تصاویر بازی Tekken X Street Fighter

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود :d

با تشکر از D.A.K.E :

خوب احتمالا این خبر رو شنیده اید و زیاد از شنیدنش تعجب نکردید ، در واقع نمایش Gamescom مربوط به Street Fighter X Tekken نمیشه بلکه این اولین نمایش Tekken X Street Fighter میباشد .

sfxt.png

بله همانطور که گفته شد در این نمایش ما شخصیت های SF را خواهیم دید که به دنیای Tekken پای میگذارند . تفاوت این دو نسخه بیشتر در استایل گرافیکیشان میباشد . Yoshinori Ono و Katsuhiro Harada در تاریخ 19 آگوست دوباره با یکدیگر رو به رو خواهند شود و این دفعه Tekken X SF رو بازی خواهند کرد .

قرار است که در این کنفرانس Ono و Harada هشت نفر را از طرفداران بازی خود انتخاب کنند و آنها را مقابل یکدیگر قرار دهند تا بازی های آنها محک زده شود و مشخص شود که کدام یک از آنها Hardcore تر هستند .

منتظر نمایش این بازی خواهیم بود ...
تصاویر بازی:
*برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ روی آنها کلیک کنید*

tekken برای اولین بار در سال ۱۹۹۴ منتشر شد اما Street Fighter در سال 1987 :D از این نظر منم بهش احترام میذارم اما انتظار میره از بازی تکن که قدیمی تر هست پیشرفت فابل توجهی داشته باشه اما میبینین که هنوز دو بعدی باقی مونده !
من یکی که هیچ وقت یه بازیه 3 بعدی رو رها نمیکنم و بیام که دو بعدیش رو بازی بکنم... شما میکنید ؟ :D
عین این می مونه که تکن 3 رو بیای با تکن 5 مقایسه بکنی :دی
خب دو بعدی اصلاً نمیچسبه... چرا باید اینقدر محبوبت داشته باشه ؟ چرا آخه...
اگه میگین کمبو هاش محدوده به خاطر دو بعدی بودنش هست خب چرا 3 بعدی نمیکنن ؟ :D
چرا نمیتونن مثل تکن پیشرفت کنن ؟ چرا نمیتونن به شخصیت هاش اضافه کنن ؟ چرا سبک های رزمی دیگه رو بهش اضافه نمیکنن ؟
اما تکن چی ؟
شما میتونین یه ایراد ازش بگیرین؟ :D
نظر شخصی من اینه که تکن بهرینه و بهریتن خواهد بود....

یعنی واقعا الان داری میگی Tekken بهتر از SF ـه ؟ در مورد بدیهیات که Argue نمیکنند دوست عزیز.

خُب اگه شما میگین این بهتره دلیلتون رو بگین .... چرا SF ؟
چرا تکن نه ؟

گفتم که علاقه ندارم در مورد بدیهیات بحث کنم و اعصاب خودم و شما رو خط خطی کنم.این که افرادی که سبک Fighting رو حرفه ای دنبال میکنند بیشتر چه بازی رو انجام میدن گواهه همه چیز هست جای بحث نداره اصلا.

