تصاویر بيشتر
من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
قسمتی از نقد Alone in the Dark در سایت IGN:اگر که واقعا نمیدونی اسکریپت چیه خب مجبور نیستی یه چیزی بگی که تو جواب دادنش بمونی.

این فقط 1 نمونه از دهها جملهایه که توی اینترنت در این مورد وجود داره. شما که ظاهرا تخصص داری توی سرچ گوگل پیدا کردنشون نباید برات مشکل باشهیعنی این دیگه تهش بود
در انتها عمرا گرافیک Killzone 2 یا هر بازی دیگر کنسولی به Geow 2 نمیرسه

این فقط 1 نمونه از دهها جملهایه که توی اینترنت در این مورد وجود داره. شما که ظاهرا تخصص داری توی سرچ گوگل پیدا کردنشون نباید برات مشکل باشه
نمونهی این جملهی شما در دبستانها زیاد شنیده میشه lol
واقعا MS باید به فنبوی هایی مثل شماها که هرچی بذاره جلوشون میگن به به چقدر قشنگه افتخار کنه
:laughing: ایول!!!قسمتی از نقد Alone in the Dark در سایت IGN:
There are three main driving challenges in Alone in the Dark, spaced at the beginning, middle and end of the game. All are cheap trial-and-error affairs full of scripted events which force you to reload the challenge over and over and over again
جدی میگی؟؟حالا منظورش رو بهت توضیح میدم یعنی اینکه اون انفجارها یا تخریبها یا هر پیشامد دیگه ای که تو بازی اتقاق میوفته به صورت Interactive یا دوسویه نیست یعنی اینطور نیست که مثلا شما بری به جایی شلیک کنی تا اونجا خراب بشه و مثل یه نمایشنامه میمونه شما وقتی به جای خاصی میرسی حتما اون Event یا پیشامد باید اتفاق بیوفته.
گفتم که برین از همونی که یادتون داد 360 چیه بپرسین بهتون میگه کجاهاش pre-render شدس کجاهاش نیستبیا با دلیل و مدرک یک حرفی رو بزن
و شمام حرف دهنت رو بفهمبه حرف های مفت رو نیار !
اولا که شما برو پستهای خودت رو بخون ببین تو چیزی از GOW 1 گفتی؟جدی میگی؟؟
بعد چیزی که من گفتم چه فرقی با این داشت؟؟
من گفتم تخریب محیط توی "گاو1" از پیش تعیین شده بود که شما ظاهرا نتونستی مفهوم اون جمله رو درک کنی. از پیش تعیین شده یعنی اتفاقی که در هر صورت میفته. مثل همون ستونی که مثال زدم که در هر صورت موقع عبور از اون قسمت اون ستون خراب میشه. به قول شما همون نمایشنامهای!!!
در مورد "گاو2" هم تا وقتی بازی منتشر نشده نمیشه گفت که اتفاقات از قبل تعیین شده هستن یا نه. ولی با توجه به اینکه توی "گاو1" از قبل تعیین شده بودن احتمالا اینکه توی 2 هم همینطوری باشن خیلی زیاده
خب پس شما برو اون Tech Demo مربوط به Unreal Engine 3.5 رو نگاه کن ببین محیط کاملا تخریب پذیر هست.احتمالا اینکه توی 2 هم همینطوری باشن خیلی زیاده
اولا که شما برو همون نوشته های اینور اونورو بدون اینکه معنیشونو درک کنی Copy/paste کن.به قول شما همون نمایشنامهای که از توی دیکشنری پیدا کردی!!!
خب پس شما برو اون Tech Demo مربوط به Unreal Engine 3.5 رو نگاه کن ببین محیط کاملا تخریب پذیر هست.
آقا قبول ولی شما قول میدی اگه GOW 2مثل همون تک دمو (یعنی Interactive کامل )محیطاش تخریب پذیر بود بیای اینجا و بگی من به قدرت 360 ایمان آوردم؟قرار نیست هر قابلیتی که توی انجین هست توی بازی هم عینا وجود داشته باشه. چیزی که توی بازی نهایی اعمال میشه بستگی به قدرت سختفزاری داره. و هر عقل سلیمی میتونه تشخیص بده که گرافیک کاملا Real Time در این سطح + فیزیک و تخریبپذیری Real Time از توان سختافزاری 360 خارجه. پس سازنده مجبوره از یه سری حقه استفاده کنه که میشه همون بکگراندها و تخریب محیط اسکریپت نویسی شده
آقا قبول ولی شما قول میدی اگه GOW 2مثل همون تک دمو (یعنی Interactive کامل )محیطاش تخریب پذیر بود بیای اینجا و بگی من به قدرت 360 ایمان آوردم؟
آقا شما چرا جریان رو نمیگیری؟ ، بالاخره باید یکجوری خرید کارت گرافیک 8800 یا خرید PS3 با بازیهای 100 تومنی رو توجیه کنن دیگه!
و السلام
آقا شما چرا جریان رو نمیگیری؟ ، بالاخره باید یکجوری خرید کارت گرافیک 8800 یا خرید PS3 با بازیهای 100 تومنی رو توجیه کنن دیگه!
