تایید شدن gears of war 3 در live !

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rod

کاربر سایت
bqpe41gy3bz1likti6e5.jpg

خوب امروز در spotlight به صورت رسمی gears of war 3 تایید شد

قرار نبوده به E3 برسه ! اگر قرار بود به E3 برسه تو live تاييدش نميكردن.
آخه یه سری از بچه ها گفتن ضربتی از رو لایو برداشتنش !
در کل منظورم این بود که می تونست خبر بزرگی برای E3 باشه. نه اینکه خبر واسه E3 بوده و لو رفته.

آخرین ویرایش:
تا موقعی که نتونستن از تمام قدرت یک دستگاه استفاده کنن ، مگه مرز دارن یه کنسول جدید بدن ؟و اینام وایسن تا شماره بعدی رو واسه اون کنسول بدن ؟;)
it was the best news in 2010 :love:

با این که از تایید شدن بازی خیلی خوش حال شدم نگرانی هایی هم در مورد کیفیت بازی دارم اما تا عرضه بازی یک سال وقت هست و مطمئن باشید Epic هم از یک پیش رو بازی تمرکز نکرده اگه دی وی دی دو شماره پیش مجله بازیرایانه رو دیده باشید در نمایشگاه Dubai Game Expo یک مصاحبه با Level Designer سری داشتند با این که از تایید شماره سه خودداری کرد اما یجورایی فهمود که دارند رو بازی به شدت کار می کنند و گفت که Epic سورپرایز های جالبی هم داره پس یجورایی نشون میده حداقل از پایان شماره 2 دارن کار میکنند و یلخی نمی خوان رلیزکنند پس باید به کار کلیف بی و استدیوشون اعتماد کنیم

آریا من اصلا هیچ بحثی با تو ندارم. اصلانم هیچ ایرادی نداره. مبارکتون باشه بازی کنید.

اما من یه نفر شخصا دیگه به اندازه 1و 2 براش ارزش قائل نیستم که برم اوریجینالشو بخرم.
فردین حالا چرا اینقدر جوش میاری؟ شاید این نسخه که میگن G.O.W 3 یک فلش بکی چیزی باشه شاید یک پیش رفت عالی باشه با توجه به اینکه بازی چند ماه بیشتر از نسخه دوم روش کار میشه.
اینجا بحث نشه من خودم خیلی از این بازی خوشم میاد ولی نمیدونم چرا ولی وقتی صحبت از Gears oF war میشه یک جوری میشم :biggrin1: کلا محیط های بازی ها رو من شدیدا اثر میزاره امیدوارم Epic یک تصمیم درست بگیره بزنه تو رنگ های شاید و دست از سر کچل رنگ قهوه ای برداره

دقیقا دلیل من هم برای ناراحتی همین چیز هایی بود که u.s.a و آریا گفتن... فقط میترسیدم بنویسم که بریزن سرم. نمونش آریا قهرمانی :-"

من که حقیقتا متوجه صحبتهای متناقضت نمیشم.....ایرادی هم نیست چون........::-" :-"بماند.....اما جالبتر از این اینکه همینجوری بدون اینکه هیچ کدوم از ماها عکس بازی یا تریلری ازش دیده باشیم بی دلیل و منطق بهش میپریم و نظرات خوشحال ارائه میدیم..... کمی صبر کنید همه چیز معلوم میشه.... در عین حال من دعوایی با کسی ندارم ولی کلا از بی دلیل و منطق صحبت کردن بدم میاد و نمیتونم چیزی در مقابلش نگم.....;);)

