تصاویر جدید از بازی Gears of War 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
gears_of_war_2_33.jpg
gears_of_war_2_32.jpg
gears_of_war_2_30.jpg
gears_of_war_2_27.jpg
gears_of_war_2_26.jpg
gears_of_war_2_24.jpg
gears_of_war_2_20.jpg
gears_of_war_2_17.jpg
gears_of_war_2_14.jpg
gears_of_war_2_9.jpg
gears_of_war_2_8.jpg
gears_of_war_2_6.jpg

تصاویر بيشتر

من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
:love: واقعا این بازی يک شاهکار هست :love:

اگر که واقعا نمیدونی اسکریپت چیه خب مجبور نیستی یه چیزی بگی که تو جواب دادنش بمونی.
قسمتی از نقد Alone in the Dark در سایت IGN:

There are three main driving challenges in Alone in the Dark, spaced at the beginning, middle and end of the game. All are cheap trial-and-error affairs full of scripted events which force you to reload the challenge over and over and over again

یعنی اتفاقات اسکریپت نویسی شده. یا همون اتفاقات از پیش تعیین شده. افتاد؟

شما حتما 1 نامه به سایت IGN بزن و اطلاعاتت در مورد Action Script و Java رو بهشون بده :lol:

یعنی این دیگه تهش بود
این فقط 1 نمونه از ده‌ها جمله‌ایه که توی اینترنت در این مورد وجود داره. شما که ظاهرا تخصص داری توی سرچ گوگل پیدا کردنشون نباید برات مشکل باشه
در انتها عمرا گرافیک Killzone 2 یا هر بازی دیگر کنسولی به Geow 2 نمیرسه
:lol::lol:
نمونه‌ی این جمله‌ی شما در دبستان‌ها زیاد شنیده میشه lol
واقعا MS باید به فن‌بوی هایی مثل شماها که هرچی بذاره جلوشون میگن به به چقدر قشنگه افتخار کنه

چيزی که اينجا قابل بحثه اينه که همش داريد گرافيک گرافيک ميکنيد...اگه واقعاً منطق آدم داشته باشه و گرافيک رو در کل درک کنه و دقيقاً به فهمه که گرافيک بالا يعنی چی؟ اونوقت ميشه راحتر بحث کرد.
من تقريباً 8 9 ماه پيش وقتی يه تريلر 10 دقيقه ای از crysis رو ديديم اونم نه به صورت hd پيشه خودم گفتم محال ممکنه يه همچين گرافيکی تو اين نسل بخواد رو کنسولها پياده بشه...تريلرهای زيادی از بازيهام ديدم ولی هيچ کدومش به گرد پای crysis هم نميرسه..gears of war 2 هم واقعاً من نميدونم چی توش ديديد که ميگيگ گرافيکش شاخه؟؟من که تا الان چيزی توش نديدم..و چيزی که فقط از نسخه 1 تا الان تو خاطرم مونده اون مرحله بارونيه بازی بود که انصافاً گرافيک خارق العاده ای داشت
درباره killzone 2 هم همينطور...killzone 2 درسته گرافيک خوبی داره ولی شاخ نيست..چيزی که تو killzone 2 خيلی به چشم مياد فيزيک بازيه نه گرافيکش...اين قدر گول تبليغاتو نخوريد و هی به خودتون تلقين نکنيد..هميشه واقع بين باشيد.

آخرین ویرایش:
این فقط 1 نمونه از ده‌ها جمله‌ایه که توی اینترنت در این مورد وجود داره. شما که ظاهرا تخصص داری توی سرچ گوگل پیدا کردنشون نباید برات مشکل باشه

عجب!! پس نمونه هاش زیاده آره؟!:)

واقعا MS باید به فن‌بوی هایی مثل شماها که هرچی بذاره جلوشون میگن به به چقدر قشنگه افتخار کنه

دیگه کم آوردی ، به حرف های مفت رو نیار !

