تصاویر جدید از بازی Gears of War 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
gears_of_war_2_33.jpg
gears_of_war_2_32.jpg
gears_of_war_2_30.jpg
gears_of_war_2_27.jpg
gears_of_war_2_26.jpg
gears_of_war_2_24.jpg
gears_of_war_2_20.jpg
gears_of_war_2_17.jpg
gears_of_war_2_14.jpg
gears_of_war_2_9.jpg
gears_of_war_2_8.jpg
gears_of_war_2_6.jpg

تصاویر بيشتر

من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
:love: واقعا این بازی يک شاهکار هست :love:

يك تاپيك ميزديد مقايسه سري G.O.W با بازي هاي 7 نسل گذشته :smile:

خداييش منم كه از Gears Of War شديدا خوشم مياد قبول دارم نسبت به KZ2 ضعف داره.

ولي چيزي كه معلوم اين كه G.O.W 2 رو دستش هيچ بازي اي نيمده (البته بين بازي هاي X360 ...)

الا بخدا به من هم زمان گیرز بچه های اینجا انقدر تعریف کردن یک کامپیوتر پیاده شدم و یه 40 تومن دادم حجم اینترنتی بیشتری بگیرم . بازی رو تو کامپیوتر اجرا کردم چیز خاصی ندیدم . اصلا معلوم نشد چی شد که بازی شروع شد :laughing:
تازه ميخواستي روي PS3 هم پورتش كني.

نظرات یک فن بوی N آتیشه 360 اگر این نباشه چی میتونه باشه؟! :)
شما با اون قویترین کنسول ساخت بشریتت! lol حال کن و فکر کن که Geow2 بهترین گرافیک رو داره !(واقعا مایکروسافت باید به داشتن فن بوی هایی مثل شماها افتخار کنه هر گندی که بهتون تحویل میده شماها به به و چه چه میکنید:))
اتفاقا این حرفت کاملا درسته که Geow 2 میخواد استانداردهای جدیدی به گرافیک بازی های کنسولی اضافه کنه (استانداردهایی همچون تصاویر Script نویسی شده و حقه های گرافیکی خنده دار ) :lol:
با اين كه شديدا موافقم G.O.W چيز جديدي رو توي صنعت گيم نمايش نميده.

اما شما بهتر نيست جاي اين كه بري پست چهار تا آدم ديگه رو بخوني بياي اينجا انتقال بدي كه بگي X360 بدترين يك كم از خودت مايه بزاري؟ توي تمامي پست هات يا داري به كسايي كه X360 دارن توهين ميكني يا داري ميگي X360 بده حالا شما فاميل مدير عامل سوني هستي يا توي ساخت PS3 نقش داشتي من نميدونم.

دوست عزیز اگر من به اسکریپت نویسی و از قبل طرح ریزی شدن تخریب پذیری‌ها در GeOW اشاره کردمقصدم کم کردن از ارزش‌های این بازی نبوده و نیست. من اصولا یه نووب نیستم ولی از طرفی میشه گفت روی هیچ بازیی تعصب ندارم. یعنی فن‌بوی هم نیستم به اون صورت.
GeOW یه عنوان بسیار خوش ساخت و لذت بخش با گرافیکی زیبا بود. این حقیقته و این هم حقیقته که گرافیک در نسخه دوم سعی داره حقیقتا اون چیزی باشه که GeOW1 باید می‌بود و در حال حاضر هم نمایش‌های نسخه دوم این بازی خیره کننده هستن.
اما اینکه به این دلیل و بخاطر علاقه ضخصی آرای بقیه دوستان رو زیر سوال ببریم کار درستی نیست. اگر در این سوی میدان GeOW و چند بازی دیگه خودنمایی میکنن در اون سوی میدان هم عناوینی نظیر K2 با گرافیک و خصوصا فیزیک مثال زدنی و FF XIII و عنوانی مثل HEAVY RAIN هم وجود دارن.
اینکه کدوم گرافیک بتر هست رو باید به سلیقه گیمرها بسپریم و نظر دیگران رو محترم بدونیم.
من تو کار تو موندم کیانوش!
وقتی ازت میخان تو یه تاپیک نظر بدی نیستی. از تو یه انتظار دیگه میره.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اینتراکتیو=تعاملی نه دوسویه.
برای مثال در زندگی واقعی، مردم خیابون، از یکی میتونید بپرسید ساعت چنده، اون بره اصلا جوابتون رو نده. اما در هر صورت اون شخص اینتراکتیو هست.
و در ضمن در بازی شما هیچ جایی نمیتونستید شخصا انفجار به وجود بیارید. حتی اون سوراخهایی هم که لوکاستها ازش میومدن بیرون، غیر تعاملی بود و یک سوراخ بود که در یک نقطه، هربار که میباختی از همونجا در میومد. البته یادمه رندمایز شده بود حداقل و به یک ترتیب باز نمیشدن. اما در هر صورت جاش یکسان بود.
حتی موقعیت دشمنها یکسان بود.
این بازی هم دوتا تریلرش رو دیدم، دقیقا Geow 1 بود با گرافیک پیشرفته تر. همین. هیچ پیشرفتی صورت نپذیرفته جز اضافه شدن چندتا سلاح، یک بمب از راه دور(که میتونید باهاش انفجار اینتراکتیو به وجود بیارید:laughing:!) و چندتا ماد جدید برای مالتی پلیر.

