تصاویر Batman: Arkham Knight

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
27653101059308594174.jpg

ناشر: Warner Bros
سازنده: Rocksteady Studios
سبک: Action - Adventure
پلتفرم: PS4,XBOX One,PC
تاریخ انتشار: October 14, 2014

: Releases in March 4, 2014

اولین تصاویر بازی :

: Releases in March 5, 2014

عکس های اسکن شده مجله ی گیم اینفورمر :

آخرین ویرایش:
اوریجینز واقعا عالی بود تو گرافیک مطمعنم اینم همینطور میشه از گرافیک هم گرافیک عالی داره هم به خوبی رو سیستما بهینه شده به خصوص که گفتن با نسخه بهینه شده که خودشونم اپدیت کردن موتور دیی
R واسه خودش موتور اختصاصی شده ی U3 رو داره که به بهترین نحو ممکن گرافیک بازی رو رون کرده بودن تو سری های قبلی :|

قبول آقا, WBM می خواست شخصیت ها رو جوون تر کنه, Redesignـشون کرد, خو شما چرا دوباره طراحی ها رو زدید تغییر دادید نسبت به AC؟ :| چرا Penguin این شکلی شده آخه؟ 8-|

قبول آقا, WBM می خواست شخصیت ها رو جوون تر کنه, Redesignـشون کرد, خو شما چرا دوباره طراحی ها رو زدید تغییر دادید نسبت به AC؟ :| چرا Penguin این شکلی شده آخه؟ 8-|

برعکس تو من کاملا با قیافه penguin حال میکنم خیلی بهتر شده به نظرم حتی هارلی هم همینطور ولی two face به نظرم ابهتش از دست داده تو نسخه قبلی بهتر بود و Batman خشم نیومد از قیافش

برعکس تو من کاملا با قیافه penguin حال میکنم خیلی بهتر شده به نظرم حتی هارلی هم همینطور ولی two face به نظرم ابهتش از دست داده تو نسخه قبلی بهتر بود و Batman خشم نیومد از قیافش

لول مگه اصلا Two-Face توی بازی های قبلی هم نقشی داشتش که بخواد چیزی رو از دست بده؟

اتفاقا توی همون چندتا صحنه، Two-Faceـش خوفناک ترین تیکه تریلر بودش.

باربی (باربارا :دی ) چرا این قدر داغون شده :دی
پنگوئن که داد میزنه پیر شده ...
گرافیک که فوق العاده بود :)

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال این چین چی کار کرده این قدر بازی داغون شده؟؟ وسط گاتهام شده همش کلمه ها و ادمای چینی :|

بعضی؟؟:| بیش تر :دی
دوستان یه عکس هم الان از هارلی در بازی منتشر شد :| من که دیدم حالم بد شد بذارین یه عکس دیگه بیاد نتیجه بگیریم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or