تصاویر جدید از بازی Gears of War 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
gears_of_war_2_33.jpg
gears_of_war_2_32.jpg
gears_of_war_2_30.jpg
gears_of_war_2_27.jpg
gears_of_war_2_26.jpg
gears_of_war_2_24.jpg
gears_of_war_2_20.jpg
gears_of_war_2_17.jpg
gears_of_war_2_14.jpg
gears_of_war_2_9.jpg
gears_of_war_2_8.jpg
gears_of_war_2_6.jpg

تصاویر بيشتر

من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
:love: واقعا این بازی يک شاهکار هست :love:

این پست نه در جواب تو بود نه ربطی به گاو و گاو2 داشت. جواب اون آقایی بود که داشتن اتفاقات اسکریپت نویسی شده رو با مثالهایی از Java و Action Script توضیح میدادن
خب وقتی بهت میگم سفسته کاری واسه همینه چون من توی اون پستم اول ازت سوال کردم منظورت از این که بازی اسکریپت نویسی شدس چیه؟
حالا اولین پستتو واست نقل و قول میکنم
بازی‌ای که بک‌گراند محیطهاش همه پری‌رندر شدن و تخریب‌ محیطش هم تماما اسکریپت نویسی شدس نمیتونه بهترین گرافیک تکنیکی بین بازیهای کنسول رو داشته باشه.

مثل روز روشنه که از بین بازیهای کنسولی Killzone2 در حال حاضر بهترین گرافیک رو داره. نمیدونم چرا انقدر دارین خودتون رو خسته میکنین

اینجارو داشته باش بعد این یکی پستتم بخون:
در مورد "گاو2" هم تا وقتی بازی منتشر نشده نمیشه گفت که اتفاقات از قبل تعیین شده هستن یا نه. ولی با توجه به اینکه توی "گاو1" از قبل تعیین شده بودن احتمالا اینکه توی 2 هم همینطوری باشن خیلی زیاده
من نمیدونم چطوریه که شما راجب دوتا بازی منتشر نشده اینقدر با قطعیت نظر میدی ولی وفتی دیگران هم میان نظر میدن از نظر شما فن بوی میشن.پس این نشون میده که مشکل از طرف شماست حالا شما یا با مایکروسافت مشکل داری یا احتمالا طلبی چیزی ازشون داری که بهت ندادن نمیدونم.

من یه تیکه از Preview بازی رو که CVG نوشته هم واست اینجا مینویسم ولی بعدش جون هر کی دوست داری میختو از این تخریب شدن بکش بیرون.
There's plenty of cover in the hospital corridors; stretchers, overturned beds, wooden desks - all of it destructible and breaking apart and locust fire, just as boasted in Epic's Unreal Engine 3.5 hoo-ha.
بعدشم اینقدر راجب قدرت یه کنسول حرف نزن فکر کنم یادت رفته که GOW1 از یکی از سه هسته 360 برای Run شدن استفاده میکرد.

من دیگه صحبتی با شما ندارم
الان دیگه هر جاندار 2پایی معنی اتفاقات اسکریپت نویسی شده توی 1 بازی رو میدونه
شما اگه نگرفتی جریان چیه مشکل از خودته

فقط اون جریان استفاده‌ی گاو1 از یکی از 3 هسته‌ی 360 رو دیگه جایی نگو چون احتمالا جواب‌های خیلی بدی بهت میدن

ای خدا ! فرخ من دارم میگم یه چیزی مثل اون دود یا کوههای COD4 رو نمیشه روشون تآثیر گذاشت و هرکاری بکنی اونا هم کار خودشون رو میکنن. ولی در و دیوار ساختمونی که توی KZ2 نمیتونی توش بری , با تیر زدن سوراخ میشه یا تماشاگر فوتبال به قول خودت با گل زدن تو یا با حمله تو به سمت دروازه حریف سر و صداشون بیشتر میشه یعنی نسبت به عمل تو دارن عکس العمل نشون میدن ولی اون دود و کوه و ... هیچ عکس العملی ندارن.