من خودم طرفدار تکن هستم اما:
tekken برای اولین بار در سال ۱۹۹۴ منتشر شد اما Street Fighter در سال 1987 :D از این نظر منم بهش احترام میذارم اما انتظار میره از بازی تکن که قدیمی تر هست پیشرفت فابل توجهی داشته باشه اما میبینین که هنوز دو بعدی باقی مونده !
مگه سبک به مرور زمان تغییر میکنه؟ سبک TEKKEN یه چیز متفاوت بوده از اول، SF هم یه سبک دیگه. و گرنه تمام 2 بعدی بر اساس حرف شما باید منقرض میشدن!!
من یکی که هیچ وقت یه بازیه 3 بعدی رو رها نمیکنم و بیام که دو بعدیش رو بازی بکنم... شما میکنید ؟ :D
یه چی هم بگم، side scrolling کلا ماجراش با 2 بعدی های فایت جداس.
عین این می مونه که تکن 3 رو بیای با تکن 5 مقایسه بکنی :biggrin1:
من هنوزم هیچ فایتینگی رو به 3 ترجیح نمیدم! از شمایی که تکن بازی بعیده. 3 میشه گفت بهترین فایتینگ کل دوران بود!
چرا نمیتونن مثل تکن پیشرفت کنن ؟ چرا نمیتونن به شخصیت هاش اضافه کنن ؟ چرا سبک های رزمی دیگه رو بهش اضافه نمیکنن ؟
اما تکن چی ؟
اینم نظر شخصیه به هر حال :). من خودم فایتینگ 3 بعدی رو ترجیح میدم اما بعضی از 2 بعدی مثل SF یا BB یه حال دیگه به آدم میدن. خوبی سبک 2 بعدی هم اینه که تاریخ مصرف نداره. تا ابد هم میشه اولین بازی های منتشر شده رو بازی کرد چون که ذاتا نیازی به پیشرفت تکنیکی ندارن.

ببینین اصلا کار اشتباهی کردن که این دوتا رو اوردن انداختن جون هم!!!
قبلا هم گفتم که کلا بحث این دوتا بازی جداست.SF باید با MK میوفتاد و تکن هم نمیشه با چیزی مقایسش کرد چون سبکشم جداست.
هر دوتا رو هم دوست دارم ولی این دیگه خیلی ابلهانه هست که این کارو کردن.

عین این می مونه که تکن 3 رو بیای با تکن 5 مقایسه بکنی :دی
اما تکن چی ؟
شما میتونین یه ایراد ازش بگیرین؟ :D
نظر شخصی من اینه که تکن بهرینه و بهریتن خواهد بود....

ظاهرا هر چقدر هم اینجا بحث بشه شما حرف خودتو میزند(و ظاهرا به حرف دیگران هم توجه ندارید) .
بدون هیچ بی احترامی و با کمال قاطعیت میگم که شما به این سبک اصلاً و ابداً آشنا نیستید (بازم خوبه tekken رو تیکن تلفظ نمیکنید!!!) .در نتیجه از اونجایی که من خیلی بیکارم این جزوه رو براتون مینویسم!

سبک فایتنیگ:
سبک فایتنیگ به دو بخش کلی تقسیم میشه:1-دو بعدی 2-سه بعدی (منظور از "بعد" گیم پلی بازیست)
فعالیت 1-1:
چرا mortal kombat از دو بعدی به سه بعدی تغییر سبک داد؟این بحث را در کلاس به اشتراک بگذارید.
فعالیت 2-1:
چرا mortal kombat از سه بعدی به دو بعدی تغییر سبک داد؟آیا اِد بود دچار دل درد شده بود؟این بحث را در کلاس به اشتراک بگذارید.

این دو سبک در گیم پلی ،بسیار با هم متفاوت هستن و میشود به طور قطع به یکی "گودرز" و دیگری "شقایق" گفت.درنتیجه میتوان گفت که این دو سبک طرفداران خود را دارند و "بله ایشون سه بعدی رو ممکنه رها بکنه و بیاد دو بعدی!"
ضمن این که "اگه یه چیزی پیچیده تر باشه،این دلیلی بر بهتر بودنش نیست" در ضمن super street fighter 4 سی و نه tekken 6 کارکتر چهل کارکتر دارد.
کامبو های استریت فایتر اگر سختتر از تکن نباشد مطمئنا و حتما و مسلما آسان تر نیست!

فعالیت 3-1:
آیا رئال بودن در یک گیم فایتینگ جایز است؟چرا امت شهید پرور ایران tekken را end ـه رئال بودن می پندارد تحسینش میکند ولی بازی ای مثل virtua fighter، (که در آن از مشت های آتشین و الکتریکی خبری نیست و 100 % رئال هست) را به سختی میشناسد؟ این فعالیت را در کلاس به اشتراک بگذارید.

