تصاویر بيشتر
من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
خب وقتی بهت میگم سفسته کاری واسه همینه چون من توی اون پستم اول ازت سوال کردم منظورت از این که بازی اسکریپت نویسی شدس چیه؟این پست نه در جواب تو بود نه ربطی به گاو و گاو2 داشت. جواب اون آقایی بود که داشتن اتفاقات اسکریپت نویسی شده رو با مثالهایی از Java و Action Script توضیح میدادن
بازیای که بکگراند محیطهاش همه پریرندر شدن و تخریب محیطش هم تماما اسکریپت نویسی شدس نمیتونه بهترین گرافیک تکنیکی بین بازیهای کنسول رو داشته باشه.
مثل روز روشنه که از بین بازیهای کنسولی Killzone2 در حال حاضر بهترین گرافیک رو داره. نمیدونم چرا انقدر دارین خودتون رو خسته میکنین
من نمیدونم چطوریه که شما راجب دوتا بازی منتشر نشده اینقدر با قطعیت نظر میدی ولی وفتی دیگران هم میان نظر میدن از نظر شما فن بوی میشن.پس این نشون میده که مشکل از طرف شماست حالا شما یا با مایکروسافت مشکل داری یا احتمالا طلبی چیزی ازشون داری که بهت ندادن نمیدونم.در مورد "گاو2" هم تا وقتی بازی منتشر نشده نمیشه گفت که اتفاقات از قبل تعیین شده هستن یا نه. ولی با توجه به اینکه توی "گاو1" از قبل تعیین شده بودن احتمالا اینکه توی 2 هم همینطوری باشن خیلی زیاده
بعدشم اینقدر راجب قدرت یه کنسول حرف نزن فکر کنم یادت رفته که GOW1 از یکی از سه هسته 360 برای Run شدن استفاده میکرد.There's plenty of cover in the hospital corridors; stretchers, overturned beds, wooden desks - all of it destructible and breaking apart and locust fire, just as boasted in Epic's Unreal Engine 3.5 hoo-ha.
ای خدا ! فرخ من دارم میگم یه چیزی مثل اون دود یا کوههای COD4 رو نمیشه روشون تآثیر گذاشت و هرکاری بکنی اونا هم کار خودشون رو میکنن. ولی در و دیوار ساختمونی که توی KZ2 نمیتونی توش بری , با تیر زدن سوراخ میشه یا تماشاگر فوتبال به قول خودت با گل زدن تو یا با حمله تو به سمت دروازه حریف سر و صداشون بیشتر میشه یعنی نسبت به عمل تو دارن عکس العمل نشون میدن ولی اون دود و کوه و ... هیچ عکس العملی ندارن.
منم که از اول توی پرانتز نوشتم توی خیلی از بازیها این موضوع هست. ولی شما GeOW 2 و مخصوصآ اون دود رو انقدر بالا میبرین که ...
بالاخره یه ربطی به بک گراند داشت و من از اول پستم ازت خواستم تا یه سایت معتبر برام پیدا کنی که همین حرف را هم برای gears of war بگه . مهدی هم بحثش سر همین بک گراند بود که بحث Alone in the Dark اومد وسط .یعنی اگه من تاحالا یک سر سوزن احتمال میدادم که تو معنی پستایی که میخونی رو میفهمی، الان دیگه مطمعن شدم که اشتباه میکردم!
این پست نه در جواب تو بود نه ربطی به گاو و گاو2 داشت. جواب اون آقایی بود که داشتن اتفاقات اسکریپت نویسی شده رو با مثالهایی از Java و Action Script توضیح میدادن lol
فقط اینو بدون که تخریب محیط از پیش تعیین شده فقط برای این تو بازی گذاشته میشه که شما و دوستات ببینین و بگین به به چقدر قشنگ بود و هیچ ربطی به قدرت انجین نداره و فشار چندانی هم روی سخت افزار وارد نمیکنه. هر موقع 1 ساختمون رو از 2-3 جهت منفجر کردی و هر سری یه جوری خراب شد یعنی بازی محیط تخریب پذیر داره
آقا شما چرا جریان رو نمیگیری؟ ، بالاخره باید یکجوری خرید کارت گرافیک 8800 یا خرید PS3 با بازیهای 100 تومنی رو توجیه کنن دیگه!
حتی اگر محیطهاش تخریب پذیر باشه میان میگن که بکگراند Pre-Render شدس(که هیچ جا هم ننوشته اینو درباره Geow 2) ، یا اینکه اگر ببینن کاراکترهای بازی زیاده میگن که Real Time نیستن ٰ اگر Real Time باشن میگن که تاثیری توی بازی ندارن ، اگر تاثیر داشته باشن میگن که مثلا چرا به جای 300 تا 159.99 بود و ...
بالاخره یک بهانه برای گول زدن و توجیه کردن خودشون و دیگران باید بیارن دیگه.
البته من حق میدم چون باور اینکه یک کنسول 199 دلاری که کپی خور هم شده و بازیاش رو میشه با 4-5 تومن تهیه کرد ، بتونه که یه همچین بازی با این گرافیک رو Run کنه ، واقعا سخته! چون ما حتما باید 100 تومن پایه هر بازی بدیم و یا اینکه 1 ملیون پایه سیستم بدیم تا فکر کنیم که عجب چیز خوبیه و عجب گرافیکی داره!
و السلام
نيما من هيچ وقت نخواستم به كسي بي ادبي يا كم لطفي كرده باشم . كسي كه با من هرجوري حرف بزنه منم اونطوري جوابش را ميدم .
اتفاقا ميدوني چرا ign را مثال زدم . چون همينign كه طرف ps3 هست ببين چي شده كه اومده gears of war2 را انتخاب كرده !
