تصاویر بازی Tekken X Street Fighter

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود :d

با تشکر از D.A.K.E :

خوب احتمالا این خبر رو شنیده اید و زیاد از شنیدنش تعجب نکردید ، در واقع نمایش Gamescom مربوط به Street Fighter X Tekken نمیشه بلکه این اولین نمایش Tekken X Street Fighter میباشد .

sfxt.png

بله همانطور که گفته شد در این نمایش ما شخصیت های SF را خواهیم دید که به دنیای Tekken پای میگذارند . تفاوت این دو نسخه بیشتر در استایل گرافیکیشان میباشد . Yoshinori Ono و Katsuhiro Harada در تاریخ 19 آگوست دوباره با یکدیگر رو به رو خواهند شود و این دفعه Tekken X SF رو بازی خواهند کرد .

قرار است که در این کنفرانس Ono و Harada هشت نفر را از طرفداران بازی خود انتخاب کنند و آنها را مقابل یکدیگر قرار دهند تا بازی های آنها محک زده شود و مشخص شود که کدام یک از آنها Hardcore تر هستند .

منتظر نمایش این بازی خواهیم بود ...
تصاویر بازی:
*برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ روی آنها کلیک کنید*

wow...
الان وقتی استدلال های دوست تکنی رو دیدم؛کلا متحول شدم.شماها من رو بیدار کردید اصلا یه وضعی!
چقدر زندگیم رو سر این SF لعین هدر دادم در حالی میتونستم بدون هیچ تمرینی تکن بازی بکنم!
مرگ بر Street fighter! اصلا این بازی ماله فاشیست هاست.و Psf ـیا یه مُش Perv ان و برا لَنگ و لُنگ مونثین میشینن SF بازی میکنن و فتی@% ش های غجیب غریب دارن!
بعد بمن میگن "چرا زانگیف بر میداری"!
توی SFxT کارکترای SF تحریمن! (البت بجز زانگیف و آر میکا) اصلا خوبه یه متن شدید اللحن ضد استریت فایتری بنویسم بدیم بچه های تئکن امضا بکنن که بفرستیم برای ono؟
جناب Click4u،اگه شما در انتخابات مجلس امسال شرکت بکنید من حتما به شما رای میدم.

• Like
Reactions: Rav3n Heart
wow...
الان وقتی استدلال های دوست تکنی رو دیدم؛کلا متحول شدم.شماها من رو بیدار کردید اصلا یه وضعی!
چقدر زندگیم رو سر این SF لعین هدر دادم در حالی میتونستم بدون هیچ تمرینی تکن بازی بکنم!
مرگ بر Street fighter! اصلا این بازی ماله فاشیست هاست.و Psf ـیا یه مُش Perv ان و برا لَنگ و لُنگ مونثین میشینن SF بازی میکنن و فتی@% ش های غجیب غریب دارن!
بعد بمن میگن "چرا زانگیف بر میداری"!
توی SFxT کارکترای SF تحریمن! (البت بجز زانگیف و آر میکا) اصلا خوبه یه متن شدید اللحن ضد استریت فایتری بنویسم بدیم بچه های تئکن امضا بکنن که بفرستیم برای ono؟
جناب Click4u،اگه شما در انتخابات مجلس امسال شرکت بکنید من حتما به شما رای میدم.
:دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی چرا اینقدر بد و بیرا گفتین به SF :دی
الان طرفدارای SF که تعدادشون هم کم نیست میان و اعدامت میکنن ها :دی
شوخی کردم
ولی واقعاً تکن یه چیز دیگه هستش ....
من یه بار تو انتخابات شورای دانش اموزی دوران دبیرستان شرکت کردم در اومدم =)) دیگه توبه کردم تو انتخابات شرکت کنم :دی هیچی جر مسئولیت نداره .. به قول یه فیسبوکی (والا به قرعان =))))

سلام ، ظهرتون بخیر باشه

رو کُمبوهاش هم در دو بعدی بودن نمیشه بیشتر از این انتظار داشت اما بازم
در نوع خودش بدک نیست.
در مورد کمبو هم یه چیز بگم که این بازی هم جلو پایین مایل که معمولاً بهش میگن حرفه ای رو داراست پس از نظر سختی بودن کمبوهاش حرفی نیست ، چون یه فرد معمولی عمراً بتونه این ضربه ها رو به این زودی بزنه !
باید ماهها تمرین داشته باشه تا دستش عادت کنه به این جهات !

