تایید شدن gears of war 3 در live !

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rod

کاربر سایت
bqpe41gy3bz1likti6e5.jpg

خوب امروز در spotlight به صورت رسمی gears of war 3 تایید شد

از نظر من هم اصلا خبر خوبی نیست !!!
آوردن یک سه گانه ( یا 3 شماره از یک سری ) تو یک نسل ، اون هم با فاصله ی کم فقط از ارزش سری کم می کنه .
امیدوار بودم که با یک Spin Off ابهامات داستانی رو رفع کنند .

بیخیال منافع بازی و بازی سازان خودمون رو بچسب

یه دفعه بیان 4 و 5 و 6ـو هم رو X360 بدن دیگه!!
ای کاش Microsoft نصف اینکه به فکر پول بود به فکر کیفیت Blockbusterـهاشم بود...

تبریک:love:
مگه کم بازی بوده سه گانه بوده زدن زیرش اینم روش ! فعلآ این نسل رو در یاب نسل دیگه کی زندس کی مرده(2012رو میگم:biggrin1:)! مطمئنآ در نسل آینده هم GeOWداریم ماکرو دیوونه نیست چنینIPرو ول کنه!
من امیدوارم مثل شماره1 میترکونه!(همه چیز که گرافیک نیست ممکنه تو این شماره داستان بازی از ساده بودن در بیاد یا گیم پلی رو با نو آوری های بیشتر همراه بکنن!)

واقعا نازضایتی دوستان غیر قابل درک هیست. . .تو همین نسل هم Epic میتونه از نظر گرافیک در بازی پیشرفت ایجاد کته.البته اگر مشکلتون فقط گرافیک بازی باشه . . .
من خوشحالی خودم اعلام میکنم:biggrin1:
به نظرم یکی به اشتیاه همچین کاری کرده و گرنه اعلام بازی مثل Gears of War به این ضورت فکر نمیکنم منطقی باشه.

.

حالا مگه از وقایع بازی شما چیزی میدونید؟؟؟؟
شاید شماره 3 برگده به گذشته!مگه MGS نبود؟؟؟؟؟
بهتره صبر کنیم

همه چیز که گرافیک نیست ممکنه تو این شماره داستان بازی از ساده بودن در بیاد یا گیم پلی رو با نو آوری های بیشتر همراه بکنن!
به احتمال زیاد تحول هاش رو هم زیاد کنن. :thinking:

آخ جون تحول:biggrin1:
ولی خوب کاملا تابلو بود.مایکرو به دلیل اینکه بازی انحصاری درجه یک زیاد نداره مجبوره همین چند عنوان رو هی ری به ری بده بیرون.شما یه نگاه به سری mgs و کنسولهای ps بندازید.
در ps1 فقط یک شماره از mgs عرضه شد.در ps2 با اون عظمت و عمر زیادش تنها 2 شما از mgs عرضه شد.و در نهایت در ps3 فعلا فقط یک mgs ساخته شده.از اون طرف سری بازیه بی نظیر gran turismo.این بازی هم بروی کنسول ps1 - ps2 در مجموع فقط 4 شماره ازش عرضه شد.و هنوز که هنوزه نسخه 5 عرضه نشده.چرا؟چون اونا به مشتری احترام میزارن.و کیفیت بازی براشون خیلی مهم هست.اگر مثلا همین gow دست مایکرو بود.سالی 2 شماره ازش میداد بیرون.
اینا دارن در عرض 5 سال سه شماره از گرز میدن بیرون.به شخصه برای خود من هیچ بازی ایی روی هیچ کنسولی اندازه گرز قشنگ نیست و نبوده و نخواهد بود.اما این idito ها دارن با عظمت این بازی - بازی میکنن.یا مثلا شاهکاری مثل فورزا رو در عرض 2 سال 2 شماره ازش میدن بیرون.
خوب نتیجش چی میشه؟نتیجه اینه که عظمت اون بازی زیر سوال میره.باید از ps یاد بگیرن.که چجوری چندین سال مردم رو در انتظار عرضه mgs یا gt گذاشت.و لحظه ایی هم که عرضه میشه میبینیم که کمترین ایرادات رو داره.
ولی در حال نمیتونم بگم خوشحال نیستم.واقعا خوشحالم:biggrin1:
فکر کنم سال 2011- alan wake 2 هم بیاد:biggrin1:

با اینکه از اولین روز مخالف عرضه شماره سوم بازی در این نسل بودم و یدونه Prequel یا حتی عنوان فرعی با یه شخصیت دیگه رو بهتر میدونستم , ولی برای قضاوت خیلی زوده ! یه کم صبر کنیم شاید نظرمون عوض بشه. (هرچند به شخصه با نسخه دوم اصلآ به اندازه نسخه اول حال نکردم)

من که کلا خوشحالم. دلم برای Geow جدید تنگ شده. دوستان هم فکر می کنند همه چیز باید به گرافیک ختم بشه. ولی به نظر من اینطور نیست. (البته بهتون قول میدم همین شماره سه هم از لحاظ گرافیکی بترکونه. این سازندگان این قدر تو بساطشون چیز میز دارند که رو کنند)

با اینکه از اولین روز مخالف عرضه شماره سوم بازی در این نسل بودم و یدونه Prequel یا حتی عنوان فرعی با یه شخصیت دیگه رو بهتر میدونستم , ولی برای قضاوت خیلی زوده ! یه کم صبر کنیم شاید نظرمون عوض بشه. (هرچند به شخصه با نسخه دوم اصلآ به اندازه نسخه اول حال نکردم)
100% تایـــــــیــــــــــــــد میشه!خدایش همین

بابا اینقدر سره این نسل و اون نسل بحث نکنین!!!شما خبری از فرداتون دارید؟؟!!!
انشاا... همتون 120 زنده باشید ولی شاید عمرتون به نسل بعد قد نداد!!!:(پس از این نسلتون خوب استفاده کننین!!

ایول wooooooooooow خیلی خبر خوبی بود :biggrin1:
اینم به E3 نرسید :biggrin1:

دقیقا دلیل من هم برای ناراحتی همین چیز هایی بود که u.s.a و آریا گفتن... فقط میترسیدم بنویسم که بریزن سرم. نمونش آریا قهرمانی :-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or