خب برای امروز کافیه،این متن رو بخونید چون هفته ی دیگه باید کنفرانس بدید.
---
اما تکن چی ؟شما میتونین یه ایراد ازش بگیرین؟ :D

اوه بله مطمئنا میتونیم!در واقع هر کسی میتونه گیر بنی اسرائیلی بگیره.
برای مثال:چرا به مدل مو های جین کازاما "دم اردکی" گفته میشود نه "*****" ؟
گاهی وقتا دلم بحال اسرائیلی ها میسوزه!!!

حالا نمی دونم چجوریه بیشتر طرفدارای تکن می یان اس اف رو به خاطر اژدر انداختن یا آتیش در کردن یا کارتونی بودنش مسخره می کنن و اینکه احساس می کنن اس اف بازی خیلی آسونی هس (البته اگه دستشون به بازی خورده باشه) و خیلی هم اعتقاد دارن تکن رئال هس، حالا نمدونم والا به اینا چی می گن ؟ کسی از دوستان مصداقی از این شخصیت ها رو پیدا کرده ؟

25795933364617570744.jpg

• Like
Reactions: <^SIleNT^>
ببینین اصلا کار اشتباهی کردن که این دوتا رو اوردن انداختن جون هم!!!
قبلا هم گفتم که کلا بحث این دوتا بازی جداست.SF باید با MK میوفتاد و تکن هم نمیشه با چیزی مقایسش کرد چون سبکشم جداست.
هر دوتا رو هم دوست دارم ولی این دیگه خیلی ابلهانه هست که این کارو کردن.

کاملاً موافق هستم
q95.gif

ظاهرا هر چقدر هم اینجا بحث بشه شما حرف خودتو میزند(و ظاهرا به حرف دیگران هم توجه ندارید) .
بدون هیچ بی احترامی و با کمال قاطعیت میگم که شما به این سبک اصلاً و ابداً آشنا نیستید (بازم خوبه tekken رو تیکن تلفظ نمیکنید!!!) .در نتیجه از اونجایی که من خیلی بیکارم این جزوه رو براتون مینویسم!

سبک فایتنیگ:
سبک فایتنیگ به دو بخش کلی تقسیم میشه:1-دو بعدی 2-سه بعدی (منظور از "بعد" گیم پلی بازیست)
فعالیت 1-1:
چرا mortal kombat از دو بعدی به سه بعدی تغییر سبک داد؟این بحث را در کلاس به اشتراک بگذارید.
فعالیت 2-1:
چرا mortal kombat از سه بعدی به دو بعدی تغییر سبک داد؟آیا اِد بود دچار دل درد شده بود؟این بحث را در کلاس به اشتراک بگذارید.

این دو سبک در گیم پلی ،بسیار با هم متفاوت هستن و میشود به طور قطع به یکی "گودرز" و دیگری "شقایق" گفت.درنتیجه میتوان گفت که این دو سبک طرفداران خود را دارند و "بله ایشون سه بعدی رو ممکنه رها بکنه و بیاد دو بعدی!"
ضمن این که "اگه یه چیزی پیچیده تر باشه،این دلیلی بر بهتر بودنش نیست" در ضمن super street fighter 4 سی و نه tekken 6 کارکتر چهل کارکتر دارد.
کامبو های استریت فایتر اگر سختتر از تکن نباشد مطمئنا و حتما و مسلما آسان تر نیست!

فعالیت 3-1:
آیا رئال بودن در یک گیم فایتینگ جایز است؟چرا امت شهید پرور ایران tekken را end ـه رئال بودن می پندارد تحسینش میکند ولی بازی ای مثل virtua fighter، (که در آن از مشت های آتشین و الکتریکی خبری نیست و 100 % رئال هست) را به سختی میشناسد؟ این فعالیت را در کلاس به اشتراک بگذارید.

