تنوع نژادی و صدای های متفاوت باعث می‌شود که بازی های پلی استیشن بهتر شوند.

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
photo_2024-03-15_20-37-36.jpg
رامون راسل، توسعه دهنده کهنه کار سونی، گفته است که بهترین بازی های پلی استیشن زمانی ساخته می شوند که صداهای متنوعی در استودیو توسعه دهنده وجود داشته باشد.

راسل در صحبت با استفان توتیلو از Game File اظهار داشت که وجود توسعه دهندگان با پیشینه های مختلف منجر به بازی های بهتری می شود؛ زیرا آنها دید واضح تری ارائه می دهند.

مصاحبه راسل بیشتر حول حالت لیگ های سیاهپوست MLB The Show 24 می چرخید، اما اشاره اصلی اون به بازی های مرد عنکبوتی ساخته استودیو اینسومنیاک بود.

میدونید چرا مرد عنکبوتی اینقدر خوب بود! زیرا تیم توسعه‌دهنده متنوع، با صداهای متفاوت و نماینده هر نژادی داشته است و از طرفی دیگر، به صحبت‌های کارمندان آفریقایی-لاتینی و سیاه‌پوست خود گوش می کنند.

بخش سرگرمی‌های تعاملی سونی یک نهاد انتفاعی است و مسئولیت افزایش ارزش سهامداران را بر عهده دارد و همچنین بازی های فوق العاده ای میسازند؛ برای ساخت بهترین بازی ها، باید افرادی با پیشینه های مختلف را جمع آوری کنید و آن هم به این دلیل است که آنها نماینده اصلی و دقیق دیگران هستند.

بازی Marvel's Spider-Man 2، سال گذشته برای PS5 عرضه شده بود.

Diverse Voices Make PlayStation Games Better, Says Sony Dev - PlayStation LifeStyle

اختلاف در استفاده فرمی یا محتوایی از مضامین وُک، دو دسته اصلی رو شکل میده
گروه اول بازیهایی که از نماد، رنگ، پرچم و ضمیر فقط استفاده فرمیک دارن مثل سوساید و کنکورد. اینها با یک گزینه در آپشن میتونن تمام این موارد رو حالت انتخابی بزارن و همینکه از اجبار دربیاد مشکل حل میشه.
گروه دوم شاکله داستان و روابط کارکترها و پیام و هدف قصه و در کل محتوای اثر به وُک آغشتست.
مثل داستبرن، lis, tell me why و تلو، اینجا دیگه به چیزی نمیشه دست زد چون هویت اثر به این شکل پایه ریزی شده و تغییر، ماهیتش رو عوض میکنه، مثلا تلو بدون الی دیگه تلو نیست، استیت او دیکِیه
برای این گروه راه حل اینه پشت جعبه بازی مثل رده بندی سنی که نوع خشونت و فحش و ... رو مختصر توصیف میکنه، اینجا زیر لوگوی رنگین کمان نوع lgbtq موجود در بازی و سطحش مشخص بشه تا افراد حساس به این قضایا با آگاهی قبلی خرید کنن و بهانه ای نداشته باشن‌

پستت کلا تناقضه
اگه معیار کیفیت بازی هاست پس دلیل این همه هیت به فیبلی که هنوز منتشر نشده چیه ؟
پس متوجه منظور من نشدی. ببین رابطه مستقیم بین DEI و عدم کیفیت قطعا وجود داره.
منتها باید دید DEI تا کجا و چقدر نفوذ داره. مثلا تو یه استودیو ممکنه فقط تو نگاه مدیران ارشد استودیو باشه. تو یه استودیو میبینی تا پایین ترین رده ها اون استودیو DEI نفوذ کرده مثل Rocksteady و Haven استودیوز.
حتی مورد زیاد دیگه بوده مثلا یه کمپانی مثلا میگه ۳۰ درصد نیروها باید حتما خانم باشن ، ۲۰ درصد رنگین پوست و درصد قابل توجهی هم از اقلیت های جنسی. فکر کنم این مورد رو اکتیویژن بلیزارد خبرش اومد که خط مشی واضح داره در موردش و داره اجرا میکنه.

https://investor.activision.com/new...zzard-releases-inaugural-diversity-equity-and

خب این DEI قطعا ضربه میزنه به خروجی محصول ، این میشه همون قضیه ادارات دولتی ایران که سهمیه ای توش زیاد هست .
در مورد فیبل ببین اینم همون داستان کونکورده. کرکتر بازی اگه همون اول به دل مخاطب ننشست مشخصه که سفارشی طراحی شده . این نوع طراحی حتی کیفیت فنی بازی رو هم میبره زیر سوال . مورد دیگه اینکه متاسفانه تو سایت Sweetbaby لیست همکاری ها هست و هم Xbox Studios تو لیستشون هست و هم Remedy و هم راکستدی و هم چندتا از استودیوهای سونی.

