آخرین ویرایش:
نخیر دوست عزیز ! :d میخوام ببینم نظرات دوستان چی هست، ولی خُب مثل اینکه هیچ کسی (!) هیچ نظری نداره ! حتی فن های دوآتیشه بازی ! همین ! :d هرچند که خود بنده هم از یکی از این فن ها هستم و میخوام بدونم چجوری میخوان در بازی این قضیه رو پیاده سازی کنن، دیگه دلیل نمیشه کسی جوابی نداره بگه (!) بیاد به نولان توهین کنه و و و و و......نمیدونم برا چی الان این قضیه ای که برای بنده سوال شده رو کسی جواب نمیده، پس اسم خودش رو هم Fan Boy این بازی میزاره...
اگر برای سوال من که خودم شخصا یک فن بازی هستم جواب دارید لطف کنید مستقیما جواب بدید نه اینکه بحث سینما رو با گیم قاطی کنید !
پ.ن: برعکس حقیقت این هست که با بعضی از حرف های دوستان باعث میشه بازی بدتر روی ذره بین قرار بگیره و ...
هیچ کدوم:dیعنی توی این شماره وقتی 50 تا شرور توی خیابون هستن و ما هم با Batmobile اونها رو لِه کنیم، آیا اونها بیهوش (!)می شوند یا می میرند ! ؟![]()
بسیار هم عالی ...!^ در AC موقع اجرای Inverted Takedown
گاهی اوقات بتمن اون فرد رو با طناب به گارگویل میبست. و امکان پاره کردن طناب با Batarang هم بود. مسلما بعد از سقوط از این همه ارتفاع احتمال زنده موندن فرد صفره. ولی وضعیتشون همچنان بیهوش بود
اینجا هم احتمالا Henchman ـها از سر راه بتموبیل کنار برند
چندتا احتمال داره. اینا به نظر من هستند:بسیار هم عالی ...!![]()
دیگه حالا بهرحال این هم برای خودش یه نو تئوری هست دیگه ! :d
من فقط میخواستم نظر دوستان رو بدونم، همین !
از این مسائل گذشته، تغییراتی که شخصیتها داشتند رو به هیچ وجه دوست ندارم
همه چیز خیلی نولانیزه شده. Batmobile ـی که در AC بود کجا و این تانک کجا!
تغییر چهرهها بخصوص برای گوردون هم Continuity این سری رو بهم میزنه.
از این مسائل گذشته، تغییراتی که شخصیتها داشتند رو به هیچ وجه دوست ندارم
همه چیز خیلی نولانیزه شده. Batmobile ـی که در AC بود کجا و این تانک کجا!
تغییر چهرهها بخصوص برای گوردون هم Continuity این سری رو بهم میزنه.
یافتم ! نمیدونم برای چی تابحال به ذهنم خطور نکرده بود ! :d
نظر شما چیه الان؟ همینطوره یا نه؟!خیابون ها رو بستن !به همین راحتی ! با چیزهای مختلفی خیابون ها رو بستند ! به احتمال زیاد با ماشین خرابه راه ها رو بستن، دقیقا همینوریه ! :d
:d
- - -ویرایش - - -
این هم بک تصویر از بازی تا حرفم رو باور کُنید ! :d
پ.ن: معما چون حل شود حلوا شود !![]()
![]()
خُب می پره دیگه !...
به بعد همون عکسی که گذاشتی نگاه کن
خـُ ماشین از رو اونا میپره دیگه
به نظر من دور ماشین چیزی هست که زیاد به بقیه آسیب نرسونه .... یا مثلا شاید اصلا تو خیابون کسی نباشه ...
خُب می پره دیگه !
یه قابلیت جدیدی که به گیم پلی بازی اضافه شده، همین هست ! :d
BATMAN میتونه با زدن یک دکمه به صورت جهشی از Batmobile بیرون بیاد و شنل ـش رو سریعا باز کنه و بره به سمت دشمنان !
ولی هدف اصلی این بود که دشمنان در اون محوطه هستند ! یعنی با بت موبیل برخوردی نخواهند داشت.
مثلا چجوری ؟ میخواد تا که رفت تو هوا چرخای جلوش رو باز کنه جف چرخ بره تو صورت دشمنمن که فکر میکنم زیر نمیشه گرفت ولی به احتمال زیاد Takedown مخصوص Batmobile طراحی کرده باشن...