بیا با دلیل و مدرک یک حرفی رو بزن نه اینکه همینجوری از روی هوا ، و همچنان Review های سایت آمازون رو بخون چون بسار اطلاعات ارزشمندی در آنها نهفته و نظرات گرانبهایی مثل نظرات تو اونجا زیاده.

آخرین ویرایش:

There are three main driving challenges in Alone in the Dark, spaced at the beginning, middle and end of the game. All are cheap trial-and-error affairs full of scripted events which force you to reload the challenge over and over and over again
:laughing: ایول!!!
اولا که Alone in the dark چه ریطی داشت به گاو 2 به قول خودت؟
حالا بگذریم...
عزیز دلم اینجا منظورش از Script معنیه لغوی Script هست یعنی اینکه این Eventها یا همون پیشامدها به صورت نمایشنامه ای هست .
حالا منظورش رو بهت توضیح میدم یعنی اینکه اون انفجارها یا تخریبها یا هر پیشامد دیگه ای که تو بازی اتقاق میوفته به صورت Interactive یا دوسویه نیست یعنی اینطور نیست که مثلا شما بری به جایی شلیک کنی تا اونجا خراب بشه و مثل یه نمایشنامه میمونه شما وقتی به جای خاصی میرسی حتما اون Event یا پیشامد باید اتفاق بیوفته.
حالا تو GOW 2 اتفاقا دقیفا موضوع تخریب پذیری Interactive هست یعنی شما میتونی Eventهای مختلف(تو همون چهارچوب تخریب) به وجود بیاری که اصلا از قبل تو داستان بازی پیش بینی نشده یا به عبارتی هیچ سناریویی براش نوشته نشده به این شکل که Engine اطلاعات مربوط به رفتار شما رو تو بازی میگیره و بر اساس اون رفتار شماس که Eventـها اتفاق میوفته یا اصلا نمیوفته.

آخرین ویرایش:
حالا منظورش رو بهت توضیح میدم یعنی اینکه اون انفجارها یا تخریبها یا هر پیشامد دیگه ای که تو بازی اتقاق میوفته به صورت Interactive یا دوسویه نیست یعنی اینطور نیست که مثلا شما بری به جایی شلیک کنی تا اونجا خراب بشه و مثل یه نمایشنامه میمونه شما وقتی به جای خاصی میرسی حتما اون Event یا پیشامد باید اتفاق بیوفته.
جدی می‌گی؟؟
بعد چیزی که من گفتم چه فرقی با این داشت؟؟
من گفتم تخریب محیط توی "گاو1" از پیش تعیین شده بود که شما ظاهرا نتونستی مفهوم اون جمله رو درک کنی. از پیش تعیین شده یعنی اتفاقی که در هر صورت میفته. مثل همون ستونی که مثال زدم که در هر صورت موقع عبور از اون قسمت اون ستون خراب میشه بدون اینکه گیمر روش تاثیری بذاره. به قول شما همون نمایشنامه‌ای که از توی دیکشنری پیدا کردی!!!

در مورد "گاو2" هم تا وقتی بازی منتشر نشده نمیشه گفت که اتفاقات از قبل تعیین شده هستن یا نه. ولی با توجه به اینکه توی "گاو1" از قبل تعیین شده بودن احتمالا اینکه توی 2 هم همینطوری باشن خیلی زیاده

بیا با دلیل و مدرک یک حرفی رو بزن
گفتم که برین از همونی که یادتون داد 360 چیه بپرسین بهتون میگه کجاهاش pre-render شدس کجاهاش نیست

به حرف های مفت رو نیار !
و شمام حرف دهنت رو بفهم

جدی می‌گی؟؟
من گفتم تخریب محیط توی "گاو1" از پیش تعیین شده بود که شما ظاهرا نتونستی مفهوم اون جمله رو درک کنی. از پیش تعیین شده یعنی اتفاقی که در هر صورت میفته. مثل همون ستونی که مثال زدم که در هر صورت موقع عبور از اون قسمت اون ستون خراب میشه. به قول شما همون نمایشنامه‌ای!!!

