ترس

از بین بازیهای زیر کدومو میپسندی؟(از نظر ترس)

• silent hill

رای‌ها: 24 49.0%
  • resident evil

رای‌ها: 19 38.8%
  • obscure

رای‌ها: 2 4.1%
  • Alone in the dark

رای‌ها: 4 8.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    49
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ولی نمیدونم چرا من از bioshock بیشتر از همه ترسیدم !
یعنی خیلی خیلی ترسیدم. ولی سر بازی های دیگه کمتر(حتی re )
ولی اگه واقعا میخواید بترسید برید و فیلم شاینیگ ُ ببینید تا بفهمید چقدر شجاعید. من که 3 شب از ترس چشمامو نمیبستم که بخوابم.

منظورت shining اثر استنلی کوبریکه؟ اگه اونو میگه اون که ترس نداشت.:-"(دیدین چقدر شجاعم!)

چه دختر خشني هستي;)بچه كجايي؟؟؟
من كه خودم شخصا از اين هيچ كدوم از بازي ها نميترسم و به نظرم بعضي از بازي هاي ترسناك واقعا مسخره هستند مثل:Condemned 1&2 و Silent Hill
اما اگه راستشو بخواين از تنهايي در بعضي از محيط ها يك خورده ميترسم مثل محيط Resident Evil 4 .
از فيلم هاي ترسناكي كه توشون خوناشام.دراكولا.هيولا.قاتل و......داره هم اصلا نميترسم فقط از اونايي كه جن داره ميترسم.مثل جن گير.
مسخره ترين فيلم ترستاك هم از نظر من كينه هست.

Just Shock

بیشتر دخترها حتی از کلمه ترس هم می ترسن ولی من از اونا نیستم . تو این تاپیک میخوام راجع به ترس و احساس وحشت به خصوص تو Games یا حتی Real حرف بزنیم . معمولا از کدوم نوع ترس بیشتر خوشت میاد ... ؟ ترس توی بازی یا فیلم یا شاید هم واقعی؟ ( اگه بازی یا فیلمه اسمشو بگو) از کدوم بازی ترس بیشتر لذت میبری ؟ Blood or obscure

اصلا شخصیتت به چه نوع ترسی میخوره؟ ( کثیف یا بدون خونریزی؟)
اگه بازی میکنی معمولا رو چه درجه ای از ترس میری؟

(به هرحال اگه از تاپیکم خوشت نیومد به بزرگی خودت ببخش ... حتما هم نظراتونو خصوصی به خودم بگید ....ممنون);)

مرسی به تاپیک! از این تاپیکا زیاد بزارین!;)
من نشده تا حالا از بازی بترسم، چیزیم که تاحالا تو پستای بچه ها خوندم اکثراً ترس نبوده بلکه استرس بوده. مثلاً یکی از بچه ها گفته بود The Others که این فیلم اصلاً ترسناک نیست بلکه هیجانیه، یعنی یکدفه یه کاری میشه که طرف بهش استرس وارد میشه بعد با کوچکترین حرکتی طرف سکته میزنه!!:biggrin1: بعد میگه ترسیدم! این استرس رو کارگردانهای هالیوود خوب بلدند با اهنگ هایی که در فیلم هاشون می زارن. حرف خودمو در مورد ترس در بازی پس میگیرم اونم برای اینکه ریا نشه!
نمیدونم زمانی که اویل 3 اومد یادتونه یا نه ولی زمانی که اومد تو ایران داداشم اونو برام گرفت، یک جایی اولای بازی هست که داخل یک راهرو میری بعد یکدفعه یه در باز میشه تا زامبیا بیان بیرون! خدا اون روزو نیاره ساعت 2.5 نصفه شب، سرم 20 سانت با تلویزیون فاصله داشت، صدا نسبتاً بلند، اینقدرم داشتم اروم بازی می کردم که اگه زامبی چیزی اومد بکشمش بعد در باز شد. دقیقاً رکورد پرش با دسته رو افزایش دادم!!!:biggrin1: سکته زدم بد فرم.
برای فیلم هم فقط یک چیز میگم اونم اینکه فیلم Shock رو ببینید، یعنی هرکس که ادعاش میشه خیلی نترسه! معنی ترس رو اونجا می فهمین!! البته من این فیلمو تو انتن دیدم یه 7 سال پیش، تو کانالای ترکیه گذلشته بود. هیچ موقع یادم نیره.

