تصاویر بازی Tekken X Street Fighter

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود :d

با تشکر از D.A.K.E :

خوب احتمالا این خبر رو شنیده اید و زیاد از شنیدنش تعجب نکردید ، در واقع نمایش Gamescom مربوط به Street Fighter X Tekken نمیشه بلکه این اولین نمایش Tekken X Street Fighter میباشد .

sfxt.png

بله همانطور که گفته شد در این نمایش ما شخصیت های SF را خواهیم دید که به دنیای Tekken پای میگذارند . تفاوت این دو نسخه بیشتر در استایل گرافیکیشان میباشد . Yoshinori Ono و Katsuhiro Harada در تاریخ 19 آگوست دوباره با یکدیگر رو به رو خواهند شود و این دفعه Tekken X SF رو بازی خواهند کرد .

قرار است که در این کنفرانس Ono و Harada هشت نفر را از طرفداران بازی خود انتخاب کنند و آنها را مقابل یکدیگر قرار دهند تا بازی های آنها محک زده شود و مشخص شود که کدام یک از آنها Hardcore تر هستند .

منتظر نمایش این بازی خواهیم بود ...
تصاویر بازی:
*برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ روی آنها کلیک کنید*

هوم... Tekken یا SF ... سوال جالبیه آقای Click4u :d
اول بگم که ما در مورد گیم فایتینگ حرف میزنیم نه UFC و ...! گیم فایتینگ خاستگاهش Arcadeـه. نمی دونم معنی این کلمه چقدر واضحه آرکید یعنی جایی که ملت میرن پول می دن که نیم ساعت مثلا گیم بزنن برای سرگرمی یا رقابت و مسابقه.یعنی نه کسی دنبال داستان و واقعی بودن یک بازی کامپیوتریه و نه سبک مبارزه و چیز های خوشحال دیگه.هدف فقط و فقط سرگرمیه. حالا شخصیت بازی گودزیلا علیه گیدورا باشه یا پاندا و خرمگس ... :d در مورد "گیم" حرف میزنیم نه Martial Arts Simulator
الان توی فروم های فایتینگ که بری حرف از داستان بزنی(جز ترد مخصوصش که اونم کسی دنبالش نیست) معمولا مسخرت می کنن یا ترول میشی , چرا ؟ چون داستان و این چیزا ذره ای برای ملت و کامیونیتی فایتینگ باز اهمیتی نداره ! این توی هر گیم فایتینگ هم صدق می کنه و همه فقط دنبال گیم پلی و یاد گرفتن اصولی بازی هستن و بس.
قضیه کمبو و گرافیک هم که میگی رسما خنده داره و چیزی نمیگم فقط در مورد کمبو یه سوالی هست که خیلی وقته می خوام از دوستان تکن باز که میگن کمبو های تکن "قشنگه" بپرسم . یه مثال از این کمبو ها می تونن بزنن ؟ مثلا منظورتون 10Hit Combo هایه که توی Command List نوشته ؟

از این کمبو ها می تونن بزنن ؟ مثلا منظورتون 10Hit Combo هایه که توی Command List نوشته ؟

'به جرات میتونم بگم بلی!
علاوه بر اون برین تو یوتوب کمبو های دیگه اش رو هم ببینین که تو لیست بازی نیاورده و باید کشف بشن !
اگه لینک خواستین میدم برین نگاه کنین
جذابیت تکن به همین کمبو هاش هست که طرف رو حرفه ای میکنه نه اینکه ضربه های معمولی رو بزنه و بگه تکن بازم !
میگین داستان خنده داره ؟ اگه راجع به داستان بحث کنی خنده داره ؟ :دی باور کنین منم به این حرف شما خندم میگیره :دی بگین چرا ؟
چون شخصیت های تکن بر اساس اون داستانشون تشکیل شدن ! حالا میگم چطوری ؟ مثلاً دویل جین اون قلب آزازل رو برمیداره و میشه دویل ! ضربه هاش هم مثل اون میشه ... یا اینکه بُب به مامور هست توی شهر و تمامی کمبوهاش مربوط میشه به یه مامور حفاظتی توی شهر ... یوشومیتسو یه سامورایی هستش و تمامیه ضربه هاش طبق داستانش هست اگه داستانش رو ببینین میفهمین که چطوری به وجود اومده و یا اینکه چه ضربه ای ضربه ی قدرتیش هست و یا... :دی
ایشالله فردا از صبح تا شب همه جوره بحث میکنیم الان شاید غلط غولط توش زیاد باشه چون تن تند تایپ کردم :دی فعلاً بای تا فردا جواب تک تکتون رو میدم :دی ;)) :-h