خب برای امروز کافیه،این متن رو بخونید چون هفته ی دیگه باید کنفرانس بدید.
---

اوه بله مطمئنا میتونیم!در واقع هر کسی میتونه گیر بنی اسرائیلی بگیره.
برای مثال:چرا به مدل مو های جین کازاما "دم اردکی" گفته میشود نه "*****" ؟
گاهی وقتا دلم بحال اسرائیلی ها میسوزه!!!

حرف هاتون کاملاً متین و قابل احترامه ... اما هر کسی یه سبک مبارزه رو بیشتر دوست داره که به نظر من و خیلی ها کامل ترینشون در بازی تِکن مشاهده میشود...
از همه ی سبک ها بدون شک استفاده شده ... (بوکس،کیک بوکس،کشتی،کشتی کج،شائولین، سامورایی، نینجا،آی کیدو، سبک های حیوانی ، جودو، تکواندو،موی تایلند ، و هر چیزی که به ذهنتون بیاد موجوده) + اینکه داستان کاملاً غنی داره + اینکه موزیک و کیفیت گرافیکش از همه بازی های فایتینگ بهتره + کُمبو های بیشتر نسبت به دیگر بازی های فایتینگ...و.....
حالا شما ایراد برای موهای جین کازاما میگیرین ؟ خُب این بازی قابلیت ادیت شخصیت ها رو هم براتون باز گذاشته برو هر مدلی که دوست داری درست کن اصلاً دم اُردکی رو حذف کن و اسلامیش کن تا دلتون برای اسرائیلی ها نسوزه !!!
169.gif

در نهایت اینکه هر کسی یه سبکی دوست داره ویکی میخواد تو دوران کودکیش بمونه و 2 بعدی رو بازی کنه ... انسان عاقل با تکنولوژی میره جلو نه اینکه بمونه تو زمون قدیم ... باور کنین
694.gif
204.gif

حالا نمی دونم چجوریه بیشتر طرفدارای تکن می یان اس اف رو به خاطر اژدر انداختن یا آتیش در کردن یا کارتونی بودنش مسخره می کنن و اینکه احساس می کنن اس اف بازی خیلی آسونی هس (البته اگه دستشون به بازی خورده باشه) و خیلی هم اعتقاد دارن تکن رئال هس، حالا نمدونم والا به اینا چی می گن ؟ کسی از دوستان مصداقی از این شخصیت ها رو پیدا کرده ؟

25795933364617570744.jpg

دوست عزیز همشون اونطوری نیستند که...
مثلاً کوما یا همون پاندا یه شخص هستش و چون سبک مبارزه اش شبیه پاندا هست (حیوانی) لباس پاندا رو پوشیده و همینطور میتونین تک تک شخصیت هایی رو که نام بردین رو اینجا اسمش رو سرچ کنین و کل داستانش رو بخونین و متوجه بشیین>>>> کلیک کنید

اره خوب مثلا چون 2 بعدی باقی مونده بیایم limbo رو هم مثلا 3 بعدی کنیم چون تاریخ 2 بعدی گذشته !
من حاضرم با شما شرط ببندم اصلا دنبال نوع سبک و سیاق بازیها هم نرفتید یا همون Takken رو Mash Button بازی میکنید ولی اینهایی که اینجا بهت دارن جواب میدن همه از فایتر بازهای خوب هستن و از روی بی منطقی کسی اینجا حرف نمیزنه !

