تصاویر بيشتر
من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
اصل قضیه اینه که حرفات برای دیگران هم منطقی باشن نه برای خودت که متاسفانه صحبت های شما هیچ وقت این شرط رو نداشتن!

ببخشید من وسط این بحث میپرم. من یک نووب هستم چون وقتی Geow رو بازی کردم هیچ احساس خاصی بهم دست ندادبهترین گرافیک بازی های کنسولی از نظر تکنیکهای گرافیکی مثل حضور بیش از 300-400 تا کاراکتر به صورت Real Time به صورت همزمان در بازی بدون افت فریم و با جزییات بالا و Draw Distance فوق العاده ، تا اینجا و در بین بازیهای حاضر Geow 2 هست و هیچ بازی روی دست گرافیک این بازی نیومده.
کم میاری چرا سوت میزنی؟ حداقل اول جملاتت رو از نظر دستور زبان فارسی ویرایش کن بعد ارسال کن تا یه وقت این ابهام به وجود نیاد که خدایی نکرده سواد نداری.وای وای .
در اصل هم کسانی مثل تو که چی فکر میکنن و چی میگن برای من اهمیتی نداره
تو کی باشی برای من شرط در میان بزاری
من کاری به اینکه فنهای PS3 از دیدن گرافیک این بازی شکه شدن ندارم ولی چه خششون بیاد چه بدشون بیاد این بازی راهه خودشو میره بدون شک بهترین بازی که تا به حال روی یه کنسول تا به این لحظه ساخته شده از نظر گرافیک این بازی هست GOW2 واقعا نشون داده که 360 از زمان خودش یک گام جلوتر بوده همونطور GOW1 پرچم دار نسل جدید بازیها بود GOW2 ـهم مجددا ارائه کننده استانداردهای جدید تو گرافیک کنسولها میشه حرفای بی سرو ته بدون بنیان و منطقی هم که بعضیا راجب اینکه همه انفجارهای تو بازی از پیش تعین شده یا به قول خودشون اسکریپت نویسی(آخه نیست که این جماعت تو دانشگاه MIT درس میخونن) هست و ... به جز اینکه نشون دهنده حسادت و حرص و بخل نسبت به موفقیتهای قویترین کنسول ساخته دست بشر تا به امروز باشه چیز دیگه ای نیست.
GL
واقعا عجب سخنرانیخه کوبنده ای کردم :biggrin1:
در این مورد اشتباه میکنید.ودشون اسکریپت نویسی(آخه نیست که این جماعت تو دانشگاه MIT درس میخونن) هست

ایول.دمت گرم.کلی حال کردم.اصلا به نظر من POP گرافيكش از همه ي بازيها زيباتره. (جدي گفتما):biggrin1:

ولی چه خششون بیاد چه بدشون بیاد این بازی راهه خودشو میره بدون شک بهترین بازی که تا به حال روی یه کنسول تا به این لحظه ساخته شده از نظر گرافیک این بازی هست GOW2 واقعا نشون داده که 360 از زمان خودش یک گام جلوتر بوده همونطور GOW1 پرچم دار نسل جدید بازیها بود GOW2 ـهم مجددا ارائه کننده استانداردهای جدید تو گرافیک کنسولها میشه حرفای بی سرو ته بدون بنیان و منطقی هم که بعضیا راجب اینکه انفجارهای تو بازی اسکریپت !!! نویسی هست و ... به جز اینکه نشون دهنده حسادت و حرص و بخل نسبت به موفقیتهای قویترین کنسول ساخته دست بشر تا به امروز باشه چیز دیگه ای نیست.

