ترس

از بین بازیهای زیر کدومو میپسندی؟(از نظر ترس)

• silent hill

رای‌ها: 24 49.0%
  • resident evil

رای‌ها: 19 38.8%
  • obscure

رای‌ها: 2 4.1%
  • Alone in the dark

رای‌ها: 4 8.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    49
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ترس وقتی معنا پیدا میکنه که تنهایی تو مکانه تاریک باشی (مثلا تو یه خونه وسط یه باغه بزرگ)بعد فیلم یا بازی ترسناک و بغل کنی وگرنه اینکه کناره 18 نفر نشستی یه در یهوو وا میشه یه چیزی ازش میاد بیرون که ترس نیست یه شوکه

من کلا از ترسهایی خوشم میاد که با یه جور نوآوری همراه باشه دلهره ای مثل the others یا بعضی صحنه های Happening زمین رو نگاه میکنی هیچی جز چند تا نردبون نمیبینی ولی وقتی سرتو بالا میگیری....
صحنه هایی که توشون خونریزی هم هست اصلا رو من اثر نمیذاره مثل FEAR که پر صحنه های خونریزی بود ولی همشون روی هم رفته به اندازه ی صحنه بازجویی آلما دلهره نداشت.
من RE رو هم خیلی دوست دارم مخصوصا RE4 که در کنار صداگذاری حتی نگاه دشمنا هم آدمو میترسوند
ُScary movie رو هم که هر بار میبینم چند ساعت غش میکنم(البته نه از ترس:biggrin1:)

کی فیلم آخر زمان یا همون پیچ ممنوعه رو دیده ....

اونجاش باحال بود که زامبی سر پسره رو با ساتور میکنه .... وسرش می افته جلو دوربین :evil:

فیلمها جدید زیاد نمیتونه آدمو بترسونه چون بیشترش کامپیوتریه من از فیلمهای قدیمی ترسناک بیشتر خوشم میاد (دراکولاو یا جن گیر) ارواح .....:-"

کدوم بازی ترس رو دوست داری(فقط رای بده):cheesygri

جن گیر رو از قلم انداختم.:evil::evil:

ترس وقتی معنا پیدا میکنه که تنهایی تو مکانه تاریک باشی (مثلا تو یه خونه وسط یه باغه بزرگ)بعد فیلم یا بازی ترسناک و بغل کنی وگرنه اینکه کناره 18 نفر نشستی یه در یهوو وا میشه یه چیزی ازش میاد بیرون که ترس نیست یه شوکه

پس فکر کنم از تنها در تاریکی خیلی بترسی!

کی فیلم آخر زمان یا همون پیچ ممنوعه رو دیده ....

اونجاش باحال بود که زامبی سر پسره رو با ساتور میکنه .... وسرش می افته جلو دوربین :evil:

منظورت از آخرالزمان همان Apocalypto مل گیبسون هستش؟

آخرین ویرایش:
من شخصا تا حالا فیلمی ندیدم که بترسونتم و از بین بازیهایی هم که کردم هیچکدوم اونقدر ترسناک نبوده ولی شدیدا به فیلم Stay Alive علاقه دارم .
و شاید ترسناکترین فیلمی هم که دیدم (قدرت شیطان) باشه ;) شما هم بهتره یه بار هم که شده این فیلمو ببینید منو که نترسوند شاید شما رو بترسونه:p

من فقط با فیلم shutter اون هم نسخه ی ژاپنی با صدای دالبی! یک کم ترسو احساس کردم!

من با شما موافقم Shutter اون هم نسخه ژاپنی واقعا ترسناکه البته اگه شب وقتی چراغا خاموشن ببینی

نظرتون راجع به فیلم Saw چیه ؟(کسایی که عاشقه خونریزین)

من با شما موافقم Shutter اون هم نسخه ژاپنی واقعا ترسناکه البته اگه شب وقتی چراغا خاموشن ببینی

اصلا ترسی تو اون وجود نداره!

فیلم saw مگه ترسناکه ؟ موقع دیدن این جور فیلما ادم هیجان خاصی داره چون همش میخواد بدونه که سر نفر بعدی چه بلایی میخواد بیاد ولی خوب فیلم کینه یه کوچولو ترسناک بود :-"

خوبه میبینم که همه اینجا نترسن :laughing:
از رزیدنت اویل نمی ترسم...ولی فکر کنم سایلنت هیل باید به نسبت ترسناک باشه (اینو بازی نکردم از روی فیلمش میگم) بایوشاک رو هم تازه شروع کردم:دی واسه همین نظر نمی دم ولی فکر نکنم بد نباشه... fear هم خوبه:cool:

نظر شما درسته من هم نمیگم سری فیلمهای Saw ترسناکه فقط یه دلهره خاصی به آدم دست میده که من هم عاشقه همین دلهره ام . طرز کشته شدن افراد باحاله;)

ولی نمیدونم چرا من از bioshock بیشتر از همه ترسیدم !
یعنی خیلی خیلی ترسیدم. ولی سر بازی های دیگه کمتر(حتی re )
ولی اگه واقعا میخواید بترسید برید و فیلم شاینیگ ُ ببینید تا بفهمید چقدر شجاعید. من که 3 شب از ترس چشمامو نمیبستم که بخوابم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or