسبت به نسخه ی قبلی فیزیکشم به احتمال زیاد تغییر کرده و بهتر شده البته به احتمال 99 درصد کاملا اسکریپ شده باشه اما خوب گیم پلی و حداقل طراحی مرحله هاش همون حالت هیجانی و جالب رو حفظ کرده بود مخصوصا اون تیکه ی هواپیماش که خیلی جالب بود اما گرافیکش اصلا با بازیای روز قابل مقایسه نیست یعنی یکم تو ذوق میزنه مخصوصا وقتی با بتلفیلد3 مقایسه بشه با اینکه اصلا از بتلفیلد خوشم نمیاد اما خوب هر جور نگاه میکنی یه سرو گردن از این بالاتره شاید اگه این همه بازی خفنو پرگرافیک امسال عرضه نمیشد ضعفاش به چشم نمیومد اما گرافیکش الان بدجوری تو ذوق میزنه اما هرچیم باشه بازم بیشتر از بتل میفروشه و حداقل خود من بیشتر از بتل اینو بازی میکنم

چون من کم با این باد ها اینور اونور بورو :دی

بورو نسخه نهایی مولتی پلیر کنسول ها رو ببین بعد دوباره بیا ببینم همین حرف رو میزنی یا نه.
کدوم باد؟؟:-/من همیشه گفتم الان هم میگم که از اکتی متنفرم و امیدوارم bf3 بتونه cod رو شکست بده.اما حقیقت رو نمیشه کتمان کرد.درسته که mw3 یه clone کامل از mw2 هست.اما بازم عالیه.از طرفی نمایشهای اول mw اصلا خوب نبود.ولی با این نمایشهای جدیدش بهش امیدوار شدم.بعدشم،سر bbc2 هم همین اتفاق افتاد.یعنی رو کنسول هیچ حرفی برای گفتن مقابل mw2 نداشت و اختلاف امتیازشون زیاد بود.اما رو pc بسیار بهتر از mw بود.حالا این کجاش میشه حزب باد؟2-3 ماه پیش هم گفتم بازی که بیاد اولین نفری هستم که میرم اورج میخرم و از مولتیش لذت میبرم،اما تا عمر دارم از اکتی متنفرم.

الان مثلا مورتال کامبت شخصیتهای بازی Street Fighter چون Ryu و Akuma نداره بازی بدرد نخوری هست ؟!!!! هر بازی شخصیا خواص خودش رو داره چه ربطی داره به اینکه چون MW شخصیت Ghost و یا پرایس داره BF نداره این بازی از نظر شخصیت پردازی بد و یا دچار مشکل هست . خوب شما هم چون نتونستید شخصیتی مثل Preston Marlowe یا George "Hags" رو بسازید بازیتون مشکل داره . :|
نه اصلا بحث سره این نیست. ببین بعضی نظرات رو نگاه کن.. حتی به تکراری شدن price گیر دادن!!! ولی حتی نمیدونن bf3 چه شخصیت هایی داره!!!
اگه این نظره شخصیشونه باشه من معذرت می خوام

همين الان تريلر را ديدم، خوب در نگاه اول يقينا خيلي سينمايي بود،
ولي به نظرم، انفجار ها يه حالت بد داشت، احساس مي كردم سنگ هايي كه پرت مي شدن حالت مكعبي دارن ( مخصوصا اونجا كه تانكه مياد، قبل از صحنه اي كه پرايس را نشون ميده )
ولي در كل اميدوار كننده بود ، با اين وجود فكر نكنم كه موفقيت mw1 , mw2 را داشته باشه.

نه اصلا بحث سره این نیست. ببین بعضی نظرات رو نگاه کن.. حتی به تکراری شدن price گیر دادن!!! ولی حتی نمیدونن bf3 چه شخصیت هایی داره!!!
اگه این نظره شخصیشونه باشه من معذرت می خوام
مسئله اینه که کارکتر Super Hero ضد ضریه ساختن زیاد کار مشکلی نیست ! که این چیزا با سبک و جوّ BF3 همخونی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or