من خودم تکن بازی میکردم ولی بعد از مدتی جذب بازی استریت فایتر شدم
از لحاظ گرافیکی باهم فرق دارن . از لحاظ سبک بازی هم همینطور
ولی استریت فایتر بسیار سختر از تکن هست . فقط با حرف زدن نمیتونی اینو درک کنی باید خودت تجربه کنی .
چند نفر هستیم که یه کلن کوچیک واسه استریت فایتر داریم Persian Street Fighter و داریم کسایی که علاقه دارن رو جمع میکنیم دوره هم ... همه بچه ها هم بازی فایتینگ علاقه دارن و همه اخبار و مسابقه هایه اونا رو دنبال میکنن و هیچ وقت نمیگن که این فایتینگ بده یا اون خوبه .
چیزی که بچه ها میگن اینه که بازی استریت فایتر نسبت به بقیه بازی ها اصول پیچیده تری داره ( این رو میگم چون خودم تجربه کردم )
البته همین تکن که شما به این راحتی در موردش صحبت میکنی اینقدر ها هم ساده نیست ( همونطور که من فکر میکردم ) ولی وقتی با چندتا از بچه ها که تقریبا بازیهای فایتینگ رو اصولی دنبال میکنن صحبت کردم به این نتیجه رسیدم که خیلی چیزها هست که با بازی کردن با تعدادی بازیکن مبتدی که بازی رو بصورت اصولی یاد نگرفتن نمیشه درک کرد.
یکی از بچه ها تعریفی از کمبو رو نوشته بود که کاملا درست بود و معنی واقعی اینو تویه استریت فاتر میتونی درک کنی
تویه این مدتی که بازی فایتینگ رو بصورت اصولی سعی دارم یاد بگیرم فهمیدم اینه که بروبچه ایران دوست ندارن بازی که نیاز به زمان داره تا یاد گرفته بشه رو دنبال کنن، برایه همین میرن دنبال بازی های ساده تر مثل کامبت و تکن .
به خاطره همینم هست که محبوبیت این دو تا بازی بیشتر هست. ولی جاهایه دیگه دنیا اینجور نیست ، اینرو هم از فروش و میزان مسابقات و بازیکن و تماشاچیهایه اون مسابقات که برگزار میشه میتونی بفهمی .
ولی وقتی که کسی میاد بازی استریت فایترو میبینه و یاد میگیره، این رو درک میکنه که واقعا بازیه زیبا و جالب و مشکل تری نسبت به بازی های فایتینگ دیگه هست
یکی گفت بازی استریت فایتر آسون تر از تکن هست . مشخص هست یا استریت فایتر بازی نکرده یا رفته مقابل PC یا با یه بازیکن مبتدی مثل خودش بازی کرده و میتونم قول بدم که همون تکن رو هم بلد نیست .
کسی که STREET FIGHTER بازی میکنه ، حتما میتونه tekken یا mk رو هم بازی کنه ، ولی بر عکس این، احتماله کمی داره .
و اینکه فعلا داستانهایه تکن رو نگاه کن و چند تا فاتالیتی تویه mk بزن تا روحیت باز شه ، بعد بیا یکم استریت فایتر بازی کن ببین که هنوز NOOB تشریف دارید و چیزی از بازی فایتینگ نمیدونی
( NOOB به معنی تازه کار )
بچه ها با نرم افزار Xfire با هم دیگه صحبت میکنن و آنلایت استریت فایتر بازی میکنن . آدرس سایت رو هم که نوشتم. چندتا هم ویدئو از بازیهایه بچه ها و کمبوهایی که زدن هست حتما ببینید