در ضمن من طرفدار هیچ بازی یا شرکتی نیستم و کاملا بیطرفم. از ته دل میگم، هیچ حسی نسبت به هیچ بازی ای نداشتم. Geow هم هیچ حسی در دلم ایجاد نمیکنه. فقط میخوام حرفهاتون ملت رو گمراه نکنه(کاری که توی سایت زیاد میشه). در ضمن "تکرار مکررات" میشه "تکرار تکرارشونده ها" یعنی یک کار منطقی.:biggrin1:

اول از همه ما داریم راجب تعامل تویه یه بازی کامپیوتری صحبت میکنیم ,مگه شما توی یه بازی کامپیوتری به جز عملی که در قبال کد های ماشین انجام میدی پیشامد دیگه ای هم رخ میده؟ پس شما یه سر قضیه هستی ماشین هم سر دیگه به همین دلیله که اساس ساخت محیطهای INTERACTIVE تو کامپیوتر یه عمل دوسویه به حساب میاد یعنی عملی از کاربر که عکس العملی از ماشین به همراه داره.حالا اینکه خود محیط های INTERACTIVE به دو دسته تقسیم میشن یکی ACTIVE INTERACTIVITY و یکی هم PASSIVE INTERACTIVITY یه بحث دیگس.

آخرین ویرایش:
تازه ميخواستي روي PS3 هم پورتش كني.

.

میثم جان من سلیقه شخصی خودمو گفتم دیدی که در ادامه نقل یکی دیگه زدم . مثلا منو بکشید از BIOSHOCK خوشم نمیاد اما همه خوشتون اومد . اون چیزی که میخواستم نبود برای من بازیش خیلی عادی بود .
دوما اون قضیه پورت شدن و جدی گرفتیا :laughing: یکی اومد درمورد COD 3 گفت روی کامپیوتر بیاد خوبه من گفتم منم بلدم پورت کنم یجور تیکه بود ;) منظورم این بود پورت کردنم شرطه چه ربطی به PS3 و گیرز داشت :laughing::laughing:
البته منظورم فقط پست قبل بود .

آخرین ویرایش:
شما اگه میتونی یه کم از ادب قرض بگیر (چون با این وضع صحبت کردن فکر نمیکنم ادب داشته باشی):biggrin1:

شما اگه میتونی یه کم از ادب قرض بگیر (چون با این وضع صحبت کردن فکر نمیکنم ادب داشته باشی):biggrin1:

سعید من جایی بی احترامی نکردم :eek: . اگه چیزی گفتم واقعا اگه چیزی گفتم معذرت البته نه از همه :biggrin1:

من دیگه حرفی ندارم که بزنم برای حسن ختام صحبتام همه شما دوستان رو به دیدن شاتی از GOW2 دعوت میکنم که مارکوس رو در حال اره کردن یکی از فن بوی های PS3 نشون میده :laughing:
1560_0001.jpg

چون گفتي امثال تو جواب ميدم .
پس اونايي كه 360 فقط دارن يه مشت بدبخت و فقرا را تشكيل ميده .
بابا پول دار.........:laughing:
منتهي اينجا يه چيز مهمه اونم عقل
پول دادن به چيزي كه اشغال باشه ارزش نداره و پول خرج كردن به اينطور چيز ها دور از عقله !ok حداقل من و خيلي ها مثل من كه دوست ندارن ps3 بخرن .

