تصاویر جدید از بازی Gears of War 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
gears_of_war_2_33.jpg
gears_of_war_2_32.jpg
gears_of_war_2_30.jpg
gears_of_war_2_27.jpg
gears_of_war_2_26.jpg
gears_of_war_2_24.jpg
gears_of_war_2_20.jpg
gears_of_war_2_17.jpg
gears_of_war_2_14.jpg
gears_of_war_2_9.jpg
gears_of_war_2_8.jpg
gears_of_war_2_6.jpg

تصاویر بيشتر

من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
:love: واقعا این بازی يک شاهکار هست :love:

از نظر همه نظر خود ادم برای برای خودش منطقیه ! این اولندش , ولی نه برای بقیه .
اصل قضیه اینه که حرفات برای دیگران هم منطقی باشن نه برای خودت که متاسفانه صحبت های شما هیچ وقت این شرط رو نداشتن!

اصل قضیه اینه که حرفات برای دیگران هم منطقی باشن نه برای خودت که متاسفانه صحبت های شما هیچ وقت این شرط رو نداشتن!

وای وای .
در اصل هم کسانی مثل تو که چی فکر میکنن و چی میگن برای من اهمیتی نداره ;)
تو کی باشی که برای من شرط در میان بزاری:laughing:
حوصله هم ندارم باهات بحث کنم پس بیخیال شو .

بهترین گرافیک بازی های کنسولی از نظر تکنیک‌های گرافیکی مثل حضور بیش از 300-400 تا کاراکتر به صورت Real Time به صورت همزمان در بازی بدون افت فریم و با جزییات بالا و Draw Distance فوق العاده ، تا اینجا و در بین بازی‌های حاضر Geow 2 هست و هیچ بازی روی دست گرافیک این بازی نیومده.
ببخشید من وسط این بحث میپرم. من یک نووب هستم چون وقتی Geow رو بازی کردم هیچ احساس خاصی بهم دست نداد:دی و ماه دیگه هم مسلما اولین انتخابم Cod5 هست و بعد L4D. شاید وقتی پول داشتم+بازی دیگه ای نبود برم سراغ Geow2. حالا این رو گفتم تا بدونید من یک نووب هستم. البته الان هم اومدم به عنوان یک نووب این متن شما که دستیار جان کارمک هستید فکر کنم رو تصحیح کنم و اصلا قصد بالا آوردن بحث یا به عبارتی اصلا حس و حال بحث کردن ندارم. اونهم اینه که میخوام بگم چندتا بازی زیر رو بازی کنید، شاید یکم، فقط یکم بدونید که Geow یک بازی کاملا، مطلقا، مسلما، 100%، معمولی هست و هیچ چیز جدیدی نداشته جز پررو کردن کلیف بلیزنسکی که تا دیروز توی بلیزارد برنج ناهار رو پاک میکرد.

1- Final Fantasy XII در سبک Jrpg، گرافیکی کاملا چالش آمیز تر از Geow2 داره. این دو بازی در یک زمان(تقریبا) عرضه شدن. در عین حالی که FFXII برای یک کنسول نسل 6 هست، بازهم از نظر اکثر منتقدین گرافیکی چالش برانگیز تر رو داراست.
این بازی میتونه چندین کاراکتر اینتراکتیو و قابل تعامل رو در یک محیط پردازش کنه.
دو فاکتور شما از بین رفت.

2- Call of Duty 2 که 1 سال قبل از Geow عرضه شده، هم گرافیکی همسطح بازی Geow 2 داره، و هم میتونه بیش از 1000 کاراکتر اینتراکتیو رو در یک فضا پردازش کنه. DD هم در رندر پیش میره تا جایی که باید بره. در ضمن فراموش نکنید Geow با هزارتا شیدینگ گرافیکش رفته بالا در حالی که Cod2 گرافیکش بدون فیلـتر و شیدر بالاست.
سه فاکتور از بین رفت.

