آخرین ویرایش:
آره! ولی منظور از آخرین نسخه از سری یعنی آخرین نسخه از سری Arkham!این حقیقت داره که این نسخه آخرین نسخه از این سری بازیه؟
این چه وضعشه ! ؟- - -ویرایش - - -
یه عکس جدید هم از بازی منتشر شده (شرمنده که کیفیتش پایینه):
![]()
دارن عید رو بهم تبریک میگناین چه وضعشه ! ؟
مگه BATMAN با آشناها و دوستان ـش دست میده ؟!
الان که این تصویر رو دیدم، انگار اون حس ملموس بودن ـش رو از دست داده، فکر نمی کنی که BATMAN هست، باید خیلی مخفیانه بیاد جای گُردون و خیلی مخفیانه هم بره ! این میشه Batman ! نه اینکه بیاد دست بده و خداحافظی کنه ! جدا باید این مسخره بازیا رو بردارن ! BATMAN یه ویژگیهای خاص و رفتارهای منحصربفردی داره که اگر در اونها خللی ایجاد بشه، باعث گم شدن شخصیت ـش میشه و ووو...
یعنی بعد از 2 شماره شاهکار نسل هفتم، هنوزم به راک استدی شک دارید؟ مطمئن باشید قضیه ای هست الکی شخصیت بتمن و خودشون رو خراب نمیکنناین چه وضعشه ! ؟
الان که این تصویر رو دیدم، انگار اون حس ملموس بودن ـش رو از دست داده، فکر نمی کنی که BATMAN هست، باید خیلی مخفیانه بیاد جای گُردون و خیلی مخفیانه هم بره ! این میشه Batman ! نه اینکه بیاد دست بده و خداحافظی کنه ! جدا باید این مسخره بازیا رو بردارن ! BATMAN یه ویژگیهای خاص و رفتارهای منحصربفردی داره که اگر در اونها خللی ایجاد بشه، باعث گم شدن شخصیت ـش میشه و ووو...
این چه وضعشه ! ؟
درسته فردین، ولی این رو هم قبول داشته باش که BATMAN یه قانون های خاصی واسه خودش داره ! مثلا :یعنی بعد از 2 شماره شاهکار نسل هفتم، هنوزم به راک استدی شک دارید؟ مطمئن باشید قضیه ای هست الکی شخصیت بتمن و خودشون رو خراب نمیکنن![]()
درسته فردین، ولی این رو هم قبول داشته باش که BATMAN یه قانون های خاصی واسه خودش داره ! مثلا :
No Guns / No Killing ! این رو که قبول داری ! :d خُب حالا اگر ما بخوایم در شهر گاتهام با Batmobile چرخ برنیم و یکی رو لِه کنیم ! بعد یارو مثل نسخه های قبل طبیعتا بیهوش که نمیشه، درسته ؟ :d یارو درجا می میره !حالا اون رو من زیاد در موردش چیزی نگفتم، خیلی دوست دارم وقتی بازی عرضه شُد ببینم چه سیاست هایی رو برا اون قسمت به کار گرفتن ! چون بتمن که کسی رو نمیکشه ! :d مگر اینکه بخواد از خط قرمزهاش عبور کنه !
بعد امروز که من این عکس رو دیدم ، یدفعه جاخوردم، واقعا موندم ! BATMAN که دست نمیده ! در کل به کار Rock Steady شکّی وارد نیست، ولی خُب Batman یکی از شخصیت های مورد علاقه م هست برای همین خواستم این تکته رو متذکر بشم ! نه حالا جدا واسه چی BATMAN باید بیاد سلام کنه، حداقل یه جوابی ، دلیلی، چیزی ! :d
حالا یه چیزی گفتیم برا چی انقدر شلوغ ـش می کنید !:d
حالا این به کنار اون قضیه دیگه رو که در پُست قبلی ـیم اشاره کردم رو نگفتید !
یعنی توی این شماره وقتی 50 تا شرور توی خیابون هستن و ما هم با Batmobile اونها رو لِه کنیم، آیا اونها بیهوش (!)می شوند یا می میرند ! ؟
No Guns / No Killing ! درسته ؟! :d
الان کسی از استودیو راکستدی هست اینجا که هی rhetorical question میپرسی؟ یا صرفا میخوای هر طور شده یه دلیلی پیدا کنی تا از یه بازی که هنوز هیچی ازش ندیدیم انتقاد کنی؟
تو روح نولان