تصاویر Batman: Arkham Knight

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
27653101059308594174.jpg

ناشر: Warner Bros
سازنده: Rocksteady Studios
سبک: Action - Adventure
پلتفرم: PS4,XBOX One,PC
تاریخ انتشار: October 14, 2014

: Releases in March 4, 2014

اولین تصاویر بازی :

: Releases in March 5, 2014

عکس های اسکن شده مجله ی گیم اینفورمر :

آخرین ویرایش:
^ در AC موقع اجرای Inverted Takedown
گاهی اوقات بتمن اون فرد رو با طناب به گارگویل می‌بست. و امکان پاره کردن طناب با Batarang هم بود. مسلما بعد از سقوط از این همه ارتفاع احتمال زنده موندن فرد صفره. ولی وضعیتشون همچنان بیهوش بود

اینجا هم احتمالا Henchman ـها از سر راه بت‌موبیل کنار برند

نمیدونم برا چی الان این قضیه ای که برای بنده سوال شده رو کسی جواب نمیده، پس اسم خودش رو هم Fan Boy این بازی میزاره...
نخیر دوست عزیز ! :d میخوام ببینم نظرات دوستان چی هست، ولی خُب مثل اینکه هیچ کسی (!) هیچ نظری نداره ! حتی فن های دوآتیشه بازی ! همین ! :d هرچند که خود بنده هم از یکی از این فن ها هستم و میخوام بدونم چجوری میخوان در بازی این قضیه رو پیاده سازی کنن، دیگه دلیل نمیشه کسی جوابی نداره بگه (!) بیاد به نولان توهین کنه و و و و و......
اگر برای سوال من که خودم شخصا یک فن بازی هستم جواب دارید لطف کنید مستقیما جواب بدید نه اینکه بحث سینما رو با گیم قاطی کنید !
پ.ن: برعکس حقیقت این هست که با بعضی از حرف های دوستان باعث میشه بازی بدتر روی ذره بین قرار بگیره و ...

نظر میخوای؟؟ :دی حقیقتش منم شک دارم مثلا ماشین با اون سرعت بره بعد بخوره به یکی که بیهوش نمیشه :| تازه با اون سلاح ها :دی
فکر میکنم یه چیزی عین اساسین بشه مثلا ادم معمولی رو بکشی میبازی و این جا هم بکشی باید دوباره بری :| یا شاید از جلوی ماشین فرار کنند :دی حالا هیچ چی معلوم نیست باید صبر کنی راک یه تریلر درست بده :| راک استیدی هیچ وقت یه تریلر درست حسابی نمیده :دی

با شهاب بحث نکن تاپیکو داغون میکنه :دی

یعنی توی این شماره وقتی 50 تا شرور توی خیابون هستن و ما هم با Batmobile اونها رو لِه کنیم، آیا اونها بیهوش (!)می شوند یا می میرند ! ؟ :-"
هیچ کدوم:d
در حقیقت برای حل این مشکل چند راه ساده هست.
1-اکثر دشمن ها بر روی پشت بام ها باشند.
2-دشمن هایی که در خیابان ها حضور دارند,در منطقه ای باشند که Batmobile توانایی رفتن به اون منطقه خاص رو نداشته باشه.
3-دشمن ها در هنگام برخورد با Batmobile,جاخالی بدن.
5-Batmobile اجازه برخورد با دشمنان رو نداشته باشه و یک دیوار نامرئی ایجاد بشه.
این قضیه به طور کلی شبیه این هست که بگی,بتمن می تونه نزدیک مردم بی گناه بشه,پس می تونه اون ها رو بزنه؟

^ در AC موقع اجرای Inverted Takedown
گاهی اوقات بتمن اون فرد رو با طناب به گارگویل می‌بست. و امکان پاره کردن طناب با Batarang هم بود. مسلما بعد از سقوط از این همه ارتفاع احتمال زنده موندن فرد صفره. ولی وضعیتشون همچنان بیهوش بود

اینجا هم احتمالا Henchman ـها از سر راه بت‌موبیل کنار برند
بسیار هم عالی ...! :)
دیگه حالا بهرحال این هم برای خودش یه نو تئوری هست دیگه ! :d
من فقط میخواستم نظر دوستان رو بدونم، همین !

