ترس

از بین بازیهای زیر کدومو میپسندی؟(از نظر ترس)

• silent hill

رای‌ها: 24 49.0%
  • resident evil

رای‌ها: 19 38.8%
  • obscure

رای‌ها: 2 4.1%
  • Alone in the dark

رای‌ها: 4 8.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    49
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
این که نمیشه هیچکی نترسه
اینجوری نمیشه باید یه قرار بزاریم بریم کوه 3 نصفه شب اونوقت معلوم میشه کی نترسه:biggrin1:
هرکسی حتما از یه چیزی می ترسه:love:

بچه ها یه چیزی بگم نخندین:biggrin1:
ترسناکترین بازیی که انجام دادم silent hill origins بود اونم فقط بخاطره محیطش(نه محیطه داخل بازیها)
فضا: ساعت 2شب به بعد, زیره پتو (بدونه هیچ نور اضافه), هندز فری تو گوش با اخرین درجه صدا, فاصله lcd 10cm با دماغ
وضیته خودم:یه پسره 24 ساله(مثلا مرد24 ساله:-") اکثر شبا هم خسته و داغون
با اون اهنگ خاصش یهو یه موجود عجیبو غریب 10cmریت ظاهر میشد
خلاصه کلی شک, استرس,ترس یا هر چیزه دیگه که اسمشو میزارین بهم وارد شد:(

سلام
این که نمیشه هیچکی نترسه
اینجوری نمیشه باید یه قرار بزاریم بریم کوه 3 نصفه شب اونوقت معلوم میشه کی نترسه:biggrin1:
هرکسی حتما از یه چیزی می ترسه:love:

راست میگی اینطوری که کسی از چیزی نترسه امکان نداره . چون مثلا ما بشر هستیم و یکی از مشانه های اون هم همین ترسه.

خب بزارین اول از خودم شروع کنم . من میترسم از اینکه یه شبی(ساعت 2 نصفه شب) ماشین تو بیابون خراب شه و من تنها باشم... و بعد این صدای زوزه شغالها و گرگهاست که ترسمو بیشتر میکنه. :eek:

من رزيدنت اويل هم بازي كردم واقعا ايد ه هاي ترسوندنشون به همرا اون آهنگ گذاري هاشون عاليه
اما..........................
بهتر از اون بازي MANHUNT شكار انسان است كه واقعا ترسناك هست و لذت بخش 100% عالي
به چند دليل :
1-توي اين بازي وقتي اون ديوونه هايه قاتل دنبالت ميوفتند جيغ و داد ميزنند و سر وصداي بلندي از خودشون در ميارن كه اضطراب بازيكن رو بالا ميبره و بازي كن بايد يا سريع يه جا خودشو قايم كنه يا يه تاريكي گير بياره
2- نحو ه ي آنگ گذاري عاليه
3- داستان و مراحل هم عاليه
و در آخر بايد تا مرحله ي آخرش بري تا به ترس و لذت برسي داشت يادم ميرفت كه توي اين بازي نحوه ي كشتن خيلي قشنگه اونم با هر وسيله به سه حالت مثلا اگه يه چاقو داشته باشي و بري پشت سرش و دستتو روي كليك كشتن نگه داري چند فلاش سبز رنگ مياد كه اگه ولش كني به حات ساده ميكشه ولي اگه صبر كني فلاش ها نارنجي و در آخر سرخ ميشه كه اين دو رنگ هم به ترتيب باعث كشته شدن فجيح ميشه
و علاوه بر اين انواع وسايل براي كشتن به ترتيب خورده شيشه / پلاستيك براي سر كاراكتر به منظور خفگي / چاقو و ............ و نكتهي جالب توجه اينه كه هر كدوم از اين وسايل سه حالت مختلف (فجيح) رو داره و ظاهرا قرار بود شماره 2 اين بازي بياد ولي من پيگيرش نشدم ولي بازم از يادم نميره
ترس+ لذت بازي (MANHUNT) رو عالي كرده.