پس بهتره شما هم زياد احساسي نباشي .
وقتي حرف ميزني به دوربرت هم نگاه كن ببين حرفت از كجا در مياد

نه عزیزم ، بدبخت و فقرا تشکیل نمیدن ، اصولا سنشون به جایی نرسیده که دستشون تو جیب خودشون باشه و هر چی دلشون خواست بخرن . باید از بابا پول بگیرن .
خریدن دو تا کنسول یا یه PC قوی برای یه گیمر که علاقه داره چیز زیادی نیست که بخوایم بگیم بابا پولدار ! در سطح متوسط هم که باشی خیلی راحت از عهده ش بر میای .

آخه مشکل اینه که حداقل تو یکی متاسفانه الان حدود 1 سال و خورده ای هست که حتی عشقت ( یعنی 360 ) رو هم نداری و همونطور که گفتم با عکس و تریلر بازیهاش خودتو ارضا میکنی ...
تو Crysis رو حتی روی Low هم بازی نکردی ولی کلی راجع بهش نظر میدی - HALO 3 رو بازی نکردی ولی خودتو میکشی واسش - Bioshock و Masseffect رو بازی نکردی و ...

حالا ایشالا GeOW 2 و Alan Wake و Rage و ... بتونی بازی کنی ، چون من بجای تو از Slide Show دیدن خسته شدم .

آفرین آفرین کم که میارید پست ها رو پاک کنید
58.gif

.................
من اگر قبلا یکم مطمئن بودم گرافیک GEOW 2 توی بازیهای فعلی که تریلرشون پخش شده ، از همه بالاتره ، با این بچه بازیها و فشاری که به یک عده معلوم الحال با سابقه معلوم تر اومد ، مطمئن شدم!
.................
بدو بدو بیا پستم رو پاک کن باشه؟!:) ، اگر با پاک کردن پست من چیزی از فشار وارد آمده و عقده هاتون کم میشه و گرافیک Geow 2 پایین میاد ، حتما اینکار رو بکنید.

ببخشید من وسط این بحث میپرم. من یک نووب هستم چون وقتی Geow رو بازی کردم هیچ احساس خاصی بهم دست نداد:دی و ماه دیگه هم مسلما اولین انتخابم Cod5 هست و بعد L4D. شاید وقتی پول داشتم+بازی دیگه ای نبود برم سراغ Geow2. حالا این رو گفتم تا بدونید من یک نووب هستم. البته الان هم اومدم به عنوان یک نووب این متن شما که دستیار جان کارمک هستید فکر کنم رو تصحیح کنم و اصلا قصد بالا آوردن بحث یا به عبارتی اصلا حس و حال بحث کردن ندارم. اونهم اینه که میخوام بگم چندتا بازی زیر رو بازی کنید، شاید یکم، فقط یکم بدونید که Geow یک بازی کاملا، مطلقا، مسلما، 100%، معمولی هست و هیچ چیز جدیدی نداشته جز پررو کردن کلیف بلیزنسکی که تا دیروز توی بلیزارد برنج ناهار رو پاک میکرد.

1- Final Fantasy XII در سبک Jrpg، گرافیکی کاملا چالش آمیز تر از Geow2 داره. این دو بازی در یک زمان(تقریبا) عرضه شدن. در عین حالی که FFXII برای یک کنسول نسل 6 هست، بازهم از نظر اکثر منتقدین گرافیکی چالش برانگیز تر رو داراست.
این بازی میتونه چندین کاراکتر اینتراکتیو و قابل تعامل رو در یک محیط پردازش کنه.
دو فاکتور شما از بین رفت.