در مورد "گاو2" هم تا وقتی بازی منتشر نشده نمیشه گفت که اتفاقات از قبل تعیین شده هستن یا نه. ولی با توجه به اینکه توی "گاو1" از قبل تعیین شده بودن احتمالا اینکه توی 2 هم همینطوری باشن خیلی زیاده
اولا که شما برو پستهای خودت رو بخون ببین تو چیزی از GOW 1 گفتی؟
دوما الان همه دارن راجب GOW2 صحبت میکنن شما یه دفعه چطوری فلش بک زدی رفتی به دوسال پیش؟
احتمالا اینکه توی 2 هم همینطوری باشن خیلی زیاده
خب پس شما برو اون Tech Demo مربوط به Unreal Engine 3.5 رو نگاه کن ببین محیط کاملا تخریب پذیر هست.
به قول شما همون نمایشنامه‌ای که از توی دیکشنری پیدا کردی!!!
اولا که شما برو همون نوشته های اینور اونورو بدون اینکه معنیشونو درک کنی Copy/paste کن.
دوما من چه دیکشنری نگاه کرده باشم چه نکرده باشم تو که همین کارم نتونستی بکنی تا همین الانم خودت معنی حرفای خودت رو درک نمیکردی.
سوما ببخشید نمیدونستم شما از بدو تولد وفتی 6 ماهتون بود تو گهواره دیکشنری مینوشتین.

آخرین ویرایش:
شما وقتی نمیدونی من دارم درباره‌ی چی صحبت میکنم لازم نیست بپری وسط و جواب بدی.
من گفتم تخریب پذیری توی "گاو2" مثل "گاو1" اسکریپت نویسی شدس. و با توجه به اینکه سخت‌افزار 360 تغییری نکرده و گرافیک بازی هم نسبت به 1 بهتر شده، پس احتمال خیلی خیلی زیاد اینجور موارد که فشار زیادی به سخت‌افزار وارد میکنن کماکان به صورت سابق هستن

اون ستونی که روی پل خراب میشه توی توی کدوم نسخه بوده که میگی من حرفی از گاو1 نزدم؟

خب پس شما برو اون Tech Demo مربوط به Unreal Engine 3.5 رو نگاه کن ببین محیط کاملا تخریب پذیر هست.

قرار نیست هر قابلیتی که توی انجین هست توی بازی هم عینا وجود داشته باشه. چیزی که توی بازی نهایی اعمال میشه بستگی به قدرت سخت‌فزاری داره. و هر عقل سلیمی میتونه تشخیص بده که گرافیک کاملا Real Time در این سطح + فیزیک و تخریب‌پذیری Real Time از توان سخت‌افزاری 360 خارجه. پس سازنده مجبوره از یه سری حقه استفاده کنه که میشه همون بک‌گراندها و تخریب‌ محیط اسکریپت نویسی شده

دیگه من نمیدونم به چه زبونی باید توضیح بدم

بهرحال فن‌بوی‌های عزیز میتونن فکر کنن که گاو2 بهترین گرافیک کنسولی رو داره و Draw Distanceش هم فوق‌العادس lol

قرار نیست هر قابلیتی که توی انجین هست توی بازی هم عینا وجود داشته باشه. چیزی که توی بازی نهایی اعمال میشه بستگی به قدرت سخت‌فزاری داره. و هر عقل سلیمی میتونه تشخیص بده که گرافیک کاملا Real Time در این سطح + فیزیک و تخریب‌پذیری Real Time از توان سخت‌افزاری 360 خارجه. پس سازنده مجبوره از یه سری حقه استفاده کنه که میشه همون بک‌گراندها و تخریب‌ محیط اسکریپت نویسی شده
آقا قبول ولی شما قول میدی اگه GOW 2مثل همون تک دمو (یعنی Interactive کامل )محیطاش تخریب پذیر بود بیای اینجا و بگی من به قدرت 360 ایمان آوردم؟

آقا قبول ولی شما قول میدی اگه GOW 2مثل همون تک دمو (یعنی Interactive کامل )محیطاش تخریب پذیر بود بیای اینجا و بگی من به قدرت 360 ایمان آوردم؟

آقا شما چرا جریان رو نمی‌گیری؟ ، بالاخره باید یکجوری خرید کارت گرافیک 8800 یا خرید PS3 با بازیهای 100 تومنی رو توجیه کنن دیگه!

