تنوع نژادی و صدای های متفاوت باعث می‌شود که بازی های پلی استیشن بهتر شوند.

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
photo_2024-03-15_20-37-36.jpg
رامون راسل، توسعه دهنده کهنه کار سونی، گفته است که بهترین بازی های پلی استیشن زمانی ساخته می شوند که صداهای متنوعی در استودیو توسعه دهنده وجود داشته باشد.

راسل در صحبت با استفان توتیلو از Game File اظهار داشت که وجود توسعه دهندگان با پیشینه های مختلف منجر به بازی های بهتری می شود؛ زیرا آنها دید واضح تری ارائه می دهند.

مصاحبه راسل بیشتر حول حالت لیگ های سیاهپوست MLB The Show 24 می چرخید، اما اشاره اصلی اون به بازی های مرد عنکبوتی ساخته استودیو اینسومنیاک بود.

میدونید چرا مرد عنکبوتی اینقدر خوب بود! زیرا تیم توسعه‌دهنده متنوع، با صداهای متفاوت و نماینده هر نژادی داشته است و از طرفی دیگر، به صحبت‌های کارمندان آفریقایی-لاتینی و سیاه‌پوست خود گوش می کنند.

بخش سرگرمی‌های تعاملی سونی یک نهاد انتفاعی است و مسئولیت افزایش ارزش سهامداران را بر عهده دارد و همچنین بازی های فوق العاده ای میسازند؛ برای ساخت بهترین بازی ها، باید افرادی با پیشینه های مختلف را جمع آوری کنید و آن هم به این دلیل است که آنها نماینده اصلی و دقیق دیگران هستند.

بازی Marvel's Spider-Man 2، سال گذشته برای PS5 عرضه شده بود.

Diverse Voices Make PlayStation Games Better, Says Sony Dev - PlayStation LifeStyle

اولا اینارو چرا به من میگی ؟ دوما سر همون پارت۲ هم به اندازه کافی تو همین فروم هم بحث شد‌ه تو دیر اومدی دلیل نمیشه فکر کنی این بحثا قبلا نبوده وگرنه صدها صفحه دقیقا در مورد این موارد همون تایم خودش بحث شد‌.
نمیخوام دوباره پای اون بازیو دوباره باز کنم و تو هم بسیار اشتباه کردی پای اون بازیو باز کردی. اما خود من شخصا از روز اول یکی از هیترهای این داستان الی و دینا بودم. منتها یک فرقی بین اون بازی و امثال کنکورد و سوساید اسکوئاد و داست بورن و بقیه هست. اونجا از نظر داستانی میتونستی با یه کرکتر لز کنار بیای. پرچم و نماد رنگین کمانی که تو چشمات فرو کنند نمیدیدی. حتی از نظر داستانی میتونستی اون هیکل ابی را از نظر داستانی برای خودت توجیه کنی.شما یکبار دوبار سه بار با این جریانات کنار میای نه اینکه مرتبا و رگباری بخوان این چیزا رو بکنن تو چشم آدم. هرچیزی حدی داره. چرا حامی استودیوهای شرقی هستیم دلیلش همینه. این بشگه هایی که تو کونکورد و SS و مابقی هست رو چطوری میشه توجیه کرد. بازم متوجهی یا بیشتر برات توضیح بدم؟؟؟؟؟ بازی مثل کنکورد و سوساید اسکوئاد، داست بورن و امثالهم میخواد اینارو فرو کنه تو مخت به طرز واضح.
ضمن اینکه اون اوایل میشد با یکی دو عنوان مثل تلو یا LIS که میگی کنار اومد،جو اون سال اینطور بود و این چرندیات تازه یه مدت کوتاهی بود شروع شده بود ، ولی از وقتی اینها شوری را از بی مزگی بردند و تو هر بازی میبینی تراوشات یه سری مریض ذهنی رو تا تو بازیاشون میذارن دیگه ادامه این روند فقط نتیجه برعکس داره که دقیقا تبلور اینها میشه رو میشه امسال دید. قطعا بازیهای بعدی هم بخوان همین رویه رو ادامه بدن هیت میخورن چون دیگه الان سال ۲۰۲۰ نیست.
من با DEI و بکار بردن این مزخرفات تو هرجایی مخالفم. متوجه هستی یا بیشتر توضیح بدم؟
اگه دوست داری از این مرخرفات لیبرال ها دفاع کنی خب بکن‌. ولی حمله به این و اون نکن. بازی کنکورد مشکلش فقط دیزاین کرکترها بود و بس. این صحبتهای دیزاینر کونکورد:

