تصاویر Batman: Arkham Knight

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
27653101059308594174.jpg

ناشر: Warner Bros
سازنده: Rocksteady Studios
سبک: Action - Adventure
پلتفرم: PS4,XBOX One,PC
تاریخ انتشار: October 14, 2014

: Releases in March 4, 2014

اولین تصاویر بازی :

: Releases in March 5, 2014

عکس های اسکن شده مجله ی گیم اینفورمر :

آخرین ویرایش:
لول مگه اصلا Two-Face توی بازی های قبلی هم نقشی داشتش که بخواد چیزی رو از دست بده؟

اتفاقا توی همون چندتا صحنه، Two-Faceـش خوفناک ترین تیکه تریلر بودش.

لول نه نقشی نداشت ولی تو اون یک صحنه که بود من از قیافش و استایلش بیشتر خشم اومد تا این قیافش تو این قسمت نمیدونم چرا شاید مشکل من

آقا دیگه نمیتونم دیگه نمیتونم برا این بازی هم که شده مهاجرت میکنم رو نسل بعد واقعا دیگه نمیتونم ! :دی

دمت گرم هم به خودت هم به اواتارت..........فعلا با اون 2 عکسی که دوست عزیزمون گذاشتن من به شدت ناراحت هستم عکس رو ببین چقدر داغون به خصوص شخصیت harley :(

- - -ویرایش - - -

منم منظورم همینا بود *سوت بلبلی* :دی

یا خدا چرا اینطوری شده هارلی چرا اینطوری عجبا

مطمعنم نیست ولی قیافه هارلی کوئین ببین تو عکس تو تریلرم ببین انگار عوض شده من هارلی میخوام :)

اون تریلر که CG بود هیچی !
اینام که کیفیت ندارند ! ولی وقتی صورت پنگوئن و تو فیس اونجوریه انتظار داری هارلی کیفیتش پایین باشه ؟ بیلد نهایی نیستن هزار بار عوض میشن چیزا تا بازی عرضه بشه !

اون تریلر که CG بود هیچی !
اینام که کیفیت ندارند ! ولی وقتی صورت پنگوئن و تو فیس اونجوریه انتظار داری هارلی کیفیتش پایین باشه ؟ بیلد نهایی نیستن هزار بار عوض میشن چیزا تا بازی عرضه بشه !

نه نگرفتی چی شد منظور من اینکه من دقیقا همون قیافه هارلی کوئین که تو تریلر cg بود میخوامش اون خوب بود نه اینکه اینجا معلومه قیافه batman هم عوض کننش دوباره اصلا حال نکردم باهاش

آخرین نسخه ای هست که راک استدی از بتمن میسازه، یعنی مثلا وارنر میتونه بعدها به یه استودیوی دیگه اجازه ی ساخت یه نسخه ی جدید از بتمن رو بده.
نه داداش اخرین از سری ارکامه حالا میخواد بعدیا رو راک استدی بسازه یا نه که به احتمال زیاد میسازه ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or