3- GTA IV هم گرافیک بهتری از Geow داره، هم اینتراکتیو تره، هم DDD بالاتری داره، هم آلیاسینگ کمتری. مالتی پلیر چالش برانگیزتری هم داره.

4- MGs4 خیلی خیلی گسترده تر هست با یکعالمه آیتم که Geow به خواب هم نمیبینه. یک فاکتورتون از بین رفت.

نقاط ضعف Geow، مسلما توی 2 سال از بین نمیره:

1- محیط کوچیک
2- آیتمهای کم
3- گرافیک کم چالش برانگیز و معمولی
4- داستان ضعیف
5- گیم پلی بدون چالش در حالت تک نفره
کلا: معمولی، نه ارزش بحث داره، نه ارزش توهین به بقیه.

فعلا.

وای وای .
در اصل هم کسانی مثل تو که چی فکر میکنن و چی میگن برای من اهمیتی نداره ;)
تو کی باشی برای من شرط در میان بزاری
کم میاری چرا سوت میزنی؟ حداقل اول جملاتت رو از نظر دستور زبان فارسی ویرایش کن بعد ارسال کن تا یه وقت این ابهام به وجود نیاد که خدایی نکرده سواد نداری.
در ضمن حداقل من به چرت و پرت گویی در بازی سنتر شهرت ندارم اما تو ...!

من کاری به اینکه فنهای PS3 از دیدن گرافیک این بازی شکه شدن ندارم ولی چه خششون بیاد چه بدشون بیاد این بازی راهه خودشو میره بدون شک بهترین بازی که تا به حال روی یه کنسول تا به این لحظه ساخته شده از نظر گرافیک این بازی هست GOW2 واقعا نشون داده که 360 از زمان خودش یک گام جلوتر بوده همونطور GOW1 پرچم دار نسل جدید بازیها بود GOW2 ـهم مجددا ارائه کننده استانداردهای جدید تو گرافیک کنسولها میشه حرفای بی سرو ته بدون بنیان و منطقی هم که بعضیا راجب اینکه همه انفجارهای تو بازی از پیش تعین شده یا به قول خودشون اسکریپت نویسی(آخه نیست که این جماعت تو دانشگاه MIT درس میخونن) هست و ... به جز اینکه نشون دهنده حسادت و حرص و بخل نسبت به موفقیتهای قویترین کنسول ساخته دست بشر تا به امروز باشه چیز دیگه ای نیست.
GL
واقعا عجب سخنرانیخه کوبنده ای کردم :biggrin1:

من کاری به اینکه فنهای PS3 از دیدن گرافیک این بازی شکه شدن ندارم ولی چه خششون بیاد چه بدشون بیاد این بازی راهه خودشو میره بدون شک بهترین بازی که تا به حال روی یه کنسول تا به این لحظه ساخته شده از نظر گرافیک این بازی هست GOW2 واقعا نشون داده که 360 از زمان خودش یک گام جلوتر بوده همونطور GOW1 پرچم دار نسل جدید بازیها بود GOW2 ـهم مجددا ارائه کننده استانداردهای جدید تو گرافیک کنسولها میشه حرفای بی سرو ته بدون بنیان و منطقی هم که بعضیا راجب اینکه همه انفجارهای تو بازی از پیش تعین شده یا به قول خودشون اسکریپت نویسی(آخه نیست که این جماعت تو دانشگاه MIT درس میخونن) هست و ... به جز اینکه نشون دهنده حسادت و حرص و بخل نسبت به موفقیتهای قویترین کنسول ساخته دست بشر تا به امروز باشه چیز دیگه ای نیست.
GL