چه عجب منتظر بودم خودت تاپيكو دوباره راه بياندازي!!;)
واسه ترستم چندتا راهكار بهت پيشنهاد مي كنم!
من میترسم از اینکه یه شبی(ساعت 2 نصفه شب) ماشین تو بیابون خراب شه
ساعت 2 نصفه شب چه موقع بيرون رفتنه؟ (البته اگر دانشجو باشي عذرت موجه! دانشجوها اين ساعتا معمولاً بيخوابي زياد به سرشون مي زنه!) اونم تو بيابون!:biggrin1:
و من تنها باشم
خوب تنها نرو بيرون!
و بعد این صدای زوزه شغالها و گرگهاست که ترسمو بیشتر میکنه. :eek:
هندزفري گوشيتو هميشه با خودت ببر!

من اون چيزي كه در خودم ميبينم براي ترس فقط زماني كه سوار ماشين ميشم بزنم به كسي! چون تو 10 دقيقه اول اصلاً نميفهمي چيكار كردي، بعد تازه ميفهمي گاوت زاييده!

من رزيدنت اويل هم بازي كردم واقعا ايد ه هاي ترسوندنشون به همرا اون آهنگ گذاري هاشون عاليه
اما..........................
بهتر از اون بازي MANHUNT شكار انسان است كه واقعا ترسناك هست و لذت بخش 100% عالي
به چند دليل :
1-توي اين بازي وقتي اون ديوونه هايه قاتل دنبالت ميوفتند جيغ و داد ميزنند و سر وصداي بلندي از خودشون در ميارن كه اضطراب بازيكن رو بالا ميبره و بازي كن بايد يا سريع يه جا خودشو قايم كنه يا يه تاريكي گير بياره
2- نحو ه ي آنگ گذاري عاليه
3- داستان و مراحل هم عليه
و در آخر بايد تا مرحله ي آخرش بري تا به ترس و لذت برسي داشت يادم ميرفت كه توي اين بازي نحوه ي كشتن خيلي قشنگه اونم با هر وسيله به سه حالت مثلا اگه يه چاقو داشته باشي و بري پشت سرش و دستتو روي كليك كشتن نگه داري چند فلاش سبز رنگ مياد كه اگه ولش كني به حات ساده ميكشه ولي اگه صبر كني فلاش ها نارنجي و در آخر سرخ ميشه كه اين دو رنگ هم به ترتيب باعث كشته شدن فجيح ميشه
و علاوه بر اين انواع وسايل براي كشتن به ترتيب خورده شيشه / پلاستيك براي سر كاراكتر به منظور خفگي / چاقو و ............ و نكتهي جالب توجه اينه كه هر كدوم از اين وسايل سه حالت مختلف (فجيح) رو داره و ظاهرا قرار بود شماره 2 اين بازي بياد ولي من پيگيرش نشدم ولي بازم از يادم نميره ترس+ لذت بازي (MANHUNT)

شماره 2 بازي خيلي وقته كه اومده، 1 رو كه بازي ميكردي حال ميداد ولي اين نسخش يكم موجب سردرد گرفتن ميشه! محيطها خيلي تاريك و تودرتو هستند.

چه عجب منتظر بودم خودت تاپيكو دوباره راه بياندازي!!;)

واسه ترستم چندتا راهكار بهت پيشنهاد مي كنم!

ساعت 2 نصفه شب چه موقع بيرون رفتنه؟ (البته اگر دانشجو باشي عذرت موجه! دانشجوها اين ساعتا معمولاً بيخوابي زياد به سرشون مي زنه!) اونم تو بيابون!:biggrin1:

من اون چيزي كه در خودم ميبينم براي ترس فقط زماني كه سوار ماشين ميشم بزنم به كسي! چون تو 10 دقيقه اول اصلاً نميفهمي چيكار كردي، بعد تازه ميفهمي گاوت زاييده!

خوشحال شدم دوباره تو تاپیک دیدمت .;)

(خوب تنها نرو بيرون!)

خب اگه مجبور بودم.;):-"

(هندزفري گوشيتو هميشه با خودت ببر!)

خب اگه گوشیم شارژ نداشت چی؟ :-"

( من اون چيزي كه در خودم ميبينم براي ترس فقط زماني كه سوار ماشين ميشم بزنم به كسي! چون تو 10 دقيقه اول اصلاً نميفهمي چيكار كردي، بعد تازه ميفهمي گاوت زاييده!)