تکن علاوه بر همه ی قابلیت های استریت فایتر چندین قابلیت دیگه رو هم داره که همش بر میگرده به 3 بعدی بودنش
مثلاً مسابقات مرحله ای داره که این نداره (منظورم یه شخصیت بر میداری و عین بازی های شوتر میری جلو فقط به جای اسلحه و... با ضربات مشت و لگد ( فایتینگ) میری جلو ) که در نهایت هم شخصیت براتون باز میشه و هم فیلم در قسمت گالری و هم اینکه امتیاز و پول میده که بری تو قسمت پروفایل و شخصیت ها رو ادیت کنی مطابق سلیقه ات :دی
و....

از این یه تیکه ی حرفت خیلی خوشم اومد ..... جدا میگم چند وقتی بود تو بازیسنتر اساسی نخندیده بودم ... خیلی حال دادی ....ولی نکن از این کارا آخر عاقبت نداره ...

منم خودم رو جز طرفدارای SF می دونم ... با این که خیلی حرفه ای نیستم ولی افتخار می کنم به این که الکی دکمه زنی نمی کنم .

(البته اینم بگم اساسا با تکن مشکلی ندارم ولی باید قبول کرد که در برابر SF باید لنگ بندازه)

اینجا مثلا تایپیک تصاویر درسته ؟

dotclear.gif
تاپیک تصاویر هست ولی این تصویر هایی که شما گذاشتی مربوط به SF X T میشه نه T X SF ... ولی به شخصه با تصاویر حال کردم دمت گرم !

آخرین ویرایش:
از این یه تیکه ی حرفت خیلی خوشم اومد ..... جدا میگم چند وقتی بود تو بازیسنتر اساسی نخندیده بودم ... خیلی حال دادی ....ولی نکن از این کارا آخر عاقبت نداره ...

منم خودم رو جز طرفدارای SF می دونم ... با این که خیلی حرفه ای نیستم ولی افتخار می کنم به این که الکی دکمه زنی نمی کنم .

(البته اینم بگم اساسا با تکن مشکلی ندارم ولی باید قبول کرد که در برابر SF باید لنگ بندازه)

تاپیک تصاویر هست ولی این تصویر هایی که شما گذاشتی مربوط به SF X T میشه نه T X SF ... ولی به شخصه با تصاویر حال کردم دمت گرم !

باز یکی اومد و میخواد از این دفاع کنه
آره در مقابل بازی های دو بعدی خوبه
اما وقتی پیشرفت کرد و سه بعدی شد بیاد با تکن مقایسه بشه هنوز قایل مقایسه نیستش !
چون خیلی خیلی عقبه
شما میتونین جدیدترین سری این بازیتون رو با تکن سری 3 که اونم دو بعدی بود برای ps1 مقایسه کنین =)))) اون وقت هم کم میاره باور کن !
میگین نه یه تاپیک بزن و نظر سنجی کن ;)

آیا این بازی برای رایانه های شخصی هم مانند معکوسش :d منتشر میشه؟

Street Fighterکه برای پی سی موجوده
اما تکن نه خیر به جز سری 3 که اونم برای پی اس وان بود که با شبیه ساز میشه برای پی سی هم اجراش کرد، تکن 5 هم با شبیه ساز میشه اجرا کرد اما اررور میده خوب نتونستن شبیه سازی کنن.
Tekken X Street Fighter هم 2013 برای پی سی میاد

نه، همچین قراری نیست. هنوز هیچ حرفی درباره عرضه بازی روی PC زده نشده. البته شدیداً امیدواریم که بشه.
تو خود همین انجمن زدن که 2013 میاد :دی
اما خودم رفتم تحقیق کردم نتیجه این شد :
در 6 مارس 2012 برای Xbox 360 ،PS3 ،PC و PS Vita عرضه خواهد شد.