Concord characters were designed by committee says the dev

https://www.reddit.com/r/KotakuInAc...gedly_senior_concept_artists_for_concord_are/

View attachment 348964

قبل اینکه فریادتو سر این و اون بزنی اخبار رو بخون. اگر هنوز فکر میکنی مشکل امثال کنکورد و SS و مابقی کرکتر دیزاین و DEI نیست و صرفا مشکلات فنی هست پس واقعا خیلی خیلی از قافله عقبی و واقعا دیگه نمیشه کاری برات کرد. موفق باشی
پس به کی بگم!؟ بیام یکی یکی کساییکه "به ظاهر مخالف این جریانات هستن ولی موقع بازی مورد علاقه شروع میکنن به طومار نوشتن" تا دلیلش رو توجیه کنن، رو تگ کنم!؟ :D بحث رو شخصی نکن روح الله جون چند وقت پیش تاپیک PS5 هم بحث پیش اومدم گفتم. کیفیت/موفقیت یه بازی ربطی به این موارد نداره!

به عکس زیر دقت کن تا بفهمی منظورم چیه!
how_it_works.png

بازی بد ساختن دلیلش به کل خلاصه نمیشه تو طراحی کرکتر، طراحی کرکتر یکی از اون المان هاست. اصلا من بحثم فقط کنکورد نیست، دارم به صورت کلی میگم، پس چطور بازی مثل Hades با شخصیت بای رو کسی کاری نداشت، چون بازی ضعیفی نبود. چطور Life is Strange چطور GTA V ترور هم بای بود. چطور Tlou ؟ دلیلش برمیگرده به کیفیت کلی بازی. این اخیرا به SM2 خود سونی فنهای اینجا گیر دادن کسایی که موقع پارت 2 جیکشون در نمیومد! :D

چیزیکه من زمان لانچ پارت 2 یادمه همین سونی فنهای خودمون هرکسی به هر دلیلی مخالفت میکرد رو سلاخی میکردن که "نه شما مایکرو فنی یا هیتر یا هوموفوب!" دیر اومدی دیگه چیه!؟ من از 2016 خودتم میدونی خیلی خوب میدونم "هرکاربری چرا این پست رو داد" الان همین افراد برای یه بازی مثل هورایزن، کنکورد و بقیه بازیها زبون باز کردن! :D خودتم میدونی بیشتر از هرچیزی از آدم دو رو خوشم نمیاد، حالا چه مایکرو فنش چه سونی فنش! پس بحث رو الکی شخصی نکن. فردا بازی بعدی Naughty Dog با شخصیت سیاه پوست زن کچل معرفی شد عکس العمل ها جالب خواهد بود. که آیا ناتی از اول اینطور بود!؟ "نه مقصر مدیریت جدید سونی!"

فریاد چی!؟ باور کن اگه عکس استودیو Insomniac رو به عنوان استودیو شرقی قالب ملت نمیکردی، اصلا پستت رو ریپلای نمیزدم! :D

موضوع کلی اینه، با باید با این جریانات به کل مشکل داشته باشی یا اینکه نه! اصلا حد وسط نداریم! "این بازی خیلی رنگین کمونیه اون یکی کمتره" و بعدش هربازی که خودت خواستی رو براش دلیل توجیه بیاری اون یکی بکوبی که نمیشه !