خب این هم یه راه داره نشین پشت ماشین;):laughing:

من از هیچ فیلمی تا حالا نترسیم. (به جز اره که اونم نترسیدم چندشم میشد.):sick:

ولی تو بازیها...:((
یادمه 10 سالم بود و با هزار شوق و ذوق رفتم بازی بخرم.:cheesygri (ps1) رفتم مغازه گفتم یه بازیه جدید بده.:) بهم Silent Hill رو داد. :((
همون اولای بازی رو که رفتم بیخیال شدم.:(( تا یه هفته تو کما بودم.:eek: اما کرمم گرفت نشستم تاآخر تمومش کردم.:cool: از اون موقع به بعد دیگه تو هیچ بازی ای نترسیدم. :cool:
بیوگرافی رو حال کردی:cool:

خب اگه مجبور بودم.;):-"
خب اون ديگه موضوع جدايي هست كه بايد تو يك تاپيك جداگانه در موردش صحبت بشه و در محفل نوراني ما جاي صحبت نداره!! هر جور راحتي!:biggrin1:
خب اگه گوشیم شارژ نداشت چی؟ :-"
خب هميشه شارژ كن گوشيتو بعد بورو بيرون!:-"
خب این هم یه راه داره نشین پشت ماشین;):laughing:
حرفا ميزنيا! درسته پشت ماشين ميشيني بزني به كسي خوف ترس داره ولي يك جذابيتي كه داره اينكه اگر يكم تو عالم بازيها باشي و به همه چيز فكر كني ميتوني تصور كني داري Car Magedden بازي ميكني و اون موقست كه از كشتن آدم خوشت مياد!!!!:biggrin1:
carmageddon_2_frontal.jpg

من اين شكلي ميشم ميخوام بزنم به كسي!!:twisted:

من از هیچ فیلمی تا حالا نترسیم.
پيشنهاد ميكنم Shock رو ببين.

من از این میترسم که تویه خیابان بن بست گیر بیفتم از یه طفش یه دسته سگ یا گرگ وحشی گرسنه دارن بهم نزدیک میشن...یه طرفش هم بستست دیگه:blushing:
خیلی ترسناکه ها:((:((

خب بزارین اول از خودم شروع کنم . من میترسم از اینکه یه شبی(ساعت 2 نصفه شب) ماشین تو بیابون خراب شه و من تنها باشم... و بعد این صدای زوزه شغالها و گرگهاست که ترسمو بیشتر میکنه. :eek:
اتفاقا من از صدای گرگ خیلی خوشم میاد
ولی از ارواح یه خورده می ترسم
==
راستی بیان ببینیم کی چیز عجیب و غریب یا ترسناکی دیده؟

میبینم که بحث از بازی شروع شد به جن گیریو احظار روحو از این چیزا داره میکشه
امیدوارم به بهشت زهرا و مرگو میر نکشه

من یه بار خودم یه روح دیدم ... باور کنید دروغ نمیگم... اصلا ترسناک نبود چون اونو توی تاریکی دیدم ... توی یه خرابه...:eek::eek:

من یه بار خودم یه روح دیدم ... باور کنید دروغ نمیگم... اصلا ترسناک نبود چون اونو توی تاریکی دیدم ... توی یه خرابه...:eek::eek:
اگه دوباره دیدیش سلام ما رو هم بهش برسون.:laughing:

به نظر من این جور ...ها اصلا وجود نداره. یا اگرم داره ما قادر به دیدن اونا نیستیم.
هر کی هم میگه دیدم براثر یه سری فرآیندهای مغزی بوده.

ترس !
من تو موقعیت های ترسناک فقط وقتی میترسم که تنها باشم همین !:d اگر رفیقم پیشم باشه حاضرم برم تو افریا نقش کریس را بازی کنم اما نه تنهایی ! ترس من تو بازی هم بیشتر از health است:d اگه 2 نر باشیم نصف نصف میشه ولی 1 نفر واقعا health استرس آوره مخصوصا تو re روی هارد اونم با knife !:d
کلا آدم عجیبی هستم نه !:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or