آخرین ویرایش:
من خودم تکن بازی میکردم ولی بعد از مدتی جذب بازی استریت فایتر شدم
از لحاظ گرافیکی باهم فرق دارن . از لحاظ سبک بازی هم همینطور
ولی استریت فایتر بسیار سختر از تکن هست . فقط با حرف زدن نمیتونی اینو درک کنی باید خودت تجربه کنی .
چند نفر هستیم که یه کلن کوچیک واسه استریت فایتر داریم Persian Street Fighter و داریم کسایی که علاقه دارن رو جمع میکنیم دوره هم ... همه بچه ها هم بازی فایتینگ علاقه دارن و همه اخبار و مسابقه هایه اونا رو دنبال میکنن و هیچ وقت نمیگن که این فایتینگ بده یا اون خوبه .
چیزی که بچه ها میگن اینه که بازی استریت فایتر نسبت به بقیه بازی ها اصول پیچیده تری داره ( این رو میگم چون خودم تجربه کردم )
البته همین تکن که شما به این راحتی در موردش صحبت میکنی اینقدر ها هم ساده نیست ( همونطور که من فکر میکردم ) ولی وقتی با چندتا از بچه ها که تقریبا بازیهای فایتینگ رو اصولی دنبال میکنن صحبت کردم به این نتیجه رسیدم که خیلی چیزها هست که با بازی کردن با تعدادی بازیکن مبتدی که بازی رو بصورت اصولی یاد نگرفتن نمیشه درک کرد.
یکی از بچه ها تعریفی از کمبو رو نوشته بود که کاملا درست بود و معنی واقعی اینو تویه استریت فاتر میتونی درک کنی
تویه این مدتی که بازی فایتینگ رو بصورت اصولی سعی دارم یاد بگیرم فهمیدم اینه که بروبچه ایران دوست ندارن بازی که نیاز به زمان داره تا یاد گرفته بشه رو دنبال کنن، برایه همین میرن دنبال بازی های ساده تر مثل کامبت و تکن .
به خاطره همینم هست که محبوبیت این دو تا بازی بیشتر هست. ولی جاهایه دیگه دنیا اینجور نیست ، اینرو هم از فروش و میزان مسابقات و بازیکن و تماشاچیهایه اون مسابقات که برگزار میشه میتونی بفهمی .
ولی وقتی که کسی میاد بازی استریت فایترو میبینه و یاد میگیره، این رو درک میکنه که واقعا بازیه زیبا و جالب و مشکل تری نسبت به بازی های فایتینگ دیگه هست
یکی گفت بازی استریت فایتر آسون تر از تکن هست . مشخص هست یا استریت فایتر بازی نکرده یا رفته مقابل PC یا با یه بازیکن مبتدی مثل خودش بازی کرده و میتونم قول بدم که همون تکن رو هم بلد نیست .
کسی که STREET FIGHTER بازی میکنه ، حتما میتونه tekken یا mk رو هم بازی کنه ، ولی بر عکس این، احتماله کمی داره .
و اینکه فعلا داستانهایه تکن رو نگاه کن و چند تا فاتالیتی تویه mk بزن تا روحیت باز شه ، بعد بیا یکم استریت فایتر بازی کن ببین که هنوز NOOB تشریف دارید و چیزی از بازی فایتینگ نمیدونی
( NOOB به معنی تازه کار )
بچه ها با نرم افزار Xfire با هم دیگه صحبت میکنن و آنلایت استریت فایتر بازی میکنن . آدرس سایت رو هم که نوشتم. چندتا هم ویدئو از بازیهایه بچه ها و کمبوهایی که زدن هست حتما ببینید

مرسی دوست عزیز از توضیحات شما
اما منم مبتدی نیستم به ترتیت
tekken 3
tekken4
tekken tag
tekken dark
tekken 5
tekkken 6 رو بازی کردم ، دیگر بازی های فایتینگ علاوره بر استریت فایتر :
BlazBlue – Calamity Trigger
Samurai Showdown 5 Special
13 The King Of Fighters XIII
Battle Fantasia
M.k
البته چند تای دیگه هم هستند که اسمشون یادم نیست مثلاً کاراته.... نمیدونم چی چی :دی
در بین اینها استریت فایتر خیلی قشنگ تر هست و شاخترین بازی های فایتینگ همین تکن و استریت فایتر و کومبات میشه گفت
اما یه بازی دیگه هم هست به نام urban region
این بازی از نظر من همه ی سبک های رزمی رو جمع کردن و اینو درست کردن حتی میتونه با این یکی ها هم رقابت کنه ، اما چون سبک بازیش فرق داره نمیشه با اون ها مقایسه کرد...
راستی گفتین با اون نرم افزار میشه آنلاین بازی کردن ، تکن این قابلیت رو هم داره که بتونی وارد سرور جهانیش بشی و آنلاین بازی کنی ... البته تو ps3
گفتین مسابقات : اینم مسابقات خودش رو داره ... همه جمع میشن و بازی میکنن البته مسابقات تکن از زمان تکن 3 بوده....!
گفتین تکن آسون تره نسبت به این بازی :-؟ والا چی بگم اگه آسونه برین اولترا هارد کنین و بازی کنین ببینیم میتونین چند راند برین جلو ؟
منظور من از آسون این بود که تو کُمبو های شخصیت مورد نظر جهت یا جلوئه یا عقبه یا... اما تو تکن علاوه بر این ها ضربات مایل هم اضافه میشه بهش .... میبینین که کوومبات جمعاً یه سالتو داره استزیت فایتر هم دو تا سالتو میگیره اما تکن چی ؟ برای هر شخصیت کمه کم 8 نوع سالتو وجود داره ! حالا بازم میگین تکن آسون تره ؟ :d
https://www.google.com/search?hl=en...tKjtBw&ved=0CBcQvwUoAQ&q=urban+region&spell=1