'به جرات میتونم بگم بلی!
علاوه بر اون برین تو یوتوب کمبو های دیگه اش رو هم ببینین که تو لیست بازی نیاورده و باید کشف بشن !
جذابیت تکن به همین کمبو هاش هست که طرف رو حرفه ای میکنه نه اینکه ضربه های معمولی رو بزنه و بگه تکن بازم !
میگین داستان خنده داره ؟ اگه راجع به داستان بحث کنی خنده داره ؟ :دی باور کنین منم به این حرف شما خندم میگیره :دی بگین چرا ؟
چون شخصیت های تکن بر اساس اون داستانشون تشکیل شدن ! حالا میگم چطوری ؟ مثلاً دویل جین اون قلب آزازل رو برمیداره و میشه دویل ! ضربه هاش هم مثل اون میشه ... یا اینکه بُب به مامور هست توی شهر و تمامی کمبوهاش مربوط میشه به یه مامور حفاظتی توی شهر ... یوشومیتسو یه سامورایی هستش و تمامیه ضربه هاش طبق داستانش هست اگه داستانش رو ببینین میفهمین که چطوری به وجود اومده و یا اینکه چه ضربه ای ضربه ی قدرتیش هست و یا... :دی
ایشالله فردا از صبح تا شب همه جوره بحث میکنیم الان شاید غلط غولط توش زیاد باشه چون تن تند تایپ کردم :دی فعلاً بای تا فردا جواب تک تکتون رو میدم :دی ;)) :-h
lol بسی خندیدیم
خفمون کردی با داستان اینقدر الکی پست نده که فقط توسط بچه ها عزیز مورد حمله قرار نگیری!

آخرین ویرایش:
حالا که مثلا بحث سر Martial arts و اینا شده چرا اسمی از Hakan نیومده این وسط ؟ :دی هاکان از سبک Yağlı güreş استفاده میکنه ! تا حالا اسمشم نشنیده بودین نه ؟ :دی
آخرین نسخه ی استریت فایتر رو هم نصب کردم اما الان باید برم کلاس تا شب وقت ندارم اما چون فردا تعطیل هست کاملاً مورد بررسی قرار میدم دلم میخواد ببینم واقعاً چی داره ...
اول بهتره چنتا ویدئو ، گاید...خلاصه بهتره یه ذره تو اینترنت جستجو کنی قبل اینکه بری "بررسی" کنی. در غیر اینصورت به نظرم فقط وقتتو تلف میکنی...

'به جرات میتونم بگم بلی!
عجب صحبتی کردی که :دی Evil Ryuـم از طرفه آکوما مشتی به سینش میخوره تاتسو نو هادو ـش فعال میشه ، جوری ـم یه چشمش توسط بایسون کور میشه، بعد سِث Feng Shui Eyeـو بهش میده، این چیزا تو همه بازیای فایتینگ هست.

'به جرات میتونم بگم بلی!
خب فک کنم من جوابمو گرفتم ;)) احتمالا نظر تکن باز های pro سایت هم با شما یکیه...
نکته:
10hit های تکن فقط جنبه قشنگی داره و اسم کمبو روشه و چون ضرباتش کامل بهم لینک نمیشه راحت میشه بین این 10hit ها ازشون فرار کرد یا بلاک کرد در نتیجه اصلا کمبو نیست !
کمبو های واقعی توی تکن Juggle هاست که...با اطمینان می تونم بگم اصلا قشنگ نیستن و بیشتر مضحکن ! ;)) و البته... اینکه طرف 30 ثانیه رو هوا باشه و همه ضربه ها به بین پاهای طرف(!) بخوره مطمئنا خیلی Realisticـه...

اصلاً بذار فردا استریت فایتر رو از بین بازی ها پیدا کنم و نصبش کنم دوباره با دید علمی بازی کنیم و برسی کنیم ببینیم واقعاً چی داره :دی
فردا فکر نکنم برسم بهش اما پس فردا از صبح بازی میکنم تا شب همه چیزش رو هم مورد بررسی قرار میدم :دی
خوبه ؟
به کمبو هاش هم گیر نمیدم...
فقط دو روز وقت بدین تا به طور کامل بررسی بشه ... ممنون

دو روز وقت؟ واسه اینکه کامل بررسی کنی ؟ جک میگی؟

نمی تونی گیر بدی به کمبو ، چون نمی تونی کمبو بزنی ... البته میتونی به شرکت سازنده بازی گیر بدی که چرا بازی رو واسه NOOB جماعت آسون درست نکرده

(به کلن ما Persian Street Fighter سر بزنید ، اگر هم کسی مشکلی داشت در مورده بازی و میخواد یاد بگیره نرم افزاره Xfire رو نصب کنه و با بروبچ کلن آنلاین صحبت کنه)