آریا نمیدونم چرا نمیگیری من چی میگم تو دقیقا هرچی از gears میگی در killzone2 هم هست .
برات به قشنگی مثال میزنم .
توی gears of war2 توی یه محیطی که هستی و به گیم پلی بازی ربط داره و میتونی در اونجا حرکت کنی تمام درو دیوار در تحت تاثیر قرار داره .
حتی در gears of war1 هم اینطور بود به هرجاکه شلیک میکردی جای گلوله میموند .
اما در gears of war2 به هرجا که میتونی درش حرکت کنی شلیک میکنی و تخریب هم میشه مثل سنگر ها و ستون ها و .........
ولی اون محیطی که نمیتونی درش حرکت کنی اصلا لوزومی نداره که بخوای تاثیر روش ببینی چون حتی تحت تاثیر هم باشه چشمت قادر نیست ببینه , مثلا شلیک کنی به فاصله 2 کیلومتری اونوقت اون تاثیر را چطور میخوای ببینی ؟!

وقتی که در یک محیطی که نمیتونی از تحت تاثیر بودنش استفاده کنی بازی ساز چرا باید این قابلیت کاملا بیهوده را در بازی اعمال کنه ؟!

برای مثال این یک نمونه از تصاویر gears of war2 :

gears-of-war-2-20080714001316563_640w.jpg

حالا چرا باید اون ساختمان های دور دست تحت تاثیر قرار بگیره ؟! اگه قرار هم بگیره میتونه چشمت اون فاصله را تشخیص بده ؟ ایا لوزوم به این کار هست ؟
هرچند در توی تصاویر اخیر که نشون داده شده میتونی به اون محیط هم بری اما نه به صورت open world بلکه به صورت خطی .و تم اماون جزئیاتی که در ساختمان در این تصویر دیدی میشه با وارد شدن همون محوطه همین جزئیات هست .

این تصویر :
میبینی که محیط بسیار بزرگ ومیتونی بینشون بگردی .
gears-of-war-2-20080929084115354_640w.jpg

کلا تخریب پذیری محیط زمانی ارزش داره که بتونی در اونجا حرکت کنی و یا از تحت تاثیر قرار گرفتنش استفاده کنی .
حتی تو بازی killzone2 هم اینطوره , مثلا کدوم قسمت از ساختمان های دور دست killzone2 میتونی تخریب کنی و یا با شلیک کردن تاثیرش را ببینی را ؟

منتهی هنر اینجاست که به قول بعضی ها باز اپیک این توانایی را داشته که همچین جلوه هایی را با اینقدر جزئیات در gears of war2 خلق کنه . حالا اگه بخواد بک گراند باشه !:)
حتما بازی سازهای دیگه از این کلک ها بلد نبودن یا خیلی روراست بودن نمیخواستن مردم را گول بزنن ؟!

منم که از اول توی پرانتز نوشتم توی خیلی از بازیها این موضوع هست. ولی شما GeOW 2 و مخصوصآ اون دود رو انقدر بالا میبرین که ...

همین دودی که ازش مثال میزنی به قشنگی میتونه به سخت افزار فشار بیاره . چون براش حالا هرچقدر هم ناچیز پردازش لازمه .

همین دودها هم در killzone2 هست یعنی هیچ تاثیری براش نیست مثل کثافتی هوا و اون رعد و برقهایی که داره به وجود میاد . حتی همون دودهای جوی اسمان killzone2 هیچ تاثیر روی بازی نداره .
همون دودهایی از انفجار نارنجک و اینها به وجود میاد در gears of war 2 هم هست . پس اینجا اثتسنایی نبوده .
ولی استثنای gears of war2 در جلوه های بصریش هست بسیار پر جزئیات و هنری که هنوز هیچ بازی کنسولی بهش دست نیافتن این حقیقته و دور از این نیست .

