تایید شدن gears of war 3 در live !

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rod

کاربر سایت
bqpe41gy3bz1likti6e5.jpg

خوب امروز در spotlight به صورت رسمی gears of war 3 تایید شد

بابك يعني ميگي هر بازي كه نسخه اولش عالي باشه تو نسخه دوم بايد پسرفت كنه؟يا بدون تغيير باشه؟يا نبايد پيشرفت كنه؟
من كه اصلا اين حرفت رو قبول ندارم
ببخشید که من جای بابک جواب میدم، منم دقیقا نظری مشابه با بابک رو دارم.
بعضی بازی ها هستند که در قدم اول به قدری کامل و خوب ظاهر میشن که تقریبا جای هیچ پیشرفتی رو برای نسخه ی بعدشون باقی نمیگذارن، اگه بخوام مثالی بزنم و خیلی هم جای دور نرم Modern Warfare 1 رو مثال میزنم. به قدری کامل بود که واقعا دیگه نمیشد کاملترش کرد، مگه اینکه شماره ی دوم همون حال و هوای شماره ی اول رو حفظ کنه و طوری ظاهر بشه که از ارزش بازی نکاهه. Gears 1 هم بسیار کامل بود، دیگه قاعدتا نمیشه انتظاری از شماره ی دوم برای کاملتر شدن داشت...

پ.ن: هنوز در عجبم چرا بعضی دوستان (فردین با تو ام:biggrin1:) با این موضوع که بازی قراره تو این نسل عرضه بشه مشکل دارن!:confused:
واقعا چرا نباید تو این نسل عرضه بشه؟! فروش شماره های قبلیش کم بوده؟ بازیش مشکلات ریشه ای داره که باید توی چندین سال رفع بشن؟ طرفدار نداره؟ واقعا نمیدونم چرا میگید نباید تو این نسل عرضه میشده!

بعضی بازی ها هستند که در قدم اول به قدری کامل و خوب ظاهر میشن که تقریبا جای هیچ پیشرفتی رو برای نسخه ی بعدشون باقی نمیگذارن

آرش جان من اصلا با GeoWIII کار ندارم و اصلا هم در این مورد نظری ندارم (چون اصلا برام فرقی نمیکنه) اما این حرفی که زدی 120% غلط هست، یعنی اصلا خنده داره!

محاله، دقت کن دارم با تاکید میگم (:دیمحاله یک بازیی منتشر بشه که دیگه نهایت همه چیز باشه و برای شماره های بعدیش هیچ جای پیشرفتی نزاره!

بله درسته، بعضی از بازی ها در اولین گام یک گیم پلی خیلی محکم ارائه میدن و تو شماره های بعدی هم همون رو به علت کم نقص بودن ادامه میدن که باعث میشه ان بازی کمی روی سرازیری تکرار بیفته (مثل R&C که مثلا CiT از نظر گی پلی همونی بود که ToD معرفی کرد) اما این امر به هیچ وجه دلیل نمیشه که بگیم چون گام اول خیلی محکم بود پس دیگه نوآوری و ... تعطیل و شماره بعدی باید یا پست رفت داشته باشه یا نهایتش همونی رو ارائه بده که شماره اول داد!

تا دلت بخواد هم میتونم برات بازی مثال بزنم که شماره یکش عالی و کم نقص بود اما شماره دومش امد و کلا شماره قبلی خودش رو هم برد زیر سوال! حالا نخوام بگم Uncharted برات Diablo رو مثال میزنم! وقتی شماره اولش امد کلا این سبک رو تکون داد و ترکوند اما شماره دومش نتنها همون شماره اول با محیط های جدید نبود بلکه انقدر نوآوری داشت که هنوزم که هنوزه همه دارن D2 بازی میکنن! حالا به D3 نگاه کن، با اینکه D2 خیلی خیلی عالی هست امد کلا یک سری المان هارو کنار گزاشت و الان چیزی که توی D3 میبینیم همون D2 با گرافیک بهتر نیست!

نژاد Monk رو نگاه کن، به این میگن نوآوری! منی که طرفدار سرسخت و آتشین Diablo II هستم هم اصلا فکرش رو نمیکردم توی DIII همچین اتفاقی بیفته...