من خودم فیلم Shock رو ندیدم ولی اینطور که شما میگین باید ترسناک باشه ... مرسی که این فیلمو معرفی کردی شاید ببینمو یه کم بترسم آخه دیگه داشتم کم کم از خودم نا امید میشدم (آخه تا حالا از چیزی نترسیدم) ;)
به هر حال اگه توی این فیلم خونریزی نباشه بهتره چون فیلمهای خونریزی واقعا حوصله منو سر میبره.

راستی شما از استرس هم حرف زدی میخواستم بگم استرس اولین قدم برای ترسیدنه اگه میخواین بترسن محیط اطرافتونو باید Sterssfull کنید. درست مثل شما دوست عزیز که ساعت 5/2 شب Resident evil بازی میکردی. ;) به نظر من Resident evil اونقدر ها هم ترسناک نیست ولی در اون ساعت ممکن حتی موجب مرگ یه نفر بشه. به هر حال خوشحالم که شما زنده اید.:cheesygri;)

ها!!!!!!!!! اين آخر شب رو خوب اومدين.من يك شب ساعت 3 اينطورا بود همه خواب بودن و من هم حوصلم سر رفته بوذ.رفتم كل آرشيو فيلمامو ورداشتم آوردم.شانس گله من اين يكي فيلمه ترسناك از آب در اومد.اولاي فيلم كه خودتون هم ميدونين معمولا آرومه و ترس نداره.يك خورده گذشت و مني كه از هيچ فيلمي نميترسيدم سكته رو زدم و فيلم را خاموش كردم.البته وضعيت خيطي هم بود ها!!! هدقون تو گوشم و لپ تاپ جلوي چشمم.
خلاصه بهتون پيشنهاد ميكنم كه نصفه شب تنها فيلم ترسناك نبينين.
خيلي بينمك بود نه؟؟؟ خوب بايدم بينمك باشه مگه خياره؟؟؟

تنها فيلمي كه ميشه اسمشو گذاشت ترسناك جن گير 1 اونم با دوبله بسيار زيبايه ايراني بود هر كي نديده ببينه از دستش رفته
بقيه فيلما همه هيجاني هستن نه ترسناك بازيهايه كامپيوتريم همينطور

مثلاً یکی از بچه ها گفته بود The Others که این فیلم اصلاً ترسناک نیست بلکه هیجانیه، یعنی یکدفه یه کاری میشه که طرف بهش استرس وارد میشه بعد با کوچکترین حرکتی طرف سکته میزنه!!
حالا خوبه Happening که در مقایسه با این حتی هیجانی هم به حساب نمیاد:cheesygri ولی منظور من ابتکار تو روش ترسوندن بود;)
راستش به نظر من نمیشه استرس و ترس رو از هم جدا دونست چون میتونن مقدمه همدیگه یا حتی یکی باشن.
محیط اطراف و حسی که خودمون هم القا میکنیم واقعا مهمه. من برای اینکه بترسم باید اول به خودم تلقین کنم که قراره بترسم بعد اطراف مانیتور رو تاریک کنم تا فقط مانیتور رو ببینم و حواسم پرت نشه هدفون هم مهمترین قسمت واسه انتقال حسه.
shoke رو الان هم ببینی میترسی؟

من خودم فیلم Shock رو ندیدم ولی اینطور که شما میگین باید ترسناک باشه
ای همچین یکم ترسناکه!!:biggrin1:
به هر حال اگه توی این فیلم خونریزی نباشه بهتره چون فیلمهای خونریزی واقعا حوصله منو سر میبره.
اخه دقیقاً یادم نیست خونریزی اونجوری که میگی داره یا نه ولی فکرم نمیکنم مثل فیلمای حال هالیوود خونریزی داشته باشه! مثل کشتار با اره برقی و امثالش. فقط یه سکانس جالب بهت بگم که شخصیت اصلی فیلم میره روی تخواب می خوابه جایی که شبه پیشش زنش قبل از مردن اونجا بود و کم کم یه حسی بهش دست میده و . . .
خداییش دلم نمیاد بگم, فیلم پره از این لحظات مرگبار!!;)
به نظر من Resident evil اونقدر ها هم ترسناک نیست ولی در اون ساعت ممکن حتی موجب مرگ یه نفر بشه
درسته اصلاً ترسناک نیست ولی تو اون وضعیت به قول خودت ممکنه موجب مرگ یه نفر بشه، تازه شانس اوردم هدفون تو گوشم نبود وگرنه الان همچین راحت افقی بودم!!:biggrin1:
به هر حال خوشحالم که شما زنده اید
Thx A Lot
هدقون تو گوشم و لپ تاپ جلوي چشمم.
خلاصه بهتون پيشنهاد ميكنم كه نصفه شب تنها فيلم ترسناك نبينين.
خدایی فیلم ترسناک و یا هیجانی مخصوصاً با هدفون دل شیر می خواد، چون احساس می کنی همه چیز کنارت اتفاق می افته
shoke رو الان هم ببینی میترسی؟
اگه مثل devil girl باشی شاید کمتر بشه ترست! ولی اره به نظرم هنوزم می تونه ترس رو القا کنه

