تصاویر بيشتر
من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
واقعا این بازی يک شاهکار هست 
تازه ميخواستي روي PS3 هم پورتش كني.الا بخدا به من هم زمان گیرز بچه های اینجا انقدر تعریف کردن یک کامپیوتر پیاده شدم و یه 40 تومن دادم حجم اینترنتی بیشتری بگیرم . بازی رو تو کامپیوتر اجرا کردم چیز خاصی ندیدم . اصلا معلوم نشد چی شد که بازی شروع شد :laughing:
با اين كه شديدا موافقم G.O.W چيز جديدي رو توي صنعت گيم نمايش نميده.نظرات یک فن بوی N آتیشه 360 اگر این نباشه چی میتونه باشه؟!
شما با اون قویترین کنسول ساخت بشریتت! lol حال کن و فکر کن که Geow2 بهترین گرافیک رو داره !(واقعا مایکروسافت باید به داشتن فن بوی هایی مثل شماها افتخار کنه هر گندی که بهتون تحویل میده شماها به به و چه چه میکنید
اتفاقا این حرفت کاملا درسته که Geow 2 میخواد استانداردهای جدیدی به گرافیک بازی های کنسولی اضافه کنه (استانداردهایی همچون تصاویر Script نویسی شده و حقه های گرافیکی خنده دار )![]()
اینتراکتیو=تعاملی نه دوسویه.
برای مثال در زندگی واقعی، مردم خیابون، از یکی میتونید بپرسید ساعت چنده، اون بره اصلا جوابتون رو نده. اما در هر صورت اون شخص اینتراکتیو هست.
و در ضمن در بازی شما هیچ جایی نمیتونستید شخصا انفجار به وجود بیارید. حتی اون سوراخهایی هم که لوکاستها ازش میومدن بیرون، غیر تعاملی بود و یک سوراخ بود که در یک نقطه، هربار که میباختی از همونجا در میومد. البته یادمه رندمایز شده بود حداقل و به یک ترتیب باز نمیشدن. اما در هر صورت جاش یکسان بود.
حتی موقعیت دشمنها یکسان بود.
این بازی هم دوتا تریلرش رو دیدم، دقیقا Geow 1 بود با گرافیک پیشرفته تر. همین. هیچ پیشرفتی صورت نپذیرفته جز اضافه شدن چندتا سلاح، یک بمب از راه دور(که میتونید باهاش انفجار اینتراکتیو به وجود بیارید:laughing:!) و چندتا ماد جدید برای مالتی پلیر.
در ضمن من طرفدار هیچ بازی یا شرکتی نیستم و کاملا بیطرفم. از ته دل میگم، هیچ حسی نسبت به هیچ بازی ای نداشتم. Geow هم هیچ حسی در دلم ایجاد نمیکنه. فقط میخوام حرفهاتون ملت رو گمراه نکنه(کاری که توی سایت زیاد میشه). در ضمن "تکرار مکررات" میشه "تکرار تکرارشونده ها" یعنی یک کار منطقی.:biggrin1:
تازه ميخواستي روي PS3 هم پورتش كني.
.
منظورم این بود پورت کردنم شرطه چه ربطی به PS3 و گیرز داشت :laughing::laughing:شما اگه میتونی یه کم از ادب قرض بگیر (چون با این وضع صحبت کردن فکر نمیکنم ادب داشته باشی):biggrin1:
. اگه چیزی گفتم واقعا اگه چیزی گفتم معذرت البته نه از همه :biggrin1:چون گفتي امثال تو جواب ميدم .
پس اونايي كه 360 فقط دارن يه مشت بدبخت و فقرا را تشكيل ميده .
بابا پول دار.........:laughing:
منتهي اينجا يه چيز مهمه اونم عقل
پول دادن به چيزي كه اشغال باشه ارزش نداره و پول خرج كردن به اينطور چيز ها دور از عقله !ok حداقل من و خيلي ها مثل من كه دوست ندارن ps3 بخرن .
پس بهتره شما هم زياد احساسي نباشي .
وقتي حرف ميزني به دوربرت هم نگاه كن ببين حرفت از كجا در مياد
ببخشید من وسط این بحث میپرم. من یک نووب هستم چون وقتی Geow رو بازی کردم هیچ احساس خاصی بهم دست ندادو ماه دیگه هم مسلما اولین انتخابم Cod5 هست و بعد L4D. شاید وقتی پول داشتم+بازی دیگه ای نبود برم سراغ Geow2. حالا این رو گفتم تا بدونید من یک نووب هستم. البته الان هم اومدم به عنوان یک نووب این متن شما که دستیار جان کارمک هستید فکر کنم رو تصحیح کنم و اصلا قصد بالا آوردن بحث یا به عبارتی اصلا حس و حال بحث کردن ندارم. اونهم اینه که میخوام بگم چندتا بازی زیر رو بازی کنید، شاید یکم، فقط یکم بدونید که Geow یک بازی کاملا، مطلقا، مسلما، 100%، معمولی هست و هیچ چیز جدیدی نداشته جز پررو کردن کلیف بلیزنسکی که تا دیروز توی بلیزارد برنج ناهار رو پاک میکرد.