نظر شخصي دوحالت داره ممكنه بعضي ها حقيقت بدونن و يه تعداد هم فقط يه نظر شخصي!ok
اصولا كساني هم كه نظر ميدن و هيچ دليل منطقي براي گفته هاشون ندارن و مثل يه نوار كاست هي به عقب برگرده و حرفه خودش را تكرار كنه بهتره كه نظر نده !
اهان ! اين حرفت از جالب ترين حرفهات بود . شما حتما منظورت من بودم كه 2 ساله فقط دارم از روي عكس نظر ميدم . مثلا كنسول هم ندارم ؟:laughing:
خوبه خودتم تا قبل از اون پست من نمیدونستی اصلا منظور اینا از اسکریپت چی بود آخر سرم رفتی یه متن از تو IGN واسه ما Copy/paste کردی دقیقا مثل این که یه بچه بخواد یه چیزی رو بگه ندونه اسمش چیه آخر سر مجبور بشه دست باباشو بگیره ببره بهش نشون بده بگه من از اینا میخوام.من دیگه صحبتی با شما ندارم
الان دیگه هر جاندار 2پایی معنی اتفاقات اسکریپت نویسی شده توی 1 بازی رو میدونه
شما اگه نگرفتی جریان چیه مشکل از خودته
کاری نداره که من متن مصاحبه رو واست اینجا Copy/Paste میکنم ولی قبلش یه توضیح میدم این که GOW1 برای اجرا به قدرت یکی از سه هسته 360 احتیاج داشته به این معنی نیست که بازی نهایی فقط با یه هسته اجرا میشده و بقیه هسته ها بیکار بودن هر سه تا هسته تو اجرای بازی دخیل بودن ولی از 30 تا 40% قدرت واقعیشون استفاده میشده البته توی این مصاحبه که من الان یه تیکشو اینجا میزارم چون کار ساخت بازی تکمیل نشده بوده احتمالا بازی رو برای تست فقط روی یکی از سه هسته 360 اجرا میکردن که به خوبی هم جواب داده بوده.فقط اون جریان استفادهی گاو1 از یکی از 3 هستهی 360 رو دیگه جایی نگو چون احتمالا جوابهای خیلی بدی بهت میدن
LOL شما تشریف ببر ماریو کارت بازی کن البته قبلش نصف دست و پاتم اره کن.بابا ایول به این فنبوی های مایکروسافت، قبلا دیگه تا این اندازه جوک های قشنگ و خنده دار نمیگفتین.
بعدشم اینقدر راجب قدرت یه کنسول حرف نزن فکر کنم یادت رفته که GOW1 از یکی از سه هسته 360 برای Run شدن استفاده میکرد.
lolنوشته شده توسط Good Boy:در انتها عمرا گرافیک Killzone 2 یا هر بازی دیگر کنسولی به Geow 2 نمیرسه و سعی نکنید که با این حرف ها اون پیشرفت گرافیکی رو که در عکس ها و تریلر های بازی دیدید و تعجب کردید رو ، به اینصورت انکار کنید!
خوبه خودتم تا قبل از اون پست من نمیدونستی اصلا منظور اینا از اسکریپت چی بود آخر سرم رفتی یه متن از تو IGN واسه ما Copy/paste کردی دقیقا مثل این که یه بچه بخواد یه چیزی رو بگه ندونه اسمش چیه آخر سر مجبور بشه دست باباشو بگیره ببره بهش نشون بده بگه من از اینا میخوام.

چون گفتي امثال تو جواب ميدم .اتفاقا منم به تو و امثال تو بیشتر حق میدم که بخوان خودشون رو با همین 199 دلار و هر بازی 5 تومن ارضا کنن و به خودشون بچپونن که ما بهترین رو داریم .
وگرنه اکثر کسایی که PS3 دارن و 100 تومن پول بازی میدن در کنارش 360 هم دارن و اگر هم نداشته باشن با پول 2 - 3 تا بازی PS3 خیلی راحت میتونن 360 بخرن . یا کسی که مثللا 1 - 1.5 میاد پول PC میده داشتن 360 خیلی براش راحته ، پس اینا اصلا احساس نیازی ندارن که بخوان خودشون رو توجیه کنن !
پس میبینی که توی محاسباتت اشتباه کردی و قضیه کاملا برعکسه !
آره دیگه ، ببین چی بوده که IGN ( فن PS3 ) اومده GeOW 2 رو گذاشته اول بعدشم از هیجان زیاد Killzone 2 رو برده چهارم !! عجب فن خوبیه این IGN :smile:
فقط يه چيز ميگم اون يه تعداد ادم كسايي مثل خودتن . كلا وقتي وارد بحث بشن هيچ منطق و دليلي براي گفته هاشون ندارن . فقط بلدن حرف بزنن .:laughing: پس پیامبر هم شدی ! یعنی نظرشخصی تو همون حقیقت الهی ه و نظر بقیه فقط یه نظرشخصی و بی ارزش ! معجزه هم که ازت زیاد دیدیم خداییش
دلیل های منطقی تو ، منو کشته ، همه میدونن که از لحاظ نوشته های بی سروته شهرت زیادی داری ، واسه همینه که هیچ کی نمیخواد باهات بحث کنه
بقول خودت از اول تا آخر یه سری جفنگیات مثل یه نوار تکرار میشه و هیچی هم نمیشه ازش فهمید !
در مورد جمله آخرت هم کاملا درست حدس زدی ، البته کنسول داری ، ولی کنسولت فقط میتونه یه سری عکس و Trailer رو برات پخش کنه و تو هم با همونا کلی حال میکنی .
اینم یه روش نوینِ برای خودش ، به عشق و حالت ادامه بده ...
ببینم یعنی تو فکر میکنی حرفای خودت منطقین؟؟؟