بسیار هم عالی ...! :)
دیگه حالا بهرحال این هم برای خودش یه نو تئوری هست دیگه ! :d
من فقط میخواستم نظر دوستان رو بدونم، همین !
چندتا احتمال داره. اینا به نظر من هستند:
1- اصلا توی پیاده رو جایی برای بتموبیل نباشه و دشمن و عابر هم فقط توی پیاده رو باشن.
2- هیچ دشمنی توی سطح شهر نباشه و همه بالای بام یا توی ساختمان ها و مکان ها باشن.
3- بازی به طور اتوماتیک Gameover میشه اگه با کسی برخورد کنی.
4- قبل از ضربه زدن بتموبیل به صورت اتوماتیک ترمز میکنه و نهایتا یه برخورد کوچیک پیش میاد.
5- بزنی به طرف و بیهوش شه (درسته که عقلا این منطقی نیست ولی یه مشت بتمن هم میتونه ضربه مغزی کنه طرف رو درحالی که بیهوش میکنه)

دیوار نامرئی و پرش عابر (مثل بازی وین دیزل Wheelman) مبتدیانه هستش و توی نسل هشتم دیگه منسوخ شده و مطمئنم استفاده نمیکنن.

از این مسائل گذشته، تغییراتی که شخصیت‌ها داشتند رو به هیچ وجه دوست ندارم

همه چیز خیلی نولانیزه شده. Batmobile ـی که در AC بود کجا و این تانک کجا!

تغییر چهره‌‌ها بخصوص برای گوردون هم Continuity این سری رو بهم میزنه.

نولانیزه =))
اگه از تریلر اولیه میگی که اصلا به اون فکر نکن کلا الکی بود :دی
گوردون که بدترین تغییر رو داشته همیشه :| تو اسایلوم خیلی خفن بود تو سیتی عین یه پیرمردی شد که همیشه دماغش اویزونه تو اوریجینز که کلا شباهتی نداشت تو نایت هم بدک نیست :دی
ریدلر که من مشکلی ندیدم.
باربارا هم مشکلی نداشت.
پنگوئن که فقط موهاش رو زده بود :دی
تو فیس فقط کراواتش عوض شد :|
هارلی که کلا عوض شد :دی
بتمن هم که هنوز قیافش رو ندیدیم :دی

بعد از استقبال عمومی از Armorـی شدن Batsuit تو nolanverse, این WB هم RS و WBM رو مجبور کرد طراحی ها رو ببرن به اون سمت. البته من واقعا با طراحی batsuit و batmobile مشکلی ندارم, ولی این چهره شحصیت ها بشدت رو اعصابه, Penguin که فاجعست! باز دم WBM گرم تا یه حدی طراحی هاش به AC نزدیک بود, این RS داره طراحی های خودشو هم خراب می کنه ... :| (الان باز یه بنده خدایی به من حمله می کنه :-")
فیلم های نولان اثرات بدش تقریبا اثرات خوبش رو خنثی می کنه :|

یافتم ! نمیدونم برای چی تابحال به ذهنم خطور نکرده بود ! :d
خیابون ها رو بستن ! :| به همین راحتی ! با چیزهای مختلفی خیابون ها رو بستند ! به احتمال زیاد با ماشین خرابه راه ها رو بستن، دقیقا همینوریه ! :d
نظر شما چیه الان؟ همینطوره یا نه؟!:-/:d

- - -ویرایش - - -

این هم بک تصویر از بازی تا حرفم رو باور کُنید ! :d
92835867691273005966.jpg
پ.ن: معما چون حل شود حلوا شود ! :|