درود
ترسناکترین بازی که تو زندگیم تجربه کردم Illbleed بوده و هست ( فعلا!). گیم پلی بسیار متفاوت، شوک پشت شوک، طراحی هنری عالی و کم نظیر، گرافیک فوق العاده ( بعد از RE: Code Veronica بهترین گرافیک DreamCast رو داشت ).
Condemned و F.E.A.R و Doom رو هم تجربه کردم ولی بیشتر هیجان انگیز هستن تا ترسناک!.
کلا ارباب ترس مجموعه Silent Hill ـه با اون فضاسازی غیر قابل توصیف ـش. نسل بعد Horror Game هم بدون شک Homecoming ـه. سکوت، محیط سرد و بیروح، مه سنگین و ... خلاصه دیدن ویدئو هاش رو به همه پیشنهاد میکنم.

فیلم هم که اصولا ترس نداره، اسمش روشه دیگه=> فیلم :دی.

من با شما دوست عزیز موافقم از بین بازیهای ترس silent hill واقعا سلطانه البته نه اینکه واقعا ترسناک باشه بیشتر این صداگذاریشه که به آدم یه جورایی حسه ترسو القا میکنه ... /:)

من تا حالا بازی Fear رو بازی نکردم ولی اینطور که پیداست باید بازی قشنگی باشه راستی این بازی برای کنسول PS2 هم داره؟

devil girl:

صدا و موسیقی تاثیر مستقیم در کیفیت کار داره ولی این موضوع در مورد سایلنت هیل فرق میکنه. جو، طراحی هنری و استادانه محیط در سکوت مطلق هم حس ترس رو به بازیباز منتقل میکنه.
Prototype ـه Resident Evil 4 رو اگر دیده باشی که شرط میبندم ندیدید (:دی) همینطور بود که میگم، کلا صدای محیط و Background در کار نبود و فقط صدای قدم های لیان میامد، ولی با این حال حس ترس عالی داشت که این هم خودش نکته زیرکانه ست!.

WASTEFUL TOPIC:-"

به بر حال هر کسی یه نظری ولی من قبلا گفته بودم نظراتونو خصوصی به خودم بگید. (مرسی):cool:

و درجواب شما دوست محترم البته که گرافیک و سکوت مطلق در silent hill مهمه من هم موافقم ولی در resident evil به خصوص نسخه چهارم ترسی وجود نداره البته من مسئله رو تجربه کردم ... یعنی برای حرفم دلیل دارم.;)

به! اینجا که همه نترسن.بهتر بود اسم تاپیک رو میذاشتید بچه های شجاع.:cheesygri

در resident evil به خصوص نسخه چهارم ترسی وجود نداره البته من مسئله رو تجربه کردم ... یعنی برای حرفم دلیل دارم.

منم موافقم در Evil نسخه چهارمش هیچگونه ترسی وجود نداره بلکه اون جذابیت سریهای رزیدنت اویل هست که مارو می کشونه به طرفش، من خودم به این دلیل بازی رو 5-4 دفعه بازی رو تموم کردم تا اسلحه های مختلف بازی رو ببینم، نه اینکه ترس و یا حتی یک مقدار کم احساس استرس که الان یکی غیره منتظره بهت حمله ور میشه. ولی در نسخه های اولیه از هرکی سوال می کردی یه بازی ترسناک نام ببر و یا معرفی کن میگه Resident Evil البته برای مقطع زمانی خودش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or