:laughing::laughing: جدی نگفتی که بگو شوخی کردم :laughing:
از نظر داستان فکر کنم افتضاح باشه از زندان میپره بیرون میره لوکاست میکشه تا آخرشم قصدش همینه :laughing: . فکر کنم تو بازی با گرافیک ندیدی میگی گیرز آخرشه .
کسی اینجا نگفت گیرز گرافیکش خوب نیست بحث سر اینه بهترین گرافیک نخواهد بود و نیست . :smile:
پسر خوب اسکریپت نوشتن اصلا تخصص نمیخواد تو اگه بازی را فقط بازی نکنی و بری جلو خدای اسکریپت میشی . نه اینکه من کلاس رفتم اسکریپت بلدم پس توهین نکن .
من فکر کنم داستان HALO بهتر از گیرز بود ( از بازی خودتون نام بردم کل کل کشش بیشتری پیدا نکنه :) کلا شادم کردی با این پستت :biggrin1:

ودشون اسکریپت نویسی(آخه نیست که این جماعت تو دانشگاه MIT درس میخونن) هست
در این مورد اشتباه میکنید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Scripted_sequence
در ضمن MiT کلاسش بالاتر از تحصیل اصطلاحات بازیهای کامپیوتریه.:laughing:

این سخنرانی کوبنده ی شما هم قضیش شده عین تعیین مجلس سنای یکی از بزرگان در یک سخنرانی کوبنده ی دیگه.

بابا چرا شما افتادید به جون هم؟ کار شما هم شده عین این برنامه ها ورزشی که وضع فوتبال و ورزش و داور های خودمون ایطوریه بعد میاند بازی های خارجی را نقد می کنند طوری که انگار خودشون بهترینند.:((
چرا فن بوی بازی در می آرید؟بهتر نیست نقاط ضعف و قوت بازی ها را بررسی کینید تا اینکه بیایید و هرجور شده ثابت کنید اون یکی بهتره!:smile:
من خودم به شخصه k2 را خیلی دوست دارم با اون گرافیک عالیش.مخصوصا وقتی تیر می خوره به طرف کلی حال می کنم.ولی چه کنم که فقط 360 دارم ولی هرطور شده توی یکی از این کلوپ ها بازیش می کنم.ولی از گیرز نمی تونم بگذرم.
جسارت من را ببخشید منظور من شخص خاصی نبود.من فقط از تفرقه بیزارم.
پس:
.بچه‌ها اين خانه‌ي اجدادي است.
.گشته ويران تشنه‌ي آبادي است.
.خسته از شلاق استبدادي است.
.مرهم دردش کمي آزادي است.
ببخشد امضات را کپی کردم

اصلا به نظر من POP گرافيكش از همه ي بازيها زيباتره. (جدي گفتما):biggrin1:
ایول.دمت گرم.کلی حال کردم.:love::love:

ولی چه خششون بیاد چه بدشون بیاد این بازی راهه خودشو میره بدون شک بهترین بازی که تا به حال روی یه کنسول تا به این لحظه ساخته شده از نظر گرافیک این بازی هست GOW2 واقعا نشون داده که 360 از زمان خودش یک گام جلوتر بوده همونطور GOW1 پرچم دار نسل جدید بازیها بود GOW2 ـهم مجددا ارائه کننده استانداردهای جدید تو گرافیک کنسولها میشه حرفای بی سرو ته بدون بنیان و منطقی هم که بعضیا راجب اینکه انفجارهای تو بازی اسکریپت !!! نویسی هست و ... به جز اینکه نشون دهنده حسادت و حرص و بخل نسبت به موفقیتهای قویترین کنسول ساخته دست بشر تا به امروز باشه چیز دیگه ای نیست.