البته طراحی batsuit و batmobile به نظر من خیلی خوب شده,طراحی های قبلی خیلی وابسته به کمیک ها بود که وفادار موندنش خیلی خوب بود,اما یکم قدیمی شده بودن طرح ها:-"
batsuit هم یک مشکلی که داشت,این بود که حس می کردم پارچه ای هست.:|بتمن هم که با n تا خلاف کار توی شهر مبارزه می کنه و اون گلوله ای که به لباسش خورد,هنوز موندم چطوری از بتمن محافظت کرده.:|
batmobile هم بیشتر یاداور فیلم های قدیمی بود که از عوض کردنش حمایت می شه.:-":d

یافتم ! نمیدونم برای چی تابحال به ذهنم خطور نکرده بود ! :d
خیابون ها رو بستن ! :| به همین راحتی ! با چیزهای مختلفی خیابون ها رو بستند ! به احتمال زیاد با ماشین خرابه راه ها رو بستن، دقیقا همینوریه ! :d
نظر شما چیه الان؟ همینطوره یا نه؟!:-/:d

- - -ویرایش - - -

این هم بک تصویر از بازی تا حرفم رو باور کُنید ! :d
92835867691273005966.jpg
پ.ن: معما چون حل شود حلوا شود ! :|

:| ...
به بعد همون عکسی که گذاشتی نگاه کن :|
خـُ ماشین از رو اونا میپره دیگه :|

به نظر من دور ماشین چیزی هست که زیاد به بقیه آسیب نرسونه .... یا مثلا شاید اصلا تو خیابون کسی نباشه ...

:| ...
به بعد همون عکسی که گذاشتی نگاه کن :|
خـُ ماشین از رو اونا میپره دیگه :|

به نظر من دور ماشین چیزی هست که زیاد به بقیه آسیب نرسونه .... یا مثلا شاید اصلا تو خیابون کسی نباشه ...
خُب می پره دیگه !
یه قابلیت جدیدی که به گیم پلی بازی اضافه شده، همین هست ! :d
BATMAN میتونه با زدن یک دکمه به صورت جهشی از Batmobile بیرون بیاد و شنل ـش رو سریعا باز کنه و بره به سمت دشمنان !
ولی هدف اصلی این بود که دشمنان در اون محوطه هستند ! یعنی با بت موبیل برخوردی نخواهند داشت.

خُب می پره دیگه !
یه قابلیت جدیدی که به گیم پلی بازی اضافه شده، همین هست ! :d
BATMAN میتونه با زدن یک دکمه به صورت جهشی از Batmobile بیرون بیاد و شنل ـش رو سریعا باز کنه و بره به سمت دشمنان !
ولی هدف اصلی این بود که دشمنان در اون محوطه هستند ! یعنی با بت موبیل برخوردی نخواهند داشت.

نه تایید شده که حتی بت موبیل میتونه وارد بعضی از ساختمان ها بشه و هیچی جلوگیرش نیست...اصلاً یه جورایی تو ذوق میزنه اگه مجبور باشید ایجکت کنید و دوباره برگردید...راه احل این قضیه هم توی مجلات اشاره شده که اون 50 نفری که توی خیابون هستن مثل هر آدمی وقتی صدای ماشین رو بشنون صد در صد خودشون رو میندازن کنار حالا دگیه این که خودتون بخوایید برید روشون فعلا اشاره ای نشده :d

راجع به لباس هم راک استدی لباس رو دوباره طراحی کرده و این لباس جدید رو خیلی چیزها نظیر گیم پلی گلاید سریع تر و بیشتر و... تاثیر داره و البته به قصد این طراحی شده که با بت موبیل جدید مچ باشه. در ابتدای بازی همون لباس ارکام سیتی رو دارید که بعداً برای استفاده از ماشین و مواردی که گفتم لباس عوض میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or