یعنی اگه من تاحالا یک سر سوزن احتمال میدادم که تو معنی پستایی که میخونی رو میفهمی، الان دیگه مطمعن شدم که اشتباه میکردم!
این پست نه در جواب تو بود نه ربطی به گاو و گاو2 داشت. جواب اون آقایی بود که داشتن اتفاقات اسکریپت نویسی شده رو با مثالهایی از Java و Action Script توضیح میدادن lol
بالاخره یه ربطی به بک گراند داشت و من از اول پستم ازت خواستم تا یه سایت معتبر برام پیدا کنی که همین حرف را هم برای gears of war بگه . مهدی هم بحثش سر همین بک گراند بود که بحث Alone in the Dark اومد وسط .

فقط اینو بدون که تخریب محیط از پیش تعیین شده فقط برای این تو بازی گذاشته میشه که شما و دوستات ببینین و بگین به به چقدر قشنگ بود و هیچ ربطی به قدرت انجین نداره و فشار چندانی هم روی سخت افزار وارد نمی‌کنه. هر موقع 1 ساختمون رو از 2-3 جهت منفجر کردی و هر سری یه جوری خراب شد یعنی بازی محیط تخریب پذیر داره

اصلا مگه من بحثی روی فیزیک بازی داشتم .
منم دقیقا همیمن حرف را گفتم تخریب های از قبل پیشبینی شده ربطی به بازی نداره و گفتم که مثلا داره در داستان بازی اتفاق می افته تا بازی را با شکوه کنه , ولی این عیب نیست که , هست؟
من غیر این نگفتم, همون killzone2 که ساختمان تو تریلر نمایشگاه با انفجار یک بشقه بوجود اومد من در دو حالت دیدم از هر جهت هم بهش شلیک کنی همون اتفاق دقیقا مثل قبلی می افته .
هنر اینجاست که بتونی بشقه را خودت هرکت بدی و تو یه جایی بزاری و بعد شلیک کنی ببینی که همون اتفاق می افته یا نه ؟مثل بازی کرایسیس .

آقا شما چرا جریان رو نمی‌گیری؟ ، بالاخره باید یکجوری خرید کارت گرافیک 8800 یا خرید PS3 با بازیهای 100 تومنی رو توجیه کنن دیگه!

حتی اگر محیط‌هاش تخریب پذیر باشه میان میگن که بک‌گراند Pre-Render شدس(که هیچ جا هم ننوشته اینو درباره Geow 2) ، یا اینکه اگر ببینن کاراکتر‌های بازی زیاده میگن که Real Time نیستن ٰ اگر Real Time باشن میگن که تاثیری توی بازی ندارن ، اگر تاثیر داشته باشن میگن که مثلا چرا به جای 300 تا 159.99 بود و ...

بالاخره یک بهانه برای گول زدن و توجیه کردن خودشون و دیگران باید بیارن دیگه.

البته من حق میدم چون باور اینکه یک کنسول 199 دلاری که کپی خور هم شده و بازیاش رو میشه با 4-5 تومن تهیه کرد ، بتونه که یه همچین بازی با این گرافیک رو Run کنه ، واقعا سخته! چون ما حتما باید 100 تومن پایه هر بازی بدیم و یا اینکه 1 ملیون پایه سیستم بدیم تا فکر کنیم که عجب چیز خوبیه و عجب گرافیکی داره!

و السلام

اتفاقا منم به تو و امثال تو بیشتر حق میدم که بخوان خودشون رو با همین 199 دلار و هر بازی 5 تومن ارضا کنن و به خودشون بچپونن که ما بهترین رو داریم .
وگرنه اکثر کسایی که PS3 دارن و 100 تومن پول بازی میدن در کنارش 360 هم دارن و اگر هم نداشته باشن با پول 2 - 3 تا بازی PS3 خیلی راحت میتونن 360 بخرن . یا کسی که مثللا 1 - 1.5 میاد پول PC میده داشتن 360 خیلی براش راحته ، پس اینا اصلا احساس نیازی ندارن که بخوان خودشون رو توجیه کنن !
پس میبینی که توی محاسباتت اشتباه کردی و قضیه کاملا برعکسه !