2- Call of Duty 2 که 1 سال قبل از Geow عرضه شده، هم گرافیکی همسطح بازی Geow 2 داره، و هم میتونه بیش از 1000 کاراکتر اینتراکتیو رو در یک فضا پردازش کنه. DD هم در رندر پیش میره تا جایی که باید بره. در ضمن فراموش نکنید Geow با هزارتا شیدینگ گرافیکش رفته بالا در حالی که Cod2 گرافیکش بدون فیلـتر و شیدر بالاست.
سه فاکتور از بین رفت.

3- GTA IV هم گرافیک بهتری از Geow داره، هم اینتراکتیو تره، هم DDD بالاتری داره، هم آلیاسینگ کمتری. مالتی پلیر چالش برانگیزتری هم داره.

4- MGs4 خیلی خیلی گسترده تر هست با یکعالمه آیتم که Geow به خواب هم نمیبینه. یک فاکتورتون از بین رفت.

نقاط ضعف Geow، مسلما توی 2 سال از بین نمیره:

1- محیط کوچیک
2- آیتمهای کم
3- گرافیک کم چالش برانگیز و معمولی
4- داستان ضعیف
5- گیم پلی بدون چالش در حالت تک نفره
کلا: معمولی، نه ارزش بحث داره، نه ارزش توهین به بقیه.

فعلا.

از افتضاحترین ترین و مذخرفترین و جک گونه ترین که ارزش این را داره جک قرن در بیاد , تاحالا دیدم .

دیگه فنبوی بودن و متعصب بودن و چشم بستگی این همه به خدا ندیدم !

نمیدونم برای این پست با ارزش بخندم یا گریه کنم . یا تابلو کنم بزارم زیر امضام ؟ چیکار کنم ؟

gears of war شد گرافیک معمولی که با cod2 یکسانه و شایدم بدتر . و با بازی ها ff کنسول ps2یکیه و......................!!!!!!!!

درکت میکنم .واقعا متعصفم برات . جدی گفتم .

کم میاری چرا سوت میزنی؟ حداقل اول جملاتت رو از نظر دستور زبان فارسی ویرایش کن بعد ارسال کن تا یه وقت این ابهام به وجود نیاد که خدایی نکرده سواد نداری.
در ضمن حداقل من به چرت و پرت گویی در بازی سنتر شهرت ندارم اما تو ...!

کلا گفتم من ارزشی نمیدم با ادمهایی مثل تو بحث کنم . چون چرت و پرت گفتن مشخصه که کی میگه .
بحثی ندارم . بای بای .

از افتضاحترین ترین و مذخرفترین و جک گونه ترین که ارزش این را داره جک قرن در بیاد , تاحالا دیدم .

دیگه فنبوی بودن و متعصب بودن و چشم بستگی این همه به خدا ندیدم !

نمیدونم برای این پست با ارزش بخندم یا گریه کنم . یا تابلو کنم بزارم زیر امضام ؟ چیکار کنم ؟

gears of war شد گرافیک معمولی که با cod2 یکسانه و شایدم بدتر . و با بازی ها ff کنسول ps2یکیه و......................!!!!!!!!

درکت میکنم .واقعا متعصفم برات . جدی گفتم .
مراجعه شوده به پست Nima ^^^ تا ببینید چرا ارزشی در جواب نمیبینم.
تجربه کنید=حرف بزنید
من آدم بی پولیم و X360 هم برای GTA IV گرفتم... الان هم از مرداد که NGII رو گرفتم و از بس حالم به هم خورد ازش نتونستم تا مرحله ی دومش بیشتر برم، هیچ بازی ای نخریدم یا به عبارتی نتونستم بخرم. یکم پول داشتم شد خرج ارتقاء سیستم که داشت مصرف سوختش میشد صدی 100 لیتر. و میبینید که از اول تیر تابحال 100 پست زدم. بعبارتی، توی هیچکدوم از تاپیکها نظر ندادم چون هیچی از بازیها رو بازی نکردم تا نظری بدم یا بحثی کنم.
پول خرید PS3 رو هم ندارم، جز Mgs4 هم بازی دیگه ای نیست که بخوام بازیش کنم.
پس فن بوی چیم؟ هوا؟ آب؟ خاک؟ گیمرم؟ نخیر من یک نووب بدبختم. شما که هاردتون کوره به ما یک دستی برسونید تا بتونم "جرز آفوار" رو دوباره تموم و بیام ازش اینجا در حداقل منطق طرفداری کنم و اینقدر متعصف نباشید شما برام.:((