باز یکی اومد و میخواد از این دفاع کنه
آره در مقابل بازی های دو بعدی خوبه
اما وقتی پیشرفت کرد و سه بعدی شد بیاد با تکن مقایسه بشه هنوز قایل مقایسه نیستش !
چون خیلی خیلی عقبه
شما میتونین جدیدترین سری این بازیتون رو با تکن سری 3 که اونم دو بعدی بود برای ps1 مقایسه کنین =)))) اون وقت هم کم میاره باور کن !
میگین نه یه تاپیک بزن و نظر سنجی کن ;)
بازی سبک داره .. دو بعدی داره سه بعدی داره هیچ ربطی هم به پیشرفته بودن بازی نداره ، همین الان خیلی بازی های بزرگ و فوق العاده دو بعدی اند و سه بعدی بودن هیچ ارتباطی با پیشرفته بودن بازی نداره و جزو سبک بازی محسوب میشه این اولاً.
ثانیاً : من شماره سوم تکن رو یکی از بهترین فایتینگ ها می دونم در ضمن تکن 3 رسما 3 بعدی بود ( یا نمیدونی 3 بعدی چیه یا تکن 3 بازی نکردی ) و خیلی هم بازیه خوببی بوده و هست (تکن 6 رو می ذاره تو جیبش) ... شما هم اگه خواستی تو این نسل یه مقایسه ای انجام بدی باید متوسط نمره و فروشش T6 رو یا SF 4 با هم مقایسه کنی که SF از هر دو نظر برتره
X360Street Fighter IV
Capcom, 2009
93.17%
61 Reviews

X360
Tekken 6
Namco Bandai Games America, 2009
81.14%
40
Reviews

بازی سبک داره .. دو بعدی داره سه بعدی داره هیچ ربطی هم به پیشرفته بودن بازی نداره ، همین الان خیلی بازی های بزرگ و فوق العاده دو بعدی اند و سه بعدی بودن هیچ ارتباطی با پیشرفته بودن بازی نداره و جزو سبک بازی محسوب میشه این اولاً.
ثانیاً : من شماره سوم تکن رو یکی از بهترین فایتینگ ها می دونم در ضمن تکن 3 رسما 3 بعدی بود ( یا نمیدونی 3 بعدی چیه یا تکن 3 بازی نکردی ) و خیلی هم بازیه خوببی بوده و هست (تکن 6 رو می ذاره تو جیبش) ... شما هم اگه خواستی تو این نسل یه مقایسه ای انجام بدی باید متوسط نمره و فروشش T6 رو یا SF 4 با هم مقایسه کنی که SF از هر دو نظر برتره
X360Street Fighter IV
Capcom, 2009
93.17%
61 Reviews

X360Tekken 6
Namco Bandai Games America, 2009
81.14%
40
Reviews

این آمار رو قبول ندارم چون :
تکن 6 قرار بود برای ps3 انحصاری باشه نه اینکه برای Xbox هم بازی منتشر کنه !
حالا در عوض 1 آذر بازی جدیدش رو میده بیرون انحصاری ps3 عوضش در میاد :دی
tekken tag 2 یا Tekken Hybrid
آمار رو اون موقع حساب کنین
اینم بگم که اگه بر اساس خرید باشه که کلاً هیچ !
اونوقت باید بگین که انگری بردز بهترین بازی دنیا هست چون از هر 10 نفر 9 نفر اینو بازی میکنن یا دانلود میکنن یا اینکه میخرنش
این نباید ملاک باشه
هر کسی یه سبکی دوست داره شاید من از بازی شطرنج خوشم بیاد اما شما نه و در کل اگه آمار بگیریم شاید از 10 نفر 2 نفر طرفدار این بازی باشن
نظر شخصی من بر اساس آمار فروش غلطه...
شاید 80 درصد مخاطبان sf رو زیر 15 سال تشکیل بدن ... چون که گرافیکش برای اون سنین هست
یه شخص بالای 18 سال به ندرت چنین گرافیکی رو میپسنده... حالا که شما طرفدار این بازی هستین شاید به دلایلی دوستش دارین که ما نمیدونیم... اما من که اصلاً حال نکردم نمیدونم چرا اینقدر دوستش دارین.
شاید شما هم یه مدت تکن رو بازی کنین نظرتون 180 درجه در مورد این بازی عوض بشه :دی