حتی اگر محیط‌هاش تخریب پذیر باشه میان میگن که بک‌گراند Pre-Render شدس(که هیچ جا هم ننوشته اینو درباره Geow 2) ، یا اینکه اگر ببینن کاراکتر‌های بازی زیاده میگن که Real Time نیستن ٰ اگر Real Time باشن میگن که تاثیری توی بازی ندارن ، اگر تاثیر داشته باشن میگن که مثلا چرا به جای 300 تا 159.99 بود و ...

بالاخره یک بهانه برای گول زدن و توجیه کردن خودشون و دیگران باید بیارن دیگه.

البته من حق میدم چون باور اینکه یک کنسول 199 دلاری که کپی خور هم شده و بازیاش رو میشه با 4-5 تومن تهیه کرد ، بتونه که یه همچین بازی با این گرافیک رو Run کنه ، واقعا سخته! چون ما حتما باید 100 تومن پایه هر بازی بدیم و یا اینکه 1 ملیون پایه سیستم بدیم تا فکر کنیم که عجب چیز خوبیه و عجب گرافیکی داره!

و السلام

آخرین ویرایش:
kek@this post

آقا شما چرا جریان رو نمی‌گیری؟ ، بالاخره باید یکجوری خرید کارت گرافیک 8800 یا خرید PS3 با بازیهای 100 تومنی رو توجیه کنن دیگه!

حتی اگر محیط‌هاش تخریب پذیر باشه میان میگن که بک‌گراند Pre-Render شدس(که هیچ جا هم ننوشته اینو درباره Geow 2) ، یا اینکه اگر ببینن کاراکتر‌های بازی زیاده میگن که Real Time نیستن ٰ اگر Real Time باشن میگن که تاثیری توی بازی ندارن ، اگر تاثیر داشته باشن میگن که مثلا چرا به جای 300 تا 159.99 بود و ...

بالاخره یک بهانه برای گول زدن و توجیه کردن خودشون و دیگران باید بیارن دیگه.

البته من حق میدم چون باور اینکه یک کنسول 199 دلاری که کپی خور هم شده و بازیاش رو میشه با 4-5 تومن تهیه کرد ، بتونه که یه همچین بازی با این گرافیک رو Run کنه ، واقعا سخته! چون ما حتما باید 100 تومن پایه هر بازی بدیم و یا اینکه 1 ملیون پایه سیستم بدیم تا فکر کنیم که عجب چیز خوبیه و عجب گرافیکی داره!

و السلام

o+rly__ruserious.JPG

Gears of Crap

البته من حق میدم چون باور اینکه یک کنسول 199 دلاری که کپی خور هم شده و بازیاش رو میشه با 4-5 تومن تهیه کرد ، بتونه که یه همچین بازی با این گرافیک رو Run کنه ، واقعا سخته!
اتفاقا برعکس, شما داری توجیه میکنی که همچین گرافیکی روی "کنسول 199 دلاری" هم قابل اجراست "از پست های شما و جناب مایکل جکسون! معلومه" :lol:
چون من تقریبا تمام صفحه های این تاپیک رو خوندم و مطلبی شبیه خرید PS3 با بازیهای 100 تومنی رو توجیه کردن یا همچین چیزایی ندیدم!! یا اگه منظورت اینه:
حداقل اگه خودتونم سیستم قوی ندارین برین خونه‌ی دوستی فامیلی چیزی یه خورده Crysis و STALKER بازی کنین تا با دیدن عکسای گاو2 فکر نکنین خبریه
خوب ایشون حقیقت رو گفته! فکر نکنم درک این موضوع اینقدر مشکل باشه! (مقایسه کنسولی با قدرت محدود و سیستم چند میلیونی)
چون ما حتما باید 100 تومن پایه هر بازی بدیم و یا اینکه 1 ملیون پایه سیستمبدیم تا فکر کنیم که عجب چیز خوبیه و عجب گرافیکی داره!
:eek: یعنی میخوای بگی با "کنسول 199 دلاری" هم میشه گرافیک در حد و اندازه ی مثلا کرایسیس اجرا کرد!!
اون 8800 هم متعلق به تمدن سمورپاها (ميمون نماها) بود! حداقل ATI Radeon HD 4800 Series رو میگفتی:bash:

نيما من هيچ وقت نخواستم به كسي بي ادبي يا كم لطفي كرده باشم . كسي كه با من هرجوري حرف بزنه منم اونطوري جوابش را ميدم .

همین IGN که تا دیروز فن PS بود !! چی شد یهو واسه تو شد منبع ؟! دلم میسوزه واست ، مثل این بچه ها که هر کی بهشون قاقا لی لی میده باهاش دوست میشن !

اتفاقا ميدوني چرا ign را مثال زدم . چون همينign كه طرف ps3 هست ببين چي شده كه اومده gears of war2 را انتخاب كرده !

بالاخره نظر شخصی یا حقیقت ؟!
نظر شخصي دوحالت داره ممكنه بعضي ها حقيقت بدونن و يه تعداد هم فقط يه نظر شخصي!ok

اصولا كساني هم كه نظر ميدن و هيچ دليل منطقي براي گفته هاشون ندارن و مثل يه نوار كاست هي به عقب برگرده و حرفه خودش را تكرار كنه بهتره كه نظر نده !

حتی اگه غلط هم باشه ، نظر کسی که بازی میکنه خیلی درست تر از نظر کسیه که 2 ساله فقط داره با عکس بازیهای مختلف بازی میکنه !!!
اهان ! اين حرفت از جالب ترين حرفهات بود . شما حتما منظورت من بودم كه 2 ساله فقط دارم از روي عكس نظر ميدم . مثلا كنسول هم ندارم ؟:laughing:

--------------------------------------------------------------
Behzad

یعنی اتفاقات اسکریپت نویسی شده. یا همون اتفاقات از پیش تعیین شده. افتاد؟

شما هنوز براي من يك سايت معتبر حتي برات بگم غير معتبر هم نتونستي پيدا كني كه همين جملات را براي gears of war گفته باشه . بعد اومدي از Alone in the Dark مثال ميزني ؟! جالبه والا ما دردمون را به كي بگيم اخه !

اين يه حقيقته . اگه پاي مقايسه هستي بيا مقايسه كنيم .
اگر واقعا دلايلت اونقدر محكمه بخواي ثابت كني killzone2 بهترين گرافيك را داره بيا اعلام كن . ولي حرف همون در حد حرف نباشه !
مطمئنا اگه من هم نه برات كسايي را نشون ميدم كه با قويترين دلايل برات اثبات كنن همون تكنيكهايي كه از killzone2 صحبت ميشه بيشتر تكنيكهاي فريب كاري هست ! ولي شما اين فريب ها را فقط در gears ديدي !