خوب بابا جان به جای اینکه گیر سه پیچ دادن به مارکوس بدبخت:biggrin1:برن رو چهارتا بازی انحصاری دیگه سرمایه گذاری کنن.مایکرو که پول کم نداره.مگه کم بازی انحصاری از چنگ سونی در آورد.مثل dmc- ff-evil-pes-teken-ace combat-و خداتا بازیه دیگه که یادم نیست.
خوب خبر مرگشون:biggrin1:برن رو چهارتا بازی جدید سرمایه گذاری کنن.سونی از اونور کلی بازی انحصاری و متفاوت و در هر سبکی داره ولی اینا فقط گیر دادن به هیلو و گرز.هیلو به اون عظمت رو با افتضاحی بنام halo wars الکی به گند کشیدن.odst که جای خود دارد.بابا تو باید مثل سونی 5 سال ملت رو تو کف بزاری بعد بیای یه بازیت رو بدی بیرون.تا اونوقت بدون کمترین نقص ممکن باشه.دلیل جلز و بلز کردن :biggrin1:من هم اینه که واقعا این بازی رو دوست دارم.بازی ایی که نزدیک به 20 بار بخش سینگلش رو تموم کردم.خوب برام مهم هست.
مهمه که همیشه یه شاهکار باشه.و گیمرها همیشه به هم بگن پس کی شماره بعدیش میاد.من سر همین گرز 2 تا کنسول بن کردم.چون نمیتونستم بیخیالش بشم.
حداقل یه گرز میساختن بنام geow pandalom wars اینجوری هم داستانش کلی قوت میگرفت هم دیگه اسمش گرز 3 نبود.هم انتظارها زیاد بالا نمیرفت.فروشش هم که مثل همیشه تضمین شده هست.پس وقتی این کارو نمیکنن یعنی چی؟یعنی اینکه داستان و مشتری کلا کشک:biggrin1:پول رو عشق است.به خدا قسم همون alan wake هم اگر شرکت درجه یکی مثل remedy نبود حاضرم قسم بخورم بعد از معرفیش تو سال 2005 نهایت 2007 عرضه میشد الان منتظر شماره دومش هم بودیم.واقعا براشون متاسفم که اینجوری زحمات خودشون رو به باد میدن.
ببخشید زیاد فک زدم:biggrin1:

خسته تنها اگر اینجا بود هممون رو میکشت:biggrin1::biggrin1:

تاریخ انتشار اپریل برای سال دیگه فقط و فقط یه معنی میتونه داشته باشه و اونم اینه که باید یه بازیه جدید و احتمالا مالتی پلتفرم از epic برای اواخر سال 2010 باشیم

چیزی میگیا!اون تاپیک خود بازیه!اینجا تاپیک اخباره!:smile:

تاریخ انتشار اپریل برای سال دیگه فقط و فقط یه معنی میتونه داشته باشه و اونم اینه که باید یه بازیه جدید و احتمالا مالتی پلتفرم از epic برای اواخر سال 2010 باشیم
اون که یک طرف قضیس!طرف دیگش اینه که MS بازی برای اون موقع داره!باید سال دیگش رو هم بتونه پشتیبانی بده!
خود Epic هم قرار تو OXM UK بازیی رو معرفی کنه!که احتمالش میره بازی مشترکشون با EA باشه!که M P هستش!اون رو احتمالا تو همون بازه زمانی میبینیم

-شاید هم تو OXM توضیحات GOW3 ؤو بدن و کلیفی بازی جدید رو معرفی کنه!چون قضیه لو رفته احتمال این هست!

من نمیدونم همه چرا دوست دارن متفاوت باشن..! سالی یک دونه COD میاد کسی صداش هم درنمیاد حالا بعد از سه سال قرار نسخه سوم بازی بیاد بیرون همه برای ما شدن حامی ماکروسافت و براش تعیین تکلیف میکنند...!
بعد جالب اینجاست که کسانی از آمدن نسخه سوم ناراضی هستن که فقط درحد یکبار تموم کردن بازی و یا حداکثر هفته ای 1 بار مولتی پلیر این بازی رو انجام میدن

وقتی یکی مثل من یک سال به غیر از Geow2 هیچ بازی تو xbox ش نرفت اونوقت قدر این بازی رو میدونه و اینجوری نسل بعد نسل بعد نمیکنه
خدایش حرف حقو میزنه!کلمه به کلمش رو تایید میکنم!

