ترس

از بین بازیهای زیر کدومو میپسندی؟(از نظر ترس)

• silent hill

رای‌ها: 24 49.0%
  • resident evil

رای‌ها: 19 38.8%
  • obscure

رای‌ها: 2 4.1%
  • Alone in the dark

رای‌ها: 4 8.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    49
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من یه بار خودم یه روح دیدم ... باور کنید دروغ نمیگم... اصلا ترسناک نبود چون اونو توی تاریکی دیدم ... توی یه خرابه...:eek::eek:

واقعا تو دختری؟؟
از بازی نمیترسی
از فیلم نمیترسی
از روحم که نمیترسی
اصلا چیزی به نام احساسات برای تو تعریف شده؟:biggrin1:

يه چي ميگم نخندينا!
من يه بار بچه بودم . حدود اول راهنمايي . يه فيلم ترسناك ديدم . تا 6 ماه خواب نداشتم . جدي ميگم . تا 6 ماه . همون شب اول كه فيلم رو ديدم ، چون تخت خوابمون 2 طبقه بود ، يهو يه صداي تق اومد كه تا صبح از ترس مردم!
تا من باشم ديگه فيلم ترسناك رو شب نبينم!

قیلم فقط اره... خلی با تله های jigsaw حال می کنم خیلی شخصیت خداییییه....
بازی هم silent hill

من خداییش از هرچیزی که فکر کنی میترسم ولی پر رو هستم.
RE4 رو نیم ساعت نیم ساعت بازی میکردم. مثلا صبح نیم ساعت, بعد از ظهرم نیم ساعت.
اعصابم تحمل نداشت بعد از نیم ساعت حالم بد میشد.
بایوشاک که با هزار بدبختی بازی کردم. دستم میلرزید, عرق سرد میشست رو تنم.
اولین باری که خیلی ترسیدم بازی RE2 بود که از تو یه راهرو بازیک میرفتم, پنجره هاشو با چوب
بسته بودن, بعد یه دفعه چندتا دست از تو پنجره میاد یقتو میچسبه.
فیلم هم بد روم اثر میزاره ولی Worm نمیزاره بی خیلش بشم.
یه فیلم هست به اسم هاستل 1 , هاستل 2 , چندش آور ترین فیلم هایی بودن که دیدم.
وقتی این فیلم ها رو می دیدم فشار خونم میرفت رو 1000و تادو هفته 24 ساعت احساس تحوع داشتم.
ترسناک ترین فیلمی که دیدم اول جن گیر 1 دوبله فارسی, کینه, حلقه و شاک هم بد نبودن.
البته من کلا از همشون میترسم ولی اینا که گفتم سر سبد بودن.

من یه بار خودم یه روح دیدم ... باور کنید دروغ نمیگم... اصلا ترسناک نبود چون اونو توی تاریکی دیدم ... توی یه خرابه...:eek::eek:
من که به روح اعتقاد دارم
----------
تو شهر ما موجودی به نام جوانازما که به فارسم میشه جوان آزمایش کن و به انگلیسی
young tstter :biggrin1:
این موجود به شکل های مختلف تبدیل میشه.ولی بی ازاره فقط برای ترسوندنه
----
این موجود داستان های زیادی داره اگه خواستین میگم من خودم دیدمش
-------
کسی مسخره نکنه چون مسخره کردنش یعنی توهین به شهر من و با من طرفه:cool:

جادهای تو شهر ماست که اون موجود توشه و باعث شده بعضی از همشهری های ما به خاطر اینکه بهش نزنن چپ کردن و .....:((

این موجود داستان های زیادی داره اگه خواستین میگم

جریانشو بگو بینیم چطوریه باید جالب باشه! منتظرم ها!

ببخشید وسط بحث آزمایشی (جوانازما) تون موضوع عوض میکنم.
به نظر من ترس باید با حس و داستان و فضاسازی وحشتناک به ذهن تماشاچی القا بشه مثل حلقه ژاپنی و تالع نحس. در بین بازیها هم سایلنت هیل از این نظر بهترینه.بعد هم رزیدنت و ابس کور.
این روز ها همه بلدن خونریزی و تیکه پاره شدن نشون بدن.آدم از دیدن فیلمهایی مثل سوینی تاد دیگه نمیترسه تازه کلی هم مفرح و هیجان انگیزه.

ترسناک ترین بازی که کردم سایلنت هیل بود.خیلی از اون جاهایی که روحها میومدن میترسیدم.