نيما من هيچ وقت نخواستم به كسي بي ادبي يا كم لطفي كرده باشم . كسي كه با من هرجوري حرف بزنه منم اونطوري جوابش را ميدم .

اتفاقا ميدوني چرا ign را مثال زدم . چون همينign كه طرف ps3 هست ببين چي شده كه اومده gears of war2 را انتخاب كرده !

نظر شخصي دوحالت داره ممكنه بعضي ها حقيقت بدونن و يه تعداد هم فقط يه نظر شخصي!ok

اصولا كساني هم كه نظر ميدن و هيچ دليل منطقي براي گفته هاشون ندارن و مثل يه نوار كاست هي به عقب برگرده و حرفه خودش را تكرار كنه بهتره كه نظر نده !

اهان ! اين حرفت از جالب ترين حرفهات بود . شما حتما منظورت من بودم كه 2 ساله فقط دارم از روي عكس نظر ميدم . مثلا كنسول هم ندارم ؟:laughing:

آره دیگه ، ببین چی بوده که IGN ( فن PS3 ) اومده GeOW 2 رو گذاشته اول بعدشم از هیجان زیاد Killzone 2 رو برده چهارم !! عجب فن خوبیه این IGN :smile:

:laughing: پس پیامبر هم شدی ! یعنی نظرشخصی تو همون حقیقت الهی ه و نظر بقیه فقط یه نظرشخصی و بی ارزش ! معجزه هم که ازت زیاد دیدیم خداییش :)
دلیل های منطقی تو ، منو کشته ، همه میدونن که از لحاظ نوشته های بی سروته شهرت زیادی داری ، واسه همینه که هیچ کی نمیخواد باهات بحث کنه . بقول خودت از اول تا آخر یه سری جفنگیات مثل یه نوار تکرار میشه و هیچی هم نمیشه ازش فهمید !

در مورد جمله آخرت هم کاملا درست حدس زدی ، البته کنسول داری ، ولی کنسولت فقط میتونه یه سری عکس و Trailer رو برات پخش کنه و تو هم با همونا کلی حال میکنی .
اینم یه روش نوینِ برای خودش ، به عشق و حالت ادامه بده ...

من دیگه صحبتی با شما ندارم
الان دیگه هر جاندار 2پایی معنی اتفاقات اسکریپت نویسی شده توی 1 بازی رو میدونه
شما اگه نگرفتی جریان چیه مشکل از خودته
خوبه خودتم تا قبل از اون پست من نمیدونستی اصلا منظور اینا از اسکریپت چی بود آخر سرم رفتی یه متن از تو IGN واسه ما Copy/paste کردی دقیقا مثل این که یه بچه بخواد یه چیزی رو بگه ندونه اسمش چیه آخر سر مجبور بشه دست باباشو بگیره ببره بهش نشون بده بگه من از اینا میخوام.
فقط اون جریان استفاده‌ی گاو1 از یکی از 3 هسته‌ی 360 رو دیگه جایی نگو چون احتمالا جواب‌های خیلی بدی بهت میدن
کاری نداره که من متن مصاحبه رو واست اینجا Copy/Paste میکنم ولی قبلش یه توضیح میدم این که GOW1 برای اجرا به قدرت یکی از سه هسته 360 احتیاج داشته به این معنی نیست که بازی نهایی فقط با یه هسته اجرا میشده و بقیه هسته ها بیکار بودن هر سه تا هسته تو اجرای بازی دخیل بودن ولی از 30 تا 40% قدرت واقعیشون استفاده میشده البته توی این مصاحبه که من الان یه تیکشو اینجا میزارم چون کار ساخت بازی تکمیل نشده بوده احتمالا بازی رو برای تست فقط روی یکی از سه هسته 360 اجرا میکردن که به خوبی هم جواب داده بوده.
مصاحبه با Gamersyde تاریخ 24 سپتامبر 2005:

?Question: What’s your goal regarding the frame rate
Cliff: As high as possible
(laughs )
Mark: well we’ll be at least double where we are here I mean were definitely over 30 all the time. Our goal for Gears of War isn’t so much a particular frame rate. This isn’t a fast paced run and gun game like Unreal Tournament where we want 60 frames per second all the time. This is really about using a high degree of visual acuity, lots of great graphics, lots of detail to help tell the story. I don’t know if you noticed but I walked around back behind the room, an area where you don’t have to go as part of this demo so it was fully modelled out, looked beautiful everything is normal mapped. Our goals were to provide this cool believable world; so we’ll be over 30 but we don’t need to be 60. If we find were hitting 60 then were going to throw more visual effects in, throw more things going on, more post effects.​

Cliff: It’s like a military budget if you don’t spend your budget every year you’ve got enough money

Mark: we’ve done only, what we like to say is the most low hanging food optimisations thus far. Very low optimisations were only running on one core, so we know we can get a lot more power out of this system than just what were showing here and that’s exciting for us​

OMG Gears of war only 50% complete and using only 1 X360 core and it looks better than all fake sony demos lol.
بابا ایول به این فنبوی های مایکروسافت، قبلا دیگه تا این اندازه جوک های قشنگ و خنده دار نمیگفتین.
LOL شما تشریف ببر ماریو کارت بازی کن البته قبلش نصف دست و پاتم اره کن.

آخرین ویرایش:
بعدشم اینقدر راجب قدرت یه کنسول حرف نزن فکر کنم یادت رفته که GOW1 از یکی از سه هسته 360 برای Run شدن استفاده میکرد.

نوشته شده توسط Good Boy:
در انتها عمرا گرافیک Killzone 2 یا هر بازی دیگر کنسولی به Geow 2 نمیرسه و سعی نکنید که با این حرف ها اون پیشرفت گرافیکی رو که در عکس ها و تریلر های بازی دیدید و تعجب کردید رو ، به اینصورت انکار کنید!
lol
24gsz2b.jpg

بابا ایول به این فنبوی های مایکروسافت، قبلا دیگه تا این اندازه جوک های قشنگ و خنده دار نمیگفتین.

ای بابا!
تو همه تاپیکها بحثا پیچیده که!؟
مبحث مقایسه گرافیکی همیشه تهش به همینجا ختم شده.
نمونشو زیاد داریم.
این چه بحثیه که شما بازی‌هایی رو که هنوز منتشر نشدن به نقد میکشید؟!
طبیعتا هردو بازی K2 و GeOW2 یه سری نقاط ضعف و قوت نسبت به هم دارن که انکار کردنی نیست.
تو GeOW1 تغریبا تمامی تخریبها اسکریپت نویسی شده بود و نبود یه فیزیک درست حسابی بدجور تو ذوق میزد و حالا قرار هستش اوضاع با نسخه دوم این بازی تغییر کنه.هنوز هیچ چیز مشخص نیست.
K2 هم واقعا زیباست.نمونه بارز استفاده صحیح از قدرت یه کنسول هستش دقیقا مثل GeOW2 و نمیدونم قرار هستش از مقایسه بدون ایستدلالی که داره بوجود میاد چه نتیجه‌ای گرفته بشه؟

خوبه خودتم تا قبل از اون پست من نمیدونستی اصلا منظور اینا از اسکریپت چی بود آخر سرم رفتی یه متن از تو IGN واسه ما Copy/paste کردی دقیقا مثل این که یه بچه بخواد یه چیزی رو بگه ندونه اسمش چیه آخر سر مجبور بشه دست باباشو بگیره ببره بهش نشون بده بگه من از اینا میخوام.

بیخود سعی نکن ماست‌مالی کنی جریانو. یه چیزی رو پشت و رو فهمیدی الان که فهمیدی چی به چیه دیگه ادامه نده.
من اون جمله‌ی IGN رو برای آگاه کردن آدم کج‌فهمی مثل تو کپی کردم
برو با همون Java و Action Script‌ مشغول باش lol
من واقعا نمیدونم شماها چجوری درس می‌خونین و نمره میارین با این قدرت‌های درک بالا

در مورد استفاده‌ای گاو1 از فقط 1 هسته‌ی 360 هم فقط میشه گفت lol ،lol

starx زیادی جوش نزن :laughing: حق با بهزاده .
-----------------
من الان میتونم عین آب خوردن یه 360 بگیرم کپی کنم همینجور بازی بذارم جلوم بازی کنم و ps3 نمیخریدم .

