ترس

از بین بازیهای زیر کدومو میپسندی؟(از نظر ترس)

• silent hill

رای‌ها: 24 49.0%
  • resident evil

رای‌ها: 19 38.8%
  • obscure

رای‌ها: 2 4.1%
  • Alone in the dark

رای‌ها: 4 8.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    49
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
يا پيغمبر!!! آقا تاپيك داره از مرز +18 رد ميشه! اين جريان رو بده يه فيلم ساز بسازه! ميشه چيزي تو مايه هاي فيلم سايلنت هيل!

اشنا سراغ داری؟:biggrin1:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

بعد از اینکه گوسفنده رفت و خندید همونجا خشکتون زد؟! یعنی بعدش چیکار کردین؟ طبیعی بود براتون؟

اینم بگو بینم جریان چیه؟
اون از زبان پدر بزرگم بود
اگه خودت بودی خشکت نمی زد تازه روز بوده کمتر ترسیدن(البته پدر بزرگم به خاطر شجاعیتش معروفه)
==
تو یه جاده به اسم چالاو(ایلامه) کسی شب جرات نمیکنه اونجا رد بشه چون در وسط شب که داری با خیال راحت رانندگی یهو یه خر:biggrin1:(راست میگم) میاد جلو ماشین و شما هم از ترس اینکه به خر نزنی سقوط میکنی وبعدش بممممممممم
==
یه بار به اتفاق فامیل رفته بودیم کوه (کوه های اینجا مثل هیج جایی نیست خیلی با صفاصت
اصلا ما برای تعطیلی های عید میزنیم به دل طبیعت و چادر و بند بساط رو می بریم)
که همه برای خودشون رفتن قدم بزنن که یهو دایی و پسر خاله ام سر اسیمه اومدن و از اونا پرسیدیم چی شده گفتن یه خرس افتاده تو اب ما هم کلی خنددیدیم و خلاصه چند هفته بعد دوباره برگشتیم و تمام روزو اونجا بودیم و موقع بر گشتن با ماشین یه چیز عجیبی دیدم خیلی بزرگ بود تا وسط بدنش رقته بود بالا ی درخت سیاه و پشمالو و سم هم داشت خلاصه من تا چند هفته به اون فکر میکردم و فکر کنم اون خرس هم همین جونور بوده
==
اکه زیاد گفتم یا گنگ بود یا خنده دار خلاصه ببخشید

آقا تاپيك رو ببندين! ديشب نصف شب رفتم آب بخورم سر يخچال همش فكر ميكردم الان يه گوسفند از اينجا رد ميشه! شب تو خواب هم همش گوسفند و گله و اينا ديدم!

آقا تاپيك رو ببندين! ديشب نصف شب رفتم آب بخورم سر يخچال همش فكر ميكردم الان يه گوسفند از اينجا رد ميشه! شب تو خواب هم همش گوسفند و گله و اينا ديدم!
اقا مگه من نگفتم مسخره نکنین

اقا مگه من نگفتم مسخره نکنین

به قرآن مسخره نكردم . جدي ميگم . من كلا همين طورم . از تاريكي خيلي ميترسم . مخصوصا تنهايي . به خدا مسخره نكردم . شب همش سر يه گوسفند با دو تا شاخ تو نظرم بود . جدي ميگم به خدا ... :(

واقعا میگم من خیلی خیلی از فیلم و بازی های ترسناک وحشت دارم ولی سایلنت هیلز جوکی بیش نبود البته منظورم فیلمشه تاحالا قسمت نشده بازیش انجام بدم
در مورد رزیدنت اویل من از طرفدارهای بازی و فیلمهاش هستم ولی اعتراف میکنم سه گانه رزیدنت اویل ترسناک نبود برعکس بازی هاش فوق العاده بودن مخصوصا رزیدنت اویل 4

به قرآن مسخره نكردم . جدي ميگم . من كلا همين طورم . از تاريكي خيلي ميترسم . مخصوصا تنهايي . به خدا مسخره نكردم . شب همش سر يه گوسفند با دو تا شاخ تو نظرم بود . جدي ميگم به خدا ... :(

دوست عزیز نترس ... این تاپیکو زدم برا شما;) ...
به نظر من ماجرایی که SM4 برامون تعریف کرد خیلی جالب بود تا ترسناک ....
ولی من به حرف این دوستمون که توی جاده تنها آدم میتونه یه چیزایی ببینه اعتقاد دارم ... پدربزرگ من راننده تریلی بوده و میگفته که توی جاده تنهایی ترس میتونه به سراغ آدم بیاد...

بابام هم یه بار گفت تو رو باید نصف شب ولت کنیم تو بیابون تا یه بار طمع ترسو بچشی ...:cheesygri چون حرفاشونو باور ندارم.