اون بحث دنیای سیاست هم قبلا بهت گفتم، بی تاثیر نیست توی صنعت بازی، همه میدونن ولی ما اینجا با سیایت کاری نداریم.

پ.ن. بازی آنلاین،گس خب معلومه بخاطر ماهیتش انواع اقسام اسکین برای همه اقشار فرو میکنه تو بازی که بیشترین تعداد مخاطب رو جذب کنه! دقیقا این کجاش عجیبه!؟

حالا چون اصرار داری باشه، یه سوال ازت میپرسم!؟ وقتی که استودیو ND اسکین LGBT فلگ رو برای الی اصافه کرد!؟ چرا این همه سروصدا نکردی!؟ من ندیدم یکی از اون رفیقای هم فکرت که ناتی داگ فن بوده بیان درباره ی Woke بودن Naughty Dog حرف بزنن! ولی وقت Insomniac که میرسه همگی یادتون میاد " بازی فلان مرحله اش ووک شده" آخی واقعا!؟ :))
EllieGBT.png
از نظر داستان هیچ کس انتظار یه قبافه و‌ هیکل خوشگل از دنیا اخرالزمانی ندارن جایی که همه برای بقا می جنگن
آره پسر، ولی توی دنیای آخرالزمانی "جاییکه برای بقا میجنگن" الی رفت رکابی رنگین کمونی پیدا کرد :-bd

فرقی نمیکنه که متای بازی چی باشه
۹۴ باشه یا ۵۰ یا ۸۸.
توی بازیای اخیر این مسائل پر بوده که اعم از بازی های سونی و مایکروسافت میشه.
سال ۲۰۲۰ که لست ۲ منتشر شد هنوز به اندازه الان نبود و خب خیلی سر و صدا کرد. بازی بخاطر کیفیت خوبش مورد تحسین رسانه ها قرار گرفت و نمیدونم چن تا گوتی گرفت و ....
ولی فروشش جالب نبود. یعنی حداقل انتظار میرفت با وجود موفقیت خیلی زیاد نسخه اول، نسخه دوم بترکونه و و فروش خیلی خفن تری داشته باشه که خب اینطور نشد.
یه سریا هم که بازی کرده بودن از پایان بازی ناراضی بودن و ....

مایکروسافت از هم از اون ور گیرز ۵ رو داد که شخصیت اصلی بازی یعنی مارکوس، شده دستیار یه دختر که هر نیم ساعت یه بار میگرنش اوت میکنه😅 جدا از این مزخرفات توی بازی، خود بازی هم مالی نبود.

توی این قضیه خدایی همه یه طرفیم و جای کنسول وار نداره واقعا.
مایکروسافت و سونی دارن گند میزنن به شخصیتای مورد علاقمون و گیمایی که باهاشون کلی خاطره داریم.

به نظرم خیلی فرق هست یک بازی از ابتدا با جریان ووکنس ساخته بشه، یا بخوان بهش اضافه کنن!!
قطعا SS و فورسپوکن،کنکورد و... از ریشه این مشکل رو داشتند!
ولی یک چیزی مثل تلو، اگه مخالف داستانش باشیم(که من هم مخالف خوده داستان و حتی پایه دنیاسازیشم) با بستن صدای بازی، به ما گیمپلی ای رو میده! که در بالاترین سطح استاندارد های گیمینگه! مهم ترین بخش یک بازی موقع نقد هم گیمپلی اش هست! وقتی ND تو این بخش جزو بهتریناس، نشون میده، ته تهش چند فرد از استدیو تفکر ووکنس داشتند! که نهایت زورشون این بود که بیان تو داستان تفکراتشون رو اجرا کنند، ولی باعث نشد، کارمندان با استعداد حذف بشن، و مثل سایر استدیو های ووکنس الان، بیان همه رو صرفا به خاطر اقلیت بودنشون روی کار بزارن، تو ND حتی یکی اگه جزو اقلیت ها حساب بشه، تو بخش فنی برا کار خودش، جزو بهترینا بوده!