همینقدر که شما ملاک سخت بودنه بازیتون اولترا هارد PC هست ، این نهایت فایتینگ باز بودن شما رو میرسونه.
ادامه دادن بحث فایده نداره . یه مدت بازی با اولترا هارد PC رو ول کن بیا یکم استریت فایتر بازی کن شاید تونستی چیزی یاد بگیری.

منم به همین نتیجه رسیدم که بحث با.....فایده ای نداره
شما هم اینو بدونین که هنوز تکن برا پی سی نیومده که اولترا هارد پی سی رو من ملاک قرار بدمش !
ملاک من کامل و مرجع بودن بازی هست که تکن همه ی اینها رو داراست !
هر چیزی که باید تو یه بازی فایتینگ باشه این همش رو داره......یکمی هم مثبت گرا باشین لطفاً از حرف هام برداشت منفی نکنین من چنین قصدی ندارم....
روزتون خوش
371.gif

مرسی دوست عزیز از توضیحات شما
اما منم مبتدی نیستم به ترتیت
tekken 3
tekken4
tekken tag
tekken dark
tekken 5
tekkken 6 رو بازی کردم ، دیگر بازی های فایتینگ علاوره بر استریت فایتر :
BlazBlue – Calamity Trigger
Samurai Showdown 5 Special
13 The King Of Fighters XIII
Battle Fantasia
M.k
البته چند تای دیگه هم هستند که اسمشون یادم نیست مثلاً کاراته.... نمیدونم چی چی :دی
در بین اینها استریت فایتر خیلی قشنگ تر هست و شاخترین بازی های فایتینگ همین تکن و استریت فایتر و کومبات میشه گفت
اما یه بازی دیگه هم هست به نام urban region
این بازی از نظر من همه ی سبک های رزمی رو جمع کردن و اینو درست کردن حتی میتونه با این یکی ها هم رقابت کنه ، اما چون سبک بازیش فرق داره نمیشه با اون ها مقایسه کرد...
راستی گفتین با اون نرم افزار میشه آنلاین بازی کردن ، تکن این قابلیت رو هم داره که بتونی وارد سرور جهانیش بشی و آنلاین بازی کنی ... البته تو ps3
گفتین مسابقات : اینم مسابقات خودش رو داره ... همه جمع میشن و بازی میکنن البته مسابقات تکن از زمان تکن 3 بوده....!
گفتین تکن آسون تره نسبت به این بازی :-؟ والا چی بگم اگه آسونه برین اولترا هارد کنین و بازی کنین ببینیم میتونین چند راند برین جلو ؟
منظور من از آسون این بود که تو کُمبو های شخصیت مورد نظر جهت یا جلوئه یا عقبه یا... اما تو تکن علاوه بر این ها ضربات مایل هم اضافه میشه بهش .... میبینین که کوومبات جمعاً یه سالتو داره استزیت فایتر هم دو تا سالتو میگیره اما تکن چی ؟ برای هر شخصیت کمه کم 8 نوع سالتو وجود داره ! حالا بازم میگین تکن آسون تره ؟ :d
noobstarwars.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or