در کل این حرف که GeoW I انقدر بی نقص بود که دیگه جای هیچ نوآوری رو باقی نزاشت چیزی بیشتر از یک جک خنده دار نیست چون هیچ چیزی وجود نداره که کمال مطلق باشه (حتی مقتعی و فقط مثلا توی یک نسل!)

سلام.
خب چه اشکالی داره جوک بگم ماکان جان؟ میخندیم دور همی.:biggrin1:
ببین من هم نگفتم که بازی ای در کمال مطلق عرضه شده. من گفتم "به قدری خوب و کامل ظاهر میشن"، یه کم فرق دارن خلاصه چون تو جملم قید به کار بردم.:biggrin1:
در مورد مثالی هم که زدی واقعا تشکر میکنم ازت.
یه سوال دارم ازت: به من بگو که Gears 2 باید چکار میکرد؟ مثلا چه چیز جدیدی رو باید تو بازی وارد میکرد؟ هر جور فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه.:biggrin1:

یه سوال دارم ازت: به من بگو که Gears 2 باید چکار میکرد؟ مثلا چه چیز جدیدی رو باید تو بازی وارد میکرد؟ هر جور فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه.

هرچند من هم چیزی به ذهنم نمیرسه اما به ذهن طراحان حتما باید برسه! مثال هم برات زدم، وقتی DIII معرفی شد من گفتم خوب وقتی DII ان بود اینا میخوان چه چیز جدیدی نشون بدن، با نمایش نژاد Monk گفتم، درسته میخواستن اینو نشون بدن!. متوجه منظورم میشی؟ چیزی که Blizzard توی DIII نشون داده حداقل من رو سورپرایز کرده و شخصا فکرشم نمیکردم چنین نژادی به بازی اضافه بشه! این یعنی نوآوری در عین حفظ المان های ثابت سری که ترید مارک ان اثر هستن!

مثلا شخصا نمیپزیرم که مثلا توی GeoWII باید گیم پلی تغییر فراوان میکرد تا بهش بگیم نوآوری و تفاوت. یعنی کلا مخالف اینجور ایراد گرفتن هستم (ایراد مشابهی که از CiT به دلیل تشابه به ToD گرفتن) چون اگه سازندگان میومدن کل گیم پلی رو تغییر میدادن که دیگه اسمش GeoW نمیشد! اما خوب هر بازی از چهار بخش گیم پلی، داستان، موسیقی و گرافیک تشکیل شده.

GeoWII شاید از لحاظ گیم پلی نمیتونست زیاد تغییر داشته اما از نظر من خیلی راحت میتونست با یک داستان و شخصیت پردازی خوب ایراد بزرگ نقص داستان تو شماره قبلش رو برطرف کنه. مطمئن باش اگه GeoW2 ارایه دهنده یک داستان خیلی قوی بود خیلی بیشتر از قبل بهش توجه میشد. البته بازم این چیزی هست که به دهن من میرسه اما سازندگان خیلی راحت میتونستن به گیم پلی بازی هم المان های جدید اضافه کنن.

اما شخصا فعلا در مورد GeoW3 هیچ نظرینمیدم که نوآوری داره یا نه، از شماره دومش بهتر میشه یا نه چون به هیچ وجه نمیشه گفت GeoW3 هیچ نوآوری نخواهد داشت! من که به عنوان یک طرفدار درجه دوم این بازی (:دی درجه دوم یعنی کسی که صرفا بازی رو دوست داره و حتما اورجینال میخرتش!:دی) ترجیح میدم تا اولین نمایش های بازی ساکت بمونم و بعد از دیدن یک نمایش کامل قضاوتش کنم و تصمیم بگیرم دوستش خواهم داشت یا نه...