در نهایت درست یا غلط، ND دید با این تفکرات چه صدمه ای به فروش بازی می تونه بزنه(حالا بعضیا خودشون رو فریب بدن، به خاطر لیک بوده!!! انگار نه انگار دو ساعت بعد لانچ داستان میومد بیرون، و رو فروش دراز مدت بازی باز اثر می زاشت!)
حالا ND هم قطعا باید از این درس گرفته باشه! دیگه الان ده سال پیش نیست که،ملت سکوت کنن، ،حتی این شش ماه اخیر هم,شرایط دیگه مثل 2023 نیست!!!!

با فروش خوب بازی های دیگه سونی با یک سوم و یک چهارم بودجه تلو2 تو نسل هشت، و کنسلی یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ خودشون(بنا به گفته خودشون،که پس عظیم ترین بودجه تاریخشون رو هم داشتند!) اگه همچنان بودجه بالا می خوان، باید هر تفکر پر از کراهت رو از خودشون دور کنند، وگرنه باز چوبشو می خورن و سونی کمپانی نیست که سه بار به یک استدیو فرصت بده، در بهترین حالت، بودجه بازی های ND رو کم می کنه!!!!!!

نمی خوادم رو همچین چیزایی اسم اثر هنری بزارید، بگید خالقش هست دوست داشته! تهش فرنچایز و IP برا سونی هست! هر تفکری هد های استدیو دارن برای خودشونه، شاید باز بتونن بودجه عظیم بگیرن تهش، ولی اگه باز بازی بایکوت شد یا فروش نسبت به بودجه کم بود، سونی به راحتی دکمه این افراد رو می زنه!
برن مستقل استدیو بزنن، تو کیک استارتر هر چی عقاید دارن که برا خودشون محترمه رو برا نمایش بزارن و فاند بشن و به تولید آثار هنری فاخر یکی پس از دیگری بپردازند(هر چند، اعضای ارشد استدیو، کاملا و بهتر از ما، شرایط این چند وقت بازار رو فهمیدن، اگه جای پهن، ذره ای مغز تو کلشون باشه، بی سروصدا، قبل از معرفی، خیلی چیزارو عوض می کنند!)

دلست اف اس پارت 2 یک اقیانوس از خلاقیت و کیفیت بود، اگر کسی به پارت 2 گند زده باشه، همین هیتر های احمق و نادان بودند نه سونی، به وضوح خیلی ها همون موقع اویزون این مسائل میشدند تا مثلا بازی رو ترول کنند ( یک سری که واقعا هیتر سونی بودن یا تو جو کنسول وارز سمت مایکرو بودن و دنبال اپسیلون بهانه برای زدن سونی به خیال خودشون، یک سری هم که واقعا نسبت به این مسائل حساسیت دارند که خب، بماند)

حافظه همه ماهی نیست و یادمون نرفته چه نظراتی در مورد پارت 2 اینجا ارائه میشد بنابراین ماهی گیری از اب گل الود هم کنسله، هرچقدر هم که با ظرافت اون نظرات الان چرخیده باشه، اما اصل قضیه همینه، یک سری کلا هیتر هستند و دنبال هر بهانه ای، یک سری هم کلا نسبت این چیزا وسواس دارند و باز هم دنبال هر بهانه ای، سر پارت 2 هم یک کولبریشن بینشون رخ داد... شوخی نداریم کسی هم بچه نیست اینجا که گول بخوره... بهتره هر کسی محکم سر نظرش بمونه...