IMG_20240907_151902_035.jpg

اینجور مشاوره های امثال Sweetbaby بازم درجه های خودشو داره. تو سایتش نوشته نوع همکاری رو. مثلا تو یه بازی تو narrative مشاوره دادن. یکجا تو طراحی کرکتر مشاوره دادن. یکجا کلا بازیو زدن کن فیکون کردن.
پس این یعنی ممکنه تو برخی بازیها اثرگذاری زیادی نداشته باشن و این همون بازیهایی هست که مخاطب بازم میتونه هضمشون کنه ولی یکجا هم مبیینی بطور کامل بازیو فدای اون سیاست شون کردند.
حالا میرسیم سر بحث پست قبلیم من صحبتی از کیفیت بازی نکردم گفتم الن ویک ۲ اونقدرها مورد هیت قرار نگرفت به اون صورت، چون هنوزم قسمتهای ووکش قابل تحمل بود و میشد کنار اومد. خود کرکتر سم لیک هم مورد احترامه هنوز و اگر عنوان دیگه ای بود بیشتر دیده میشد. ولی یه سری عناوین رو نمیشه کنار اومد. شما ببین بازیهایی که با استفاده از رنگها دارن میکنن تو چشم مخاطب هر موقع تیکه های رنگ بنفش دیدی تو اسکین ها واقعا بترس . شما SS بازی کنی از در و دیوار بازی این نمادها می باره. اینجاس که بیشتر مورد بحثه.
دوم بازیهایی که عملا دیالوگ دارند در این مورد. مثلا بازی Dustborn عملا همه دیالوگها و گیمپلی در اختیار ووک هست و داره رسما مخالفان خودشون رو نژادپرست خطاب میکنن. اینجا دیگه مشخصا ماهیت بازی مشخصه که چیه و صرفا مثل بازیهای مثل الن ویک۲ و گاد او وار نیست که فقط یک سری مشاوره از سمت موسساتی مثل Sweetbaby دریافت کرده‌ باشن و کل بازی پروژه اس.

آخرین ویرایش:
ما نخوایم شبیه این مریضای جنسی بشیم باید کیو ببینیم؟
به ترامپ رای بدیم (در واقع بدن)
از وقتی این ک.. مغز بایدن اومد همه چی با سرعت 10 برابر رنگین کمونی شد!

بابا 4 درصد جمعیت جهان چقدر مگه مهمن که تمام محتوای سرگرمی برای اینا ردیف شده و نباید باهاشون شوخی کرد و...

... لقشون دیگه تا همینجا بسشونه به اندازه دو نسل براشون محتوا تولید شد و حمایت شدن.

View attachment 348990

شما یه لحظه فکر کنید همچین شخصیتی رو بزارن طراح ارشد کارکتر توی بازیا و حقوق خفن هم بهش بدن! ببنید چه بلایی سر بازی میاد
واقعا انسان سالم میمونه چی بگه یا دیدن اینا ! انسانی که از لحاظ روانی نرمال باشه و تعادل شخصیت داشته باشه به هیچ عنوان همچین حرکاتی از خودش بروز نمیده به هر دلیلی اصلا ... ب قول دستمون @UNITED همچین حرکاتی فقط از یه قشر مریض برمیاد و وای به حال ما که یه روز همچین قشری بخواد کامل قدرت به دست بگیره .

اون بحث تناقض که برخی عزیزان اشاره کردند حالا قبول دارم در مورد علی الخصوص Fable چون هنوز اثر عرضه نشده و دقیق مشخص نیست چه خبره و اینکه حجم و شدت به چه صورته نمیشه نسخه اش پیچید و قطعی نتیجه ه کار رو تمام شده دونست ممکنه اینم یه مسیری شبیه همین آلن ویک ۲ رو رفته باشه و با یه کلیت کار قوی به قولا گلیم خودش از آب بکشه بیرون ، فعلا هم فقط میشه در حد چیزهای ظاهری نشون داده شده و یا سوابق مشاوران تایید شده که دارن ایده های غنی خودشون رو کار تزریق میکنن میشه حدس زد اما در کل منم با کلیت حرف دوستمون @Vice City موافقم و بحث رابطه کیفیت یک اثر و DEI و Woke بودنش دقیقا طبق همین کلیپ و همین صحبت شما قابل نتیجه گیری و بسط دادنه و اینکه ب قول شما آیا اگر نویسندگان ، تصمیم گیرندگان و طراحان اصلی یک کار همچین انسان هایی باشند (چه از لحاظ ظاهری و حتی چه از لحاظ باطنی) واقعا امکان داره یه کار خوب از آب در بیاد که جوابش قاعدتا واضحه..

افتخارات سوییت بیبی تو صفحه اول سایتشون 🕷 🪓
View attachment 349005
این سوییت بیبی جدا از حاشیه ها قدرت عجیبی هم دارن و تو جاهای زیادی نفوذ دارن. همینکه شرکت های بزرگ دنباله رو اینها هستند یعنی قدرت و نفوذ دارن و بحث سیاست هست که نفوذ زیاد پیدا کردن. نه فقط گیم تو سینما هم عجیب من دیدم نفوذ پیدا کردن. سریال tlou اون قسمتی که دیدم اون دو تا نره خر دارن از هم لب میگیرن بیرون روی گرفتم و سریال رو گذاشتم کنار. کاری نداری tlou باشه یا fable هر بازی که این گند و گوها توش باشن من تحریم میکنم. هنوز تلو پارت ۲ رو بازی نکردم و با این اوصافی که میشنوم بازی هم نمیکنم

این سوییت بیبی جدا از حاشیه ها قدرت عجیبی هم دارن و تو جاهای زیادی نفوذ دارن. همینکه شرکت های بزرگ دنباله رو اینها هستند یعنی قدرت و نفوذ دارن و بحث سیاست هست که نفوذ زیاد پیدا کردن. نه فقط گیم تو سینما هم عجیب من دیدم نفوذ پیدا کردن. سریال tlou اون قسمتی که دیدم اون دو تا نره خر دارن از هم لب میگیرن بیرون روی گرفتم و سریال رو گذاشتم کنار. کاری نداری tlou باشه یا fable هر بازی که این گند و گوها توش باشن من تحریم میکنم. هنوز تلو پارت ۲ رو بازی نکردم و با این اوصافی که میشنوم بازی هم نمیکنم

اقا برام سواله اگر الی و دینا دو تا مرد بودن بازم از بازی خوشتون میومد :D

• Smile
Reactions: VICE and Big Band

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or