بمیرم این فنهای 360 چقدر بدبختن گریه ام گرفت براشون :(

یادمه یه تاپیکی بود که دوست داشتین کدام بازی ps3 روی 360 عرضه میشد جوابش بیشتر فنهای 360 جالب بود . مگه ps3 هم بازی داره ما بازیهای خیلی تاپی داریم . متالگیر شایعه شد : اگه بیاد که خداست حتما میاد . فاینال فانتزی خبرش اومد جان بازی که عاشقشیم و مثالای دیگه بعشیهاشون اصلا نمیتونن واقعیت و قبول کنن :laughing: بمیرم براتون تو بازیهای تاپ ign بازی شما یعنی2 geow اوله و killzone 2 فعلا در نهم قرار داره نکنه چون مثلا kill نرفته زیر geow شماره یکش شما ناراحتین :laughing: .

------------------------

گیرز در گرافیک همتا نداره که دیگه ته جک بود اصلا راجبش حرفی نمیزنم . :laughing:

من خدای گرافیک و جاوا ماوا و 3d ووووو هستم اما جلوی آریا و بهزاد عزیز من خودمو قاطی مساله نمیکنم ( فنهای محترم خواهشا نیاین بگین پاچه خواری که بجون هر کی بخواین قسم حرفم جدی بود ) بازم از این نظرها بدین .:laughing:

خدا بگم این بازی رایانه چیکار کنه....بابا رو مجله بنویسن برای افرادی که جنبه دیدن تریلر Geow2 ندارن ممنوع.........
حیف که نزدیک کنکور هستم وگرنه میرفتم Xbox360 میخریدم و باهاش Geow2 بازی می کردم(البته وقتی اومد)
خوشبحالتون چند روز دیگه این Xbox360 با مادربرد جدیدش تولید میکنه و شماها می شینید با خیال راحت بازی مبکنید.........:(

بحث داره به بي تربيتي و توهين كشيده ميشه!بهزاد جان به نظرت بهتر نيست به جاي كل كل تاپيكو قفل كني!;)
بعضي از دوستان هم كه دارن قشون كشي ميكنن و كليك كردن روي كيوان و دارن ...!

اتفاقا منم به تو و امثال تو بیشتر حق میدم که بخوان خودشون رو با همین 199 دلار و هر بازی 5 تومن ارضا کنن و به خودشون بچپونن که ما بهترین رو داریم .
وگرنه اکثر کسایی که PS3 دارن و 100 تومن پول بازی میدن در کنارش 360 هم دارن و اگر هم نداشته باشن با پول 2 - 3 تا بازی PS3 خیلی راحت میتونن 360 بخرن . یا کسی که مثللا 1 - 1.5 میاد پول PC میده داشتن 360 خیلی براش راحته ، پس اینا اصلا احساس نیازی ندارن که بخوان خودشون رو توجیه کنن !
پس میبینی که توی محاسباتت اشتباه کردی و قضیه کاملا برعکسه !
چون گفتي امثال تو جواب ميدم .
پس اونايي كه 360 فقط دارن يه مشت بدبخت و فقرا را تشكيل ميده .
بابا پول دار.........:laughing:

منتهي اينجا يه چيز مهمه اونم عقل
پول دادن به چيزي كه اشغال باشه ارزش نداره و پول خرج كردن به اينطور چيز ها دور از عقله !ok حداقل من و خيلي ها مثل من كه دوست ندارن ps3 بخرن .