تک تک مسائل موجود در پارت 2 رو میشه منطقی توضیح داد، از دایورسیتی در روایت داستان که طبیعتا میشه بر اساس ته مونده یک جامعه گسترده (امریکا) در یک دنیای پسا اخرزمانی توضیحش داد، تا ویژگی های کرکتر ابی (یکی از بهترین کرکتر های تاریخ ویدئوگیم، که البته احمق های نادان هم هیترش بودن معمولا) تا باز هم همون دایورسیتی و گرایش های گوناگون که باز هم میشه بر اساس یک جامعه متکثر و "ازاد" مثل امریکا توضیحش داد، کوچک ترین اتفاق عجیب غریبی از این نظر، در مورد دلست اف اس یعنی یک بازی امریکایی، وجود نداره...

حالا اینکه یک سری جریان سیاسی میان گند میزنن به همه چیز با سواستفاده هاشون و به معنای واقعی میرینند به ساز و کار جامعه، و بهانه دست قشر هایی میدند که پتانسیل طرفدار شدنشون رو دارند، چه دموکراتی که از این "واقعیت" های موجود در یک جامعه ازاد سواستفاده میکنه و اجازه میده هیتر ها "بهانه" مثلا منطقی داشته باشند، چه جمهوری خواهی که صرفا برای اهداف سیاسیش میاد نفرت نسبت به این محتوا هارو ترویج میده (مینوایل همون جمهوری خواه وقتی به هدفش برسه 100 درصد از این گروه های خاص و ازادی شون حمایت میکنه => فکت) نباید باعث بشه یک دستاورد عظیم مثل دلست اف اس پارت 2، اینطوری تبدیل به متریال بحث های اجتماعی بشه،

هوش زیادی نمیخواد تفکیک این مسائل از هم، هم میشه نسبت به وضعیت جامعه منتقد بود، هم نسبت به دست درازی و سو استفاده از مدیا (فیلم سریال موسیقی گیم غیره) برای اهداف سیاسی منتقد بود،

انتقد اصلی اینه، وگرنه اگه دیروز برای هیت به کنسول خاصی مخالف بودی، و امروز برای تفاوت عقیده ات مخالفی، تو کسی هستی که تکلیفت با خودت روشن نیست (کسی لطفا به خودش نگیره کلا میگم) وگرنه کسی که تکلیفش روشنه، 2020 متوجه کیفیت میبوده و به محتوای خاص اجتماعی پارت 2 اعتراض میکرده، دقیقا عین امروز، اما اگر نظرش چرخیده، خیلی ساده حداقل ریاکاری هست که اون موقع روش نمیشده یا صلاح نمیدیده که به جفتش بپردازه، امروز اما چون موقعیت مناسبه، به جفتش میپردازه...

این روز ها میگذره، فضای سیاسی و جوگیری ها هم تموم میشه و از این حوزه خارج میشه و میره تو حوزه های دیگه، ولی ناتی داگ همچنان سوپربازی میسازه، همچنان هم این سوپربازی بازتاب دهنده جامعه پبشرفته و ازاد امریکا خواهد بود عین پارت 2، نه بازتاب دهنده نظرات شخصی و ریشه در محیط رشد و زندگی اکبر و اصغر و هوشنگ و افراسیاب...

تمام بحث منم تو اون تاپیک در مورد کنکورد همین بود که اگه یه بازی کیفیت لازم رو داشته باشه وجود dei نمیتونه جلوی خریداری شدنش توسط پلیرها رو بگیره.

بعد میام اینجا میبینم بچه ها دارن 180 درجه نظر متفاوتی نسبت به اون تاپیک میدن!

اینکه اگه یه بازی نخواد dei رو تو چشت کنه مشکلی نیست.
پس الان تو چش کردن معیاره؟!
یعنی تو یه بازی آنلاین وجود دو - سه تا شخصیت ووک تو چشم کردنه ولی بازیهای داستانی که بیس داستان بازی روی این مورد نوشته و پرداخته شده تو چشم کردن نیست؟

ما انگار بازیهای آنلاین دیگه نداریم که این کرکترها درش باشن
Apex Legends هستن
concord-failed-because-woke-characters-meanwhile-one-of-the-v0-8y4y3jogh3nd1.jpeg

پس میرسیم به اینکه اگه بازی کیفیت لازم رو داشته باشه، استودیوی خوبی روش کار کرده و پروداکشن قوی و در نهایت پکیج خوبی رو ارائه داده باشن این مسایل نمیتونه روی فروشش تاثیر داشته باشه و هممون میریم سمتش.

