تصاویر Batman: Arkham Knight

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
27653101059308594174.jpg

ناشر: Warner Bros
سازنده: Rocksteady Studios
سبک: Action - Adventure
پلتفرم: PS4,XBOX One,PC
تاریخ انتشار: October 14, 2014

: Releases in March 4, 2014

اولین تصاویر بازی :

: Releases in March 5, 2014

عکس های اسکن شده مجله ی گیم اینفورمر :

آخرین ویرایش:
دوستان من یه چیز رو موندم :(( این راک استیدی داره از وارنر تقلب میکنه یا وارنر ارکهام اوریجینز رو از بعضی چیزای ارکهام نایت کپی کرد :|

اینو ببینید:

20140320-053910.jpg

از این تصویر چی میفهمید؟؟ :| همین نمایشگری که از اون قسمتی که نمیدونم اسمش چیه تو دست بتمن هست بیرون میاد :دی تو ارکهام اوریجینز هم همین طور بود :دی
یا حتی لباس بتمن بغلش تو این جا شبیه ارکهام اوریجینزه :|

- - -ویرایش - - -

یه عکس جدید هم از بازی منتشر شده (شرمنده که کیفیتش پایینه:| ):

20140320-053437.jpg

دوستان اینو ببینید :

20140322-094301.jpg

یعنی به خدا خیلی ما باهوش هستیم :| زمانی که ارکهام اوریجینز هنوز معرفی نشده بود چند ماه قبل یه تصویری منتشر شده بود که توش مدل های مختلف طراحی گردن تا بالای سر بتسوییت بود که این قسمتی که قرمز کردم هم دقیقا تو همون بود :| یعنی از همون موقع راک استیدی لو داده بود :دی

- - -ویرایش - - -

یه عکس جدید هم از بازی منتشر شده (شرمنده که کیفیتش پایینه:| ):

20140320-053437.jpg
این چه وضعشه ! ؟ :|
مگه BATMAN با آشناها و دوستان ـش دست میده ؟!
الان که این تصویر رو دیدم، انگار اون حس ملموس بودن ـش رو از دست داده، فکر نمی کنی که BATMAN هست، باید خیلی مخفیانه بیاد جای گُردون و خیلی مخفیانه هم بره ! این میشه Batman ! نه اینکه بیاد دست بده و خداحافظی کنه ! جدا باید این مسخره بازیا رو بردارن ! BATMAN یه ویژگیهای خاص و رفتارهای منحصربفردی داره که اگر در اونها خللی ایجاد بشه، باعث گم شدن شخصیت ـش میشه و ووو...

الان که این تصویر رو دیدم، انگار اون حس ملموس بودن ـش رو از دست داده، فکر نمی کنی که BATMAN هست، باید خیلی مخفیانه بیاد جای گُردون و خیلی مخفیانه هم بره ! این میشه Batman ! نه اینکه بیاد دست بده و خداحافظی کنه ! جدا باید این مسخره بازیا رو بردارن ! BATMAN یه ویژگیهای خاص و رفتارهای منحصربفردی داره که اگر در اونها خللی ایجاد بشه، باعث گم شدن شخصیت ـش میشه و ووو...
دارن عید رو بهم تبریک میگن :))

یعنی بعد از 2 شماره شاهکار نسل هفتم، هنوزم به راک استدی شک دارید؟ مطمئن باشید قضیه ای هست الکی شخصیت بتمن و خودشون رو خراب نمیکنن :دی

از کجا معلوم داره خداحافطی میکنه ؟؟ :| تو فیلم dark knight هم میومد اون پشت بومه این گوردون رو میدید :| خوب بالاخره گوردون فرق میکنه اگه باربارا بود مشکل داشت ولی مثلا همین ارکهام اسایلوم شروعش نشون میداد بتمن با گوردون دست میده :| شما ارکهام اسایلوم رو بازی کردی؟:دی

یعنی بعد از 2 شماره شاهکار نسل هفتم، هنوزم به راک استدی شک دارید؟ مطمئن باشید قضیه ای هست الکی شخصیت بتمن و خودشون رو خراب نمیکنن :دی
درسته فردین، ولی این رو هم قبول داشته باش که BATMAN یه قانون های خاصی واسه خودش داره ! مثلا :
No Guns / No Killing ! این رو که قبول داری ! :d خُب حالا اگر ما بخوایم در شهر گاتهام با Batmobile چرخ برنیم و یکی رو لِه کنیم ! بعد یارو مثل نسخه های قبل طبیعتا بیهوش که نمیشه، درسته ؟ :d یارو درجا می میره ! :| حالا اون رو من زیاد در موردش چیزی نگفتم، خیلی دوست دارم وقتی بازی عرضه شُد ببینم چه سیاست هایی رو برا اون قسمت به کار گرفتن ! چون بتمن که کسی رو نمیکشه ! :d مگر اینکه بخواد از خط قرمزهاش عبور کنه !
بعد امروز که من این عکس رو دیدم ، یدفعه جاخوردم، واقعا موندم ! BATMAN که دست نمیده ! در کل به کار Rock Steady شکّی وارد نیست، ولی خُب Batman یکی از شخصیت های مورد علاقه م هست برای همین خواستم این تکته رو متذکر بشم ! نه حالا جدا واسه چی BATMAN باید بیاد سلام کنه، حداقل یه جوابی ، دلیلی، چیزی ! :d