نظرات یک فن بوی N آتیشه 360 اگر این نباشه چی میتونه باشه؟! :)
شما با اون قویترین کنسول ساخت بشریتت! lol حال کن و فکر کن که Geow2 بهترین گرافیک رو داره !(واقعا مایکروسافت باید به داشتن فن بوی هایی مثل شماها افتخار کنه هر گندی که بهتون تحویل میده شماها به به و چه چه میکنید:))
اتفاقا این حرفت کاملا درسته که Geow 2 میخواد استانداردهای جدیدی به گرافیک بازی های کنسولی اضافه کنه (استانداردهایی همچون تصاویر Script نویسی شده و حقه های گرافیکی خنده دار ) :lol:

در این مورد اشتباه میکنید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Scripted_sequence
در ضمن MiT کلاسش بالاتر از تحصیل اصطلاحات بازیهای کامپیوتریه.:laughing:

این سخنرانی کوبنده ی شما هم قضیش شده عین تعیین مجلس سنای یکی از بزرگان در یک سخنرانی کوبنده ی دیگه.
ببین دوست خوبم من دیگه حال و حوصله تکرار مکررات ندارم این پست من تو دوصفحه قبله شما اول برو بخون بعد بیا اینجا از wikipedia لینک بده.

عزیز دلم اینجا منظورش از Script معنیه لغوی Script هست یعنی اینکه این Eventها یا همون پیشامدها به صورت نمایشنامه ای هست .
حالا منظورش رو بهت توضیح میدم یعنی اینکه اون انفجارها یا تخریبها یا هر پیشامد دیگه ای که تو بازی اتقاق میوفته به صورت Interactive یا دوسویه نیست یعنی اینطور نیست که مثلا شما بری به جایی شلیک کنی تا اونجا خراب بشه و مثل یه نمایشنامه میمونه شما وقتی به جای خاصی میرسی حتما اون Event یا پیشامد باید اتفاق بیوفته.
حالا تو GOW 2 اتفاقا دقیفا موضوع تخریب پذیری Interactive هست یعنی شما میتونی Eventهای مختلف(تو همون چهارچوب تخریب) به وجود بیاری که اصلا از قبل تو داستان بازی پیش بینی نشده یا به عبارتی هیچ سناریویی براش نوشته نشده به این شکل که Engine اطلاعات مربوط به رفتار شما رو تو بازی میگیره و بر اساس اون رفتار شماس که Eventـها اتفاق میوفته یا اصلا نمیوفته.

نظرات یک فن بوی N آتیشه 360 اگر این نباشه چی میتونه باشه؟! :)
شما با اون قویترین کنسول ساخت بشریتت! lol حال کن و فکر کن که Geow2 بهترین گرافیک رو داره !(واقعا مایکروسافت باید به داشتن فن بوی هایی مثل شماها افتخار کنه هر گندی که بهتون تحویل میده شماها به به و چه چه میکنید:))
اتفاقا این حرفت کاملا درسته که Geow 2 میخواد استانداردهای جدیدی به گرافیک بازی های کنسولی اضافه کنه (استانداردهایی همچون تصاویر Script نویسی شده و حقه های گرافیکی خنده دار ) :lol:
تو که بابا معلوم الحال تشریف داری پستات با اون آیدیای خدا بیامرزت هنوز تو تاپیکا هست.جناب فن بوی 2n آتیشه . :laughing:

اگه تا قبل از این یکی با خوندن پست هات اینجوری استنباط میکرد که شاید واقعا یه چیزی توی گاو2 وجود داره که تو میبینی و اون طرف نمیبینه و در واقع به پستت توجه میکرد، با این پست نشون دادی که چقدر کوتاه فکری و پست هات مثل خیلیای دیگه پشیزی ارزش نداره و فقط به درد خندیدن و شاد شدن میخوره نه چیزی بیشتر.

ایول حواسم نبود توام اینجایی حتما از نظر شما اون نینتندو Wii که بازیاش مثل Third Party mini gameـهای کنسولهای دیگه میمونه بهترین کنسوله :laughing:

آخرین ویرایش:
GL
اگه تا قبل از این یکی با خوندن پست هات اینجوری استنباط میکرد که شاید واقعا یه چیزی توی گاو2 وجود داره که تو میبینی و اون طرف نمیبینه و در واقع به پستت توجه میکرد، با این پست نشون دادی که چقدر کوتاه فکری و پست هات مثل خیلیای دیگه پشیزی ارزش نداره و فقط به درد خندیدن و شاد شدن میخوره نه چیزی بیشتر.