آخرین ویرایش:
من نمیدونم همه چرا دوست دارن متفاوت باشن..! سالی یک دونه COD میاد کسی صداش هم درنمیاد حالا بعد از سه سال قرار نسخه سوم بازی بیاد بیرون همه برای ما شدن حامی ماکروسافت و براش تعیین تکلیف میکنند...!
بعد جالب اینجاست که کسانی از آمدن نسخه سوم ناراضی هستن که فقط درحد یکبار تموم کردن بازی و یا حداکثر هفته ای 1 بار مولتی پلیر این بازی رو انجام میدن

وقتی یکی مثل من یک سال به غیر از Geow2 هیچ بازی تو xbox ش نرفت اونوقت قدر این بازی رو میدونه و اینجوری نسل بعد نسل بعد نمیکنه

چرا همه گير دادن به اين بازي ؟
يادمون نره همين uncharted2 پيشرفتش نسبت به شماره اول در حد يه نسل بود اونم در عرض 2 سال و شماره ي 3 اين بازي هم بگي نگي تائيد شدست .
بازي masseffect هم همينطور تو شماره ي 2 چقدر پيشرفت زيادي داشت و شماره 3 هم داره ساخته ميشه .خيلي از بازي ها هستند كه هر 3 شماره قرار اين نسل بياد و gears of war 3 قراره 2011 بياد يعني از زمان عرضه geow2 حساب كنيم ميشه 3 سال , زمان كمي نيست .
موتور بازي را هم فكر كنم همه ديدن همون تصاويري كه در kotaku قرار گرفت واقعا موتورشون پيشرفت فوق العاده داشته و همچنين از رنگهاي متنوع هم استفاده ميكنه در مورد گرافيك بازي مطمئن باشيد چون epic هميشه يكي از پيشرو ها در اين زمينه هست .
اطمينان داشته باشيد كه شايد بعضي ها حرفاشون را بعدا پس بگيرن .
فقط يه چيز مهم بگم اين نسل كنسولها را با نسل قبل كنسولها مقايسه نكنيد چونكه اين نسل از كنسولها پتانسيلش خيلي بيشره .

بعضی از دوستان فکر میکنن بعضی از طرفدارای بازی از عرضه ی قسمت جدید GEOW ناراحت میشن،خب...نه هیچکس از قسمت جدید بازی محبوبش بدش نمیاد ولی واقعیت اینه که دو قسمت اول از لحاظ داستانی ناقصن(واقعاً هستن!)و جای مانور زیادی روشون هست پس بهتر بود که اول اون چاله های(بهتره بگیم چاهها!)داستانی پر بشه بعد ادامه ی داستان با پشتوانه ی محکم تری روایت بشه.نکته ی دیگه هم اینکه مگه تو یه نسل تکنولوژی نرم افزاری چقدر میخواد پیشرفت کنه؟که با در نظر گرفتن اینکه سازنده ی بازی سازنده ی موتور بازی هم هست و به هیچ وجه از موتورهای دیگه استفاده نمیکنه فضای پیشرفت کمترم میشه،حتی اگه Epic از 4 سال پیش هم در حال ساخت UE.4 بوده باشه یه عامل باز دارنده به نام محدودیت سخت افزاری توان پیشرفت(حداقل)از لحاظ بصری رو از سازنده میگیره(گرافیک رو مثال زدم چون یکی از عوامل موفقیت سری GEOW بوده)و بازم از لحاظ گیم پلی که سبک مشخصه و استیل GEARS از همون قسمت اول تقریباً تکمیل بود پس یا باید کلاً سبکش عوض شه(که احتمالش 0%ـه)یا المان های جدید بهش اضافه بشه که بازم به نظر من اضافه کردن بخشی از المان های نقش آفرینی(حداقل امروزه که سبک های Hybrid مثله نقل و نبات از MMORPG و RTS/RPG گرفته تا First-Person RTS و...وجود داره)نمیتونه "نوآوری"محسوب بشه...یا نهایتاً Epic با قشنگ بازی هرچه بیشتر میتونه Natal رو وارد این سری بکنه و کلاً ریشه شو از بین ببره!!

*Microsoft زمان Halo هم همینطور بود در حالی که همه میگفتن:"خب بعد از قسمت دوم دیگه وقتشه یه اسپین آف از Halo ببینیم"اول قسمت سومو داد بعد یادش افتاد که نحوه های دیگه روایت داستان به نام Prequel و Spin Off هم وجود داره و همینطور فرتو فرت Halo Wars,ODST,Reach و احتمالاً محصولات آینده ی نزدیک 343 Industries همگی از این نوع هستن!