---------- نوشته در 03:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:37 PM ارسال شده بود ----------

اگه تکن 6 رو به ایکس باکس نمیداد آمارش خیلی بالاتر از این ها بود همونطور که در سری های قبل مشاهده میکنیم :
http://www.gamerankings.com/ps2/920588-tekken-5/6
http://www.gamerankings.com/ps2/931620-street-fighter-alpha-anthology/index.html

• Like
Reactions: LeonSM
این آمار رو قبول ندارم چون :
تکن 6 قرار بود برای ps3 انحصاری باشه نه اینکه برای Xbox هم بازی منتشر کنه !
حالا در عوض 1 آذر بازی جدیدش رو میده بیرون انحصاری ps3 عوضش در میاد :دی
tekken tag 2 یا Tekken Hybrid
آمار رو اون موقع حساب کنین
اینم بگم که اگه بر اساس خرید باشه که کلاً هیچ !
اونوقت باید بگین که انگری بردز بهترین بازی دنیا هست چون از هر 10 نفر 9 نفر اینو بازی میکنن یا دانلود میکنن یا اینکه میخرنش
این نباید ملاک باشه
هر کسی یه سبکی دوست داره شاید من از بازی شطرنج خوشم بیاد اما شما نه و در کل اگه آمار بگیریم شاید از 10 نفر 2 نفر طرفدار این بازی باشن
نظر شخصی من بر اساس آمار فروش غلطه...
شاید 80 درصد مخاطبان sf رو زیر 15 سال تشکیل بدن ... چون که گرافیکش برای اون سنین هست
یه شخص بالای 18 سال به ندرت چنین گرافیکی رو میپسنده... حالا که شما طرفدار این بازی هستین شاید به دلایلی دوستش دارین که ما نمیدونیم... اما من که اصلاً حال نکردم نمیدونم چرا اینقدر دوستش دارین.
شاید شما هم یه مدت تکن رو بازی کنین نظرتون 180 درجه در مورد این بازی عوض بشه :دی

---------- نوشته در 03:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:37 PM ارسال شده بود ----------

اگه تکن 6 رو به ایکس باکس نمیداد آمارش خیلی بالاتر از این ها بود همونطور که در سری های قبل مشاهده میکنیم :
http://www.gamerankings.com/ps2/920588-tekken-5/6
http://www.gamerankings.com/ps2/931620-street-fighter-alpha-anthology/index.html
همین مونده بود که بگن SF اسونه8-|بچه ی پایین 16 سال اصلا نمیتونه یه مشت بزنه تو SF بعد شما میگی اسونه؟بعد چه ربطی داره انحصاری نیست؟گرافیک خفنی داره که نشه رو 2 کنسول بهینش کرد؟یه چیزی بگو ادم بتونه قبول کنه;)ادم بگیره کل دسته رو فشار بده تا یه کومبوی 9999999999تایی بزنه که نشد کار تو SF برای یک کومبوی ساده زمانبندی صدم ثانیه ای می خواد اونوقت SF شده اسون؟LOL