حتی میایم از بازی هم دفاع میکنیم و توجیه میاریم.
البته حتما ریزش پلیر داره ولی خیلی کم و ناچیز.

میخوام بگم اگه حتی من نوعی میام به وجود این موارد تو بازیها اعتراض میکنم و میگم کلا با dei توبازیها مخالفم و هیچوقت سمت همچین بازیی نمیرم پس هنوز اون بازی باکیفیته رو بازی نکردم که بیام توجیه کنم.

آخرین ویرایش:
ببینید مشکل اصلی اون بحث تعادله هستش.حالا مثال ناتی داگ و لست رو آوردید وسط، حقیقتا ناتی داگ این تعادل رو حفظ میکنه و داره آینده رو به روش کاملا منطقی توصیف میکنه و به هیچ وجه زیاده روی نمیکنه تا مخاطبش( نه هیتر قسم خوردش) رو آزار بده.شما از یه چی خوشت نمیاد(یا وانمود میکنی خوشت نمیاد) قرار نیست بلکل اون موضوع حذف بشه و نادیده گرفته بشه

هر بحثی در بازیسنتر شروع میشه یجورایی باید پای تلو هم به میون بیاد. باز خوبه هنوز کسی نگفته که چرا جویل اسمشو به ابی گفت :D

کلا این پدیده چیز عجیب و غریبی نیس و تا حدی که باعث آزار مخاطب نشه واقعا ایرادی نداره- این حد آزار مخاطب رو هم عموم مخاطبین در موردش قضاوت میتونن بکنن. نه کسایی که یا کلا طرفدار این مسایلن و میخوان همه جا جار زده بشه و نه کسایی که متنفر هستن و عقیده دارن اصلا نباید نشونه ای ازش مطرح بشه و اگر فلانی انتخاب بشه اینا رو میکشه و .... .

.

تمام بحث منم تو اون تاپیک در مورد کنکورد همین بود که اگه یه بازی کیفیت لازم رو داشته باشه وجود dei نمیتونه جلوی خریداری شدنش توسط پلیرها رو بگیره.

یعنی تو یه بازی آنلاین وجود دو - سه تا شخصیت ووک تو چشم کردنه ولی بازیهای داستانی که بیس داستان بازی روی این مورد نوشته و پرداخته شده تو چشم کردن نیست؟

Apex Legends هستن
View attachment 349087

پس میرسیم به اینکه اگه بازی کیفیت لازم رو داشته باشه، استودیوی خوبی روش کار کرده و پروداکشن قوی و در نهایت پکیج خوبی رو ارائه داده باشن این مسایل نمیتونه روی فروشش تاثیر داشته باشه و هممون میریم سمتش.

میخوام بگم اگه حتی من نوعی میام به وجود این موارد تو بازیها اعتراض میکنم و میگم کلا با dei توبازیها مخالفم و هیچوقت سمت همچین بازیی نمیرم پس هنوز اون بازی باکیفیته رو بازی نکردم که بیام توجیه کنم.
هیچ کذوم از شخصیت هایی که از ایپکس گذاشتی از اول نبوذن و بعدا اضافه شذن. تازه دیزاین شخصیت های گی هم اصلا در حد کنکورد غیر اترکتیو و زشت نیستن. ایپکس شخصیتی مثل loba هم داره که مظهر هات بودنه.

