سلام
این که نمیشه هیچکی نترسه
اینجوری نمیشه باید یه قرار بزاریم بریم کوه 3 نصفه شب اونوقت معلوم میشه کی نترسه:biggrin1:
هرکسی حتما از یه چیزی می ترسه
ساعت 2 نصفه شب چه موقع بيرون رفتنه؟ (البته اگر دانشجو باشي عذرت موجه! دانشجوها اين ساعتا معمولاً بيخوابي زياد به سرشون مي زنه!) اونم تو بيابون!:biggrin1:من میترسم از اینکه یه شبی(ساعت 2 نصفه شب) ماشین تو بیابون خراب شه
خوب تنها نرو بيرون!و من تنها باشم
هندزفري گوشيتو هميشه با خودت ببر!و بعد این صدای زوزه شغالها و گرگهاست که ترسمو بیشتر میکنه.
من رزيدنت اويل هم بازي كردم واقعا ايد ه هاي ترسوندنشون به همرا اون آهنگ گذاري هاشون عاليه
اما..........................
بهتر از اون بازي MANHUNT شكار انسان است كه واقعا ترسناك هست و لذت بخش 100% عالي
به چند دليل :
1-توي اين بازي وقتي اون ديوونه هايه قاتل دنبالت ميوفتند جيغ و داد ميزنند و سر وصداي بلندي از خودشون در ميارن كه اضطراب بازيكن رو بالا ميبره و بازي كن بايد يا سريع يه جا خودشو قايم كنه يا يه تاريكي گير بياره
2- نحو ه ي آنگ گذاري عاليه
3- داستان و مراحل هم عليه
و در آخر بايد تا مرحله ي آخرش بري تا به ترس و لذت برسي داشت يادم ميرفت كه توي اين بازي نحوه ي كشتن خيلي قشنگه اونم با هر وسيله به سه حالت مثلا اگه يه چاقو داشته باشي و بري پشت سرش و دستتو روي كليك كشتن نگه داري چند فلاش سبز رنگ مياد كه اگه ولش كني به حات ساده ميكشه ولي اگه صبر كني فلاش ها نارنجي و در آخر سرخ ميشه كه اين دو رنگ هم به ترتيب باعث كشته شدن فجيح ميشه
و علاوه بر اين انواع وسايل براي كشتن به ترتيب خورده شيشه / پلاستيك براي سر كاراكتر به منظور خفگي / چاقو و ............ و نكتهي جالب توجه اينه كه هر كدوم از اين وسايل سه حالت مختلف (فجيح) رو داره و ظاهرا قرار بود شماره 2 اين بازي بياد ولي من پيگيرش نشدم ولي بازم از يادم نميره ترس+ لذت بازي (MANHUNT)
چه عجب منتظر بودم خودت تاپيكو دوباره راه بياندازي!!
واسه ترستم چندتا راهكار بهت پيشنهاد مي كنم!
ساعت 2 نصفه شب چه موقع بيرون رفتنه؟ (البته اگر دانشجو باشي عذرت موجه! دانشجوها اين ساعتا معمولاً بيخوابي زياد به سرشون مي زنه!) اونم تو بيابون!:biggrin1:
من اون چيزي كه در خودم ميبينم براي ترس فقط زماني كه سوار ماشين ميشم بزنم به كسي! چون تو 10 دقيقه اول اصلاً نميفهمي چيكار كردي، بعد تازه ميفهمي گاوت زاييده!
خب اون ديگه موضوع جدايي هست كه بايد تو يك تاپيك جداگانه در موردش صحبت بشه و در محفل نوراني ما جاي صحبت نداره!! هر جور راحتي!:biggrin1:خب اگه مجبور بودم.
خب هميشه شارژ كن گوشيتو بعد بورو بيرون!خب اگه گوشیم شارژ نداشت چی؟
حرفا ميزنيا! درسته پشت ماشين ميشيني بزني به كسي خوف ترس داره ولي يك جذابيتي كه داره اينكه اگر يكم تو عالم بازيها باشي و به همه چيز فكر كني ميتوني تصور كني داري Car Magedden بازي ميكني و اون موقست كه از كشتن آدم خوشت مياد!!!!:biggrin1:خب این هم یه راه داره نشین پشت ماشین:laughing:
پيشنهاد ميكنم Shock رو ببين.من از هیچ فیلمی تا حالا نترسیم.
اتفاقا من از صدای گرگ خیلی خوشم میادخب بزارین اول از خودم شروع کنم . من میترسم از اینکه یه شبی(ساعت 2 نصفه شب) ماشین تو بیابون خراب شه و من تنها باشم... و بعد این صدای زوزه شغالها و گرگهاست که ترسمو بیشتر میکنه.
اگه دوباره دیدیش سلام ما رو هم بهش برسون.:laughing:من یه بار خودم یه روح دیدم ... باور کنید دروغ نمیگم... اصلا ترسناک نبود چون اونو توی تاریکی دیدم ... توی یه خرابه...