به جز اینکه نشون دهنده حسادت و حرص و بخل نسبت به موفقیتهای قویترین کنسول ساخته دست بشر تا به امروز باشه چیز دیگه ای نیست.

lOl ! :دی

ببین دوست خوبم من دیگه حال و حوصله تکرار مکررات ندارم این پست من تو دوصفحه قبله شما اول برو بخون بعد بیا اینجا از wikipedia لینک بده.
اینتراکتیو=تعاملی نه دوسویه.
برای مثال در زندگی واقعی، مردم خیابون، از یکی میتونید بپرسید ساعت چنده، اون بره اصلا جوابتون رو نده. اما در هر صورت اون شخص اینتراکتیو هست.
و در ضمن در بازی شما هیچ جایی نمیتونستید شخصا انفجار به وجود بیارید. حتی اون سوراخهایی هم که لوکاستها ازش میومدن بیرون، غیر تعاملی بود و یک سوراخ بود که در یک نقطه، هربار که میباختی از همونجا در میومد. البته یادمه رندمایز شده بود حداقل و به یک ترتیب باز نمیشدن. اما در هر صورت جاش یکسان بود.
حتی موقعیت دشمنها یکسان بود.
این بازی هم دوتا تریلرش رو دیدم، دقیقا Geow 1 بود با گرافیک پیشرفته تر. همین. هیچ پیشرفتی صورت نپذیرفته جز اضافه شدن چندتا سلاح، یک بمب از راه دور(که میتونید باهاش انفجار اینتراکتیو به وجود بیارید:laughing:!) و چندتا ماد جدید برای مالتی پلیر.

در ضمن من طرفدار هیچ بازی یا شرکتی نیستم و کاملا بیطرفم. از ته دل میگم، هیچ حسی نسبت به هیچ بازی ای نداشتم. Geow هم هیچ حسی در دلم ایجاد نمیکنه. فقط میخوام حرفهاتون ملت رو گمراه نکنه(کاری که توی سایت زیاد میشه). در ضمن "تکرار مکررات" میشه "تکرار تکرارشونده ها" یعنی یک کار منطقی.:biggrin1:

به نظر من گرافیک هم یه چیز کاملا سلیقه ایه...
خیلی بازی ها بودن که از نظر من گرافیکشون زیبا و گیرا بوده و از نظر یکی دیگه مسخره...
کلا من اصلا با نظر بعضی دوستان کاری ندارم (مثل همین دوست گرامی پاییینی !!lol) ولی واقعا ممکنه اون گرافیکی که شما ازش بدت میاد و نمیتونی قبول کنی که یکی دیگه ازش خوشت بیاد شاید از نظر طرف مقابل "بهترین" باشه.
مثلا من به عنوان کسی که هم geow 1 رو 2 بار تموم کردم هم فقط از یک کنسول استفاده میکنم که 360 هم هستش میتونم بگم واقعا برام بحث سر گرافیک دو بازی کیل زون 2 و geow 2 غیر قابل قبوله و من از همون اولین تریلر هم خیلی با اختلاف حتی گرافیک killzone 2 رو برتر میدونستم (البته بحث گرافیک هست نه گیمپلی و...) لذا این جا هرکی حرف خودشو میزنه که هیچ توفیری هم تو طرف مقابل نداره و فقط وقت طلف کردنه...ول کنین این بحثا رو دوستان من :biggrin1:

آخرین ویرایش:
ایول حواسم نبود توام اینجایی حتما از نظر شما اون نینتندو Wii که بازیاش مثل Third Party mini gameـهای کنسولهای دیگه میمونه بهترین کنسوله :laughing:
حالا بهترین یا بدترین ظاهرا خیلی به یه جای تو و مایکروسافت جونت فشار آورده. اگه این فشار ادامه پیدا کنه ممکنه یه دفعه ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or