حتی اگر محیطهاش تخریب پذیر باشه میان میگن که بکگراند Pre-Render شدس(که هیچ جا هم ننوشته اینو درباره Geow 2) ، یا اینکه اگر ببینن کاراکترهای بازی زیاده میگن که Real Time نیستن ٰ اگر Real Time باشن میگن که تاثیری توی بازی ندارن ، اگر تاثیر داشته باشن میگن که مثلا چرا به جای 300 تا 159.99 بود و ...
بالاخره یک بهانه برای گول زدن و توجیه کردن خودشون و دیگران باید بیارن دیگه.
البته من حق میدم چون باور اینکه یک کنسول 199 دلاری که کپی خور هم شده و بازیاش رو میشه با 4-5 تومن تهیه کرد ، بتونه که یه همچین بازی با این گرافیک رو Run کنه ، واقعا سخته! چون ما حتما باید 100 تومن پایه هر بازی بدیم و یا اینکه 1 ملیون پایه سیستم بدیم تا فکر کنیم که عجب چیز خوبیه و عجب گرافیکی داره!
و السلام
البته من حق میدم چون باور اینکه یک کنسول 199 دلاری که کپی خور هم شده و بازیاش رو میشه با 4-5 تومن تهیه کرد ، بتونه که یه همچین بازی با این گرافیک رو Run کنه ، واقعا سخته!

خوب ایشون حقیقت رو گفته! فکر نکنم درک این موضوع اینقدر مشکل باشه! (مقایسه کنسولی با قدرت محدود و سیستم چند میلیونی)حداقل اگه خودتونم سیستم قوی ندارین برین خونهی دوستی فامیلی چیزی یه خورده Crysis و STALKER بازی کنین تا با دیدن عکسای گاو2 فکر نکنین خبریه
چون ما حتما باید 100 تومن پایه هر بازی بدیم و یا اینکه 1 ملیون پایه سیستمبدیم تا فکر کنیم که عجب چیز خوبیه و عجب گرافیکی داره!
یعنی میخوای بگی با "کنسول 199 دلاری" هم میشه گرافیک در حد و اندازه ی مثلا کرایسیس اجرا کرد!!
همین IGN که تا دیروز فن PS بود !! چی شد یهو واسه تو شد منبع ؟! دلم میسوزه واست ، مثل این بچه ها که هر کی بهشون قاقا لی لی میده باهاش دوست میشن !
نظر شخصي دوحالت داره ممكنه بعضي ها حقيقت بدونن و يه تعداد هم فقط يه نظر شخصي!ok
بالاخره نظر شخصی یا حقیقت ؟!
اهان ! اين حرفت از جالب ترين حرفهات بود . شما حتما منظورت من بودم كه 2 ساله فقط دارم از روي عكس نظر ميدم . مثلا كنسول هم ندارم ؟:laughing:
حتی اگه غلط هم باشه ، نظر کسی که بازی میکنه خیلی درست تر از نظر کسیه که 2 ساله فقط داره با عکس بازیهای مختلف بازی میکنه !!!
قسمتی از نقد Alone in the Dark در سایت IGN:
There are three main driving challenges in Alone in the Dark, spaced at the beginning, middle and end of the game. All are cheap trial-and-error affairs full of scripted events which force you to reload the challenge over and over and over again
یعنی اتفاقات اسکریپت نویسی شده. یا همون اتفاقات از پیش تعیین شده. افتاد؟
نمونهی این جملهی شما در دبستانها زیاد شنیده میشه lol
واقعا MS باید به فنبوی هایی مثل شماها که هرچی بذاره جلوشون میگن به به چقدر قشنگه افتخار کنه
خوب من ميتونم ازت يه سوال كنم ؟جدی میگی؟؟
بعد چیزی که من گفتم چه فرقی با این داشت؟؟
من گفتم تخریب محیط توی "گاو1" از پیش تعیین شده بود که شما ظاهرا نتونستی مفهوم اون جمله رو درک کنی. از پیش تعیین شده یعنی اتفاقی که در هر صورت میفته. مثل همون ستونی که مثال زدم که در هر صورت موقع عبور از اون قسمت اون ستون خراب میشه بدون اینکه گیمر روش تاثیری بذاره. به قول شما همون نمایشنامهای که از توی دیکشنری پیدا کردی!!!