این روز ها میگذره، فضای سیاسی و جوگیری ها هم تموم میشه و از این حوزه خارج میشه و میره تو حوزه های دیگه، ولی ناتی داگ همچنان سوپربازی میسازه، همچنان هم این سوپربازی بازتاب دهنده جامعه پبشرفته و ازاد امریکا خواهد بود عین پارت 2، نه بازتاب دهنده نظرات شخصی و ریشه در محیط رشد و زندگی اکبر و اصغر و هوشنگ و افراسیاب...
چطور میتونی تو فضایی که ملت همش تیک تاک های راستگرای آمریکایی رو پست میکنن (حتی بعضی موارد با زیرنویس فارسی) بدون شوخی این حرفا رو بزنی؟ نصف این خزعبلات از هر دو طرفش داره از سوشال مدیای غربی با ترجمه دست و پا شکسته وارد فضا های آنلاین فارسی میشه. Woke culture و DEI و ESG Blackrock و فلان به ملتی که قرن هاست دین و فرهنگش این چیز ها رو قبیح و حتی شایسته مرگ میدونه چه ربطی داره؟ یه عده اومدن اینجا این چیزا رو برداشتن الکی هر جا دلشون خواست استفاده میکنن. فرد غربی که ضد این چیزا باشه تبعیض قائل نمیشه، هر چقدر هم طرف فن سونی باشه بازم شیلنگ رو میگیره رو TLOU چون واقعا مشکل داره با این چیزی که حس میکنه داره فرهنگ کشور و قومیت خودش رو نابود میکنه، نه مثل بعضی افراد اینجا که چون این مسائل به فرهنگ و جامعه شون هیچ ربطی نداره شب و روز درباره این چیزا واسه فان پست میذارن و هر جا یه زن زشت غیر سفیدپوست توی یه بازی میبینن میم ها رو ردیف میکنن بعد به بازی مورد علاقه شون که میرسه هزار جور بهانه دارن.
اون جامعه پیشرفته و آزاد آمریکایی هم مال همون شهر هاییه که استودیو های بزرگ توش مستقر هستن، بقیه شون که فعلا دارن علیه این موضوعات قانون تصویب میکنن :))

• Like
Reactions: vaan 2

Apex Legends هستن
View attachment 349087

ماکان جان اصلا بحث این نیست، انتی ووک بقای بازی رو تضمین می کنه، که صد در صد نمی کنه

همین الان افت پلیر های first descendant رو میشه کاملا دید

ولی بحث اینه وقتی ظاهر بازیت ووکنس هست، اینو داری بزور به خورد پلیر بدی! حتی نمی زاره بازی فرصت تجربه شدن بگیره!

معلومه که گیمپلی مهمه! ولی قدم اول ارت استایله، حتی الان میگن حتی با همین دیزاین شخمی، اگه بازی سل شید بود باز کمتر مشکلاتش دیده میشد!

حداقل بازی می تونست تهش دو سه میلیون بعد یک سال بفروشه(حتی اگه تو استیم تحولش نمی گرفتن،تو استور پی اس همین مقدار اندک رو می فروخت) و با پرداخت های درون برنامه ای پول بودجه اش در بیاد

یا اصلا زمان بخرن دو سال دیگه، بازی رو با کلی تغییر از نو عرضه کنن!!!

بحث اصلی اینه، هیچ بازی با این زورچپونی تفکرات نمی تونه موفق بشه!

Apex Legends هستن
View attachment 349087

به نظرم مسئله اینه که اصرار بر این موضوع DEI و وارد کردنش به صورت یک پیوست فرهنگی به هر اثری بدون توجه به بافت اثر یا سابقه‌ی اون اتفاقا به صورت مشخصی کیفیت اثر رو پایین میاره. نمونه‌ش هم فقط نارضایتی از tlou2، Geow 5 یا اساسا بازی ها نیست. نمونه‌ی مشخصش رابطه‌ی کرم سفید و رینرا در خاندان اژدها، نابود کردن شخصیت فرنچی با یه رابطه‌ی چندش اور توی the boys و رژه‌ی های‌الف‌های سیاه پوست آمازون در لیندون!
بحث اینه که این افراط برای وصله کردن DEI به همه چیز اینقدر احمقانه ست که حتی ضروریات طبیعی و جغرافیایی خودش رو هم نادیده می گیره، مگه طبق تحقیقات متاخر رنگ پوست تیره‌تر نتیجه‌ی وفق پذیری هوشمندانه و طبیعی زیست انسان ها برای تاب آوری در مناطق آفتابی‌تر نیست؟ پس چرا وسط لیندون که اساسا یک سرزمین کوهستانی و مرطوب و معتدل و ابری هست (به علت نزدیکی به دریای بزرگ و بندرگاه های خاکستری) باید نیمی از الف‌ها سیاه پوست باشند؟ این فشارهای ایدئولوژیک نه تنها منطق روایی اثر رو تحت تاثیر قرار می ده که اساسا کیفیت رو پایین میاره.

