ببخشید که من جای بابک جواب میدم، منم دقیقا نظری مشابه با بابک رو دارم.بابك يعني ميگي هر بازي كه نسخه اولش عالي باشه تو نسخه دوم بايد پسرفت كنه؟يا بدون تغيير باشه؟يا نبايد پيشرفت كنه؟
من كه اصلا اين حرفت رو قبول ندارم
بعضی بازی ها هستند که در قدم اول به قدری کامل و خوب ظاهر میشن که تقریبا جای هیچ پیشرفتی رو برای نسخه ی بعدشون باقی نمیگذارن
سلام....
یه سوال دارم ازت: به من بگو که Gears 2 باید چکار میکرد؟ مثلا چه چیز جدیدی رو باید تو بازی وارد میکرد؟ هر جور فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه.
ماکان جان این پستت خشنگ بود:biggrin1:خوب این حرفت درسته.بله اگر رو داستان کار میکردن خیلی خیلی بهتر بود.اما بعضی از دوستان جوری میگن پسرفت داشت انگار دارن در مورد driver حرف میزنن.geow 2 گیم پلی و گرافیک و موسیقیش عالی تر از عالی بود و نه تنها پسرفت نکرد بلکه مقداری هم پیشرفت کرد.مگه آنچارتد 2 به جز گرافیک چه تغییر اساسی ایی در گیم پلی داشت؟این جور بازیها همین که حال و هوای نسخه قبل رو حفظ کنن کافی هست.GeoWII شاید از لحاظ گیم پلی نمیتونست زیاد تغییر داشته اما از نظر من خیلی راحت میتونست با یک داستان و شخصیت پردازی خوب ایراد بزرگ نقص داستان تو شماره قبلش رو برطرف کنه.
فروش شماره های قبلیش کم بوده؟ بازیش مشکلات ریشه ای داره که باید توی چندین سال رفع بشن؟ طرفدار نداره؟
حیقیت این بود که من وقتی پست شما رو اول تاپیک و اون یکی تاپیک دیدم اومدم اینجا جبهه گرفتم و الان هم دروزه منتظرم شما این پست رو بدین که خدا رو شکر امروز خودتون رو لو دادینآقا توروخدا یکی این تاپیک رو قفل کنه. شده قرص اعصاب واسه ما. هی میگم نیام نخونم باز ماوس خود به خود کلیک می کنه.
آقا گیرز خیلی بازی پر تحولیه. هیچ کس شک نکنه. شماره 3 هم بیاد گرافیکش 10 برابر گاو3 می شه با فریم 120 در ثانیه. گیم پلیشم رو هم کلا متحول میکنن که تحول این بازی به طور تمام و کمال به رخ کشیده بشه.
اپیک هم کارشو خوب بلده و UE3 هم خیلی قوییییه و 360 هم اندازه 2 یه کامپیوتر 4 هسته ای با 2 گیگ گرافیک قدرت داره.
خوش به حالتون که می خواید COW 3 بازی کنید![]()
مگه قاتل فراری هستم که خودمو لو بدم ؟حیقیت این بود که من وقتی پست شما رو اول تاپیک و اون یکی تاپیک دیدم اومدم اینجا جبهه گرفتم و الان هم دروزه منتظرم شما این پست رو بدین که خدا رو شکر امروز خودتون رو لو دادین
ممنون از شما
بچه ها این نقل قول بالا رو بخونید و ببنید کی ها ادعای دایه مهربان تر از مادر در میارن