جدی می‌گی؟؟
من گفتم تخریب محیط توی "گاو1" از پیش تعیین شده بود که شما ظاهرا نتونستی مفهوم اون جمله رو درک کنی. از پیش تعیین شده یعنی اتفاقی که در هر صورت میفته. مثل همون ستونی که مثال زدم که در هر صورت موقع عبور از اون قسمت اون ستون خراب میشه بدون اینکه گیمر روش تاثیری بذاره. به قول شما همون نمایشنامه‌ای که از توی دیکشنری پیدا کردی!!!
خوب من ميتونم ازت يه سوال كنم ؟
چرا دوست داري فقط تخريب هاييي كه در خط داستانيه بازي اتفاق مي افته مثال بزني ؟
كلا خيلي از بازي ها به خاطر جذاب كردن محور بازيشون از همچين اتفاقات فزيكي استفاده ميكنند و اين يه اشكال نيست .
ولي يه چيزي را نميدوني اين اتفاقات فيزيكي يا همون تخريب در حين بازي كردن اتفاق مي افته يعني دقيقا داخل گيم پلي بازي .
ولي خيلي از بازي ها اكثرا همين اتفاقات را خارج از گيم پلي مثل دموهاي داخل بازي برات نشون ميدن .
دوما من كاري با اين تخريب ها ندارم . در اپديتي كه موتور ue3 شاهد بوده اگه توجه كرده باشي پيشرفت هاي فزريكي را نشون داد .
كه همينها را در گيم پلي بازي gears of war2 شاهد بوديم مثل شليك به در و ديوار و ريزش اونها ميتوني بري حداقل ويدئو هاي مولتيش را نگاه كني . يا فيزيكي كه بدن موجودات دارن مثل حركت گوشتي اونها كه دقيقا در شليك طرف موجوادت را شاهد هستي .
حتي اينجور كه گفتن شما ميتوني سوار بورماك بشي و دوبر خودت را ويران كني .

تنها مشكلت اينجاست كه داري بازي را با بازي هاي open world مقايسه ميكني .

كلا بازي هاي خطي را نبايد با openworld مقايسه كرد ايا خارج از اينه ؟
سوما فيزيك چه ربطي به گرافيك داره ؟

خوب چرا پس داري از الان نظر ميدي بزار بازي بياد بعد اينهمه مطمئن باش .
گفتم که برین از همونی که یادتون داد 360 چیه بپرسین بهتون میگه کجاهاش pre-render شدس کجاهاش نیست
اين شخص را معرفي كن چون من نميشناسم و دارم يواش يواش نگران ميشم كه اين شخصه كيه ! ولي اگه ميخواي بازم ميگم يه منبع معتبر بده تا حرفات را تائيد كنه .

stop !

اگه ميگي سخت افزار 360 نميتونه چنين فيزيكي را عملي كنه . پس چطور الان farcry2 با چنين فزيكي كه همه شاهدش هستند كه همه ي فيزيك و اتفاقات هم realtime هستند , در كنار يك گرافيك عالي براي 360 ميخواد بياد ؟!
حنما منتظر جواب هستم :

:smile:
بهرحال فن‌بوی‌های عزیز میتونن فکر کنن که گاو2 بهترین گرافیک کنسولی رو داره و Draw Distanceش هم فوق‌العادس lol

ما همين فكر را داريم و مطمئن هم هستيم چون جدا به نابه گفته معتبر ترين سايت ها و مجلات جهان ميگن كه گرافيك بازي فوق العادست نه غير اين .

وقتي نشه داخل ساختمان يا چيزي شد ميشه بهش گفت تصوير سه بعدي چيزي كه تو اكثر بازي ها هست .
مثلا خود killzone2 هم اينطوره ساختمان ها كنارش و نميتوني تو بيشترشون وارد بشي پس اونها هم پس هيچ تاثيري نداره .
اريا فوتبال بازي كردي روي pc . وقتي ميري قسمت اپشن تو تنظيمات گرافيكي مثلا ميتوني تماشاچي ها را حذف كني يا فعال كني و يا بهشون ترحك بدي .
تمام اين تحرك ها هم از قبل پيشبيني شدست كه گل بزني پاشن تشويق كنن و ..........
ولي ميبيني كه وقتي داري فعالش ميكني به قشنگي روي سخت افزار فشار مياره .
ای خدا ! فرخ من دارم میگم یه چیزی مثل اون دود یا کوههای COD4 رو نمیشه روشون تآثیر گذاشت و هرکاری بکنی اونا هم کار خودشون رو میکنن. ولی در و دیوار ساختمونی که توی KZ2 نمیتونی توش بری , با تیر زدن سوراخ میشه یا تماشاگر فوتبال به قول خودت با گل زدن تو یا با حمله تو به سمت دروازه حریف سر و صداشون بیشتر میشه یعنی نسبت به عمل تو دارن عکس العمل نشون میدن ولی اون دود و کوه و ... هیچ عکس العملی ندارن.
گفتم كه اونوقت بايد همه بازي ها را مثال زد نه gears را .
منم که از اول توی پرانتز نوشتم توی خیلی از بازیها این موضوع هست. ولی شما GeOW 2 و مخصوصآ اون دود رو انقدر بالا میبرین که ...