حالا اینا بیشتر روش کار کردن، ولی من تمامه فیلما ، خیلی از انیمه ها و کامیک ـاشو خوندم و دیدم، خیلی از داستان پردازیش بیشتر خوشم اومد. واسه همین میگم بهتره، گرچند اصلا مهم نیست داستان، شاید یه ذره، تو انتخاب کاراکتر اصلیت که بازم زیاد ملاک نیست. ولی من که Story Freakـم اهمیت میدم دیگه :دی
من 2 تا فیلمش، 2 تا فیلم انیمه ایش، سری انیمه اش رو دنبال کردم چون کلا خوشم میاد از سری چیزی از گیم به صورت انیمه ببینم ( اونی هم که برادر ریو میاد شاهکار بود ) منتها اینا اکثرا داستانشون خارج از بازی هست و براشون نوشتن. یعنی داستان که تو بازی میبینیم عملا هیچه.

سلام ، ظهرتون بخیر باشه
عیدتون هم مبارک باشه
q95.gif

همونطور که قول داده بودم امروز این بازی رو مورد بررسی قرار دادم و نظرم یکمی در موردش عوض شد :دی
اونم اینکه این بازی در نوع خودش یعنی دو بعدی میتونه جایگاه اول رو در بین بازی های فایتینگ دارا باشه .
انصافاً رو موزیکش خیلی کار کردن :دی باحال بود ...
رو کُمبوهاش هم در دو بعدی بودن نمیشه بیشتر از این انتظار داشت اما بازم در نوع خودش بدک نیست.
در مورد کمبو هم یه چیز بگم که این بازی هم جلو پایین مایل که معمولاً بهش میگن حرفه ای رو داراست پس از نظر سختی بودن کمبوهاش حرفی نیست ، چون یه فرد معمولی عمراً بتونه این ضربه ها رو به این زودی بزنه !
باید ماهها تمرین داشته باشه تا دستش عادت کنه به این جهات !
یه برتریه دیگه هم که داره اینه که علاه بر کنسول ها به پی سی هم این بازی رو ارائه کرده که در دیگر بازی های مشابه مثل تکن و کومبات مشاهده نمیشه ... (منظورم نسخه ی اورجینال هست نه شبیه سازی شده...)
اما نتیجه ی نهایی اینکه نمیشه یه بازی دوبعدی رو با یه بازی 3 بعدی مقایسه کرد ! پس هر چه قدر تکن رو با استریت فایتر مقایسه کنیم بیهوده هستش !
تکن علاوه بر همه ی قابلیت های استریت فایتر چندین قابلیت دیگه رو هم داره که همش بر میگرده به 3 بعدی بودنش مثلاً مسابقات مرحله ای داره که این نداره (منظورم یه شخصیت بر میداری و عین بازی های شوتر میری جلو فقط به جای اسلحه و... با ضربات مشت و لگد ( فایتینگ) میری جلو ) که در نهایت هم شخصیت براتون باز میشه و هم فیلم در قسمت گالری و هم اینکه امتیاز و پول میده که بری تو قسمت پروفایل و شخصیت ها رو ادیت کنی مطابق سلیقه ات :دی
و....
نظر نهایی من اینکه در دو بعدی استریت فایتر Street Fighter
در سه بعدی تکن Tekken
در مرحله ای هم اُربان رِجیون Urban Region
در مرحله های بعدی هم مورتال کومبات Mortal Kombat
و
BlazBlue – Calamity Trigger
Samurai Showdown 5 Special
13 The King Of Fighters XIII
Battle Fantasia
و
.
.
.

الان یه سوال واسه من پیش اومد.
یعنی شما کومبوهای کاراکترای شارژی ـم زدی؟ تونستی یه کومبو رو به الترا Juggle کنی؟
در ضمن اون جلو به پایین Special Move هستش، کومبو نیست تعریف کومبو رو فک کنم متوجه نشدی شما
این 2تا فایل رو بگیر
یکی رو حمید زده : http://www.mediafire.com/?0438odqps43qihh
این یکی ـم صفا : http://www.mediafire.com/?5ks7d3e8uesffz3
حتما ببین، جمعش میشه 5مگابایت یکی با ساکوراست ، یکی با ریو

• Like
Reactions: Click4u
به یه ضربه هم میگم کمبو :دی
تو خودش هم برین تو قسمت command list هر کدومش یه کمبو هستش وقتی اینا رو ترکیب کنی بزنی میشه بازم میشه کمبو دیگه :دی اما با این تفاوت که دمیج بیشتری رو میبره !
ویدیو ها رو هم دیدم در نوع خودش عالیه
21 تا کمبو :o

خئب اینجام یه اشتباهی داشتی، تو SF هرچی ضربه بیشتر باشه دمج بیشتر نمیشه، دقیقا ترتیب ـش یادم نیست، ولی از یه تعداد ضربه ای دیگه دمج به مینیموم میرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or