اخ اخ اخ
بعضی موقع ها واقعا از نولان متنفر می شم
صحنه ی اولین رویارویی batman با Gordon توی AA

الان آسمون به زمین اومد اینا دست دادن نه؟

درسته فردین، ولی این رو هم قبول داشته باش که BATMAN یه قانون های خاصی واسه خودش داره ! مثلا :
No Guns / No Killing ! این رو که قبول داری ! :d خُب حالا اگر ما بخوایم در شهر گاتهام با Batmobile چرخ برنیم و یکی رو لِه کنیم ! بعد یارو مثل نسخه های قبل طبیعتا بیهوش که نمیشه، درسته ؟ :d یارو درجا می میره ! :| حالا اون رو من زیاد در موردش چیزی نگفتم، خیلی دوست دارم وقتی بازی عرضه شُد ببینم چه سیاست هایی رو برا اون قسمت به کار گرفتن ! چون بتمن که کسی رو نمیکشه ! :d مگر اینکه بخواد از خط قرمزهاش عبور کنه !
بعد امروز که من این عکس رو دیدم ، یدفعه جاخوردم، واقعا موندم ! BATMAN که دست نمیده ! در کل به کار Rock Steady شکّی وارد نیست، ولی خُب Batman یکی از شخصیت های مورد علاقه م هست برای همین خواستم این تکته رو متذکر بشم ! نه حالا جدا واسه چی BATMAN باید بیاد سلام کنه، حداقل یه جوابی ، دلیلی، چیزی ! :d

نه بتمن دوست داری روبوسی کنه با گوردون؟ یا بیاد با هم دیگه چایی بخورن؟؟ :دی استاد ارکهام اسایلوم که بتمن با گوردون دست داد اشتباه بود ؟؟ :| :دی

- - -ویرایش - - -

اخ اخ اخ
بعضی موقع ها واقعا از نولان متنفر می شم
صحنه ی اولین رویارویی batman با Gordon توی AA

الان آسمون به زمین اومد اینا دست دادن نه؟

منم 10 ساعته اینو میگم دیگه :دی شاید واندر یه چی میدونه ما نمیدونیم؟ نکنه یه دختره قیافشو مثل گوردون کرده بتمن با نامحرم دست داده ؟؟ :|
اخه من نمیدونم این همه موضوع هست گیر دادین به دست دادن بتمن :دی

حالا یه چیزی گفتیم برا چی انقدر شلوغ ـش می کنید ! :|:d
حالا این به کنار اون قضیه دیگه رو که در پُست قبلی ـیم اشاره کردم رو نگفتید ! :-/
یعنی توی این شماره وقتی 50 تا شرور توی خیابون هستن و ما هم با Batmobile اونها رو لِه کنیم، آیا اونها بیهوش (!)می شوند یا می میرند ! ؟ :-"
No Guns / No Killing ! درسته ؟! :d

حالا یه چیزی گفتیم برا چی انقدر شلوغ ـش می کنید ! :|:d
حالا این به کنار اون قضیه دیگه رو که در پُست قبلی ـیم اشاره کردم رو نگفتید ! :-/
یعنی توی این شماره وقتی 50 تا شرور توی خیابون هستن و ما هم با Batmobile اونها رو لِه کنیم، آیا اونها بیهوش (!)می شوند یا می میرند ! ؟ :-"
No Guns / No Killing ! درسته ؟! :d

الان کسی از استودیو راکستدی هست اینجا که هی rhetorical question میپرسی؟ یا صرفا میخوای هر طور شده یه دلیلی پیدا کنی تا از یه بازی که هنوز هیچی ازش ندیدیم انتقاد کنی؟

تو روح نولان

الان کسی از استودیو راکستدی هست اینجا که هی rhetorical question میپرسی؟ یا صرفا میخوای هر طور شده یه دلیلی پیدا کنی تا از یه بازی که هنوز هیچی ازش ندیدیم انتقاد کنی؟

تو روح نولان
نمیدونم برا چی الان این قضیه ای که برای بنده سوال شده رو کسی جواب نمیده، پس اسم خودش رو هم Fan Boy این بازی میزاره...
نخیر دوست عزیز ! :d میخوام ببینم نظرات دوستان چی هست، ولی خُب مثل اینکه هیچ کسی (!) هیچ نظری نداره ! حتی فن های دوآتیشه بازی ! همین ! :d هرچند که خود بنده هم از یکی از این فن ها هستم و میخوام بدونم چجوری میخوان در بازی این قضیه رو پیاده سازی کنن، دیگه دلیل نمیشه کسی جوابی نداره بگه (!) بیاد به نولان توهین کنه و و و و و......
اگر برای سوال من که خودم شخصا یک فن بازی هستم جواب دارید لطف کنید مستقیما جواب بدید نه اینکه بحث سینما رو با گیم قاطی کنید !
پ.ن: برعکس حقیقت این هست که با بعضی از حرف های دوستان باعث میشه بازی بدتر روی ذره بین قرار بگیره و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or