در مورد لست ۲ بارها بحث شده.
قبلا یه عده هم ترول کردن ولی من به عنوان شخصی که قبلا بازیش کرده و نسخه پی سی هم که بیاد احتمالا بازیش میکنم دوباره،
میخوام نظر صادقانم رو بگم.
ببینید در وحله اول. پلات داستان به شدت قوی هست و قشنگ کار شده و من حتی با آخر داستان هم مشکل خاصی نداشتم.
گرافیک که نگم براتون. برای سال ۲۰۲۰ واقعا عجیب بود و فوق العاده کار شده بود.
گیم پلی به شدت خشن و انیمیشنا عالی. صدا گذاری اسلحه ها عالی. و در کل بازی خیلی خیلی خوبی هست از نظر من.
چی تو ذوق من میزنه؟ این که بیش از حد diversity واردش کردن.
شخصیت الی از اول توی نسخه ۱ خلق شد و لزبین بود و علتش هم کاملا مشخصه.
ولی یدفعه اینقد دایورسیتی زیاد شد که من با خودم میگفتم چرا اینجوری شد؟
اگه بازی فقط به قهرمان بازی که الی هست پرداخته بود واقعا خیلی خیلی بهتر میشد و شاید فروش بازی حتی بیشتر میشد.

مثل داستبرن، lis, tell me why و تلو، اینجا دیگه به چیزی نمیشه دست زد چون هویت اثر به این شکل پایه ریزی شده و تغییر، ماهیتش رو عوض میکنه، مثلا تلو بدون الی دیگه تلو نیست، استیت او دیکِیه
برای این گروه راه حل اینه پشت جعبه بازی مثل رده بندی سنی که نوع خشونت و فحش و ... رو مختصر توصیف میکنه، اینجا زیر لوگوی رنگین کمان نوع lgbtq موجود در بازی و سطحش مشخص بشه تا افراد حساس به این قضایا با آگاهی قبلی خرید کنن و بهانه ای نداشته باشن‌
بازی مثل tell me why دقیقن بر پایه لگبت ساخته شده. اساسن داستان بازی هم حول این محوره. اتفاقن برای اینجور بازیها احترام قایل هستم. چون قرار نیست چیزی رو زورکی به خورد مخاطب بدن. یا اینکه محتوایی رو دستکاری کنن که جامعه لگبت و وک رو هم راضی نگه دارن.
ولی بازی مثل تلو 2 دقیقن برعکس عمل میکنن. اینها جایی که اصلن نیازی نبود، به زور محتوای لگبت اضافه کردند. و به نوعی مخاطب و طرفداران رو در عمل انجام شده قرار دادن.
این دوتا گروه باهم کاملن فرق دارن.
در مورد کنکورد هم همینطوره. اساسن نیازی نبود تو این بازی از المان های وک استفاده بشه. ولی خب اینکار رو کردن و نتیجش رو دیدن.

به نظر من اگر بنا باشه تلو 3 هم مسیر تلو 2 رو پیش بگیره، برخوردهای به مراتب بدتری باهاش صورت خاهد گرفت. چون جامعه گیمرها دیگه به بویلینگ پوینت خودش رسیده و بیش از تحمل این نوع محتوای اجباری رو نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or