Street Fighterکه برای پی سی موجوده
اما تکن نه خیر به جز سری 3 که اونم برای پی اس وان بود که با شبیه ساز میشه برای پی سی هم اجراش کرد، تکن 5 هم با شبیه ساز میشه اجرا کرد اما اررور میده خوب نتونستن شبیه سازی کنن.
Tekken X Street Fighter هم 2013 برای پی سی میاد

ای بزرگوار،این آلت ننگ (street fighter x tekken) برای PC هم می آید.در زمان قدیم وقتی بین دو نفر نزاع در میگرفت،آن دو را به دوئل یک دیگر را دعوت مینمودند.چون "جواب،در قلب نبرد نمایان میشوند"
به این بهانه،تقاضا دارم برای خواباندن کَل این nigger ها شما بعنوان یک تکنی تشریف بیارید و در کنار این حقیر،کن فیکن شان بکنید.
این امت حرف حساب و حق حالیشان نمیشود باید حتما با آنان "صمیمی" شد.کامبو های کارکترهای تکن ،همان طور که هست در SxT هم قابل اجرا خواهد بود.اگه این افتخار رو بدید و با خرید یک cd key ـه 20 تومانی،در میدان جنگ حضور پیدا بکنید و ما،این معلوم الحالان را از مرد بودن خویش پشیمان خواهیم کرد.

در ضمن اگه در انتخابات برنده بشید من به شما قول شرف میدم که عملا هیچ مسئولیتی نخواهید داشت!:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Click4u
همین مونده بود که بگن SF اسونه8-|بچه ی پایین 16 سال اصلا نمیتونه یه مشت بزنه تو SF بعد شما میگی اسونه؟بعد چه ربطی داره انحصاری نیست؟گرافیک خفنی داره که نشه رو 2 کنسول بهینش کرد؟یه چیزی بگو ادم بتونه قبول کنه;)ادم بگیره کل دسته رو فشار بده تا یه کومبوی 9999999999تایی بزنه که نشد کار تو SF برای یک کومبوی ساده زمانبندی صدم ثانیه ای می خواد اونوقت SF شده اسون؟LOL

دوست عزیز تکن فوقش میتونی 10 تا کمبو بزنی مثل استریت فایتر 13 الی 21 تا نیستش !
اگه بازی رو کرده باشی میبینیش
کل ضربه های استریت فایتر برای هر شخصیت فوقش به 30 تا هم نمیرسه اگه Command List رو نگاه کنین
اما برای تکن برای هر شخصیت 78 الی 167 تا ضربه وجود داره که بقیه اش رو هم میتونین کشف کنین و توی بخش اختصاصی یوتوب بذارین تا همه استفاده کنن !
به نظرت کدومش سخته ؟ کدومش آسون ؟
اگه باز بگین استریت فایتر من دیگه هیچ بحثی با شما ندارم ...

ای بزرگروار،این آلت ننگ (street fighter x tekken) برای PC هم می آید.در زمان قدیم وقتی بین دو نفر نزاع در میگرفت،آن دو را به دوئل یک دیگر را دعوت مینمودند.چون "جواب،در قلب نبرد نمایان میشوند"
به این بهانه،تقاضا دارم برای خواباندن کَل این nigger ها شما بعنوان یک تکنی تشریف بیارید و در کنار این حقیر،کن فیکن شان بکنید.
این امت حرف حساب و حق حالیشان نمیشود باید حتما با آنان "صمیمی" شد.کامبو های کارکترهای تکن ،همان طور که هست در SxT هم قابل اجرا خواهد بود.اگه این افتخار رو بدید و با خرید یک cd key ـه 20 تومانی،در میدان جنگ حضور پیدا بکنید و ما،این معلوم الحالان را از مرد بودن خویش پشیمان خواهیم کرد.