به هرحال من هم یه جورایی میترسم ... ولی هنوز کسی نتونسته بفهمه...;)/:)

اقا ببخشید اگه تهمت زدم
==
راستی کسی داستانی چیز دیگه ای سراغ نداره؟

اون از زبان پدر بزرگم بود
اگه خودت بودی خشکت نمی زد تازه روز بوده کمتر ترسیدن(البته پدر بزرگم به خاطر شجاعیتش معروفه)
من خشکم نمیزد یه کا دیگه میکردم!!:biggrin1: خدایی صحنه خیطیه!
راستی کسی داستانی چیز دیگه ای سراغ نداره؟
من سراغ دارم احتمالاً تا فردا یک3-4 تایی میزنم تاحالشو ببرین در مورد جنهاست که خونه خالم واسه خودشون زندگی میکردن!!
Coming Soon . . .

سلام دوستان . من تا حالا تجربه ی توهم ُ یه دختر تنها تو جاده ببینمو اینا:biggrin1: نداشتم .
ولی کلا از تاریکی میترسیدم که به لطف جناب احمدی نژاد شبا 2 3 بار که برق رفت تنها بودم و نمیدونستم شمع ها کجاس 2 3 ساعتی تو تاریکی و تنهایی نشستم و الان خیلی کمتر میترسم از تاریکی:biggrin1:

تاریکی خیلی حال میده . من دوست دارم همش توی تاریکی باشم جوری که هیچ جارو نبینم :love:

به نظر من ترس در بازي‌هاي علاوه بر اتمسفر،صداگذاري و ... به يه چيز خيلي مهم هم بستگي داره : شخصيت اصلي بازي كه قدرتش چه قدر باشه.

به نظر من ترسناك ترين بازي ‍Call of Cthulhu هست چون در حالي كه روي تمام نقاط قوت يه بازي ترسناك در حد خوب كار كرده شخصيت اصلي بازي در مقابل دشمن‌ها و محيط و كليه حوادث خيلي آسيب پذير و ضعيف هست و شما در هر لحظه و مقابل هر كسي احساس ترس دارين.(حتي تا وسط هاي بازي يه اسلحه هم نداريد)

مثلا در بازي God of War وقتي با كريتوس (كه قدرت خيلي زياد و مافوق بشري داره) بازي ميكنيد همه موجودات و Boss ها مثل چندتا اسباب بازي براي داغون كردن هستن.

ولي اگه در همين بازي به جاي كريتوس يه انسان معمولي مثل Sam Fisher رو بياريد هر دشمن براي خودش يه هيولاي بزرگ ميشه.

سلام
WoW خیلی خوشحال شدم The Undertaker رو هم تو تاپیک دیدم;):blushing:
به نظر من ترس= The Undertaker چون Undertaker مظهر ترس تو کشتی کج...:cheesygri;)

حالا بگذریم داستان من به اسم The Room از دست ویرایش دراومد... داستان خوبی از آب دراومده جریانش هم ترسناکه ترسناکه با نوعی اضطراب که میدونم خیلی از شما عاشقشین.
هنوز چاپ نشده ولی فکر کنم تا 2.3 ماه آینده چاپ میشه و تازه به زبان انگلیسی هستش. ( این داستان با اون داستانی که گفتم برگرفته شده از Shutter و...فرق داره) فکر میکنم بیشتر شما تهرانی باشید ولی داستان من فعلا تو تهران نمیاد چون من تو اصفهانم ولی امیدوارم یه روزی داستانم در تمام دنیا منتشر بشه تا همه بتونن از این نوع ترس هم لذت ببرن.;)
به امید موفقیت...

سلام
WoW خیلی خوشحال شدم The Undertaker رو هم تو تاپیک دیدم;):blushing:
به نظر من ترس= The Undertaker چون Undertaker مظهر ترس تو کشتی کج...:cheesygri;)

حالا بگذریم داستان من به اسم The Room از دست ویرایش دراومد... داستان خوبی از آب دراومده جریانش هم ترسناکه ترسناکه با نوعی اضطراب که میدونم خیلی از شما عاشقشین.
هنوز چاپ نشده ولی فکر کنم تا 2.3 ماه آینده چاپ میشه و تازه به زبان انگلیسی هستش. ( این داستان با اون داستانی که گفتم برگرفته شده از Shutter و...فرق داره) فکر میکنم بیشتر شما تهرانی باشید ولی داستان من فعلا تو تهران نمیاد چون من تو اصفهانم ولی امیدوارم یه روزی داستانم در تمام دنیا منتشر بشه تا همه بتونن از این نوع ترس هم لذت ببرن.;)
به امید موفقیت...

The Room عنوان جالبیه! از دویل می کری رسیدی به سایلنت هیل!;)
هر وقت چاپ شد یه ندایی بده من حتماً میخوام بخونم ببینم چه جوری شده، حالا چند صفحه ای هست؟
به امید موفقیت...
هوم؟؟ به امید موفقیت داستان؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or