پس بهتره شما هم زياد احساسي نباشي .
وقتي حرف ميزني به دوربرت هم نگاه كن ببين حرفت از كجا در مياد

آره دیگه ، ببین چی بوده که IGN ( فن PS3 ) اومده GeOW 2 رو گذاشته اول بعدشم از هیجان زیاد Killzone 2 رو برده چهارم !! عجب فن خوبیه این IGN :smile:

من هميشه گفتم ign هميشه در مورد 360 و بازيهاش نظر درست را داره نه كم و نه درست ولي براي ps3 هميشه برعكس كه مدارك زياده سر مقايسه گرافيكي بازي ها كه دقيقا برعكس كل دنياست صحبتهاش ميخواي برات نشون بدم .
ولي بعضا بوي فنبوي بودن به قدري بالا ميره كه حتي حرفهاي ign هم كه قبلا سنگش روي سينشون بود ميشه غير منطقي و بيهوده !

:laughing: پس پیامبر هم شدی ! یعنی نظرشخصی تو همون حقیقت الهی ه و نظر بقیه فقط یه نظرشخصی و بی ارزش ! معجزه هم که ازت زیاد دیدیم خداییش :)
دلیل های منطقی تو ، منو کشته ، همه میدونن که از لحاظ نوشته های بی سروته شهرت زیادی داری ، واسه همینه که هیچ کی نمیخواد باهات بحث کنه
بقول خودت از اول تا آخر یه سری جفنگیات مثل یه نوار تکرار میشه و هیچی هم نمیشه ازش فهمید !
فقط يه چيز ميگم اون يه تعداد ادم كسايي مثل خودتن . كلا وقتي وارد بحث بشن هيچ منطق و دليلي براي گفته هاشون ندارن . فقط بلدن حرف بزنن .
اصولا چنين حرفهاي هم نشانه از كم اوردنه .

دوما بازم میگم من هیچ جا نگفتم که حرفهای من حقیقته و این چیزها !من منظورم اینه که همه میتونن از نظر یه شخصی برداشت کنن ممکنه یه تعداد قبولش داشته باشن و یه تعداد نه .
ولی وقتی یکی بیاد بگه دیگه کل دنیا میدونه killzone2 بهترین گرافیک کنسولیه این دیگه برای ادم خیلی سخته .

در مورد جمله آخرت هم کاملا درست حدس زدی ، البته کنسول داری ، ولی کنسولت فقط میتونه یه سری عکس و Trailer رو برات پخش کنه و تو هم با همونا کلی حال میکنی .
اینم یه روش نوینِ برای خودش ، به عشق و حالت ادامه بده ...

بابا تو چقدر ميفهمي واقعا . تو از پيغمبر هم والاتري . بايد وجودت در بهشت بود . كلا از وجود انسان ها هم با خبري كه چي ميكنن يا نميكنن .
اون ترمز دستي را بكش . شما تو خيال خودت خوش باش .

آخرین ویرایش:
كلا وقتي وارد بحث بشن هيچ منطق و دليلي براي گفته هاشون ندارن

ببینم یعنی تو فکر می‌کنی حرفای خودت منطقین؟؟؟

ببینم یعنی تو فکر می‌کنی حرفای خودت منطقین؟؟؟

از نظر همه نظر خود ادم برای برای خودش منطقیه ! این اولندش , ولی نه برای بقیه .
دوما اگه تو فکر کنی حرفه خودت منطقیه , پس حرف منم منطقیه !
این کاملا مشخصه که من برای خودم نظری دارم و نمیتونی بگی که تو داری حتما اشتباه میکنی .
اگر کسی نظری داره حداقل باید بتونه گلیم خودش را از اب بکشه بیرون . نه که فقط یه حرفی بگه و بعد ازش دلیل بخوای بگه همه میدونن !

از اولش هم مشخص بود كه كار به اين جاها ميكشه.
نظر هركس بره خودش محترمه. البته ديگران هم بايد بهش احترام بزارن. (يه وقت فكر نكنين نصيحت ميكنما.:biggrin1: من خاك پاتونم.:biggrin1:)
فرخ و بهزاد.
شما كه پيشينه ي طولاني در اين جور بحث ها داريد:biggrin1: ديگه بايد اينو بدونين.
اصلا به نظر من POP گرافيكش از همه ي بازيها زيباتره. (جدي گفتما):biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or