در ضمن اگه در انتخابات برنده بشید من به شما قول شرف میدم که عملا هیچ مسئولیتی نخواهید داشت!:d
چون کپ کام این بازی رو میسازه 90 درصد کاراکترهای تکن رو ضعیف میده :دی
هنوز که چیزی نشده بربین به سایتش میبینین که 9 تا شخصیت استریت فایتر در مقابل 8 تا شخصیت تکن هست :دی
خدا به داد اون روز برسه که بخواد این بازی رو عرضه کنه :دی
تازه همه ی شخصیت های تکن رو هم نداده فعلاً
شاید هم اصلاً جور نشه چون تکن 40 تا کاراکتر داره اما استریت فایتر چی؟ :دی
شاید خیلی از این بازی استقبال نشه چون هر کسی عاشق یه شخصیت هست تو تکن اگه شخصیت مورد نظرش رو تو بازی ندن چی کار کنه؟:دی
معلوم نیست کُمبوهاش چه طوری خواهد شد :دی (محدودش میکنن یا نه ؟)
در کل خیلی خوب صحبت کردین :دی

دوست عزیز تکن فوقش میتونی 10 تا کمبو بزنی مثل استریت فایتر 13 الی 21 تا نیستش !
اگه بازی رو کرده باشی میبینیش
کل ضربه های استریت فایتر برای هر شخصیت فوقش به 30 تا هم نمیرسه اگه Command List رو نگاه کنین
اما برای تکن برای هر شخصیت 78 الی 167 تا ضربه وجود داره که بقیه اش رو هم میتونین کشف کنین و توی بخش اختصاصی یوتوب بذارین تا همه استفاده کنن !
به نظرت کدومش سخته ؟ کدومش آسون ؟
اگه باز بگین استریت فایتر من دیگه هیچ بحثی با شما ندارم ...
عزیزم اون ضریه ها تو تکن، هر ضربش به یه اندازه HP کم میکنه ولی SF تو 21 ضربه به اندازه 9 ضربه Hp کم میشه... در ضمن اونچیزایی که تو Command List نوشته فقط واسه استارتر ـه بقیشو خودت باید کشف کنی، کمبو ها و لینک هارو همرو باید با آزمون و خطا پیدا کنی. همه کومبو ها رو نیاورده واسط لیست نکرده.

چون کپ کام این بازی رو میسازه 90 درصد کاراکترهای تکن رو ضعیف میده :دی
هنوز که چیزی نشده بربین به سایتش میبینین که 9 تا شخصیت استریت فایتر در مقابل 8 تا شخصیت تکن هست :دی
خدا به داد اون روز برسه که بخواد این بازی رو عرضه کنه :دی
تازه همه ی شخصیت های تکن رو هم نداده فعلاً
شاید هم اصلاً جور نشه چون تکن 40 تا کاراکتر داره اما استریت فایتر چی؟ :دی
شاید خیلی از این بازی استقبال نشه چون هر کسی عاشق یه شخصیت هست تو تکن اگه شخصیت مورد نظرش رو تو بازی ندن چی کار کنه؟:دی
معلوم نیست کُمبوهاش چه طوری خواهد شد :دی (محدودش میکنن یا نه ؟)
در کل خیلی خوب صحبت کردین :دی
ببین، دیگه داری یه چیزای غریبی میگی اولندش بازی صد در صد بالانس خواهد بود همونطور که در ویدئو ها دیدیم، در ضمن SF جمعا 84 تا کاراکتر داره

آخرین ویرایش:
عزیزم اون ضریه ها تو تکن، هر ضربش به یه اندازه HP کم میکنه ولی SF تو 21 ضربه به اندازه 9 ضربه Hp کم میشه... در ضمن اونچیزایی که تو Command List نوشته فقط واسه استارتر ـه بقیشو خودت باید کشف کنی، کمبو ها و لینک هارو همرو باید با آزمون و خطا پیدا کنی. همه کومبو ها رو نیاورده واسط لیست نکرده.

ببین، دیگه داری یه چیزای غریبی میگی اولندش بازی صد در صد بالانس خواهد بود همونطور که در ویدئو ها دیدیم، در ضمن SF جمعا 84 تا کاراکتر داره

جمعاً تو سری آخرش 26 تا هستش :دی
84 تا شاید از بدو تولدش تا الانه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or