GeoWII شاید از لحاظ گیم پلی نمیتونست زیاد تغییر داشته اما از نظر من خیلی راحت میتونست با یک داستان و شخصیت پردازی خوب ایراد بزرگ نقص داستان تو شماره قبلش رو برطرف کنه.
ماکان جان این پستت خشنگ بود:biggrin1:خوب این حرفت درسته.بله اگر رو داستان کار میکردن خیلی خیلی بهتر بود.اما بعضی از دوستان جوری میگن پسرفت داشت انگار دارن در مورد driver حرف میزنن.geow 2 گیم پلی و گرافیک و موسیقیش عالی تر از عالی بود و نه تنها پسرفت نکرد بلکه مقداری هم پیشرفت کرد.مگه آنچارتد 2 به جز گرافیک چه تغییر اساسی ایی در گیم پلی داشت؟این جور بازیها همین که حال و هوای نسخه قبل رو حفظ کنن کافی هست.
همین گرز 2 مگه سال 2008 کم جایزه برد؟از طرف اکثر سایتها بهترین گرافیک شد.کلی امتیاز 10 گرفت.خیلیها به عنوان goty انتخابش کردن.همین نشون میده پسرفت نداشته.
البته میدونم الان میگید این موفقیت ها بخاطر هایپ بوده.:biggrin1:پس خودتون رو خسته نکنید.من دربست قبولتون دارم.:

حالا دوستان تعجیل نکنید در کوبانیدن (یا خدای نکرده مدح) قسمت سوم تا زمانی که یکم اطلاعات ازش بیرون بیاد

فروش شماره های قبلیش کم بوده؟ بازیش مشکلات ریشه ای داره که باید توی چندین سال رفع بشن؟ طرفدار نداره؟

اساساً عدم وجود این مواردی که شما فرمودید باعث بروز مشکلات جدی در برخی افراد شده...

اینا چقدر ابلهند !!!
میرفتن توی E3 امسال معرفیش میکردن تا فک همه از جا در بیاد.البته با یک نمایش طوفانی...:biggrin1:

آقا توروخدا یکی این تاپیک رو قفل کنه. شده قرص اعصاب واسه ما. هی میگم نیام نخونم باز ماوس خود به خود کلیک می کنه.

آقا گیرز خیلی بازی پر تحولیه. هیچ کس شک نکنه. شماره 3 هم بیاد گرافیکش 10 برابر گاو3 می شه با فریم 120 در ثانیه. گیم پلیشم رو هم کلا متحول میکنن که تحول این بازی به طور تمام و کمال به رخ کشیده بشه.

اپیک هم کارشو خوب بلده و UE3 هم خیلی قوییییه و 360 هم اندازه 2 یه کامپیوتر 4 هسته ای با 2 گیگ گرافیک قدرت داره.

خوش به حالتون که می خواید COW 3 بازی کنید :دی
حیقیت این بود که من وقتی پست شما رو اول تاپیک و اون یکی تاپیک دیدم اومدم اینجا جبهه گرفتم و الان هم دروزه منتظرم شما این پست رو بدین که خدا رو شکر امروز خودتون رو لو دادین

ممنون از شما

بچه ها این نقل قول بالا رو بخونید و ببنید کی ها ادعای دایه مهربان تر از مادر در میارن

عزیز جان اینجا جای رسیدن به عقده های شخصی نیست!
حرف منطقی زده شده شماها بی منطق جواب دادید! فردین هم پستای خودتون رو به شکلی دیگه آورده!
حالا بهتون فشار میاد مشکل از فن بوی بودنتونه! خودتونو درست کنید.

حیقیت این بود که من وقتی پست شما رو اول تاپیک و اون یکی تاپیک دیدم اومدم اینجا جبهه گرفتم و الان هم دروزه منتظرم شما این پست رو بدین که خدا رو شکر امروز خودتون رو لو دادین

ممنون از شما

بچه ها این نقل قول بالا رو بخونید و ببنید کی ها ادعای دایه مهربان تر از مادر در میارن
مگه قاتل فراری هستم که خودمو لو بدم ؟
icon_lol.gif

پست بالایی خیلی بهتر از چیزی که میخواستم بنویسم جوابتو داد. شما هم تا دلت میخواد جبهه بگیر و اون گاو رو بزن تو سرت تا شاید سرت شکست ازش یه COW در اومد. :دی

شرط میبندم آریا هم 90% به خاطر پست های جناب عالی قید این بحث رو زد. دیگه سابقه شما توی سایت مشخه نیاز نداره من توضیح بدم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or