فقط تنها نكته ي منفيش خرج بسيار زيادي بوده كه رو دست سوني گذاشته در صورتي كه GOW2 شايد يك سوم اون براش خرج شده ولي با اون خرج كم تونسته همچين گرافيكي داشته باشه.
البته خرجی که سونی روی این بازی کرده رو مایکروسافت چندین برابرش رو توی تبلیغات یه سری از بازیهاش انجام داده.

اصلا اون تریلری رو که در E3 نشون دادن دیدی؟! ، توی تریلر اول اون 300 نفر یکم مشکوک میزدن و دقیقا مشخص نبود که به صورت Real Time هستن یا نه. ولی توی تریلر E3 اونجایی که مارکوس از بالا با اون شیش لول:biggrin1: به اون لوکاست هایی که همراه Brumak هستن تیراندازی میکنه یا بینشون نارنجک میندازه ، قشنگ معلومه که به صورت Real Time هستن و موثر.
دیدم بابا ! همون شب کنفرانس مایکروسافت داشتم زنده میدیدم ! فاصله دوربین تا اونا که انقدر زیاد هست کلآ چیزی بهشون نمیرسه ! فقط یه تیکه یه نارنجک میندازه بینشون که میترکن چند تاشون ! خب این چه ربطی به هوش مصنوعی داره ؟! من نگفتم اینا Real Time نیستن که ! گفتم هوش مصنوعیشون در حد ... هست و غیر از این هم نمیتونه باشه چون یه بار دیگه هم گفتم. وقتی 300 نفر ( نه اصلآ بگیر 50 نفر ) هوش مصنوعی درست داشته باشن و مارکوس رو بشناسن و بخوان 50 تایی به سمتش تیراندازی بکنن , بازیکن باید دسته رو بندازه کنار و بره گریه بکنه !

ما همين فكر را داريم و مطمئن هم هستيم چون جدا به نابه گفته معتبر ترين سايت ها و مجلات جهان ميگن كه گرافيك بازي فوق العادست نه غير اين
شاید بگن فوق العادست ولی به جز یکی دو مورد معلوم الحال ( Fallout 3 جزو 3 بازی برتر گرافیک !! ) دیگه کسی نگفته بهترین گرافیک رو GeOW 2 توی کنسولها داره.

شما هنوز براي من يك سايت معتبر حتي برات بگم غير معتبر هم نتونستي پيدا كني كه همين جملات را براي gears of war گفته باشه . بعد اومدي از Alone in the Dark مثال ميزني ؟! جالبه والا ما دردمون را به كي بگيم اخه !

یعنی اگه من تاحالا یک سر سوزن احتمال میدادم که تو معنی پستایی که میخونی رو میفهمی، الان دیگه مطمعن شدم که اشتباه میکردم!
این پست نه در جواب تو بود نه ربطی به گاو و گاو2 داشت. جواب اون آقایی بود که داشتن اتفاقات اسکریپت نویسی شده رو با مثالهایی از Java و Action Script توضیح میدادن lol

بقیه‌ی پستتم ولش کن حوصله ندارم دوباره بیای خط به خط نقل قول کنی و همون جوابای قبلی رو تکرار کنی. فقط اینو بدون که تخریب محیط از پیش تعیین شده فقط برای این تو بازی گذاشته میشه که شما و دوستات ببینین و بگین به به چقدر قشنگ بود و هیچ ربطی به قدرت انجین نداره و فشار چندانی هم روی سخت افزار وارد نمی‌کنه. هر موقع 1 ساختمون رو از 2-3 جهت منفجر کردی و هر سری یه جوری خراب شد یعنی بازی محیط تخریب پذیر داره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or