خوب چرا پس داري از الان نظر ميدي بزار بازي بياد بعد اينهمه مطمئن باش .در مورد "گاو2" هم تا وقتی بازی منتشر نشده نمیشه گفت که اتفاقات از قبل تعیین شده هستن یا نه. ولی با توجه به اینکه توی "گاو1" از قبل تعیین شده بودن احتمالا اینکه توی 2 هم همینطوری باشن خیلی زیاده
اين شخص را معرفي كن چون من نميشناسم و دارم يواش يواش نگران ميشم كه اين شخصه كيه ! ولي اگه ميخواي بازم ميگم يه منبع معتبر بده تا حرفات را تائيد كنه .گفتم که برین از همونی که یادتون داد 360 چیه بپرسین بهتون میگه کجاهاش pre-render شدس کجاهاش نیست
stop !قرار نیست هر قابلیتی که توی انجین هست توی بازی هم عینا وجود داشته باشه. چیزی که توی بازی نهایی اعمال میشه بستگی به قدرت سختفزاری داره. و هر عقل سلیمی میتونه تشخیص بده که گرافیک کاملا Real Time در این سطح + فیزیک و تخریبپذیری Real Time از توان سختافزاری 360 خارجه. پس سازنده مجبوره از یه سری حقه استفاده کنه که میشه همون بکگراندها و تخریب محیط اسکریپت نویسی شده
بهرحال فنبویهای عزیز میتونن فکر کنن که گاو2 بهترین گرافیک کنسولی رو داره و Draw Distanceش هم فوقالعادس lol
وقتي نشه داخل ساختمان يا چيزي شد ميشه بهش گفت تصوير سه بعدي چيزي كه تو اكثر بازي ها هست .
مثلا خود killzone2 هم اينطوره ساختمان ها كنارش و نميتوني تو بيشترشون وارد بشي پس اونها هم پس هيچ تاثيري نداره .
ای خدا ! فرخ من دارم میگم یه چیزی مثل اون دود یا کوههای COD4 رو نمیشه روشون تآثیر گذاشت و هرکاری بکنی اونا هم کار خودشون رو میکنن. ولی در و دیوار ساختمونی که توی KZ2 نمیتونی توش بری , با تیر زدن سوراخ میشه یا تماشاگر فوتبال به قول خودت با گل زدن تو یا با حمله تو به سمت دروازه حریف سر و صداشون بیشتر میشه یعنی نسبت به عمل تو دارن عکس العمل نشون میدن ولی اون دود و کوه و ... هیچ عکس العملی ندارن.اريا فوتبال بازي كردي روي pc . وقتي ميري قسمت اپشن تو تنظيمات گرافيكي مثلا ميتوني تماشاچي ها را حذف كني يا فعال كني و يا بهشون ترحك بدي .
تمام اين تحرك ها هم از قبل پيشبيني شدست كه گل بزني پاشن تشويق كنن و ..........
ولي ميبيني كه وقتي داري فعالش ميكني به قشنگي روي سخت افزار فشار مياره .
منم که از اول توی پرانتز نوشتم توی خیلی از بازیها این موضوع هست. ولی شما GeOW 2 و مخصوصآ اون دود رو انقدر بالا میبرین که ...گفتم كه اونوقت بايد همه بازي ها را مثال زد نه gears را .
البته خرجی که سونی روی این بازی کرده رو مایکروسافت چندین برابرش رو توی تبلیغات یه سری از بازیهاش انجام داده.فقط تنها نكته ي منفيش خرج بسيار زيادي بوده كه رو دست سوني گذاشته در صورتي كه GOW2 شايد يك سوم اون براش خرج شده ولي با اون خرج كم تونسته همچين گرافيكي داشته باشه.
دیدم بابا ! همون شب کنفرانس مایکروسافت داشتم زنده میدیدم ! فاصله دوربین تا اونا که انقدر زیاد هست کلآ چیزی بهشون نمیرسه ! فقط یه تیکه یه نارنجک میندازه بینشون که میترکن چند تاشون ! خب این چه ربطی به هوش مصنوعی داره ؟! من نگفتم اینا Real Time نیستن که ! گفتم هوش مصنوعیشون در حد ... هست و غیر از این هم نمیتونه باشه چون یه بار دیگه هم گفتم. وقتی 300 نفر ( نه اصلآ بگیر 50 نفر ) هوش مصنوعی درست داشته باشن و مارکوس رو بشناسن و بخوان 50 تایی به سمتش تیراندازی بکنن , بازیکن باید دسته رو بندازه کنار و بره گریه بکنه !اصلا اون تریلری رو که در E3 نشون دادن دیدی؟! ، توی تریلر اول اون 300 نفر یکم مشکوک میزدن و دقیقا مشخص نبود که به صورت Real Time هستن یا نه. ولی توی تریلر E3 اونجایی که مارکوس از بالا با اون شیش لول:biggrin1: به اون لوکاست هایی که همراه Brumak هستن تیراندازی میکنه یا بینشون نارنجک میندازه ، قشنگ معلومه که به صورت Real Time هستن و موثر.
شاید بگن فوق العادست ولی به جز یکی دو مورد معلوم الحال ( Fallout 3 جزو 3 بازی برتر گرافیک !! ) دیگه کسی نگفته بهترین گرافیک رو GeOW 2 توی کنسولها داره.ما همين فكر را داريم و مطمئن هم هستيم چون جدا به نابه گفته معتبر ترين سايت ها و مجلات جهان ميگن كه گرافيك بازي فوق العادست نه غير اين
شما هنوز براي من يك سايت معتبر حتي برات بگم غير معتبر هم نتونستي پيدا كني كه همين جملات را براي gears of war گفته باشه . بعد اومدي از Alone in the Dark مثال ميزني ؟! جالبه والا ما دردمون را به كي بگيم اخه !