1- Final Fantasy XII در سبک Jrpg، گرافیکی کاملا چالش آمیز تر از Geow2 داره. این دو بازی در یک زمان(تقریبا) عرضه شدن. در عین حالی که FFXII برای یک کنسول نسل 6 هست، بازهم از نظر اکثر منتقدین گرافیکی چالش برانگیز تر رو داراست.
این بازی میتونه چندین کاراکتر اینتراکتیو و قابل تعامل رو در یک محیط پردازش کنه.
دو فاکتور شما از بین رفت.
2- Call of Duty 2 که 1 سال قبل از Geow عرضه شده، هم گرافیکی همسطح بازی Geow 2 داره، و هم میتونه بیش از 1000 کاراکتر اینتراکتیو رو در یک فضا پردازش کنه. DD هم در رندر پیش میره تا جایی که باید بره. در ضمن فراموش نکنید Geow با هزارتا شیدینگ گرافیکش رفته بالا در حالی که Cod2 گرافیکش بدون فیلـتر و شیدر بالاست.
سه فاکتور از بین رفت.
3- GTA IV هم گرافیک بهتری از Geow داره، هم اینتراکتیو تره، هم DDD بالاتری داره، هم آلیاسینگ کمتری. مالتی پلیر چالش برانگیزتری هم داره.
4- MGs4 خیلی خیلی گسترده تر هست با یکعالمه آیتم که Geow به خواب هم نمیبینه. یک فاکتورتون از بین رفت.
نقاط ضعف Geow، مسلما توی 2 سال از بین نمیره:
1- محیط کوچیک
2- آیتمهای کم
3- گرافیک کم چالش برانگیز و معمولی
4- داستان ضعیف
5- گیم پلی بدون چالش در حالت تک نفره
کلا: معمولی، نه ارزش بحث داره، نه ارزش توهین به بقیه.
فعلا.
کم میاری چرا سوت میزنی؟ حداقل اول جملاتت رو از نظر دستور زبان فارسی ویرایش کن بعد ارسال کن تا یه وقت این ابهام به وجود نیاد که خدایی نکرده سواد نداری.
در ضمن حداقل من به چرت و پرت گویی در بازی سنتر شهرت ندارم اما تو ...!
مراجعه شوده به پست Nima ^^^ تا ببینید چرا ارزشی در جواب نمیبینم.از افتضاحترین ترین و مذخرفترین و جک گونه ترین که ارزش این را داره جک قرن در بیاد , تاحالا دیدم .
دیگه فنبوی بودن و متعصب بودن و چشم بستگی این همه به خدا ندیدم !
نمیدونم برای این پست با ارزش بخندم یا گریه کنم . یا تابلو کنم بزارم زیر امضام ؟ چیکار کنم ؟
gears of war شد گرافیک معمولی که با cod2 یکسانه و شایدم بدتر . و با بازی ها ff کنسول ps2یکیه و......................!!!!!!!!
درکت میکنم .واقعا متعصفم برات . جدی گفتم .

نه عزیزم ، بدبخت و فقرا تشکیل نمیدن ، اصولا سنشون به جایی نرسیده که دستشون تو جیب خودشون باشه و هر چی دلشون خواست بخرن . باید از بابا پول بگیرن .
خریدن دو تا کنسول یا یه PC قوی برای یه گیمر که علاقه داره چیز زیادی نیست که بخوایم بگیم بابا پولدار ! در سطح متوسط هم که باشی خیلی راحت از عهده ش بر میای .
آخه مشکل اینه که حداقل تو یکی متاسفانه الان حدود 1 سال و خورده ای هست که حتی عشقت ( یعنی 360 ) رو هم نداری و همونطور که گفتم با عکس و تریلر بازیهاش خودتو ارضا میکنی ...
تو Crysis رو حتی روی Low هم بازی نکردی ولی کلی راجع بهش نظر میدی - HALO 3 رو بازی نکردی ولی خودتو میکشی واسش - Bioshock و Masseffect رو بازی نکردی و ...
حالا ایشالا GeOW 2 و Alan Wake و Rage و ... بتونی بازی کنی ، چون من بجای تو از Slide Show دیدن خسته شدم .
به قدری محتوای علمی و حرف به درد بخور در اون یکدونه پستت که پاک شد وجود داشت که من الان به عنوان یک مدیر بیننده و هیچکاره در ماجرا از پاک شدن پستت شرمنده شدم.:smile:آفرین آفرین کم که میارید پست ها رو پاک کنید![]()
نوشته شده توسط Good Boy:![]()
مغز نیست یک مخابرات متروکه...kek@this post
lol
![]()
بابا ایول به این فنبوی های مایکروسافت، قبلا دیگه تا این اندازه جوک های قشنگ و خنده دار نمیگفتین.![]()
![]()
دقیقا همون هایی که حدس میزدم جواب دادن![]()
بسیار آزمون فنبوی شناسی خوبی بود تا پستهای آینده بدرود![]()