تصاویر Batman: Arkham Knight

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
27653101059308594174.jpg

ناشر: Warner Bros
سازنده: Rocksteady Studios
سبک: Action - Adventure
پلتفرم: PS4,XBOX One,PC
تاریخ انتشار: October 14, 2014

: Releases in March 4, 2014

اولین تصاویر بازی :

: Releases in March 5, 2014

عکس های اسکن شده مجله ی گیم اینفورمر :

آخرین ویرایش:
این شخصیت جدید که نریمان و اقا رضا شات ها رو گذاشتن قرار انگار برای اولین بار به دست خود RockSteady از طریق Arkham Knight به دنیای بتمن وارد و معرفی بشه ( فکر می کنم با مشورت DC البته،یه شخصیت کاملا جدید و مستقل از دنیای DC هست با ویژگی هایی که خود RS روش پیاده کرده )

آخرین ویرایش:
wow !!! :دی
فوق العاده هست این عکساش :دی
ملاقات بتمن با گوردون در پست بوم توسط بت سیگنال مانند فیلم های نولان هست.
تو این عکس بتمن هیکلش از شکم تا پایین قشنگ نیفتاده :))
در این جا که این ارکهام نایت رو دیدم یاد death stroke افتادم :دی لباسش که در اصل یه پیرهن و شلواره روش زره و کمربند و چیزای اضافه سوار کرده :دی
این عکس هم به نظرم خیلی قشنگ هستش مخصوصا قطرات بارون که از لباس بتمن سرازیر میشه :) (البته بتمن ژست یکی از بازیگرای زن خارجی رو گرفته :دی)
درباره این که چیزی ندارم بگم :| فقط نولان میاد جلو چشام :دی

چندتا احتمال داره. اینا به نظر من هستند:
1- اصلا توی پیاده رو جایی برای بتموبیل نباشه و دشمن و عابر هم فقط توی پیاده رو باشن.
2- هیچ دشمنی توی سطح شهر نباشه و همه بالای بام یا توی ساختمان ها و مکان ها باشن.
3- بازی به طور اتوماتیک Gameover میشه اگه با کسی برخورد کنی.
4- قبل از ضربه زدن بتموبیل به صورت اتوماتیک ترمز میکنه و نهایتا یه برخورد کوچیک پیش میاد.
5- بزنی به طرف و بیهوش شه (درسته که عقلا این منطقی نیست ولی یه مشت بتمن هم میتونه ضربه مغزی کنه طرف رو درحالی که بیهوش میکنه)

دیوار نامرئی و پرش عابر (مثل بازی وین دیزل Wheelman) مبتدیانه هستش و توی نسل هشتم دیگه منسوخ شده و مطمئنم استفاده نمیکنن.

“Batman’s no-kill philosophy is pretty non-negotiable,” Ginn said. The game itself facilitates that, of course; thugs you’re speeding toward will try to get the hell out of your
way, and those who don’t will be zapped by this
Batmobile’s auto-taser gun

Oh, and you can also drive on the walls and ceiling

^^^^این اون روی بتمن محسوب میشه دیگه :دی؟؟؟ آخه لباساش خیلی شبیه بتمنه (بخصوص شاخا) ولی خب منفیه.
بعید نیست یه کاراکتری باشه که حالت منفی Batman محسوب بشه. :دی مثلاً از اینایی باشه که میخوان جامعه رو پاکسازی کنن (برای همین هم شکل و شمایلش رو شبیه Batman درست کرده) ، ولی از راه خشونت وارد عمل میشن و زیاد ملایم رفتار نمیکنن و سر همین قضیه با Batman درگیر بشه.
فقط خدا کنه آخرش یه دفعه ماسکش نره کنار و بفهمیم Joker هست ! lol (شوخی !!)

^^^^این اون روی بتمن محسوب میشه دیگه :دی؟؟؟ آخه لباساش خیلی شبیه بتمنه (بخصوص شاخا) ولی خب منفیه.
والا بنظر من تابلو داد میزنه Wrath هست حالا چطور میگن یه شخصیت جدیده نمیدونم یا یه کپی ازین باشه

20140327-074055.jpg

80371458328800274106.jpg

15873295810276336489.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من تو یکی از مصاحبه ها دیدم خود سازنده تایید کرد اسم این شخصیت ARKHAM KNIGHT ـه منتها دنبال لینکشم که پیداش کنم . پیدا نمیشه :|
Batmobile’s auto-taser gun
یکی بیاد من و حسین رو توجیه کنه :| ؟ شایدم لیزر هست ؟و اشتباهه املاییه ؟ نمیدونم والا چطوری هم اتومبیل داریم هم تفنگ ولی کسیو نمیکشیم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or