واقعا تو دختری؟؟
از بازی نمیترسی
از فیلم نمیترسی
از روحم که نمیترسی
اصلا چیزی به نام احساسات برای تو تعریف شده؟:biggrin1:

نگو این حرفا رو دوست عزیز من هم احساسات دارم ولی فقط نمیترسم

من که به روح اعتقاد دارم
----------
تو شهر ما موجودی به نام جوانازما که به فارسم میشه جوان آزمایش کن و به انگلیسی
young tstter :biggrin1:
این موجود به شکل های مختلف تبدیل میشه.ولی بی ازاره فقط برای ترسوندنه
----
این موجود داستان های زیادی داره اگه خواستین میگم من خودم دیدمش
-------
کسی مسخره نکنه چون مسخره کردنش یعنی توهین به شهر من و با من طرفه:cool:

جادهای تو شهر ماست که اون موجود توشه و باعث شده بعضی از همشهری های ما به خاطر اینکه بهش نزنن چپ کردن و .....:((

به نظر من حرفت خنده دار نیست تازه من خوشم اومده میشه بیشتر توضیح بدی...شما کجا زندگی میکنی؟

(به نظر من ترس باید با حس و داستان و فضاسازی وحشتناک به ذهن تماشاچی القا بشه مثل حلقه ژاپنی و تالع نحس. در بین بازیها هم سایلنت هیل از این نظر بهترینه.بعد هم رزیدنت و ابس کور.
این روز ها همه بلدن خونریزی و تیکه پاره شدن نشون بدن.آدم از دیدن فیلمهایی مثل سوینی تاد دیگه نمیترسه تازه کلی هم مفرح و هیجان انگیزه.[)/quote]

راست میگی الان دیگه فیلم ترسناک معنی نداره...ولی من از سوینی تاد خوشم میاد فکر میکنم بخاطر Johnny Depp باشه (آخه خیلی قشنگ بازی میکنه):love::blushing:

به نظر من الان آدم فقط باید ترسو از توی نوشته های کتابها پیدا کنه مثلا من خودم یه داستان ترسناک نوشتم به زبان انگلیسی البته هنوز چاپ نشده ولی اگه بخواین میتونم براتون تعریف کنم. (این داستان برگرفته از تفکرات خودم و بازیهایی مثل Fatal Fram(Project Zero و فیلمهای مثل (The Ring,Shutter, the grauge) است.)

آخرین ویرایش:
(به نظر من ترس باید با حس و داستان و فضاسازی وحشتناک به ذهن تماشاچی القا بشه مثل حلقه ژاپنی و تالع نحس. در بین بازیها هم سایلنت هیل از این نظر بهترینه.بعد هم رزیدنت و ابس کور.
این روز ها همه بلدن خونریزی و تیکه پاره شدن نشون بدن.آدم از دیدن فیلمهایی مثل سوینی تاد دیگه نمیترسه تازه کلی هم مفرح و هیجان انگیزه.[)/quote]

راست میگی الان دیگه فیلم ترسناک معنی نداره...ولی من از سوینی تاد خوشم میاد فکر میکنم بخاطر Johnny Depp باشه (آخه خیلی قشنگ بازی میکنه):love::blushing:

به نظر من الان آدم فقط باید ترسو از توی نوشته های کتابها پیدا کنه مثلا من خودم یه داستان ترسناک نوشتم به زبان انگلیسی البته هنوز چاپ نشده ولی اگه بخواین میتونم براتون تعریف کنم. (این داستان برگرفته از تفکرات خودم و بازیهایی مثل Fatal Fram(Project Zero و فیلمهای مثل (The Ring,Shutter, the grauge) است.)

انگلیسی نوشته مرسی! که میخوای چاپش کنی؟ این که میگی برگرفته از تفکرات خودته باید خیلی جالب باشه! اگه چاپش کردی حتماً خبر بدیا! ممنون.

به نظر من حرفت خنده دار نیست تازه من خوشم اومده میشه بیشتر توضیح بدی...شما کجا زندگی میکنی؟

جریانشو بگو بینیم چطوریه باید جالب باشه! منتظرم ها!
این موجود که از قدیم وجود داشته و برای امتحان آدم ها ظاهر میشه و اکثرا شبیه حیوانات اهلی میشه.
این به گفته پدر بزرگم
یه بار در کوه که گله را برای چرا برده بودیم یک گوسفند از گله خارج میشوندی:biggrin1:
و من با دوستان به دنبال ان رفتیم وقتی دستم را برای دراز کردم دستم از داخل بدن او رد شد
و وقتی ما متحیر بودیم او به پای درخت رفت و شروع به خنده کرد
پایان
==
اگه خواستین ما جرای جادرو هم میگم

من با دوستان به دنبال ان رفتیم وقتی دستم را برای دراز کردم دستم از داخل بدن او رد شد

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

بعد از اینکه گوسفنده رفت و خندید همونجا خشکتون زد؟! یعنی بعدش چیکار کردین؟ طبیعی بود براتون؟

اینم بگو بینم جریان چیه؟

این موجود که از قدیم وجود داشته و برای امتحان آدم ها ظاهر میشه و اکثرا شبیه حیوانات اهلی میشه.
این به گفته پدر بزرگم
یه بار در کوه که گله را برای چرا برده بودیم یک گوسفند از گله خارج میشوندی:biggrin1:
و من با دوستان به دنبال ان رفتیم وقتی دستم را برای دراز کردم دستم از داخل بدن او رد شد
پایان
==

يا پيغمبر!!! آقا تاپيك داره از مرز +18 رد ميشه! اين جريان رو بده يه فيلم ساز بسازه! ميشه چيزي تو مايه هاي فيلم سايلنت هيل!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or