خيلي ببخشيد يه سوال دارم چرا اين تحليل ها رو بازي هاي ديگه نميشه مثل بازيهاي بالا كه نام بردم ؟

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان فکر میکنن بعضی از طرفدارای بازی از عرضه ی قسمت جدید GEOW ناراحت میشن،خب...نه هیچکس از قسمت جدید بازی محبوبش بدش نمیاد ولی واقعیت اینه که دو قسمت اول از لحاظ داستانی ناقصن(واقعاً هستن!)و جای مانور زیادی روشون هست پس بهتر بود که اول اون چاله های(بهتره بگیم چاهها!)داستانی پر بشه بعد ادامه ی داستان با پشتوانه ی محکم تری روایت بشه.نکته ی دیگه هم اینکه مگه تو یه نسل تکنولوژی نرم افزاری چقدر میخواد پیشرفت کنه؟که با در نظر گرفتن اینکه سازنده ی بازی سازنده ی موتور بازی هم هست و به هیچ وجه از موتورهای دیگه استفاده نمیکنه فضای پیشرفت کمترم میشه،حتی اگه Epic از 4 سال پیش هم در حال ساخت UE.4 بوده باشه یه عامل باز دارنده به نام محدودیت سخت افزاری توان پیشرفت(حداقل)از لحاظ بصری رو از سازنده میگیره(گرافیک رو مثال زدم چون یکی از عوامل موفقیت سری GEOW بوده)و بازم از لحاظ گیم پلی که سبک مشخصه و استیل GEARS از همون قسمت اول تقریباً تکمیل بود پس یا باید کلاً سبکش عوض شه(که احتمالش 0%ـه)یا المان های جدید بهش اضافه بشه که بازم به نظر من اضافه کردن بخشی از المان های نقش آفرینی(حداقل امروزه که سبک های Hybrid مثله نقل و نبات از MMORPG و RTS/RPG گرفته تا First-Person RTS و...وجود داره)نمیتونه "نوآوری"محسوب بشه...یا نهایتاً Epic با قشنگ بازی هرچه بیشتر میتونه Natal رو وارد این سری بکنه و کلاً ریشه شو از بین ببره!!

*Microsoft زمان Halo هم همینطور بود در حالی که همه میگفتن:"خب بعد از قسمت دوم دیگه وقتشه یه اسپین آف از Halo ببینیم"اول قسمت سومو داد بعد یادش افتاد که نحوه های دیگه روایت داستان به نام Prequel و Spin Off هم وجود داره و همینطور فرتو فرت Halo Wars,ODST,Reach و احتمالاً محصولات آینده ی نزدیک 343 Industries همگی از این نوع هستن!

وقتی میان میگن GEOW2 از 65 درصد کنسول 360 استفاده کرده یعنی چی..؟
تازه اگر هم اون موقع از 100 درصد هم استفاده کرده بود باز هم با یک سری کارهای برنامه نویسی و یک سری ترفندها میتونند خیلی پیشرفت ایجاد کنند

بعد در ضمن مگه شما تصاویر بهینه شده موتور UE3 رو ندیدین..؟

بعضی از دوستان میان GT یا MGS رو مثال میزنن..! خوب چرا نمیان U1و U2 و U3 یا R1 و R2 و R3 یا AC1 و AC2 و AC3 رو مثال بزنید چرا COD رو مثال نمیزنید یا FF یا POP تازه SUPER MARIO هم هست:biggrin1:

ماکروسافت فعلا آخر سال 2010 میخواد نتال رو عرضه کنه که تا 4 سال روش مانور نده ول کنش نیست و طبیعتا هم نسل بعدی در کار نیست و نسل بعد میفته برای بعد از 2014 که دیگه همه GEOW رو فراموش کردن

نگاه کن Spin Off قضیش شده مثل CO-OP که همه باید ازش استفاده کنند که اصلا ربطی نداره حتما که نباید تو داستان بازی از به دنیا آمدن مارکوس تا نوه دار شدن بچه دام قابل بازی باشه..! داستان GEOW کاملا روشنه و من خودم چند بار خوندمش جومونگ که نیست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or