نه عزیزم ، بدبخت و فقرا تشکیل نمیدن ، اصولا سنشون به جایی نرسیده که دستشون تو جیب خودشون باشه و هر چی دلشون خواست بخرن . باید از بابا پول بگیرن .
خریدن دو تا کنسول یا یه PC قوی برای یه گیمر که علاقه داره چیز زیادی نیست که بخوایم بگیم بابا پولدار ! در سطح متوسط هم که باشی خیلی راحت از عهده ش بر میای .

1:نیما من دستم تو جیب خودمه طممئن باش. محض اطلاعت من بابا هم ندارم رفته به رحمته خداوند .
اون سنی که ازش صحبت میکنی منظورت من نیستم که ؟
میخوای فردا برات دفتر خودم را و شغل خودم را برات عکس بگیرم و pm کنم ؟

آخه مشکل اینه که حداقل تو یکی متاسفانه الان حدود 1 سال و خورده ای هست که حتی عشقت ( یعنی 360 ) رو هم نداری و همونطور که گفتم با عکس و تریلر بازیهاش خودتو ارضا میکنی ...
تو Crysis رو حتی روی Low هم بازی نکردی ولی کلی راجع بهش نظر میدی - HALO 3 رو بازی نکردی ولی خودتو میکشی واسش - Bioshock و Masseffect رو بازی نکردی و ...

حالا ایشالا GeOW 2 و Alan Wake و Rage و ... بتونی بازی کنی ، چون من بجای تو از Slide Show دیدن خسته شدم .

من میخوام بدونم این چرندیات را کی تحویل تو داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
من یکساله کنسول ندارم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
من halo3 و Bioshock و Masseffect بازی نکردم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
میخوای تمام بازی ها را که نام بردی موبه مو برات تعریف کنم و مراحلش را بگم ؟
پسر این اطلاعات از کجا آوردی ؟
من الان دقیقا 1 ماهه کنسول ندارم . نه بیبشتر .
من نمیدونم تو چطور شده به این نتیجه رسیدی ؟
من فکر کنم نصف مشکلت سر همین مسئله باشه که با من داری .

به کی قسم بخورم که من crysis را در اخرین درجه تنظیمات بازی کردم ؟

واقعا که:confused:

برای بعضیا سخته قبول کردن اینکه Gears of War 2 بهترین گرافیک بین کنسول ها رو داره. خدای تکسچر، خدای جزئیات، خدای اکشن، مارکوس هم که دیگه معرف حضور همه هست، خدای badass بودن.
حالا بازی میاد و امتیاز هایی هم که به گرافیک بازی داده میشه رو میبینیم. اگه از 10 کمتر گرفت هرچی خواستید به من بگید :cheesygri

آفرین آفرین کم که میارید پست ها رو پاک کنید
58.gif
به قدری محتوای علمی و حرف به درد بخور در اون یکدونه پستت که پاک شد وجود داشت که من الان به عنوان یک مدیر بیننده و هیچکاره در ماجرا از پاک شدن پستت شرمنده شدم.:smile:
نوشته شده توسط Good Boy:
lol-monkey.jpg

مغز نیست یک مخابرات متروکه...
kek@this post
o+rly__ruserious.JPG
lol
24gsz2b.jpg

بابا ایول به این فنبوی های مایکروسافت، قبلا دیگه تا این اندازه جوک های قشنگ و خنده دار نمیگفتین.
58.gif
58.gif

دقیقا همون هایی که حدس می‌زدم جواب دادن
58.gif

بسیار آزمون فنبوی شناسی خوبی بود تا پست‌های آینده بدرود
285.gif

تاپیک به علت های مختلف که در صفحات قبل به وضوح قابل مشاهده هست قفل می شه. دلایلش را هم هر کس با توجه منطقش می تونه بفهمه.
(جدیداً در این تاپیک کشف شد که هر شخصی هرچی می گه اون می شه منطق از نظرش!)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or