ببین دوست خوبم من دیگه حال و حوصله تکرار مکررات ندارم این پست من تو دوصفحه قبله شما اول برو بخون بعد بیا اینجا از wikipedia لینک بده.در این مورد اشتباه میکنید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Scripted_sequence
در ضمن MiT کلاسش بالاتر از تحصیل اصطلاحات بازیهای کامپیوتریه.:laughing:
این سخنرانی کوبنده ی شما هم قضیش شده عین تعیین مجلس سنای یکی از بزرگان در یک سخنرانی کوبنده ی دیگه.
عزیز دلم اینجا منظورش از Script معنیه لغوی Script هست یعنی اینکه این Eventها یا همون پیشامدها به صورت نمایشنامه ای هست .
حالا منظورش رو بهت توضیح میدم یعنی اینکه اون انفجارها یا تخریبها یا هر پیشامد دیگه ای که تو بازی اتقاق میوفته به صورت Interactive یا دوسویه نیست یعنی اینطور نیست که مثلا شما بری به جایی شلیک کنی تا اونجا خراب بشه و مثل یه نمایشنامه میمونه شما وقتی به جای خاصی میرسی حتما اون Event یا پیشامد باید اتفاق بیوفته.
حالا تو GOW 2 اتفاقا دقیفا موضوع تخریب پذیری Interactive هست یعنی شما میتونی Eventهای مختلف(تو همون چهارچوب تخریب) به وجود بیاری که اصلا از قبل تو داستان بازی پیش بینی نشده یا به عبارتی هیچ سناریویی براش نوشته نشده به این شکل که Engine اطلاعات مربوط به رفتار شما رو تو بازی میگیره و بر اساس اون رفتار شماس که Eventـها اتفاق میوفته یا اصلا نمیوفته.
تو که بابا معلوم الحال تشریف داری پستات با اون آیدیای خدا بیامرزت هنوز تو تاپیکا هست.جناب فن بوی 2n آتیشه . :laughing:نظرات یک فن بوی N آتیشه 360 اگر این نباشه چی میتونه باشه؟!
شما با اون قویترین کنسول ساخت بشریتت! lol حال کن و فکر کن که Geow2 بهترین گرافیک رو داره !(واقعا مایکروسافت باید به داشتن فن بوی هایی مثل شماها افتخار کنه هر گندی که بهتون تحویل میده شماها به به و چه چه میکنید
اتفاقا این حرفت کاملا درسته که Geow 2 میخواد استانداردهای جدیدی به گرافیک بازی های کنسولی اضافه کنه (استانداردهایی همچون تصاویر Script نویسی شده و حقه های گرافیکی خنده دار )![]()
اگه تا قبل از این یکی با خوندن پست هات اینجوری استنباط میکرد که شاید واقعا یه چیزی توی گاو2 وجود داره که تو میبینی و اون طرف نمیبینه و در واقع به پستت توجه میکرد، با این پست نشون دادی که چقدر کوتاه فکری و پست هات مثل خیلیای دیگه پشیزی ارزش نداره و فقط به درد خندیدن و شاد شدن میخوره نه چیزی بیشتر.
اگه تا قبل از این یکی با خوندن پست هات اینجوری استنباط میکرد که شاید واقعا یه چیزی توی گاو2 وجود داره که تو میبینی و اون طرف نمیبینه و در واقع به پستت توجه میکرد، با این پست نشون دادی که چقدر کوتاه فکری و پست هات مثل خیلیای دیگه پشیزی ارزش نداره و فقط به درد خندیدن و شاد شدن میخوره نه چیزی بیشتر.من کاری به اینکه فنهای PS3 از دیدن گرافیک این بازی شکه شدن ندارم ولی چه خششون بیاد چه بدشون بیاد این بازی راهه خودشو میره بدون شک بهترین بازی که تا به حال روی یه کنسول تا به این لحظه ساخته شده از نظر گرافیک این بازی هست GOW2 واقعا نشون داده که 360 از زمان خودش یک گام جلوتر بوده همونطور GOW1 پرچم دار نسل جدید بازیها بود GOW2 ـهم مجددا ارائه کننده استانداردهای جدید تو گرافیک کنسولها میشه حرفای بی سرو ته بدون بنیان و منطقی هم که بعضیا راجب اینکه همه انفجارهای تو بازی از پیش تعین شده یا به قول خودشون اسکریپت نویسی(آخه نیست که این جماعت تو دانشگاه MIT درس میخونن) هست و ... به جز اینکه نشون دهنده حسادت و حرص و بخل نسبت به موفقیتهای قویترین کنسول ساخته دست بشر تا به امروز باشه چیز دیگه ای نیست.
GL
واقعا عجب سخنرانیخه کوبنده ای کردم :biggrin1:
اینتراکتیو=تعاملی نه دوسویه.ببین دوست خوبم من دیگه حال و حوصله تکرار مکررات ندارم این پست من تو دوصفحه قبله شما اول برو بخون بعد بیا اینجا از wikipedia لینک بده.
حالا بهترین یا بدترین ظاهرا خیلی به یه جای تو و مایکروسافت جونت فشار آورده. اگه این فشار ادامه پیدا کنه ممکنه یه دفعه ...ایول حواسم نبود توام اینجایی حتما از نظر شما اون نینتندو Wii که بازیاش مثل Third Party mini gameـهای کنسولهای دیگه میمونه بهترین کنسوله :laughing: